View Full Version : Zyzimas užvedus
nerkaa
2005-08-12, 08:28 AM
Reiškia Grotuvas Clarion DXZ828r, komponentai Ivolga HW-6520, stiprintuvas Alpine 3552, subas Kenwood(kazkoks), viskas pajungta nuo stiprintuvo, subas tiltu, komponentai nuo likusiu išėjimų. Užvedus girdimas zyzimas (apie tai jau buvo kalbėta) berods viskas visur gerai. Pabamdžiau atjungti krosoverius ir prijungti tiesiai komponentus nuo stipro ant mažo garso ir užvedus zyzimas nebuvo. Tai kaip suprasti? Krosoveriai blogi, ar kas yra?
Ačiū
Amigos
2005-08-12, 09:28 AM
Gal krosoveriai patalpinti netoli kokiu laidu ar kokio blokelio?
nerkaa
2005-08-12, 09:32 AM
Gal krosoveriai patalpinti netoli kokiu laidu ar kokio blokelio?
Krosoverius buvau pasidėjęs ant sėdynės - tas pats :(
Gincė
2005-08-12, 11:49 AM
Reiškia Grotuvas Clarion DXZ828r, komponentai Ivolga HW-6520, stiprintuvas Alpine 3552, subas Kenwood(kazkoks), viskas pajungta nuo stiprintuvo, subas tiltu, komponentai nuo likusiu išėjimų. Užvedus girdimas zyzimas (apie tai jau buvo kalbėta) berods viskas visur gerai. Pabamdžiau atjungti krosoverius ir prijungti tiesiai komponentus nuo stipro ant mažo garso ir užvedus zyzimas nebuvo. Tai kaip suprasti? Krosoveriai blogi, ar kas yra?
Ačiū
Sena problema... Turbūt kaip ir pats Car Audio... Norint kad nebezyztų -kainuos : arba laiką ,kol išsiaiškinsi priežastį ,arba laiką ir pinigus ,kol priežastį išsiaiškins kiti... Jei forume aprašyti zyzimo nustatymo ir pašalinimo būdai nepadeda,vadinasi problema ,dar giliau ir pagaliau bus atrasta dar viena zyzimo priežastis!!!!!!! Sėkmės!!!!!!!
Golf-3
2005-08-15, 05:32 PM
paziurek kad linijiniai laidai neitu su pliusu vienoje vietoje, nu vienas salia kito, taspats ir koloneliu laidai. o jei jie turi butinai kirstis, tada daryk 90laipsiu kamapa. Nezinau gal tu tai zinai ir as cia be reikalo sakau.. Bet jei nezinai pabandyk taip padaryt, man tai padejo.
MidaX
2005-08-18, 01:41 AM
paziurek kad linijiniai laidai neitu su pliusu vienoje vietoje, nu vienas salia kito, taspats ir Kolonėlių laidai. o jei jie turi būtinai kirstis, tada daryk 90laipsiu kamapa. nežinau gal tu tai žinai ir as cia be reikalo sakau.. Bet jei nezinai pabandyk taip padaryt, man tai padejo.
Itariu, kad kaloneliu laidai gali buti vedami kartu su itampso laidais.
Jei ne pataisyukit...
nerkaa
2005-08-18, 01:51 PM
paziurek kad linijiniai laidai neitu su pliusu vienoje vietoje, nu vienas salia kito, taspats ir Kolonėlių laidai. o jei jie turi būtinai kirstis, tada daryk 90laipsiu kamapa. nežinau gal tu tai žinai ir as cia be reikalo sakau.. Bet jei nezinai pabandyk taip padaryt, man tai padejo.
Itariu, kad kaloneliu laidai gali buti vedami kartu su itampso laidais.
Jei ne pataisyukit...
kadangi akumas po sedyne galine, tai maitinimo ir minusinis laidas visai atskirai nuo linijiniu ir nuo koloneliu laidu.
O dar klausimas: kaip geriau ar kai ant mago daugiau garso duota, ar kai stiprintuvu daugiau.(Bandydamas ir klausydamas skirtumo lyg ir neisgordau) Ta prasme pas mane dabar stovi ant mago kazkur 25 is 33, ir stiprintuvas kazkur ant puses (cia kalbu tik apie komponenetus). Ar reikia mage maksimum ir tada stipra suderint?
Gincė
2005-08-19, 10:04 AM
O dar klausimas: kaip geriau ar kai ant mago daugiau garso duota, ar kai stiprintuvu daugiau.(Bandydamas ir klausydamas skirtumo lyg ir neisgordau) Ta prasme pas mane dabar stovi ant mago kažkur 25 is 33, ir stiprintuvas kažkur ant pusės (cia kalbu tik apie komponenetus). Ar reikia mage maksimum ir tada stipra suderint?
Geriausia kai atsukus garsą tiek kiek nori ,garsiakalbiai dar negautų iškraipymų...
O tai ką BMW pas tave ,kad akum po sėdyne ??? Nes tie tai daug zyzia ,jei laidai nesutvarkyti...
algiosa
2005-08-19, 09:54 PM
[
O tai ką BMW pas tave ,kad akum po sėdyne ??? Nes tie tai daug zyzia ,jei laidai nesutvarkyti...
Pas mane BMW :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Pravedziau linijinius per " lubas", viskas ok (uzvedus ir t.t.) - ryte uzsivedziau masina, ji man - sveikas, zzzzzzz
P.S. arteja 7-as ardymas
P.P.S. ne pinigus taupau, o kaifuoju nuo viso sito, tai praktiskai vienintelis mano relax, bet dabar biski susinervijau :twisted:
nerkaa
2005-08-22, 09:37 AM
O dar klausimas: kaip geriau ar kai ant mago daugiau garso duota, ar kai stiprintuvu daugiau.(Bandydamas ir klausydamas skirtumo lyg ir neisgordau) Ta prasme pas mane dabar stovi ant mago kažkur 25 is 33, ir stiprintuvas kažkur ant pusės (cia kalbu tik apie komponenetus). Ar reikia mage maksimum ir tada stipra suderint?
Geriausia kai atsukus garsą tiek kiek nori ,garsiakalbiai dar negautų iškraipymų...
Audi 100 Avant
Gincė
2005-08-22, 10:00 AM
Audi 100 Avant
Nu ir Ką ... per tiek laiko nieko neradai???? Ar neieškojai dėl ko ZYYYYYYYYYZZZZZIAAAA ?????
Gincė
2005-08-22, 10:06 AM
[
Pas mane BMW :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Pravedziau linijinius per " lubas", viskas ok (uzvedus ir t.t.) - ryte uzsivedziau masina, ji man - sveikas, zzzzzzz
P.S. arteja 7-as ardymas
P.P.S. ne pinigus taupau, o kaifuoju nuo viso sito, tai praktiškai vienintelis mano relax, bet dabar truputį susinervijau :twisted:
Labai nesinervuok, nes dar atsiras ne viena priežastis pasinervuot,dėl to ,kad sistema nebegroja taip kaip norėtusi ir tt ir kt... car audio taip jau yra, arba RELAX'as ,arba įtemptas įvairių garso gerinimo ir taisymo receptų ieškojimas... Sėkmės!!!!!!!!!
nerkaa
2005-08-22, 10:42 AM
Audi 100 Avant
Nu ir Ką ... per tiek laiko nieko neradai???? Ar neieškojai dėl ko ZYYYYYYYYYZZZZZIAAAA ?????
Ytarimas kyla kad bus aukstos ytampos laidai(o gal negali to būti?), bandysiu keisti, tik fingų dar trūksta :)
nerkaa
2005-08-22, 10:51 AM
o bet tai kodėl be krosoverių nezyzia?
algiosa
2005-08-22, 05:19 PM
Labai nesinervuok, nes dar atsiras ne viena priežastis pasinervuot,dėl to ,kad sistema nebegroja taip kaip norėtusi ir tt ir kt... car audio taip jau yra, arba RELAX'as ,arba įtemptas įvairių garso gerinimo ir taisymo receptų ieškojimas... Sėkmės!!!!!!!!!
dekui :-)
Liveris
2005-08-23, 12:47 AM
"Nerkaa" kaip tau tie Ivolga HW-6520, kaip imontavai ir kiek mokejai?
Rusijos konfoj skaiciau kad jie gali iki 9 litru turyje groti ir valina normaliai?
Artūras-M
2005-08-23, 12:56 AM
Kažką prigrybavai, nuodugniai viską peržiūrėk.....
nerkaa
2005-08-23, 09:11 AM
Kažką prigrybavai, nuodugniai viską peržiūrėk.....
Kad nieko lyg ir neįmanoma prigrybauti. Žiūrim: Magas, nuo jo linijinių į stiprintuvą, iš stiprintuvo į krosoverius, iš krosoverių į komponentus. Tiesa pastebėjau dar kad rytais, kadangi važiuoju anksti labai 6 val.tai drėgmės būna vistiek, tai tada lyg zyzimas didesnis, tai vėl gi įtarimas man būtų, kad tai aukštos įtampos laidai. Greitu metu keisiu, bus matyt, kalti jie ar ne :)
nerkaa
2005-08-23, 09:17 AM
"Nerkaa" kaip tau tie Ivolga HW-6520, kaip imontavai ir kiek mokejai?
Rusijos konfoj skaiciau kad jie gali iki 9 litru turyje groti ir valina normaliai?
Nežinau žinok kaip tau ir pasakyti, kai nebuvau branesnių/geresnių įsidėjęs pas save tai nelabai ką galiu ir komentuot, aš patenkintas jais, man užtenka to ką jie duoda. Mokėjau aš jiems (naujiems) 250 lt. prieš pusmetį panašiai. Įmontavau pats į duris priekines, gan neblogai sakyčiau kaip pirmą kart į duris montuojant, gavosi. Vienom durim izoliacijos nedariau jokios, kadangi dar reikės jas ardyti tiesinti ir špakliuoti, kai finansai/noras bus :) Į tūrį jokį nebandžiau jų dėti.
Liveris
2005-08-23, 12:38 PM
Aisq