PDA

View Full Version : Kaip apsaugoti nuo drėgmės?

balansas
2005-08-12, 08:35 AM
Sveiki,
pradėjau darytis podiumus ir nuėmęs durų paneles pastebėjau, kad ten lyjant lietuj pastoviai varva vanduo. Vanduo prabėga, kaip aš suprantu, pro gumas viršuje(toj vietoj, kur išlenda stiklas). Tai jeigu aš padaręs žiedus juos ten prisuksiu, tai jie pastoviai drėgs. O jeigu drėgsta, bet tai ne pana, tai, man atrodo, neiko gero :D Gal pasiūlysite kokį problemos sprendimo variantą. Būčiau baisiai dėkingas :smt041
Auto Audi 80

boolve
2005-08-12, 09:17 AM
nuo dregmes mediena impregnuojama, ivairiais impregnantais, plius galima dazhyti arba su kokia derva ishmirkyti, ir dar dalykas tox yra kad daryti ish faneros reikia,, nes ji yra pakankamai gerai impregnuota..

525i
2005-08-12, 09:38 AM
Faniera irgi reikia nudazyt/impregnuot ar dar ka nors.Nes tiek kiek ji padaryta neuzteks :wink: Jei ten pastoviai dregme

Amigos
2005-08-12, 09:48 AM
Jai podiumai bus aptraukiami dermantinu ji klijuojant galima irgi dazyt fanera ar ne. Ar nebus poto kad nesiklijuos dermantinas?

balansas
2005-08-12, 10:05 AM
nuo dregmes mediena impregnuojama, ivairiais impregnantais, plius galima dazhyti arba su kokia derva ishmirkyti, ir dar dalykas toks yra kad daryti ish faneros reikia,, nes ji yra pakankamai gerai impregnuota..

Iš faneros ir darau. Bet gal reiks dar ir kokiu "Pinotex" nutepti. O gal giluminiu-vakuuminiu būdu pabandyt :-D ten 13 atamosferų slėgiu pumpuoja :smt103 įdomu, kas iš mano žiedų liktų...
Dėkoju už atsakymus.

Aiwaras
2005-08-13, 02:49 AM
Wargu ar pinotexas pades, mas mane sodo namelio durys juo nudazytos keliom eilem ir wistiek isbrinksta. Geriau dazyk emaliniais ar panasiais, kad padengtu pavirsiu plewele. Druozliu plokste ypatingai bijo dregmes, kaip klijuota nzn.

speedWay
2005-08-13, 11:05 AM
o Jums neatrodo, kad geriausias sprendimo budas pakeisti gumas, tada ir vanduo nebegs. vualia! :D

speedWay
2005-08-13, 11:09 AM
o Jums neatrodo, kad geriausias sprendimo budas pakeisti gumas, tada ir vanduo nebegs. vualia! :D

boolve
2005-08-14, 07:14 PM
gumos tai tikrai nepades. ir kaip kas sake uzhtektu nudazhyti, bet nueik i statybiniu prekiu pard. parashyk impregnanto tai paskys tau viska ir usmokejes ~5-10 lt turesi ko reikia.