PDA

View Full Version : pagelbos reik del peugeo605!!!!!!!!!

Golf-3
2005-08-15, 05:28 PM
Laba diena,
pagaliau prireike pagalbos, po ilgos pertraukos atsiminiau sy puslapy... Seniau turejau golf III bet yvyko yvykis kad is golfo liko tik kruvele metalo, tai nebuvo ir noro cia lankytis... :roll: bet va per beveik metus dejas centa prie cento surinkau pinigu ant peugeo605 :D dabar vel iskilo klausimu apie aparatura siam peze. Pirkau masina su sioke tokia aparatura, truko tik boso. O va bosas dar liko truputy gyvas is golfo. Tik pasirodo peugeo tai ne golf... :shock: ten neuztenka evr250 :-D va golfe su juo budavo visai px, bet peze sikna paskutine. Gal kas pagelbet galetu ka daryt kad grotu bent kiek geriau, (boso negaliu kito pirkt nes pinigu pas mane 0 :D ) ten kazkaip girdejau fazikus veda i vidu, bet net nenumanau kaip :? gal kas paaiskint galetu? :oops: Is anksto dekui

Liveris
2005-08-24, 11:10 AM
Tai va as ir turiu 605, tai bandziau deze belekaip imesti ir viskas, bosas, gaunas toks baubiantis nekontroliuojamas. Paskui atsukau i slidziu anga, ir atlenkiau ta pagalve, tai gavosi visiai nieko.
Aisq visi pasakys daryk bandbasa arba freair i palange, bet kaip jau sakei, kad pinigu 0, tai lieka tik arba bandbasas arba i slidziu anga.
Dar o kaip pas tave priekis padarytas?

Golf-3
2005-08-24, 02:09 PM
bandziau atsukt i slidziu anga tai nelabai kas pasikeicia, nazkoks bosas keistas gaunas... o gal zinai is kur gaud bandpass dezes duomenis tam evrui? prieky tai pas mane stovi:duryse kazkokios philips koloneles(midbosai), prie lango po grodelem vietoj orginaliu ciku idejau kitus, galinese duryse kaip ir priekinese philips garsekalbiai, galinej palangej elipses ir cikai. kokybe siaip nebloga, bet man boso truksta. Tai dabar galvojau ka padaryt... padekis kas galit, kaip is sudo ispsaust gruda :D

Liveris
2005-08-24, 06:06 PM
Siaip jei jau turi EVR tai nuvaryk i MIlgreta Nes jau bent pas mus shiauliuose, buvau kad yra visi brezinukai ir paskaiciavimai.
O kelintu pas tave metu masina, nes pas mane 91 tai galinese durelese nera garsiakalbiu, o priekyje buvo Pionieriai ir cyptukai, kuriuos pakeiciau i hertz, o gale Sony elipses.
Kai as pasidariau priekines dureles normaliai, t.y. bitumo ir garso izoliacijos, tai beveik ir boso nereikia :)

Golf-3
2005-10-16, 11:09 PM
pas mane 91, bet pilnas liuksas, tai orginaliu koloneliu buvo gal 10 sukista, priekyj ir gale vietoj orginaliu cypliu pasikeiciau naujus, i duris kazkokius pioneer garsekalbius(nuo SSRS laiku :D ), i galine panele isidejau infinity elipses, ir suba i bagazine... groja tai nelabai kaip, galima sakyt rekia :) bet as numanau kas cia kaltas, nes magas pas mane uz 200Lt ir mp3 :) tai suprantat kad ne ir paciu mandriausiu :D
Beto nesuprantu vieno dalyko, kodel kai atidarau bagazine geresnis zemas buna (cia salone kalbu) o kai uzdarai, pradeda tas bosas plerpt.. jam gal erdves nera ar kas cia...

Liveris
2005-10-17, 09:12 PM
Tai pastave biski kruciau :)
O del subo yra taip todel, kad neuztenka turio, bandyk atidaryti slidziu anga i salona, ir prie jos pristumti deze su garsiakalbiu i salona.
Dar koks stiprius ir kaip viskas pajungta?
As tai va pabagiau jau vienu dureliu garso izoliaciaj, tai zinotum kala normaliai. Dar va reikes si sav. antras pabaigti ir tada bus eile subuj.