View Full Version : Progressive Atack
byjadz
2005-08-27, 06:25 PM
Sveiki progresyvo megejai, jei cia tokiu yra :) Blin man baigia aparatura sudet ,o as dabar tik susigreibiau ,kad muzono normalaus kompe neturiu... tiesa yra apie 20gb visokiu mixu,bet jie jau pabode ir labai jau nepatogu juos ant mago persukinet pusvalandziais.
Zodziu turiu as soulseeka, bet net neisivaizduoju nuo ko pradet paieskas,butu labai gerai jei uzvestumet mane ant kelio,pvz pasakytumet ko patys klausotes, tai labai palengvintu gero muzono paieskas. Aciu uz supratima
8)
Mariozas
2005-08-28, 01:13 AM
Naudokis http://google.lt :D :wink: Per paieska susirask "new progressive realeses" arba tik "progressive realeses" susirandi atitinkama svetaine ir poto pasiklauses trumpas iskarpas is tu gabalu, patikusiu kuriniu pavadinimus ivedi i soulseek'o paieskos langeli. :) Tai tiek. Na cia kas kaip sugeba, tas taip iesko tos muzikos. Nes originalu progressivo CD nelabai rasi arba isvis nerasi nusipirkt :cry:
byjadz
2005-09-02, 02:06 PM
Zinai mariozas,per ta google geru gabalu sunku rast... Mano manymu geriausia programa muzikai pumpuot yra soulseekas,bent jau progresyvinei muzikai...
Svarbiausia slsk susirasti koki melomana kenta, kuris tau pasarintu Jo megiamiausio muzono ,jei skoniai sutaps, tai valio.. Parsisiunciau tokiu gabalu ,kad bashku snosit :twisted:
Ateikit i kanala progressive.lt
Mariozas
2005-09-04, 09:58 PM
O kuri pas tave sls versija? beje, tas kanalas visa laika yra? nes siandien jo nearadau :evil:
byjadz
2005-09-04, 10:06 PM
sveikas, matau kad rasei man i pm,bet kazko neina atidaryt tavo zinutes...
dabar kas del slsk,tai tu uzejes ant room langelio spaudi mouse2/create room ir tada rasai progressive.lt ten rasi negausia kompanija, mano nikas pukiz
byjadz
2005-09-12, 04:49 PM
Ka gi siunciuos muzika jau pora savaiciu ir jau parsisiunciau apie pora gigu muzono. Bendravimas su sios muzikos melomanais dave daug, dabar jau zinau kokiu atlikeju muzika klausyt ,taigi duosiu trumpa sarasiuka ,gal kam pravers:
rene amesz
hernan cattaneo
madoka
deep dish
sasha
stephane k
oscar g
luke chable
luis paris
chris micali
chus & ceballos
chab
gabriel and dresden
oszgur can
matthew dekay
infusion
mylo
james zabiela
Naujausi chartai spausdinami cia :
http://www.threebeatrecords.co.uk/
Xsamp
2005-09-17, 12:12 AM
Ka gi siunciuos muzika jau pora savaiciu ir jau parsisiunciau apie pora gigu muzono. Bendravimas su sios muzikos melomanais dave daug, dabar jau zinau kokiu atlikeju muzika klausyt ,taigi duosiu trumpa sarasiuka ,gal kam pravers:
rene amesz
hernan cattaneo
madoka
deep dish
sasha
stephane k
oscar g
luke chable
luis paris
chris micali
chus & ceballos
chab
gabriel and dresden
oszgur can
matthew dekay
infusion
mylo
james zabiela
Naujausi chartai spausdinami cia :
http://www.threebeatrecords.co.uk/
Nuosirdziai dekingas! 8)
Bitlas
2006-01-06, 11:16 PM
g pal su ana maria paklausyk ir 16 b nauja albuma;) ai dar lexikonus nu ir visa kita exit kompaniaja :smt023
_jusc_
2006-01-06, 11:22 PM
as visus naujausius (bent jau populiariausius) vinylus ir kiti releasus randu per slsk pasiklauses bbc radio 1 ess mix'u ar kiss 100 digweed show metu... sutaupai daug laiko ;)
p.s malonu kad ir cia tokiu megeju yra ;)
Xsamp
2006-01-07, 02:35 PM
Kaip ir priklauso turi buti tokiu megeju! :smt020 :smt023
_jusc_
2006-01-11, 05:35 PM
kas i nick warren eis pasiziureti...? :)
:supz:
Bitlas
2006-01-12, 08:36 PM
ce kada ir kur nick waren
Xsamp
2006-01-12, 09:10 PM
kas i nick warren eis pasižiūrėti...? :)
:supz:
Gal leksiu megstu tokiuose dalykuose sudalyvauti :supz: :smt020 :smt023 Duok tiksleni linka kur kaip ir kas apie nick waren'a.
_jusc_
2006-01-13, 08:34 AM
VASARIO 14 ;) GLOBAL UNDERGROUND turas :smt020
http://www.djscene.lt/event
nebedaug liko jau... :supz:
Arvydas
2006-01-13, 09:14 PM
geriau rytoj varykit i Anthony Papa - Exite. Bus ziauru !!! :) :supz: :supz: :supz:
_jusc_
2006-01-15, 04:02 PM
geriau rytoj varykit i Anthony Papa - Exite. Bus ziauru !!! :) :supz: :supz: :supz:
na buvai gal...? :)
kaip tusas...? :supz:
Arvydas
2006-01-18, 05:50 PM
na buvai gal...? :)
kaip tusas...? :supz:
JO, buvau...
ziauru !!! :supz: :supz:
Toki griezta progresa vare, bet labai patiko. Buvo jega !!! :)
_jusc_
2006-01-18, 06:58 PM
tai kaip visada... :)
tiesa, kaip naujasis exit? taip ir neprisiruosiau dar nei karto nuvaryt... :)
beje jai kam reiks flyeriu siam penktadieniui glx, kreipkites padesiu ;)
Arvydas
2006-01-18, 07:05 PM
tai kaip visada... :)
tiesa, kaip naujasis exit? taip ir neprisiruosiau dar nei karto nuvaryt... :)
beje jai kam reiks flyeriu siam penktadieniui glx, kreipkites padėsiu ;)
nu nieko, nieko.... 4 barai, 2 sales (kaip ir anksciau)
Siaip skonio reikalas, bet man tai visai patinka. Nebloga Ev (Electro voice) aparatura.... pucia kaip reikiant :) :supz:
_jusc_
2006-01-18, 07:09 PM
jau ir pries tai gerai pute :supz:
uzknisa is vln daznai neprivazinesi ten pas jus tusintis... :|