View Full Version : BG 1004
Gal kas turejo nes nelabai randu informacijos apie kokybe, ir dar butu idomu suzinot kas juos importuoja
UAB Siglita, :) pats turiu ir labai patenkintas dar ir gavau dvigubai pigiau, tai manes niekas neitikins kad uz tokia kaina galima ka geriau gauti :)
Gaila kad ten informacijos mazai turint omeny kad man rusu kalba tabu :oops:
galetu dar ir kaina apytiksle parasyt :roll:
byjadz
2005-09-04, 03:29 PM
Kaina jo apie 850lt siglitoj
uz tokius pinigus , tikrai geresnio nerasi,naujo i mean.
Kam apgaudineji naujoka :wink:
byjadz
2005-09-04, 05:29 PM
Kam apgaudineji naujoka :wink:
as nepiktybiskai gi :) realiai ju neesu bandes,bet ka tu zmogau pasiulisi jam uz tokius pinigus?
na jo SIglitoje 850 ir ju antkainis tikrai didesnis nei 100% jei turi pazystamu vazinejanciu i Rusija paprasyk, ten kainos nuo 400 o skambejimo ivertinimas yra avtozvuke ivertintas.
http://www.avtozvuk.com/az/Az_0803/HTML/012-015.htm
http://www.avtozvuk.com/az/Az_0703/HTML/112-133ivolga.htm
cituojant car&music.ru "Звучание, учитывая стоимость, просто класс! Бас глубокий, динамичный и артикулированный, такой характер оценят любители всех без исключения жанров."
http://www.car-music.ru/articles-respond-solo/0023-23/index.shtml
cia is "specu gali suzinoti tik apie ju parduodamus gaminius" t.y paklausti ar gerai groja alpine kaip skamba Arizona eagle. tada gausi daugmaz teisinga nuomone. O apie konkurentu produkcija kukliai tariant objektyvios informacijos greiciausiai neisgirsi.
Mano manymu Lietuvoje sis stiprintuvas per brangus ir tikrai pridejus koki 100 Lt gausi geresni, taciau pagal jo normalia kaina jis lygiu tikrai neturi.
Artūras-M
2005-09-04, 10:02 PM
cia is "specu gali sužinoti tik apie ju parduodamus gaminius" t.y paklausti ar gerai groja alpine kaip skamba Arizona eagle. tada gausi daugmaz teisinga nuomone. O apie konkurentu produkcija kukliai tariant objektyvios informacijos greiciausiai neisgirsi.
.
Šneki bile šnekėt. Man tas pats ką parduoti - ar Į volgą ar į mersą. Visiškai nesvarbu kas importuoja, nuo bet ko uždirbsiu ir ko gero tiek pat. Bet yra tokia situacija, kad negaliu pardavinėti prekės, jeigu matau kad ji yra netikus. Ivolga buvo prieš kokius keturis metus paleidus gerus komponentus. Tada buvo ok. Dabar yra dumblas, lai pyksta ant manęs importuotojai kiek nori. Stiprintuvai šios fiurmos yra orentuoti į galią ir papildomas funkcijas - bas bustas, geri filtrai, geri maitinimo įvadai ir tt,. Tik skambėjimą pamiršo. Gal ir teisingai, tautiečiam reikia Watų ir kuo daugiau tuo geriau :-D
Siaip as nuo jo noreciau uzmaitinti Hertz Hx 250 ir priekinius komponentus ESK 163 S
ieskau kazko panasaus i (ivolga) nes ateity planuoju pirkt dar viena Hx 250 ir uzmaitint nuo to pacio stipralo. O dabar jis dar tarnautu priekiniams komponentasms :roll:
gale ESK 130 kuriems turetu ir JVC KD-SH909R uztekt. Ka manot ????
šiaip as nuo jo norėčiau uzmaitinti Hertz Hx 250 ir priekinius komponentus ESK 163 S
ieskau kazko panasaus i (ivolga) nes ateity planuoju pirkt dar viena Hx 250 ir uzmaitint nuo to pacio stipralo. O dabar jis dar tarnautu priekiniams komponentasms :roll:
gale ESK 130 kuriems turėtų ir JVC KD-SH909R uztekt. Ka manot ????
Sitam reikalui tix
Paprasciausiai nesinori ismest pinigu i bala :!: Cia savaime aisku kad uz tokius lt. naujo stebuklo nenupirksi. O ir mano sistema ne is ispudingiausiu :D . Noriu nusipirk kazka tokio, kad butu panasaus lygio kaip ir mano sistema nelabai norisi ja pagadint su stipralu :-)
Jaigu turit kokiu geneliu minciu situo atzvilgiu pasidalinkit su pradedanciuoju :wink:
(kad nebutu reklamos parasykit i privata)
Is anksto dekui
Jai sulyginti BG 1004 su MRP-M350 ar Lightning Audio B2.350.1 kas butu geriau?
Turint omeny kad ant dvieju omu kabinsiu du HX 250
As jau perpratau jusu pointus :evil:
Jum visiem specam idomiausa vieniems pries kitus pasimaivyt, o ne pradedantiesiems padeti :!: :!: :!: ]
Artūras-M
2005-09-07, 12:19 PM
Jai sulyginti BG 1004 su MRP-M350 ar Lightning Audio B2.350.1 kas būtų geriau?
Turint omeny kad ant dviejų omu kabinsiu du HX 250
Visi trys vienodo lygio š.... Geriau tokiu atveju pigesnė Arizona AM-2190 ;)
Artūras-M
2005-09-07, 12:21 PM
As jau perpratau Jūsų pointus :evil:
Jum visiem specam idomiausa vieniems prieš kitus pasimaivyt, o ne pradedantiesiems padėti :!: :!: :!: ]
Negi dar mažai padedam ? :lol:
Jum visiem specam idomiausa vieniems prieš kitus pasimaivyt, o ne pradedantiesiems padėti :!: :!: :!: ]
Padedat kai jum spaudima daro :!: :!: :!:
Arba kai kas nors paraso apie jusu platinamus produktus :wink:
Nu aisku ir savo iniciatyva kartais parasot juk visko pasitaiko :D
byjadz
2005-09-07, 02:29 PM
Padedat kai jum spaudima daro :!: :!: :!:
Arba kai kas nors paraso apie Jūsų platinamus produktus :wink:
Nu aišku ir savo iniciatyva kartais parasot juk visko pasitaiko :D
Tai vadinama marketingu :)
o ivolga yra niekuo neblogesni uz arizona,tiksliau geresni ,nes yra kas bande juos vienu metu...
spydas
2005-09-07, 03:09 PM
Tai vadinama marketingu :)
o ivolga yra niekuo neblogesni uz arizona,tiksliau geresni ,nes yra kas bande juos vienu metu...
Svarbu ne faktas, kad bandė, svarbu kas ir kokias išvadas padarė - teisingas ar naudingas :-D
Amigos
2005-09-07, 04:48 PM
Svarbu ne faktas, kad bandė, svarbu kas ir kokias išvadas padarė - teisingas ar naudingas
Va va, o tos isvados labai jau subjektyvus dalykas. VIena yra vertinti is technines puses o kita is garso atkurimo. Is technines daug nepasigincysi, o garsa suprantam ir skonius turim visi skirtingus. Taip kad geriausias sprendimas cia arba palikti viska instaliatooriaus valiai ir poto ji :smt021 arba klausyti klausryti ir dar karta klausyti ir issirinkti kas tau labiausiai patiko :wink: :-D
Nu jai klystu pataisykit :roll:
Svarbu ne faktas, kad bandė, svarbu kas ir kokias išvadas padarė - teisingas ar naudingas
Va va, o tos isvados labai jau subjektyvus dalykas. VIena yra vertinti is technines pusės o kita is garso atkurimo. Is technines daug nepasigincysi, o garsa suprantam ir skonius turim visi skirtingus. Taip kad geriausias sprendimas cia arba palikti viska instaliatooriaus valiai ir poto ji :smt021 arba klausyti klausryti ir dar karta klausyti ir issirinkti kas tau labiausiai patiko :wink: :-D
Nu jai klystu pataisykit :roll:
Geriausia argumentuotai atsakyt kuo jis yra geresnis ar blogesnis Pvz. Marytes karve duoda puslitriu daugiau pieno nei Kazytes. Ir dar Kazytes karvute suvalgo dviem glebiais sieno daugiau ir isgeria stiklene vandens daugiau nei Marytes. Ir dar maryte pigiau ja parduoda :!: :!: :!:
Tokiu atveju jau viskas tampa dauk aiskiau :-D
Va cia tai jau tada viskas aisku
Gincė
2005-09-08, 10:52 AM
Geriausia argumentuotai atsakyt kuo jis yra geresnis ar blogesnis Pvz. Marytes karve duoda puslitriu daugiau pieno nei Kazytes. Ir dar Kazytes karvute suvalgo dviem glebiais sieno daugiau ir isgeria stiklene vandens daugiau nei Marytes. Ir dar maryte pigiau ja parduoda :!: :!: :!:
Tokiu atveju jau viskas tampa dauk aiskiau :-D
Va cia tai jau tada viskas aišku
Bet niekados nepirkčiau Marytės karvės ,nors ji ir pigesnė,bet baubia kaip laukinė ir likusią dalį bandos baido ,o tos nebeduoda tiek pieno,kaip duodavo anksčiau... Čia tau argumentas... Jei manai ,kad neklausęs gali pirkt stiprintuvą ,tai paimk ir nusipirk... :-D
Va ir visas aiškumas...
Bet niekados nepirkčiau Marytės karvės ,nors ji ir pigesnė,bet baubia kaip laukinė ir likusią dalį bandos baido ,o tos nebeduoda tiek pieno,kaip duodavo anksčiau... Čia tau argumentas... Jei manai ,kad neklausęs gali pirkt stiprintuvą ,tai paimk ir nusipirk... :-D
Va ir visas aiškumas...
Jei nepastebejot as klausiu o man atsako kad uz tokius pinigus jie visi vienodo lygio
tai taip iseina kad galiu rinktis tik pagal spalva :roll:
Nes konkreciu pliusu ir minusu kaip ir neisiaiskinu :dauzau:
Kiek as suprantu tai jie turetu but kazkuom panasus kazkuom skirtingi nebent visu viduriai tokie patys tik isvaizda skiriasi :D tada taip ir sakykit rinkciausi pagal dizaina tokiu atveju :-D
Artūras-M
2005-09-08, 12:38 PM
Jei nepastebejot as klausiu o man atsako kad uz tokius pinigus jie visi vienodo lygio
tai taip išeina kad galiu rinktis tik pagal spalva :roll:
Kiek as suprantu tai jie turėtų but kazkuom panašus kazkuom skirtingi nebent visu viduriai tokie patys tik isvaizda skiriasi :D tada taip ir sakykit rinkciausi pagal dizaina tokiu atveju :-D
Parašei kad ateityje planuoji jungti du subus. Tokiu atveju, tau subam reikalingas atskiras stiprintuvas. Baisūs kokybiniai nuostoliai, kai vienas keturkanalis šeria priekį ir du pakankamai galingus subus. Plius galingas stiprintuvas neužtikrins kokybiško priekinės akustikos skambesio. Čia elementaru kaip dvi kapeikos....
Parašei kad ateityje planuoji jungti du subus. Tokiu atveju, tau subam reikalingas atskiras stiprintuvas. Baisūs kokybiniai nuostoliai, kai vienas keturkanalis šeria priekį ir du pakankamai galingus subus. Plius galingas stiprintuvas neužtikrins kokybiško priekinės akustikos skambesio. Čia elementaru kaip dvi kapeikos....
Matai as laikinai planuoju prieki pasijunkt nuo to stipralo paskui palikciau ji bosam (Bosam nebutinai 4-kanalio ieskausi) .
Priekiui ir galui pirkciau kita 4-kanali stiprala. Man paciam nepatiktu kad vienas stipralas uzmaitintu visa sistema (nes kur 2 viename dazniausiai gaunas nei viens nei du).
Tokiu atveju jau buciau ieskojesis 5-kanalio.
As dabar buvau viska nuo soniuku uzmaitines tiksliai modeliu nepamenu berods XM-1002HX IR xm-444, bet nepatiko man ju grojimas tai ir noriu ko nors kokybiskesnio .
Tik kad kainos kandziojasi ir iskart 2 stipralams financu nepakanka todel bandau lipdyt is leto.
Artūras-M
2005-09-08, 01:20 PM
Tik kad kainos kandziojasi ir iskart 2 stipralams financu nepakanka todel bandau lipdyt is leto.
Tai imi pradžiai pigų, gerai grojantį keturkanalį, o po to pasipildysi galingu dvikanaliu ;)
Tai imi pradžiai pigų, gerai grojantį keturkanalį, o po to pasipildysi galingu dvikanaliu ;)
Man geriau butu imt pirma galinga dvikanali. Nes komponentus tai ir nuo mago galima butu pajunkt.
Bet galingi dvikanaliai speju ir kaina ne bloga turi.
Nedarant reklamos ka galetumet parekomenduot mano sistemai ( apie stipralus) .
Man ydomiausia butu koks tas pigus gerai grojantis 4-kanalis.
Gincė
2005-09-08, 02:05 PM
tai taip išeina kad galiu rinktis tik pagal spalva :roll:
Kiek as suprantu tai jie turėtų but kazkuom panašus kazkuom skirtingi nebent visu viduriai tokie patys tik isvaizda skiriasi :D tada taip ir sakykit rinkciausi pagal dizaina tokiu atveju :-D
Reikia tikėtis,kad supranti ,kad jokios magijos ,nei pigiame ,nei brangiame stiprintuve nėra... shemotechnika ... čia ne magiškas žodis. Artūras m gali paaiskinti iš radistinės pusės!!!! Magija prasideda nuo Tavo noro ir galimybių :wink: nuo noro susidėt aparatūra.Taškas.
Reikia tikėtis,kad supranti ,kad jokios magijos ,nei pigiame ,nei brangiame stiprintuve nėra... shemotechnika ... čia ne magiškas žodis. Artūras m gali paaiskinti iš radistinės pusės!!!! Magija prasideda nuo Tavo noro ir galimybių :wink: nuo noro susidėt aparatūra.Taškas.
Tiek tai as suprantu. Kurciam isvis px ar groja ar ne nebent zemi dazniai dauzyt pradeda :) Bet pvz. gamintojai neteisybes raso butus nebutus dalykus. kiekvienas daiktas yra kazkuom savotiskas kazkuom skirtingas( jai nenukopijuotas ) vienais aspektais geresnis kitais prastesnis o kartais isvis niekam tikes juk visko pasitaiko :roll:
Turejau Blaupunkt MP72 los angeles as jo niekaip nesusireguliuodavau ir isvis man jis negrojo niekam tikes magas.
O naujo negrojancio stipralo tikrai nenoriu nusipirkt nes ji ir taip bus sunku parduot ir tik puse litu atgauciau ziaurus minusas kurio galima butu ir isvenkti kaip manot?
Artūras-M
2005-09-08, 06:36 PM
O naujo negrojancio stipralo tikrai nenoriu nusipirkt nes ji ir taip bus sunku parduot ir tik puse litu atgauciau ziaurus minusas kurio galima būtų ir isvenkti kaip manot?
Žinai, aš ne veltui siūlau imti Arizonas tokiu atveju. Jas galima nusipirkti ne tik pas mane, Kaune pas Audrūną, Artūrą S, Jungtyje, Topo Centre ir tt, Vilniuj Audioprojektuose, tame pačiame Topike ir manau dar daug kur, paprasčiausiai neseku pievos kas kuom prekiauja. Taigi mane čia apkaltinti neobjektyvumu yra neįmanoma ;)
Arizonos yra padarytos paprastai, schemotechnika elementari klasikinė būdinga gana aukštos klasės buitiniams stiprintuvams. Jokių papildomų navarotų. Filtrai elementarūs. Ardosi lengvai. Keturkanalyje yra penki pigūs operaciniai, kuriuos galima nesunkiai pakeisti net ir labai žemos kvalifikacijos lituoklio laikytojui, automatiškai kyla kokybė (investicija ~50 LT). Norint dar galima pakeisti pereinamus kondensatorius ir kitas detales kokybiškomis. Stiprintuvo klasė šoka tokiu atveju labai aukštai. Yra bėda, jeigu trūksta smegenų ir reikia išdaužyti paskutinius likučius, tuomet šis stiprintuvas yra blogas. Blogas yra ir tiems, kurie nori pardavę daiktą uždirbti minimum tiek kiek jis jiems kainavo. Toks stiprintuvas yra atradimas muzikos gerbėjui, kuris nori kažką tobulinti ir nepritvinkęs pinigais ir žinoma turi smegenų. O besmegenių aš nemėgstu, man dzin ką jie apie mane pagalvos ;)
Stiprintuvo parametrai:
Įtampos augimo greitis su esamais operaciniais: 20 V/mks pakeitus turėtų šokti iki 40 V/mks
Galingumas nominalus ~40W
Galingumas RMS ~60
Galinguas sutiltinus ~ 200W
Damping faktorius deklaruoja daugiau kaip 150, realiai yra 200-250
Ir už visa tai ~450 LT. Ko jums dar reikia ? BG-1004 su 10V/mks augimo greičiu kuris tinkamas tik šviesmuzikei daryti ?
Arturai-M dekui uz isamu paaiskinima apie arizona.
Manyciau as prie jo ir apsistosiu.
Viska kaip ir supratau tik norejau paklaust kuo skiriasi AM-470 nuo AZ-455 ar tik isvaizda ar dar kuo nors? :oops:
Ir dar labai noreciau suzinot jusu nuomone kas tiktu mano dviem HX 250 tada jau mazdaug zinociau kiek reikia dirza susispaust :-)
Artūras-M
2005-09-09, 12:58 AM
Viska kaip ir supratau tik norejau paklaust kuo skiriasi AM-470 nuo AZ-455 ar tik isvaizda ar dar kuo nors? :oops:
Viduriai tie patys, skiriasi korpusai ;)
Ir dar labai norėčiau suzinot Jūsų nuomone kas tiktu mano dviem HX 250 tada jau maždaug zinociau kiek reikia dirza susispaust :-)
Nežinau HX-250. Jeigu jie turi kažką bendro su senais HS-250, tai vieną pilnai patemps tos pačio keturkanalio du tiltinti kanalai. Pažiūrėsi ar tau tinka ta specifika, ir nuspręsi. O gal nereiks ir kito subo ;) O šiaip, šalia vienos Arizonos labai tinka į komplektą kita :lol:
Gincė
2005-09-09, 09:30 AM
Tiek tai as suprantu. Kurciam isvis px ar groja ar ne nebent zemi dazniai dauzyt pradeda :) Bet pvz. gamintojai neteisybes rašo butus nebutus dalykus. kiekvienas daiktas yra kazkuom savotiskas kazkuom skirtingas( jai nenukopijuotas ) vienais aspektais geresnis kitais prastesnis o kartais isvis niekam tikes juk visko pasitaiko :roll:
turėjau Blaupunkt MP72 los angeles as jo niekaip nesusireguliuodavau ir isvis man jis negrojo niekam tikes magas.
O naujo negrojancio stipralo tikrai nenoriu nusipirkt nes ji ir taip bus sunku parduot ir tik puse litu atgauciau ziaurus minusas kurio galima būtų ir isvenkti kaip manot?
Yra toks dalykas ,vienam aparatas visiškai negroja ,bet atsiras tokių,kurie galės prisiekt ,kad bandė ir jiem grojo... Skiriasi požiūris ,pomegiai ,interesai... Čia gi Car audio.
O šiaip, šalia vienos Arizonos labai tinka į komplektą kita :lol:
Taip ir masciau kazka apie arizonos dvikanali :-)
[quote="ARAS"]
Yra toks dalykas ,vienam aparatas visiškai negroja ,bet atsiras tokių,kurie galės prisiekt ,kad bandė ir jiem grojo... Skiriasi požiūris ,pomegiai ,interesai... Čia gi Car audio.
Kurciam sudarankiui kad uzgrojo jo sutinku :lol: kuriam viskas px jis jungia prie orginaliu kalonkiu vatai dugnas ir lai plerpia lai sprogsta mano kalonkes :supz: ir lekia jis keliu kaifuodamas o kita diena raso kaip ten uzgrojo kaip jam gerai uzgrojo magelis :-D
As todel ir noriu gaut kuo isamesne informacija apie gamini pries ji isigydamas.Visi pliusai ir minusasi kodel taip o ne kitaip :wink:
Tarp kitko pasidek ta P9 i stalciu ir isidek blaupunkta suprasi ka as turejau omeny ir kas man jame nepatiko :-D
Gincė
2005-09-09, 10:13 AM
Kurciam sudarankiui kad uzgrojo jo sutinku :lol: kuriam viskas px jis jungia prie orginaliu kalonkiu vatai dugnas ir lai plerpia lai sprogsta mano kalonkes :supz: ir lekia jis keliu kaifuodamas o kita diena rašo kaip ten uzgrojo kaip jam gerai uzgrojo magelis :-D
As todel ir noriu gaut kuo isamesne informacija apie gamini prieš ji isigydamas.Visi pliusai ir minusasi kodel taip o ne kitaip :wink:
Tarp kitko pasidek ta P9 i stalciu ir isidek blaupunkta suprasi ka as turėjau omeny ir kas man jame nepatiko :-D
Kai pradėjau domėtis aitomobiliniu garsu ,nebuvo jokiu forumų,vienintelis informacijos šaltinis buvo vienas kitas šia sritimi besidomintis žmogus ir rusiški žurnalai... Kuriais tada tikėjau... ir draugam rodydavau- kaip gali būt blogas daiktas ,kai jis va laimėjo testą...Neilgai tai tęsėsi,nes supratau,kas ir dėl ,ko yra rašoma...Nuo tada liko idomios instaliacijų nuotraukos.Paprasciausiai imdavau aparatą jungdavau ir klausydavau jį ,kol jo grojimas man patiktavo... paskui būdavo ,be gailesčio keičiamas kitu.... ir taip iki dabar... O jei BP 72 neužgrojo,tai tikiuosi susiradai aparatą kuris leis grožėtis muzikos garsais... :wink:
O jei BP 72 neužgrojo,tai tikiuosi susiradai aparatą kuris leis grožėtis muzikos garsais... :wink:
Be abejo radau ir noriu dar stipralus pakeist :wink: ir noriu kokio nors nenaudoto daikto :wink:
Gincė
2005-09-09, 10:35 AM
tikrai žinau ,kad iš forumo ,ne vienas nusipirkęs "Arizona" stiprintuvus... Kodėl nėra gausių atsiliepimų belieka tik spėliot... Gal klauso ,sau vieni ir nenori išduot kaip gerai??? O man grojimas patiko . Draugas turi ir patenkintas!!!!!
tikrai žinau ,kad iš forumo ,ne vienas nusipirkęs "Arizona" stiprintuvus... Kodėl nėra gausių atsiliepimų belieka tik spėliot... Gal klauso ,sau vieni ir nenori išduot kaip gerai??? O man grojimas patiko . Draugas turi ir patenkintas!!!!!
Matai kaip yra susiperka kam ko reikia ir naudojasi kai vel pagalbos prireikia tokiu atveju vel paraso HELP cia viskas paprasta :wink:
O gal kas ir noretu parasyt, kad geras kad patiko tik negali uzargumentuot ir susilaiko :!:
Liveris
2005-09-09, 04:07 PM
"GINCE" o kokia pas tave arizona ir kas nuo jo pamaitintas?
Artūras-M
2005-09-09, 04:10 PM
Che che, Gincė turi Arizoną „Special Limited Edition“ :lol:
Isiskaityk i atsakymus paskui formuluok klausimus :-D
Gincė
2005-09-09, 04:15 PM
O ką ??? Ten pajungta SPR Alpinos komponentai ir Macaudio subas...
byjadz
2005-09-09, 05:16 PM
Aras zinai,as irgi kaip tu ieskojau pigaus ir naujo stiprintuvo, bet zodziai pigu ir gerai netinka viens kitam :) As vietoj dvieju ivolgu nupirkau 2 hifonicsus. Ir gavosi vos keliais simtais brangiau. Nzn kiek tiksliai kainuoja keturkanalis sitas :
http://www.hifonics.ru/Hifonics_ZX6400.html bet manau neturetu kainuot daugiau 1100,o ivolga bg 1004 kainuoja 850,taigi sutaupyk varganus 200 ir turesi daikta ,kuri specai liaupsina... ;-)
byjadz
2005-09-09, 05:34 PM
suklydau truputely :-D dvikanalis tos serijos stipas kainuoja 1050lt,tai keturkanalis 12-1300 maximum
Liveris
2005-09-09, 09:32 PM
O ką ??? Ten pajungta SPR Alpinos komponentai ir Macaudio subas...
Tai pas tave keturkanalis? O kaip subui uztenka? As tai vis nekaip neprisiruosiu az255 paimti :)
suklydau truputely :-D dvikanalis tos serijos stipas kainuoja 1050lt,tai keturkanalis 12-1300 maximum
Juos kas nor importuoja ar cia paciam siunciantis tiek iseina???
Artūras-M
2005-09-10, 12:26 AM
Juos kas nor importuoja ar cia pačiam siunciantis tiek išeina???
http://www.afaris.lt/
http://www.afaris.lt/
O jai ne paslaptis kaip ji rasti?
Ir kiek butu galima butu sutaupyti jai siustis is Statu :roll:
Artūras-M
2005-09-10, 12:55 AM
O jai ne paslaptis kaip ji rasti?
Ir kiek būtų galima būtų sutaupyti jai siustis is Statu :roll:
Nebendrauju su jais tiesiogiai. Šiaip ten yra adresas ;) O siunčiant pačiam, gali išeiti brangiau, jeigu užsirausi ant PVM ir tt. Jie gi gauna ne tom kainom kaip kad tu pirktum ten ;)
Nebendrauju su jais tiesiogiai. Šiaip ten yra adresas ;) O siunčiant pačiam, gali išeiti brangiau, jeigu užsirausi ant PVM ir tt. Jie gi gauna ne tom kainom kaip kad tu pirktum ten ;)
Dekui uz isamius atsakimus lieku skolingas :roll:
Gal kas zinot kiek galetu sitas stipralas kainuot http://www.hifonics.ru/Hifonics_XX_Zeus.html
Manyciau man jo tikrai uztektu ir ateiciai :-D
Artūras-M
2005-09-10, 03:58 PM
Gal kas žinot kiek galetu šitas stipralas kainuot http://www.hifonics.ru/Hifonics_XX_Zeus.html
Manyciau man jo tikrai uztektu ir ateiciai :-D
Abejoju ar tokį norėsi ateityje turėti. Retas iš skaitmeninių tinkamas net ir subui. Nebandęs tokio tikrai nepirkčiau ;
byjadz
2005-09-10, 04:13 PM
Neoficialus hifonics importuotojas yra "SIGLITA" ir pas juos kainos mazesnes nei afaryje... ;-)
Artūras-M
2005-09-10, 04:15 PM
Neoficialus hifonics importuotojas yra "SIGLITA" ir pas juos kainos mažesnės nei afaryje... ;-)
Šitai mes žinom ir tai garbės šiai firmai nedaro :!:
byjadz
2005-09-10, 04:20 PM
hm.. siglitai prestizo gal ir neprideda ,bet konkurencija yra gerai ir klientas tik laimi...
Kip cia suprast raso kad dvikanalis o aprasymas keturkanaliohttp://www.hifonics.ru/Hifonics_XX_Chaos.html
ar cia mano akys kreivos???
Abejoju ar tokį norėsi ateityje turėti. Retas iš skaitmeninių tinkamas net ir subui. Nebandęs tokio tikrai nepirkčiau ;
Artūras-M gelbek nes as vel visiskai susipainiojau. Kas tavo manymu butu geras daiktas subams (tarkim is Hifonixs) Kad turetu dar galios jai ateity butu noras bosus i galingesnius pakeitus.
byjadz
2005-09-10, 07:37 PM
Kip cia suprast rašo kad dvikanalis o aprasymas keturkanaliohttp://www.hifonics.ru/Hifonics_XX_Chaos.html
ar cia mano akys kreivos???
vaikeli o zandai neplysh nuo tokio monstro? :-D
patarimo reikia? na jei keturkanalis ,tai sitas:
http://www.hifonics.ru/Hifonics_ZX6400.html
arba
http://www.hifonics.ru/Hifonics_TX8805.html
viens is dvieju... as ir be arturo patarimo imciau ZX"a,nes kaip raso ju puslapis ,tai muzikaliausia serija is hifonicsu... tikrai neturetum nusivilt
Artūras-M
2005-09-10, 07:46 PM
Artūras-M gelbek nes as vel visiskai susipainiojau. Kas tavo manymu būtų geras daiktas subams (tarkim is Hifonixs) Kad turėtų dar galios jai ateity būtų noras bosus i galingesnius pakeitus.
Bet kurį iš Zeus serijos analoginį ;)
Nu kaip ir apsisprendziau del stipralo subams manyciau geriausiai tiks http://www.hifonics.ru/Hifonics_ZX6400.html
be jusu butu buve labai sudetinga :-)
O komponentams AM-470 ir tai jau teks dirza pasivert :-D
byjadz
2005-09-11, 11:57 AM
arturai nenorejau kurt temos ,tai klausiu cia. Kaip mano 9831 ishsaugot nustatymus? Ta prasme laiko korekcijos ,herz'ai, skydelio apsvietimas and so on... blin niekaip nesuprantu. Manualo irgi neturiu help!
Amigos
2005-09-11, 12:26 PM
Žinai, aš ne veltui siūlau imti Arizonas tokiu atveju. Jas galima nusipirkti ne tik pas mane, Kaune pas Audrūną, Artūrą S, Jungtyje, Topo Centre ir tt, Vilniuj Audioprojektuose, tame pačiame Topike ir manau dar daug kur, paprasčiausiai neseku pievos kas kuom prekiauja. Taigi mane čia apkaltinti neobjektyvumu yra neįmanoma
Arizonos yra padarytos paprastai, schemotechnika elementari klasikinė būdinga gana aukštos klasės buitiniams stiprintuvams. Jokių papildomų navarotų. Filtrai elementarūs. Ardosi lengvai. Keturkanalyje yra penki pigūs operaciniai, kuriuos galima nesunkiai pakeisti net ir labai žemos kvalifikacijos lituoklio laikytojui, automatiškai kyla kokybė (investicija ~50 LT). Norint dar galima pakeisti pereinamus kondensatorius ir kitas detales kokybiškomis. Stiprintuvo klasė šoka tokiu atveju labai aukštai. Yra bėda, jeigu trūksta smegenų ir reikia išdaužyti paskutinius likučius, tuomet šis stiprintuvas yra blogas. Blogas yra ir tiems, kurie nori pardavę daiktą uždirbti minimum tiek kiek jis jiems kainavo. Toks stiprintuvas yra atradimas muzikos gerbėjui, kuris nori kažką tobulinti ir nepritvinkęs pinigais ir žinoma turi smegenų. O besmegenių aš nemėgstu, man dzin ką jie apie mane pagalvos
Stiprintuvo parametrai:
Įtampos augimo greitis su esamais operaciniais: 20 V/mks pakeitus turėtų šokti iki 40 V/mks
Galingumas nominalus ~40W
Galingumas RMS ~60
Galinguas sutiltinus ~ 200W
Damping faktorius deklaruoja daugiau kaip 150, realiai yra 200-250
Ir už visa tai ~450 LT. Ko jums dar reikia ? BG-1004 su 10V/mks augimo greičiu kuris tinkamas tik šviesmuzikei daryti ?
Arturai, po siu isvardintu pakeitimu su kuo Arizona gali pradet lygiuotis is kitu firmu stiprintuvu neziurint i kaina i o kokybe ir grojima? Ir kiek tie pakeitimai reikalauja investiciju?
Artūras-M
2005-09-11, 12:44 PM
Artūrai nenorejau kurt temos ,tai klausiu cia. Kaip mano 9831 ishsaugot nustatymus? Ta prasme laiko korekcijos ,herz'ai, skydelio apsvietimas and so on... blin niekaip nesuprantu. Manualo irgi neturiu help!
Nepyk, bet pirkusiems vogtus daiktus aš nepadedu, toks mano principas :lol:
Artūras-M
2005-09-11, 12:47 PM
Artūrai, po siu isvardintu pakeitimu su kuo Arizona gali pradet lygiuotis is kitu firmu stiprintuvu neziurint i kaina i o kokybe ir grojima? Ir kiek tie pakeitimai reikalauja investiciju?
Pagal grojimą, jos ir taip lygiuojasi į stiprintuvus kainuojančius 1000-1500 LT bet kurios garsios firmos. Žinoma nusileidžia atsparumu prievartavimui, filtrų ir kitų navarotų gausumu.
Amigos
2005-09-11, 12:47 PM
O apie Arizonos tobulinimus irgi neizduodamos paslaptys? :lol:
Artūras-M
2005-09-11, 01:05 PM
O apie Arizonos tobulinimus irgi neizduodamos paslaptys? :lol:
O čia kiekvienas gali turėti savitus sprendimus ;)
Amigos
2005-09-11, 03:28 PM
Sita as suprantu. Tik norejau paklausti pritaikius tavo sprendima ir patobulinus Arizona.
i kuria kategorija jis pakyla su kuo galima butu lyginti?
byjadz
2005-09-11, 05:45 PM
Artūrai nenorejau kurt temos ,tai klausiu cia. Kaip mano 9831 ishsaugot nustatymus? Ta prasme laiko korekcijos ,herz'ai, skydelio apsvietimas and so on... blin niekaip nesuprantu. Manualo irgi neturiu help!
Nepyk, bet pirkusiems vogtus daiktus aš nepadedu, toks mano principas :lol:
Nepykstu, tik idomu kaip tu traktuoji vogto daikto pirkima. Matyt tau uztenka vien zinot ,kad jei jis nebuvo pirktas is taves ,tai jau vogtas... O nepagalvoji ,kad jis gali but pirktas neneaujas is seimininko su dokumentais ar paprasciausiai parsiveztas is uzsienio turgelio... Tokie zmones irgi vagis remia?
As kaip nors tu nepergyvenk :) Zinau kas turi manuala
Artūras-M
2005-09-11, 08:17 PM
O nepagalvoji ,kad jis gali but pirktas neneaujas is seimininko su dokumentais ar paprasciausiai parsiveztas is uzsienio turgelio... Tokie žmonės irgi vagis remia?
As kaip nors tu nepergyvenk :) Zinau kas turi manuala
Esu ramus kaip belgas ;) Parodyk aparato šonus, viršų apačią, laidus ir diagnozuosim 100% patikimumu ar tas aparatas vogtas ar ne ;)
Amigos
2005-09-11, 08:40 PM
Parodyk aparato šonus, viršų apačią, laidus ir diagnozuosim 100% patikimumu ar tas aparatas vogtas ar ne
Na manau i mano daug maciusi kenwood'a kuri pirkau nauja parduotuveje pasiziureje tikrai pasakysit kad jis vogtas. Nes subraizymu pilna, laidu jungtis irgi originali savo atitarnavo ir yra pakeista :wink:
Arturai ar pakomentuosi placiau apie ta Arizonos patobulinima ar tai liks psalaptimi? :roll:
Artūras-M
2005-09-11, 08:52 PM
Na manau i mano daug maciusi kenwood'a kuri pirkau nauja parduotuveje pasiziureje tikrai pasakysit kad jis vogtas. Nes subraizymu pilna, laidu jungtis irgi originali savo atitarnavo ir yra pakeista :wink:
Patikėk, vagys palieka kitokius požymius, subraižymai čia ne prie ko ;)
Artūrai ar pakomentuosi placiau apie ta Arizonos patobulinima ar tai liks psalaptimi? :roll:
Čia jau klausyt reikia. Patobulinimas patobulinimui nelygu. Kitu atveju galima geriau naują stiprintuvą surinkti ;)
Amigos
2005-09-11, 09:00 PM
nazinau kokiu vagiai palieka, as prideliojau visokiu :-D
Tai dabar is tokio atsakymo del Arizonos nesuprantu ar apsimokantis toks eksperimentas ar tik sportinis idomumas bus :roll: ir geriau neprasideti o tiesiog iskarto pirkti brangesni ir aukstesnes klases stiprintuva :wink:
Artūras-M
2005-09-11, 09:13 PM
Visada iš karto geriau pirkti pvz bent tokį :
http://www.hela.lt/catalog/images/F4-m.jpg
:lol:
Amigos
2005-09-11, 09:16 PM
:-D neperprasta pradziai? :-D
Artūras-M
2005-09-11, 09:19 PM
:-D neperprasta pradziai? :-D
Na ateina laikas ir jį reikia tobulinti, jau du tokie laukia, vienas pradėtas ;)
Visada iš karto geriau pirkti pvz bent tokį :
http://www.hela.lt/catalog/images/F4-m.jpg
:lol:
Financai leistu kad ir keturis nupirkciau :-D :-D :-D :-D :-D
Amigos
2005-09-11, 09:25 PM
Va as ir apie ta pati, tai galvoju nesismulkiniu su tokiu pigiu daiktu :-D
O jaigu rimtai ar apsimoka tas burimas su Arizona ar cia tik spaudimas vasko is s......
ir geriau pirkti iskarto kokybiskesni daikta?
Va as ir apie ta pati, tai galvoju nesismulkiniu su tokiu pigiu daiktu :-D
O jaigu rimtai ar apsimoka tas burimas su Arizona ar cia tik spaudimas vasko is s......
ir geriau pirkti iskarto kokybiskesni daikta?
Man irgi labai idomu tobulinimai tik gaila kad su elektotechnika nelabai susipazines :roll:
Turbut jau is uzduodamu klausimu jum viskas aisku :oops:
Bet paturbint su jusu pagalba tikrai neatsisakyciau :wink:
Artūras-M
2005-09-11, 10:02 PM
Atvirai kalbant, nežinau keturių kanalų stiprintuvo ~1000 LT, kurį sau net ir nekeldamas didelių reikalavimų pasistatyčiau. Tačiau kai prieš gerus metus netyčia visai prie geros akustikos ir F1 prisijungiau Arizoną, buvau priblokštas kaip tas gaidys groja. Nuo to laiko šiuos stiprintuvus siūlau visiems, kurie negali priartėti prie ~1700 biudžeto. Nusiskundimų kol kas nebuvo. Rasiu kitą tokį gaidį, tada dar ir kitą pasiūlysiu, dabar kol kas gaidys vienišas ;)
O tiem kam reikia watų ir nėra babkių, yra stipresnis broliukas, kuris iškeps ne vieną subą jeigu neatsargiai elgtis. Su šia gama viskas aišku.
Beje, kam nepatinka dinamiškas skambėjimas, tam šis stiprintuvas netiks. Arizonos garsiakalbiam snausti neduoda ;)
Amigos
2005-09-12, 09:38 AM
Na kadangi man watu nereikia, isvaizda nesvarbi, nes vaziuodamas tikrai neziuresiu i kur nors po kede pakista stiprintuva :-D Tai reikes isbandyt ta gaidy :wink:
O dinamikos kaip tik truputi reikia nes Clarionui jos truksta :D
Arturai o toks klausimelis del arizonos. Ar filtrai jos leidzia ir pakankamai geri Bi-ampingui?
Jai naudoti dvijuostei akustikai keturkanali ar tiesiog jungti dvikalani butu geriau ir tiek?
Artūras-M
2005-09-12, 09:45 AM
Jai naudoti dvijuostei akustikai keturkanali ar tiesiog jungti dvikalani būtų geriau ir tiek?
Blyn, norit taupyt ir klidit apie Bi-Ampin'gą ? :lol: Tada Arizona su savo filtrais netiks ;)
Amigos
2005-09-12, 09:53 AM
Ne tai kad noriu taupyt. Bet nelogiska moket 1000Lt uz stiprintuva kuri pagamino garsaus brendo firma jai galima nusipirkti negrazu gaidy uz mazesne kaina kuris gros lygiai taip pat :-D Nes moket uz varda ar isvaizda kurie man yra iki lempos nesiruosiu :wink:
Netiks bi-ampingui tai netiks :D visada yra toks blogas daiktas kaip elektroninis krosas :-D arba galima dar ka nors sugavot arba tiesiog atsisakyt sios minties :wink:
O tiem kam reikia watų ir nėra babkių, yra stipresnis broliukas, kuris iškeps ne vieną subą jeigu neatsargiai elgtis. Su šia gama viskas aišku.
Beje, kam nepatinka dinamiškas skambėjimas, tam šis stiprintuvas netiks. Arizonos garsiakalbiam snausti neduoda ;)
Viskas kaip ir klas butu nereikia watu man ju pilnai uztektu kiek turi AM-470
Bet jai si bei ta pakeitus galima butu isgauti bent sik tike kokybes tai as visada pasiruses laukt jusu patarimu. Jai butu nesunku tai konkreciau kokia detale i ka pakeist :roll:
byjadz
2005-09-12, 10:57 AM
aras ko tu metais? gi viskas jau nuspresta... imi hifonicsa ir nesuki sau galvos su visokiais arizona eagle. Cia arturas biski reklamos pavare ,tai aikciot kaip mergaites pradejot juokinga darosi. Naivu butu tiketis ,kad pakeitus gaidziui viena detale jis pasieks brangesniu aparatu lygy, juk jis is esmes pagamintas is pigiu detaliu ir norint gero rezultato turesi keist viska :)
Aisku cia tik mano pamastymai gal as ir neteisus.. Arunas aisku sumaisys su zemem ,bet as jau senokai nebekreipiu demesio i jo rasliava... Visur interesai kyso...
P.S. mano instaliatorius bande arizona eagle ir pasake ,kad tokios tuftos jis nera mates... cia tik pamastymui.
aras ko tu metais? gi viskas jau nuspresta... imi hifonicsa ir nesuki sau galvos su visokiais arizona eagle.
As hifonica tai imu bet jis bus skirtas dviem HX 250 o arizona planuoju komponentam junkt as su vienu stipralu neprasisuku :wink:
Amigos
2005-09-12, 11:28 AM
Visur cia savi interesai saavos nuomones ir savi skoniai. Taip kad bendros nuomones cia niekada nebus. Tiesiog pasidare idomu kai Arturas paliete Arizonos kokybes kelimo tema ir gerai apie jas atsiliepe. Kad tai jo interesai reklamuot tai taip, bet nemanau kad labai jau belekoki slamsta reklamuotu :D Cia tik galima gincytis del skonio :-D
byjadz
2005-09-12, 11:31 AM
aras ko tu metais? gi viskas jau nuspresta... imi hifonicsa ir nesuki sau galvos su visokiais arizona eagle.
As hifonica tai imu bet jis bus skirtas dviem HX 250 o arizona planuoju komponentam junkt as su vienu stipralu neprasisuku :wink:
hm,o ne tu sakei ,kad keturkanalis pradziai bus skirtas komponentam ir 1 subui? nu jei susmaisiau pataisyk. Siaip tavo vietoj akustikai imciau geresni stipra ,o bosams ,kad ir tas arizona gal tiktu jei litu nera. Geriausias variantas ,tai ZX6400 2 bosams ir ZX2000 komponentams...
hm,o ne tu sakei ,kad keturkanalis pradziai bus skirtas komponentam ir 1 subui? nu jei susmaisiau pataisyk. šiaip tavo vietoj akustikai imciau geresni stipra ,o bosams ,kad ir tas arizona gal tiktu jei litu nera. Geriausias variantas ,tai ZX6400 2 bosams ir ZX2000 komponentams...
Sakiau bet cia man viskas taip gavosikad manyciau jok uzteks lesu nupirkt HX 250 ZX6400 ir (arizona ) dar reikes isiaiskint tikslias Hifonixu kainas :D
O vietoj sito ZX2000 manyciau geriau tiktu ZX4400 :roll:
Tik reikia viska gerai sustrateguot.
byjadz
2005-09-12, 11:49 AM
Visur cia savi interesai saavos nuomones ir savi skoniai. Taip kad bendros nuomones cia niekada nebus. Tiesiog pasidare idomu kai Arturas paliete Arizonos kokybės kelimo tema ir gerai apie jas atsiliepe. Kad tai jo interesai reklamuot tai taip, bet nemanau kad labai jau belekoki slamsta reklamuotu :D Cia tik galima gincytis del skonio :-D
slamstas gal ir ne belekoks, groja ir tiek :D Juk zmogus atvaziaves pas artura su 500lt turbut nelabai nutuokia kas yra gerai kas yra blogai :D Tuom musu prekybininkai ir naudojasi :D
o as tai neistveriau ir nusipirkau genesis four channel, nzn kaip jis groja, bet nors ant dušios gera :D :D
byjadz
2005-09-12, 11:55 AM
hm,o ne tu sakei ,kad keturkanalis pradziai bus skirtas komponentam ir 1 subui? nu jei susmaisiau pataisyk. šiaip tavo vietoj akustikai imciau geresni stipra ,o bosams ,kad ir tas arizona gal tiktu jei litu nera. Geriausias variantas ,tai ZX6400 2 bosams ir ZX2000 komponentams...
Sakiau bet cia man viskas taip gavosikad manyciau jok užteks lesu nupirkt HX 250 ZX6400 ir (arizona ) dar reikės isiaiskint tikslias Hifonixu kainas :D
O vietoj sito ZX2000 manyciau geriau tiktu ZX4400 :roll:
Tik reikia viska gerai sustrateguot.
As tavo vietoj imciau viena suba ir pagerinciau priekine akustika. As irgi galvojau desiu 2 bosus ,bet paskui persigalvojau :) Juk 2 bosas neduos dvigubai daugiau garso...
Be to tie herzai kiek cia skaiciau yra plaktukai :) labai kietas zemas... geriau paieskok ka nors geresnio :)
Artūras-M
2005-09-12, 12:15 PM
slamstas gal ir ne belekoks, groja ir tiek :D Juk zmogus atvaziaves pas artura su 500lt turbūt nelabai nutuokia kas yra gerai kas yra blogai :D Tuom mūsų prekybininkai ir naudojasi :D
Manau tu daug mažiau nutuoki, nei tipiškas mano klientas :lol:
[quote="byjadz"Juk 2 bosas neduos dvigubai daugiau garso...
Be to tie herzai kiek cia skaiciau yra plaktukai :) labai kietas zemas... geriau paieskok ka nors geresnio :)[/quote]
Mn ir nereikia kad dvigubai geriau grotu :D Nu nezinau kaip pas kitus bet pas mane tas hertsas imestas i 40 litru deze su 8cm plicio ir 18 cm ilgio faziku ir net labai minkstas isejo :D As juo kolkas pilnai patenkintas. O prieki koreguosiu kai draugelis susitaupys lt. ir nupirks manaji nes jam labai patiko kaip jis groja:)
Bogda
2006-07-26, 08:26 AM
Atsiliepimas apie arizona am2190
Galios turi tikrai daug ir nesigailiu kad nusipirkau isbandziau ir draugeliu subus visus atkrate kaip turi but :supz: :smt020 :ploju:
Planuoju dar toki nusipirkt tik mazesni priekiui
Aiwaras
2006-07-27, 02:46 AM
vargu ar rasi nebeimportuoja jų :smt022
Bogda
2006-07-27, 07:33 AM
Na kolkas dar yra pirkt am-260 komponentam uzteks
Aiwaras
2006-07-27, 12:48 PM
Kur dar yra? man labai reikėjo tai niekur neradau.
Bogda
2006-07-27, 02:06 PM
Neisduosiu reieks paciam pasimt kol dar yra :smt019 O:)
Aiwaras
2006-07-27, 02:10 PM
tai jei turi ne viena tai užteks ir man ir tau :)
MidaX
2006-07-28, 12:07 AM
aukcijonus galima daryti su arizonom :D