View Full Version : alpine type L
vainoras
2005-09-07, 09:31 PM
Papasakokit kas čia per nauja serija? Seniau kiek suprantu žemiausia klasė buvo type E taip kad parametrais nelabai jie skiriasi (o gal man tik taip atrodo :) ) kokie skirtumai butu E ir L tipo bosiukų?
Artūras-M
2005-09-07, 10:25 PM
cj gaidžių gaidys su alpaino vardu. jei reiktų pigaus subo as imciau CV vmax 12svc
butent taip ir padariau. :wink:
O jau čiupinėjai tą gaidį už skiauterės? ;)
Artūras-M
2005-09-07, 10:33 PM
Papasakokit kas čia per nauja serija? Seniau kiek suprantu žemiausia klasė buvo type E taip kad parametrais nelabai jie skiriasi (o gal man tik taip atrodo :) ) kokie skirtumai būtų E ir L tipo bosiukų?
Tai nauji subai, pagaminti SWE serijos bazėje. SWE yra laisvo tūrio subai, o SWL yra mažatūriai. SWL-1242 uždara dėžė ~26 - 45 litrai. Mano manymu, bus populiarūs dėl geros kainos ir pakankamai gerų parametrų.
atvortke
2005-09-08, 08:33 AM
cj gaidžių gaidys su alpaino vardu. jei reiktų pigaus subo as imciau CV vmax 12svc
butent taip ir padariau. :wink:
O jau čiupinėjai tą gaidį už skiauterės? ;)ne, bet kas ten uz 250 su alpaino vardu gero bus ? :-D
100 antkainio, 100 uz varda ir 50 uz daikta :) taciau nepaklausius sunku spresti...
Artūras-M
2005-09-08, 10:52 AM
ne, bet kas ten uz 250 su alpaino vardu gero bus ? :-D
Na pavarai :lol: O ką, Alpainas šiaip brangu ? Mano manymu piguva apskritai. Pasižiūrėk į šių metų SWR subus. Ir vaizdas geras ir kala gerai, o kainuoja tik kažkokius suknistus 550 LT. O SWL serija pagal parametrus yra labai gera. Normaliam žmogui per akis tokios galios. Plius ir technologija ne pati pigiausia. Korpusas tik pigus, o magnetas (115 oz arba 3,2 kg) , jo struktūra, tas pats brangus Nomex centruojantis žiedas, pluoštu sustandintas dviejų sluoksnių difuzorius tikrai nežada nieko blogo.
Artūras-M
2005-09-08, 12:44 PM
na nzn man teko montuoti sxs darwem garso vibro izolecija ir baigesi tuo kad as klientui sakiau kad gaidys jis sake montuojam bus ciki. reziume opel corsa95 akustika jei ja galima taip vadint groja identishkai :evil: klausiau sps jau neblogai bet pinigu kainuoja. o sau tai nusipirkau spx tik dar nespejau susimontuot bet tikiuosi gero rezultato
Che, SXS tikrai yra gaidys, bet tu montuodamas kažkur prašovei :lol: SXS groja tikrai geriau, nei bet kurio automobilio gamyklinė akustika. Tai yra išbandyta ne vieną kartą :lol: Gal kitus sistemos komponentus paminėtum ? :wink:
atvortke
2005-09-08, 02:06 PM
magas buvo originalus, poto isidejo bp 168 kazkoki nu boso siektiek daugiau bet vistiek geriau. o i kita masina dejau irgi sxs'us bet jau su podiumais, žmogui patiko man nelabai :cry:
Artūras-M
2005-09-08, 02:14 PM
o i kita masina dejau irgi sxs'us bet jau su podiumais, žmogui patiko man nelabai :cry:
Na man jie visai nepatinka, bet gamykliniai dšar labiau sukelia kreivą šypseną ;) Tikiuosi elektrolitą nuėmei nuo aukštadažnio ;)
Dzhedaj
2005-09-08, 05:26 PM
I crossoverius arba rusiskus kondensatorius :)
Klausimas tada kyla atsiradus shitiems Alpine toks: kas geriau - Alpine SWL 10" ar Arizona Eagle? :)
Artūras-M
2005-09-08, 05:36 PM
Klausimas tada kyla atsiradus shitiems Alpine toks: kas geriau - Alpine SWL 10" ar Arizona Eagle? :)
SWL žinoma
Anodas
2005-11-09, 10:39 AM
Tai nauji subai, pagaminti SWE serijos bazėje. SWE yra laisvo tūrio subai, o SWL yra mažatūriai. SWL-1242 uždara dėžė ~26 - 45 litrai. Mano manymu, bus populiarūs dėl geros kainos ir pakankamai gerų parametrų.
O kiek litru uzdaros dezes reikia SWL 10'' ?