View Full Version : Hertz hx300
Vytska
2005-09-13, 10:01 PM
Gal kas jau anksciau susiduret su siuo bosu, ir kokioj dezej jis geriausiai savo savybes atskleidzia? Nes dokumentuose aprashyti deziu turiai juokingo dydzio, tai net keista pasidare.
http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hx300.pdf
Ramunas
2005-09-14, 10:06 AM
:wink:
Kai paskaitai dokumentus tai nustoji tiketi jais (kaip kad '12 sensitinity db/SPL - 94 ) tokiam tik pasvajot apie tai reiktu. O del deziu tai vejai kazkokie ishvis ;-)
Paziurejes tokius popierius labai greit susidarai nuomone apie produkta jei nors kiek nusimanai. :!:
Vytska
2005-09-14, 10:28 AM
Na sheip groja jis neblogai, negaliu skustis, tik va su dezem baigia cia man galva apsisukt. Kiek girdejau, jie bandpass'uose neblogai groja, tik kad bandpasso inkiliux kainuoja apie 500 lt. Todel ir klausiu, gal kas bandet ir galit papasakot koki ispudziai apie sio boso skambejima skrtinguose inkiluose.
Liveris
2005-09-14, 12:50 PM
Siaip jie geriausiai groja bandbase. Jei rankos ir reikiamos vietos auga ir biski turi geometriniu zyniu, tai nematau sunkumo kad ir pats pasidarytum.
Cia siaip mano nuomone: Ir siaip man juokas ima kai liaudis leidzia pinigus deziu darymui. Negi taip sunku viska pasbraizyti, nuvaziouti i kokia baldu firma kad viska uz koki 50 lt ispjautu, tau tik lieka susisukti.
šiaip jie geriausiai groja bandbase. Jei rankos ir reikiamos vietos auga ir truputį turi geometriniu zyniu, tai nematau sunkumo kad ir pats pasidarytum.
Cia šiaip mano nuomone: Ir šiaip man juokas ima kai liaudis leidzia pinigus dėžių darymui. Negi taip sunku viska pasbraizyti, nuvaziouti i kokia baldu firma kad viska uz koki 50 lt ispjautu, tau tik lieka susisukti.
Jam ne lentos yra esme kur pjaut ar kr gaut :!:
Zmogui reikia litrazu :-D
Vytska
2005-09-14, 07:49 PM
Isipjaustyt ir sulipdyt boxa man nera sunku, taciau su bandpassais girdejes kad turi buti visishkas tixlumas. Kai kurie cia protingesni zmones kalba, kad dezes charakteristikas kaitalioja pagal automobili, kad isgautu geresni garsa. Gal cia ir yra sedanu problema kad su garsu daugiau bedos nei naudos :roll:
DEIVISC
2005-09-14, 09:42 PM
Gal kas jau anksčiau susiduret su siuo bosu, ir kokioj dėžėj jis geriausiai savo savybes atskleidzia? Nes dokumentuose aprashyti dėžių turiai juokingo dydzio, tai net keista pasidare.
http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hx300.pdf
gana neblogai uždara dėžė 35ltr.
Vytska
2005-09-14, 09:57 PM
Kadangi as neesu profesionalas todel daugelio programose rodomu rodikliu reiksmes nesuprantu. Jeigu galit paskaiciuokit per programas kokiai deziai kokiu ltr ir(jeigu reikia) kokio faziko reikia.
O del uzdaros dezes, tai zinai, padares as buvau 28 ltr deze uzdara ir kazkodel manes netenkino grojimas.Buvau ta deze priseges prie palanges is apacio, tai ta palange pasidare tokia sunki, kad palange lekiant duobetu keliu ant tiek isisiubuodavo, kad galu gale atsirasdavo cypsejimai visoki ir esant didesniam garsui labai didele vibracija eidavo i galini stikla, tai trashedavo net ir tas ten kazkur. Ir labai jau tas bosikas svytedavo pro galini stikla, kad ir kaip as ten ji apdengdavau, todel noriu varyt fazika pro palange i salona. Taiva matai koki mano "linxmumai" su situom bosu. Na bet nenoriu nuleisti ranku.
O del uzdaros dėžes, tai žinai, padares as buvau 28 ltr deže uždara ir kazkodel manęs netenkino grojimas.
Gali but bent jau mano HX 250 firmoj siule uzdara deze daryt 30litru tai manyciau tavajam ji gal truputeli mazoka 28 litru . Geriausia butu kad atsilieptu kas nors kas tokiam buvo dares deze ar siaip teko kam su tokiu susidurt :wink: Manyciau uzdara jai darytum reiketu kokia 40litru arba 50su faziku bet cia tik mano nuomone :roll:
Vytska
2005-09-14, 11:17 PM
Dekui uz idomia nuomone. Pagaliau bent vienas zmogus nekritishkai HERTZ hx bosus ivertino :D O beje, pas tave vienature mashina ar sedanas ?
Amigos
2005-09-15, 09:45 AM
Senesnes laidos 12" hertsui kuri dabar pakeiste sis naujesnis puikiai tiko 40-44 litru dezute :roll: tai gal ir sitam panasiai turetu buti
dėkui uz idomia nuomone. Pagaliau bent vienas zmogus nekritishkai HERTZ hx bosus ivertino :D O beje, pas tave vienature mašina ar sedanas ?
Vienature. As ir planavau pirkt HX 300 bet nusprendziau kad 2 HX 250 turetu but geriau.
Liveris
2005-09-15, 07:48 PM
Tai va pasirauses pas save kompe radau kazkurio forumo duomenis, rodos jei neklystu juos darve Bumcikas.
"Uzdara kamera - 20 litru
Ventiliuojama - 14 litru
Portas: 10 cm diametro, 17 cm ilgio. Rekomenduoju naudoti
Aeroport. Galima nusipirkti Kaune pas mane arba Jungtyje,
Vilniuje Audioprojektuose. Kaina ka˛kur ~ 90 Lt, tingiu
˛iureti i kainyna Pigesnis pratesnis variantas yra spikares
u˛apvalintais galais. Visi kiti yra daug ma˛ identiki ir
tas pats ...
ˇinoma, kad i prie u˛daros kameros turio reikia prideti
dinamiko u˛imama turi, o prie atviros - porto u˛imama tur
ir iminusuoti ta turi, kuris yra dinamiko difuzoriuje.
Ilaikius pateiktus dyd˛ius, manau nereikes jokio sintepono-
porolono ir etc. "
Artūras-M
2005-09-15, 08:14 PM
Tai va pasirauses pas save kompe radau kazkurio forumo duomenis, rodos jei neklystu juos darve Bumcikas.
Klysti ;)
http://www.i-klubas.lt/viewtopic.php?t=154
"uždara kamera - 20 litru
Ventiliuojama - 14 litru
tas pats ...
porolono ir etc. "
Atvirai pasakius netikiu kad jis uzgros stitoj dezej bet kaip sakant nepabandes :wink: nesuzinosi :wink:
TAdzhius
2005-09-15, 10:26 PM
"uždara kamera - 20 litru
Ventiliuojama - 14 litru
tas pats ...
porolono ir etc. "
Atvirai pasakius netikiu kad jis uzgros stitoj dėžėj bet kaip sakant nepabandes :wink: nesuzinosi :wink:
ka cituoji, ten kalba ejo apie Hertz HS300 modeli, taj yra senaji hi-energy serijos. Dabartiniai HX300 turi smarkej besiskirianchius parametrus... Nebent ES300 dabartinis dar kazhkiek panashesnis i HS300
Vytska
2005-09-15, 10:30 PM
Kazka idomesnio radau internete, bet cia labai jau kudokai parashyta. Na o dar pas mane kai su rusu kalba NELABAI tai isvis =) Ir shitam zaite kiek as ten supratau litrazas minimas visishkai kitoks
http://www.magnitola.ru/product_info.php/products_id/3649
TAdzhius
2005-09-15, 10:40 PM
kažką idomesnio radau internete, bet cia labai jau kudokai parashyta. Na o dar pas mane kai su rusu kalba NELABAI tai isvis =) Ir shitam zaite kiek as ten supratau litrazas minimas visishkai kitoks
http://www.magnitola.ru/product_info.php/products_id/3649
taj kad ten tik VAS duotas, o che wienas ish T/S parametru, ekvivalentinis turis. Dezhiu dydzhiai bus visai kiti dar be to kiekwieno tipo dezhej skirtingi.
nebent pagal shita straipsni ish autozvuko: http://www.magnitola.ru/article_info.php/articles_id/119
ten yr ir grafikai ir avtozvuko pamatuoti T/S parametrai.
Liveris
2005-09-15, 11:26 PM
Klysti ;)
http://www.i-klubas.lt/viewtopic.php?t=154[/quote]
Arturai nepyk ;) Nes sakau kad tixliai nepamenu, bet senai buvau isisaugojes. Ir beto galetum vaikiui padeti o jis cia vis lauzo galva kaip ten su tuo bandbasu jam gausis. Galeciau paskaiciuoti, bet jau naktis ir labai tingiu, o tu tikriausiai juos esi dejes ir jau esi viska pasiskaiciaves.
Artūras-M
2005-09-15, 11:33 PM
Galeciau paskaiciuoti, bet jau naktis ir labai tingiu, o tu tikriausiai juos esi dejes ir jau esi viska pasiskaiciaves.
Nesu dėjęs ir neturiu duomenų. Kažko pastaruoju metu vis mažiau noriu eksperimentuoti su nelabai patikrintais produktais, kai šalia yra žinomi ;)
Vytska
2005-09-15, 11:54 PM
Nujauciu,kad reikes man mashina i kokia firmele stumti gerai pasitaupius pinigelio. Nes noriu kad bagazine issklijuotu antivibracine medziaga(bitumu ar pan.), bei panaikintu gale prie palanges esancius cypsejimus ir tuo paciu bandpass'ioka koki sukonstruotu protingai ir taip kaip turetu buti. Nenoriu mineti as cia tos firmos pavadinimo, nes vienus netycia galiu ir izeisti, o kitus isreklamuoti per daug. Na tik tiek kad ta firma cia labai gerai zinoma ir ne vienoj vietoj forume pamineta.
O gal jus galit kanors rekomenduot, kas teisingai daro uz normalia kaina.