View Full Version : Ivolga VHC-6.21
Soulas
2005-09-19, 08:54 AM
sveiki vyrai mūrai ąžuoliai aš ir vėl Jums įkirėsiu su klausimais :), bet...
yra toks reikialas, susimontavau i audi 80 (89m.) aukščiau paminėtus garsiakalbius ir užmaitinuos nuo Pyle QA04400II, bet nepatenkintas garsiakalbių grojimu (truksta tokio gyvumo muzikai).
galva JVC KDSH99R, o muzika kalusoma įvairi (lengvas džiaziukas, rokas, popsiukas, clubine ir taip toliau)
tai prašau Jūsų patarimų
P.S. pavasarį nuo to pačio stirpintuvo norėčiau užmaitint ir subą.
KAINA būtų 500-600 Lt (aš suprantu, kad už tokia kainą nekas išeina, tačiau...)
Liveris
2005-09-19, 12:21 PM
Gerai o kaip sumontavai tuos garsiakalbius, darai popiudus ar kaip? Jei neklsystu juos galima montuoti ir i dezes, bet sakau jei neklystu.
Soulas
2005-09-19, 12:36 PM
Gerai o kaip sumontavai tuos garsiakalbius, darai popiudus ar kaip? Jei neklsystu juos galima montuoti ir i dėžes, bet sakau jei neklystu.
as dariau podiumus. dureles isklijavau bitumu, garso izoliacija. kadangi man reikejo kokykes o ne diskotekos tai stengiaus daryt viska kuo geriau. del dezuciu ir as nezinau.
kai pirkau is zmogau, tai pas ji irgi grojo ne dezutese, bet tas garsas givesnis buvo.
uz tokia kaina manau iseina tik siulomi arturo-m Arizona AZ-455. dar aptikau uz tokia kaina toki stipra Alpine mrv-f400.
Liveris
2005-09-19, 01:16 PM
O kaip tau ar midbaso mazia ar auksti neryzkus ar kazkaip kitaip. NU rasei kad truksta gyvumop, bet biski tixliau parasyk. Gal kokie auksti lievi arba stiprius. O komponentus pajungei ant stipriaus FULL (per visa dazniu jousta) ar kitaip?
Soulas
2005-09-19, 01:22 PM
O kaip tau ar midbaso mazia ar auksti neryzkus ar kažkaip kitaip. NU rasei kad trūksta gyvumop, bet truputį tixliau parasyk. Gal kokie auksti lievi arba stiprius. O komponentus pajungei ant stipriaus FULL (per visa dažnių jousta) ar kitaip?
ir midai ir auksti groja gerai, bet nera to tirovisko skambesio. atrodo, kad uz kazkokios sirmos grotu. siaip net sunku nupasakot :( as paleides per high pass.
Liveris
2005-09-19, 03:49 PM
Tai kaip pas tave gali buti skambejimas kad tu ji paleides per high pass, midbaso neturu buti is viso, duok jiem full ir pamatysi ka jie sugeba.
Soulas
2005-09-19, 04:34 PM
Tai kaip pas tave gali buti skambejimas kad tu ji paleides per high pass, midbaso neturu buti is viso, duok jiem full ir pamatysi ka jie sugeba.
bet per full taigi niekas nesifiltruoja ir eina visi dazniai, o as to nenoriu. zemus as paleisiu kai turesiu suba. bet reiks pabandyt per fulll paleist.
Liveris
2005-09-19, 05:01 PM
Tai jei pas tave komponentai tai taip ir turi buti, i juos turi pasiduoti full. Tai jei tu nenori per juos duoti full tai kam tada komponentus dejai, reikejo kokias piscialkas ir originalus pasilikti ir butu tau muzika :) Pajuokavau
Dabar kai paleisi per full atsiras tau ir boso ir svarumo, pradzioj nereikes nei subo :)
Kai pasileisi per full parasyk kokie ispudziai.
Soulas
2005-09-20, 08:38 AM
Dabar kai paleisi per full atsiras tau ir boso ir svarumo, pradzioj nereikes nei subo :)
Kai pasileisi per full parasyk kokie įspūdžiai.
vakar dar karteli bandziau reguliuotis ir... gal ir geraiu isejo :) bet, nepaminejau vieno dalykelio, kad pajungus komponentus prie stirintuvo jo galios reguliatoriu (gain) nusuktas ant nulio, jei daugiau duodi galios tai girdisi iskraipymai. pasikalbejus su vienu zmogum jis patare pakeist stirpintuva, kadangi sis gali turet didelius iskraipymus.
tokie stai ispudizia...
Svajūnčikas
2005-09-20, 08:46 AM
Nu nu.... Tai gal pagal tave midbass'as turi groti ir 20Hz :-D
Liveris
2005-09-20, 09:56 AM
NU tu cia biski perdaug jau uzdrebiai. NU bet nuo koki 70 jau gali kabinti.
Svajūnčikas
2005-09-20, 12:23 PM
NU tu cia truputį perdaug jau uzdrebiai. NU bet nuo koki 70 jau gali kabinti.
Tai vat su HP filtru iš apačios ir nukandi paprastai ties 70-80Hz.
Liveris
2005-09-20, 01:54 PM
NU bet pas ji komponentai, ir ne bi-amping. Tai rase kad biski geriau pasidare.
Svajūnčikas
2005-09-20, 03:36 PM
NU bet pas ji komponentai, ir ne bi-amping. Tai rase kad truputį geriau pasidare.
Jo, kai mašiną nusiplaunu irgi atrodo, kad geriau traukia :wink:
Amigos
2005-09-20, 03:39 PM
O kai ratus nusiiblizgini efektas kaip NOS istacius :wink: :-D
Soulas
2005-09-20, 03:46 PM
:-D
gaila, kad ratai neglizgantis (matiniais dazais nudazyti), bet kai nusiimi kalpokus nuo taru tai tikrai kaip su NOS :-D
Amigos
2005-09-20, 05:06 PM
Nu ar vienu ar kitu budu per ratus NOS egfekta isgaut ziuriu imanoma. Einu tevui nuo pasato nulupsiu kalpokus ir varau padraginti :-D
Soulas
2005-09-21, 08:02 AM
Liveris, dėkui tau už pagalba ir už pastangas :prayer:
aš taip paskaičiau keliatą temų ir pagalvojau, kad reiks pasijungt tik nuo galvos ir pažiūrėt kaip skamba :D
Liveris
2005-09-21, 11:28 AM
Ner uz ka kad tik padejo.
Kai pasijungsi nuo galvos parasyk kaip reikalai.
Soulas
2005-10-12, 09:31 AM
vakar sutapo norai su galimybėmis ir pasijungiau savo sistemėlę nuo galvos :) ... vis dėlto pajungus nuo mano šerpatrepo geriau skamba. teks pasitaupyti $ ir įsigyti koki geresni.
tai tiek žinių. :wink:
Ernestas
2005-10-12, 03:21 PM
o nebandei pakeisti komponentu?pradek nuo krosu....
Soulas
2005-10-12, 03:57 PM
o nebandei pakeisti komponentu?pradek nuo krosu....
jei paskaitytum aukščiau tai pas kitą ta pati sismtema grojo gerai, o pas mane negroja taip. skiriasi jos tik stiprintuvais, ten buvo vienas, o čia jau kitas :wink:
Anubis
2005-10-12, 04:25 PM
Bent mano nuomone, tai viska cia pataisytu geresnis stiprintuvas! paimk pas kanors geresni stiprintuva pabandymui pamatysi kaip bus gerai :wink:
Soulas
2005-10-12, 04:36 PM
Bent mano nuomone, tai viska cia pataisytu geresnis stiprintuvas! paimk pas kanors geresni stiprintuva pabandymui pamatysi kaip bus gerai :wink:
:D aš ir noriu tai padaryt. klausiau išmanančių žmonių, kurie iškart patartų koks stipirnuvas tiktu už aukščiau paminėtą kainą. :roll:
jei niekas nieko nepataria, tuomet reikės "mietadam naucnava tyka" :D
Anubis
2005-10-12, 04:57 PM
Pabandyk bent Arizona Eagle AZ 455. Manau turetu pagelbeti :) Ir kaina nedidele.