View Full Version : Iskilo didelis klausimas
Ar labai dauk prarasciau jai midbaus aptraukciau medziaga (ta prasme sumontavus ant virsaus medziaga aptraukt kad ilgapirsciu negundytu).
Ar labai krinta kokybe????
Vytska
2005-09-22, 10:48 AM
Nu as gale tai taip su cox'ais padares ir zinok garso kiekybe ir kokybe nelabai pakito. Ten dejau ta pluoshteli permatoma beveik. Na cia mano eilinio zmogaus nuomone, tuoj vel vyresnieji prades cia makaronu uzpakaly ieskot ir kritikas kabyt :smt027
Amigos
2005-09-22, 06:31 PM
Yra kiek maciau akustinis audinys specialliai skirtas tokiems dalykams. Jis manau yra padarytas labiau akytas ir netoks tankus kaip kiti audiniai kad neslopintu garso.
o jai desi paprasta neperdaug plona medziaga tai tikrai garsas pasikeis, bet geriau vienaip ar kitaip uzmaskuoti jas nuo ilgapirsciu :wink:
Ernestas
2005-09-22, 09:03 PM
negirdejau,kad vagiai priekines koloneles vogtu....nebent is masinos be aliarmo ir numestos kur krumuose menesiui....
Vytska
2005-09-22, 09:40 PM
negirdejau,kad vagiai priekines koloneles vogtu....nebent is masinos be aliarmo ir numestos kur krumuose menesiui....
Tai matyt su klausa nelabai super jeigu negirdejes =)
Amigos
2005-09-23, 12:43 AM
Kol man maga vogdami nenukniso ir mano irasytu kompakktu irgi nezinojau kad juos vagia :-D Suprantu originalus svilptu, nu bet ne PRINCO irasytus kurie po lita kainuoja :roll:
Nu tu ir pavarai :-D
Paprasciausiai jai matosi kolonkes tai atkreipia praeiviu demesi tuo paciu ir vagiu o jie ziuredami i kolonkes paskui uzmato kad mages sikna kyso ir tada prasideda darbas o jai neislupa subado :evil:
Tai realiai lieka l.dideli nuostoliai kuriu butu galima tureti ir maziau. Zinoma geriausia butu isvis be nuostoliu :wink:
Tadas B
2005-09-23, 01:11 PM
man tai dzin, magas privirintas, tegu bado kiek nori, vistiek negaus :finga: gales paskui draudimas spjaudytis :-D
Amigos
2005-09-23, 01:20 PM
:-D pora geru varztu jungianciu maga ir kebula ir ilgapirsciams :butthead:
:-D pora geru varztu jungianciu maga ir kebula ir ilgapirsciams :butthead:
Tada tau irgi tas pats is mago liks :-D
Buvo draugeliui atsuktuva i cd skyle ikise ir taip pramale kad meistrai nesugebejo pagelbet :!:
bet mes jau nukrypom nuo temos :evil:
Amigos
2005-09-25, 07:31 PM
Sutgadins tai sugadins, bet nuotaika sugadinta as jiems garantuoju, nes mago visgi jie negaus :wink:
Sutgadins tai sugadins, bet nuotaika sugadinta as jiems garantuoju, nes mago visgi jie negaus :wink:
Tokiu atveju labai butu gerai kad savo inirsio neislietu ant bolidelio :!:
Nes tokiu atveju reiketu labai daug ka pakeisti, tvarkyti nemanai?????
Amigos
2005-09-26, 12:31 AM
Taip, na et negi bijodamas taip ir vazinesi be muzikos, kad neduok dieve sugadins visa tavo masiniuka?
O kaip nemalonu kai sugadina zinau, vien isdauztas stiklas ir nurauti laidai islupant maga ir nusvilpti kompaktai, nuteikia labai nemaloniai.Taip ir niezti nagai prigauti toki lgapirsti ir .................................................. ........... :-D
Vytska
2005-09-26, 12:48 AM
Nu jeigu tu midus dedi i faniera, tai ant ju galima tankias grotas priverzti. O ant tu grotu gali purshkiamais klijais ta smulkia juoda medziagele uzklijuoti, tai ten gal greiciau jiem atsuktuvas atshiptu nei kolonkes isbarshketu. 8)
Nu jeigu tu midus dedi i faniera, tai ant ju galima tankias grotas priverzti. O ant tu grotu gali purshkiamais klijais ta smulkia juoda medziagele uzklijuoti, tai ten gal greiciau jiem atsuktuvas atshiptu nei kolonkes isbarshketu. 8)
Man svarbiausia kad akies nereztu o del badymo tai px. Geriausia kai demesio neatkreipia :!: bet cia tik mano nuomone :wink:
Vytska
2005-09-26, 01:02 PM
Man svarbiausia kad akies nereztu o del badymo tai px. Geriausia kai dėmesio neatkreipia :!: bet cia tik mano nuomone :wink:[/quote]
Tai patikek, as kai golfa turejau tai buvo podiumai pas mane ir kai is vokieciu parvare tai jie tokia dirbtine oda buvo aptraukti ir bledes blizgedavo tai niekaip as ten nenunaikinau to matomumo. Paemiau podiumus ir perklijavau juoda matine medziaga, o groteles midu aptraukiau ir kaip anksciau cia pasakojau priklijavau prie ju ta juoda plonute medziagele, nu ir zinok gavosi "negrai nakti" :-) Podiumai yra bet i juos akis net noredama pazvelgus per langa nenukrypsta. Tik pasiderink medziagos spalva ir tipa prie tos akustines plonos medziageles. Jeigu pas tave podiumai tai pirk medziaga, kurios viena puse yra lipni, o ne ta kur klijus reikia purkshti ir laiko/pinigu sutaupysi ir rezultatux bus superinis.
Man svarbiausia kad akies nereztu o del badymo tai px. Geriausia kai dėmesio neatkreipia :!: bet cia tik mano nuomone :wink:
Tai patikek, as kai golfa turėjau tai buvo podiumai pas mane ir kai is vokieciu parvare tai jie tokia dirbtine oda buvo aptraukti ir bledes blizgedavo tai niekaip as ten nenunaikinau to matomumo. Paemiau podiumus ir perklijavau juoda matine medziaga, o groteles midu aptraukiau ir kaip anksčiau cia pasakojau priklijavau prie ju ta juoda plonute medziagele, nu ir zinok gavosi "negrai nakti" :-) Podiumai yra bet i juos akis net noredama pazvelgus per langa nenukrypsta. Tik pasiderink medžiagos spalva ir tipa prie tos akustines plonos medziageles. Jeigu pas tave podiumai tai pirk medziaga, kurios viena puse yra lipni, o ne ta kur klijus reikia purkshti ir laiko/pinigu sutaupysi ir rezultatux bus superinis.[/quote]
Bandysiu ka nors sukombinuottik nesinori su medziaga prislopint komponntu
Vytska
2005-09-27, 12:22 PM
Nu as jos vilniuj pirkau Lemonoj. Apie 23 lt beroc sumokejau, tai dar jos tiek atliko kad olialia. Ji ziauriai plona ir tam pritaikyta (dengti pacias koloneles). Pas mane koxai dabar ja uzdengti, tai viskas praeina zinok.
Tai medziagai priklijuot prie groteliu reikes purshkiamu kliju. Kaina ju apie 25 lt. Uzpusk truputi ant groteliu, papusk oro gerai, kad groteliu skyles isivalytu ir atsargiai denk tai medziaga.
Sekmes tau!
Nu as jos vilniuj pirkau Lemonoj. Apie 23 lt beroc sumokejau, tai dar jos tiek atliko kad olialia. Ji ziauriai plona ir tam pritaikyta (dengti pacias koloneles). Pas mane koxai dabar ja uzdengti, tai viskas praeina zinok.
Tai medziagai priklijuot prie groteliu reikės purshkiamu kliju. Kaina ju apie 25 lt. Uzpusk truputi ant groteliu, papusk oro gerai, kad groteliu skyles isivalytu ir atsargiai denk tai medziaga.
Sekmes tau!
Teko jau kazka panasaus draugeliui daryt jis pats prase tai ir podariau tik groteles dejau ne tankias. O medziaga neaustine.
Ernestas
2005-10-04, 12:05 AM
isjunk muzika 5 km iki namu ir palik nakciai tuscia mago skyle-niekam nebus ydomu tavo podiumai.........patikrinta.........ypac jei nemetysi zarisovkiu (tipo garso varzybos).....
Ernestas
2005-10-04, 12:09 AM
ir dar isidek turini davikli su penkiom sirenom,kad priejus aplotu ant puses rajono.....