PDA

View Full Version : Kokia afirma gaminanti CAR-AUDIO yra GERIAUSIA ????

NxPxBl
2004-05-04, 06:01 PM
Geriausia reiksia visapusiskaj !!!! bet labiausia turi buti vertinama garso kokybe !!!

Gincė
2004-05-04, 09:38 PM
Tai yra taip kad kas gamina viską tai ir negali sutelkt dėmesio į kurią nors sritį ar poziciją. Visapusiškai gerų firmų yra ir tarp grotuvų ir stiprintuvų ir akustikos ir t.t.

Robertas-G
2004-05-05, 12:15 PM
gal Alpine "F#1 Status" serija...;) zinoma jei kisene leidzia...(nepriimkit uz reklama :D ) arba dar yra Pioneer "Carrozzeria X" serija, irgi visai nepigi, gal net brangesne uz Alpine F#1, bet gaminama tik Japonijos rinkai kiek suprantu...

NxPxBl
2004-05-05, 08:20 PM
kaskodel as is alpines F1 nerandu mago be DVD .. :) kame diela ? :)
o koke kajnike mazdawg jo ?

`noname`
2004-05-05, 08:43 PM
nakamichi geri ir kainos kosmines apie 6000lt magas

Nerka
2004-05-05, 08:57 PM
Alpine F1-10.000Lt, ir jei nori komponentus į komplektą:
http://www.hela.lt/catalog/product_info.php?cPath=23&products_id=34

NxPxBl
2004-05-07, 08:28 AM
o kaip si ALPINE CDA-7998R ??? ar yra kas gero ? ar jau pasenes modelis ?

Artūras-M
2004-05-07, 09:41 AM
o kaip si ALPINE CDA-7998R ??? ar yra kas gero ? ar jau pasenes modelis ?

Iš muzikalumo pusės, tai praktiškai paprastas Ai-Net aparatas, kurio kainą įkelia 1-1/3 DIN išvažiuojantis skydelis, optinis išėjimas. Visa kita ko gero yra naujam CDA-9835 ir dar su kaupu ;)

Arunas B
2004-05-07, 07:15 PM
kaskodel as is alpines F1 nerandu mago be DVD .. :) kame diela ? :)
o koke kajnike mazdawg jo ?

Senas modelis buvo be dvd, dabartinis naujas jau su dvd ir dar visokiu kitokiu priedu. :wink:

Siaip europos saite dar yra senas modelis tai nezinau kaip tu jo nerandi.

NxPxBl
2004-05-12, 11:17 PM
dar norejau paklaust :
ar yra kokia reiksme sakykim, kad viska susidedu is alpine firmos arba viska is alpines bet koki stipra ir suba is kokios kicker firmos.. sakykim kad sitie produktaj yra panasaus lygio ar skambejime skirtumas bus kox ?

trumpiau klausimas turetu skambet tajp :) :

ar yra geriau jej sudedi vienos firmos produktus ... ????

va :)

NxPxBl
2004-05-12, 11:22 PM
http://www.sonicelectronix.com/pictures.php?id=2171

ce jokiu spalveliu ??? apsvietimo ??? hmmm :/

ar ce skaitos geras magas jau ?? nes perku masina (pagaliau, acibodo su tevo opel combo lacxtyt)

tad plz help !!! reik ahujenai (labai :) ) gero mago !!!!!

o kaip yra su tajs nakamichi ar kaip ten ... ta prasme man jie atrodo tokie paprasti pagaminti del 1 dalyko : kad nevoktu niex !!!!!!! nes paziurejus taj atrodo paprasta radijuska :)
o ten nej cd text nieko jauciu ... kasko nesiziuri man jis.. bet galvoju pasiimt jy del to kad nepyzdytu masinos niex :)
kaip sakot ?? aciuuu uz pagelba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

muzotonas
2004-05-12, 11:52 PM
Vagys ir pas mus su isilavinimu. Skaito zurnalus ir kitka.
Mirka.

Arunas B
2004-05-13, 12:03 AM
http://www.sonicelectronix.com/picturės.php?id=2171

ar ce skaitos geras magas jau ?? nes perku masina (pagaliau, acibodo su tevo opel combo lacxtyt)

o kaip yra su tajs nakamichi ar kaip ten ... ta prasme man jie atrodo tokie paprasti pagaminti del 1 dalyko : kad nevoktu niex !!!!!!! nes paziurejus taj atrodo paprasta radijuska :)
o ten nej cd text nieko jauciu ... kasko nesiziuri man jis.. bet galvoju pasiimt jy del to kad nepyzdytu masinos niex :)

Kaip tu isivaizduoji ta gera maga? Nes zmones ivairiai sprendzia apie ta geruma. Vieniems svarbu, kad atrodytu geriai ir jau bus geras. Kitiems isvaizda nesvarbi, tik kad grotu gerai, treti ir gozoio, ir grojimo nori. Ketvirti - kad dar ir "navarotu" visokiu butu, kaip pvz. reguliavimu kuo daugiau.

Jei nori, kad gerai grotu pamirsk ivaizda. Nesakau kad visi gerai grojantys aparatai yra neisvaizdus, bet dazniausiai labai paprasti, jokiais "delfinais" ar kazkuo panasiu nepadabinti :wink:

Artūras-M
2004-05-13, 08:35 AM
stipra ir suba is kokios kicker firmos.. sakykim kad sitie produktaj yra panasaus lygio ar skambejime skirtumas bus kox ?

Sugadinsi šaukštu deguto visą statinę. Kicker yra pigiena skirta dubasinti o ne groti. Šlamštas trumpai kalbant. Maitinimo blokus kompams jie lai gamina o ne savo KX-1200 ;)

NxPxBl
2004-05-14, 03:35 PM
Vagys ir pas mus su isilavinimu. Skaito zurnalus ir kitka.
Mirka.

ka tu situo norejej pasakyt ????? :? :?

NxPxBl
2004-05-14, 03:38 PM
http://www.sonicelectronix.com/picturės.php?id=2171

Kaip tu isivaizduoji ta gera maga? Nes žmonės ivairiai sprendzia apie ta geruma. Vieniems svarbu, kad atrodytu geriai ir jau bus geras. Kitiems isvaizda nesvarbi, tik kad grotu gerai, treti ir gozoio, ir grojimo nori. Ketvirti - kad dar ir "navarotu" visokiu būtų, kaip pvz. reguliavimu kuo daugiau.

Jei nori, kad gerai grotu pamirsk ivaizda. Nesakau kad visi gerai grojantys aparatai yra neisvaizdus, bet dažniausiai labai paprasti, jokiais "delfinais" ar kazkuo panasiu nepadabinti :wink:

Man svarbu kad GERAJ GROTU !!! isvaizda px, BET BET BET ---> kaip pvz del tu nakamitshi ar kaip ten jie vadinas ---> ar jie turi pvz nors CD texta ??? ar tik kaip kox "originalus" BMW magas rodo FM dazni i fsio ??? vat man reik INFORMATYVUMO MAGO DISPLEJUJ !!!!!!!!!!!! nu nezinau ar supratott ko as nooriu is mago :) laukiu atsakyjmo !!!! thnx !!!

Gincė
2004-05-15, 10:52 AM
Man svarbu kad GERAJ GROTU !!! isvaizda iki lemputės ;), BET BET BET ---> kaip pvz del tu nakamitši ar kaip ten jie vadinas ---> ar jie turi pvz nors CD texta ??? ar tik kaip kox "originalus" BMW magas rodo FM dazni i fsio ??? vat man reik INFORMATYVUMO MAGO DISPLEJUJ !!!!!!!!!!!! nu nežinau ar supratott ko as nooriu is mago :) laukiu atsakyjmo !!!! thnx !!!

Tas ir yra kad net geriausi garsių gamintojų Cd (denon,nakamishi ir t.t.)modelių displėjai informatyvumo neturi. Jei grotuvas top klasės tai neretai displėjus jam grojant išvis užgesinamas.

NxPxBl
2004-05-15, 02:26 PM
Taj vat.. man tas kaskaip neydomej :)
Kita vertus pagalvojau jog man nereikia hi-end masinoj...

o ka manot apir nauja sony produktaa :
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3095819699&ssPageName= MERC_VI

arba

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=32815&item=3095627 831&rd=1

ce tas pac jauciu...

kaip jum sitie ???

muzotonas
2004-05-15, 02:42 PM
Jeigu reikes dozes tai istrauks ir tavo nesvarbu kaip atrodanti maga.
Mirka.

Arunas B
2004-05-15, 03:39 PM
Taj vat.. man tas kažkaip neydomej :)
Kita vertus pagalvojau jog man nereikia hi-end mašinoj...

o ka manot apir nauja sony produktaa :
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3095819699&ssPageName= MERC_VI

arba

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=32815&item=3095627 831&rd=1

ce tas pac jauciu...

kaip jum sitie ???

Tai visgi delfinai ir kiti panasus dalykeliai arciau prie isrdies :wink:

muzotonas
2004-05-15, 06:22 PM
As tai labai ebejoju, kad vairuojant tau labai reikalingi delfinai.
Mirka.

Robertas-G
2004-05-15, 08:52 PM
kai vienas mano klientas rinkosi maga (deja deveta...), pasirinkimas buvo tarp Pioneer su delfinais ir Becker Mexico... sakyciau daugiau nei priesingybes...;)
tai klausiu jo-kodel taip idomiai renkiesi. jis motyvuoja taip: "becker puikiai tinka prie masinos dizaino (7 klases BMW), o pioneer labai patinka merginoms, nes yra i ka paziureti..."
kadangi jam paciam dizainas pasirode svarbiau nei multikai, pasirinko Becker, bet po to sake, kad mergaites klause, kas cia per "lievas" magas, atseit nieko gero...:D

NxPxBl
2004-05-15, 11:02 PM
He he he :) :) :)
maladiec klientas buva :) atviras... :)

Na man TIKRAI NEBUTINAI tie visi navarotai kaip sakot "delfinai" ar ten kaskokia grafika !!! as tikrai rinkceu kuo paprasceu atrodanty maga, kad jis nors CD texta rodytu... :/ o dabar net nzn...
Gal sakykit patartumet ka man ??? (kaina nesvarbu...) is kokiu magu man reiktu rinktis ?
labai jau sunku yra issirinkt "ta vienintely" :) , kad nereiktu kejtinet paskui kol issirinksiu tinkama ...
ka daryt ???
help !!!
LABAI VERTINU JUSU PAGALBA ! ACIU !!!!!!!

liutauras
2004-05-15, 11:18 PM
LABAI patiko clariono 928 kai rinkaus (tik gal daba jis vadinas 938 nzn) Nezinau kaip del skambejimo, nes as daug magiu neklauses. Cia atsiras zmoniu kas gales labiau siuo klausimu patart. Va jau apie pora metu as jo klausau ir net nekyla minciu ji keist. Labai patiko jo isvaizda nes kai uzdarai skydeli jis labai kukliai ir paprastai atrodo, bet dar labiau ptinka kad jis turi daug galimybiu ir kol jas visas isnaudosi tikrai dau laiko (ir pinigu) sukisi. Tik va vienas minusas-nei formuliu nei dfliunu cia ner :wink:
Tai stai tokia mano subjektyvi nuomone

Artūras-M
2004-05-16, 12:16 AM
Gal sakykit patartumet ka man ??? (kaina nesvarbu...) is kokiu magu man reiktų rinktis ?
labai jau sunku yra issirinkt "ta vienintely" :) , kad nereiktų kejtinet paskui kol issirinksiu tinkama ...
ka daryt ???

Alpine CDA-9831 ir brangesnius. Iš tikrųjų nudžiugino šiais metais su gana vykusiu skambėjimu. Net čirškimas dingo ;)

NxPxBl
2004-05-16, 12:35 PM
Gal sakykit patartumet ka man ??? (kaina nesvarbu...) is kokiu magu man reiktų rinktis ?
labai jau sunku yra issirinkt "ta vienintely" :) , kad nereiktų kejtinet paskui kol issirinksiu tinkama ...
ka daryt ???

Alpine CDA-9831 ir brangesnius. Iš tikrųjų nudžiugino šiais metais su gana vykusiu skambėjimu. Net čirškimas dingo ;)

Hmmm, kaina tikrai nesikandzioja... jej sita daikta rekomenduoja zinovas tada reiskia deiktas tikri vertas demesio !!! manau, kad reikia pabandyt...
aciuuu tikraj labai aciuuu !!!

gal dar patartumet ka komplektuoti pire sito mago ??? t.y. reikia VISKO VISKO (nuo A iki Z) kad garsas butu LABAI GERAS !!!

Robertas-G
2004-05-16, 04:05 PM
siaip as irgi visai pritariu del cda-9831, nors man grynai del pomegio nevartomiems magams labiau patinka pvz 9827, bet jis budamas pigesnis skambesiu jau niekaip neprilygsta 9831... :(

del tavo sistemos: kokia masina? kokia klausoma muzika? kokie prioritetai garse? geriausia butu kalbeti akis i aki - butu greiciau. jei tu Vilniuje zinoma...

na ir zinoma nepaskutineje vietoje - koks biudzetas?... ;)

NxPxBl
2004-05-16, 05:30 PM
šiaip as irgi visai pritariu del cda-9831, nors man grynai del pomegio nevartomiems magams labiau patinka pvz 9827, bet jis budamas pigesnis skambesiu jau niekaip neprilygsta 9831... :(

del tavo sistemos: kokia masina? kokia klausoma muzika? kokie prioritetai garse? geriausia būtų kalbeti akis i aki - būtų greiciau. jei tu Vilniuje žinoma...

na ir žinoma nepaskutineje vietoje - koks biudzetas?... ;)

Klausoma muzika: RAP, HIP-HOP, TRANCE, CLUB, kartais DANCE :) ;
masina: GOLF 4 :) (bisk maza bet nieko :) )
O ka turi omeny sakydamas "prieoritetai garse" ? :) bisk nesupratai sitoj vietoj :) sorry :)
Be to labai blogaj kad as nevilnietis :( :( :( man iki Vilniaus ~ 300 KM :( jei tureciau laiko tai atlekciau tikrai (uzkrauciau klausimais tave :) :) :) )!!!
O biudzetas taj hmm nu ka gal y kokius 7000 lt. sutilpceu ?? bet cia ne piniguose neesme !!! neskaau kad sau galiu leist bet ka ysidet :) bet noriu graziai skambet .. kad galva neskaudetus atsukus daugiau garso :) aj ysedu y darbo masina ople combo taj nu n.x. aciprasant... po 10 min galva sprogsta nuo "svaraus" garso :) :) nu ce bisk jau perdaug priplepejau :)

thnx !! laukiu acakymo su pasiulymu :)

Robertas-G
2004-05-17, 01:46 PM
siaip Golf IV yra mano mylimiausia masina deti muzika - butu spec. nuolaidos... ;) siaip as ir Kaune bunu jei ka - gal arciau butu... :)
sita masina darosi gana paprastai, nebrangiai, ir uz tavo mineta suma iseitu gana rimta sistema iskaitant instaliacija - tokios ir sau noreciau... jei kas sudomins - rasyk mailu...

Artūras-M
2004-05-17, 03:27 PM
šiaip Golf IV yra mano mylimiausia masina dėti muzika - būtų spec. nuolaidos... ;) šiaip as ir Kaune bunu jei ka - gal arciau būtų... :)

Hahahaha ot vadybininkas suknistas ;) O aš vilniečiam labai geras nuolaidas darau, jeigu ką ;)

NxPxBl
2004-05-17, 04:24 PM
šiaip Golf IV yra mano mylimiausia masina dėti muzika - būtų spec. nuolaidos... ;) šiaip as ir Kaune bunu jei ka - gal arciau būtų... :)

Hahahaha ot vadybininkas suknistas ;) O aš vilniečiam labai geras nuolaidas darau, jeigu ką ;)

as nevilnietis :cry: :cry: :cry: :cry:

Andrius Z.
2004-05-20, 03:40 PM
Manau dekit jus jam delfinus... negru muzika klauso vyrioks... geriau uz likusius pinigus alaus daug nusiperka... nereikalinga jam ta gera sistema ... jei jis Nakamichi kistu i masina tik tam kad skyle uzkimst... as tyliu.. cia kaip kazkas rase... "Paskambino draugas, nesenai buvo parlekes is vokieciu. Tuomet man reikejo mago i masina, kazkokiu reikalavimu nekeliau... pinigeliai mazdaug apie 250 Lt. zodziu jis sako tokiu pigiu aparatu neturi per daugiausiai .. visi kiti brangesni sony , panasonic isvis kainas nereales laike... Zodziu jis man sako kazkoki lievaka turiu kitaiska.. uz 220 Lt. Na kaip pirmas magas galvoju bus gerai. na emiau ir nusipirkau (p.s. kalba eina apie NAKAMICHI CD35) palikinedauvau nakciai ji as masinoj... galvojau kas toki uroda vogs.. klausiau ji ant elipsiu grojo labai tvarkingai. Zodziu viena pavasari nulekiau i auto paroda.. ten kur automobiliai stovejo su audio sistemom... daug kas buvo sisimete toki pat aparata kaip mano...hmm galvoju ko jie cia tokia sustra sistema klauso su tokiais sh.. nu tai vieno is ju ir klausiu ko jus sita maga isideja ka jis tipo krutas...jie man atsake tipo jo..."

:) zvengiau perkaites iki... va kaip buna kai pirkejas nezino ka jis perka o pardavejas nezino ka parduoda.. veiksmas vyko pries kokius 5 m.

Andrius Z.
2004-05-20, 03:44 PM
Nepirkit niekas HI-END auto audio sistemu... DELFINAI VALDO PASAYLI! :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Arunas B
2004-05-20, 04:15 PM

Na man TIKRAI NEbūtinai tie visi navarotai kaip sakot "delfinai" ar ten kaskokia grafika !!! as tikrai rinkceu kuo paprasceu atrodanty maga, kad jis nors CD texta rodytu... :/ o dabar net nzn...
ka daryt ???
help !!!
LABAI VERTINU Jūsų PAGALBA ! ACIU !!!!!!!

Jei sakai kaina nesvarbu tai pirk F1 ir viskas :wink: keitineti tkrai neprireiks :lol: :lol: :lol:

NxPxBl
2004-05-20, 07:09 PM

Na man TIKRAI NEbūtinai tie visi navarotai kaip sakot "delfinai" ar ten kaskokia grafika !!! as tikrai rinkceu kuo paprasceu atrodanty maga, kad jis nors CD texta rodytu... :/ o dabar net nzn...
ka daryt ???
help !!!
LABAI VERTINU Jūsų PAGALBA ! ACIU !!!!!!!

Jei sakai kaina nesvarbu tai pirk F1 ir viskas :wink: keitineti tkrai neprireiks :lol: :lol: :lol:

Susidesiu sitokia aparatura:

Magas: Alpine cda9831
Stipriakas: Alpine mrv540
Stipriakas: Alpine mrd500
Komponentai: Alpine spr176a 2 vnt.
Subas: Alpine swr1241d

kokie komentarai ???

Artūras-M
2004-05-20, 09:04 PM

kokie komentarai ???

Tada geriau:

Alpine CDA-9833 arba CDA-9835
Stiprintuvas: Alpine MRV-T420
Stiprintuvas: MRD-M501
Komponentai SPX-177A (viena pora tik priekiui)
Subas gali likti tavo pasirinktas, jeigu bus padaryta teisinga dėžė ;)
Sistemos komponentus galima koreguoti atitinkamai poreikiam, tačiau čia ilga kalba. Jeigu darysi pats, tai linkiu kantrybės ir negailėti pinigų instaliacinėm medžiagom. Golf'ai darosi gana nesunkiai.

NxPxBl
2004-05-21, 02:38 PM

kokie komentarai ???

Tada geriau:

Alpine CDA-9833 arba CDA-9835
Stiprintuvas: Alpine MRV-T420
Stiprintuvas: MRD-M501
Komponentai Siki lemputės ;)-177A (viena pora tik priekiui)
Subas gali likti tavo pasirinktas, jeigu bus padaryta teisinga dėžė ;)
Sistemos komponentus galima koreguoti atitinkamai poreikiam, tačiau čia ilga kalba. Jeigu darysi pats, tai linkiu kantrybės ir negailėti pinigų instaliacinėm medžiagom. Golf'ai darosi gana nesunkiai.

Kodel det tik vineus komponentus (priekiui), o galui nereik ?? ar blogai jei ir gale bus ???
darysiu ne pats... noriu PROFESIONALios instaliocijaos....
Gal gali labiau pakomentuot savo pasiulyma ? buciau labai dekingas...
Arba gal gali sulygint tai ka as parasiau ir tai ka tu siulai.. na kokie minusai kokie pliusai ??? :wink: ;-)

Robertas-G
2004-05-21, 09:54 PM
pagal tai ka pasiule Arturas: bus blogesnis taip vadinamas "erdvinis" garsas, bet bus geresne pati garso kokybe... siaip rinktis tau, bet as sau pasirinkciau varianta be galines akustikos... is kitos puses, jei muzika "diskotekine", visai gerai garsas ir is galo... bet vat cda-9835 manau verta isigyti... ka tik viena isbandem...vertas "grieko"....;)
sekmes!