PDA

View Full Version : sveiki chiebra kaip nuotaikos pires varzybas

2SB554
2005-10-04, 09:19 AM
pasidalinkim mintimis kaip nuotaikos pries sestadieny, varzybos arteja ,projektai nebaikti bent pas mane net pora problemu kondikas sprogo ir atsirado vibracija gan didele gale kazkur kazkaip nuotaika pagadino sios bedeles

atvortke
2005-10-04, 12:11 PM
projektas vienas jua baigtas, kitu du siom dienom uzbaigsiu:) zinoma yra baime kad galiu nespeti, bet jei reiks dirbsim naktim :-D taip kad grosim garsiai

SerZ
2005-10-04, 12:15 PM
hehe as jei spesiu ir dalyvausiu, tai tyliai poosiu, o ne garsiai grosiu :)

darbas 4-5-sestadieni nori mane iskomandiruot biski, tai jei nespesiu reikalu susitvarkyt iki penktadienio pietu, tai nespesiu grizt... bet stengtis reikia, anyway masina pabaiginet teks sestadienio ryte

2SB554
2005-10-04, 01:19 PM
hehe as jei spesiu ir dalyvausiu, tai tyliai poosiu, o ne garsiai grosiu :)

darbas 4-5-sestadieni nori mane iskomandiruot truputį, tai jei nespėsiu reikalu susitvarkyt iki penktadienio pietu, tai nespėsiu grizt... bet stengtis reikia, anyway masina pabaiginet teks sestadienio ryte
teisybe stengtis reikia as butinai dalivausiu laikausi olipinio principo o ar kazka laimesiu ar ne net galvos nesuku svarbiausia dalivauti juolab pas mane nera kazko mandro O KIEK REIKTU MAZIAUSIA ISSPAUSTI KAD NEBUTU LABAI JAU GEDA

SerZ
2005-10-04, 01:22 PM
nu as su kudliukais likau ar ne paskutinis, 125 su kazkiek :) bet geda nebuvo visai :D

2SB554
2005-10-04, 01:26 PM
nu as su kudliukais likau ar ne paskutinis, 125 su kazkiek :) bet geda nebuvo visai :D
O MAZDAUK KAIP TURI ATRODIT KAI TIEK DB BUNA JAUSMAS KOKS KAIP VIDUI SEDI MASINOI O DEL GEDOS GERAI SAKAI TIKRAI NE KIEKVIENAS TIEK TURI KITAIS METAIS BUTINAI SUSIDESIU MTX ARBA AUDIO BAHAN IR VARYSIU IR I KOKYBES GARSO

fingerprint
2005-10-04, 01:40 PM
Nothing personal, BET.

2SB554- yra klaviaturoj, dazniausiai desinej apatinej pagrindines dalies daly ( :-D ) tokie simboliai kaip "." "," ":" ir panasiai. Didziosios raides isijungia/issijungia su CapsLock kniopke. Shift nervingai gali irgi nespaudyt. Tinka tik po tasko.

Sakiniu konstrukcijos pamokyt galeciau, bet...

2SB554
2005-10-04, 02:01 PM
Nothing personal, BET.

2SB554- yra klaviaturoj, dažniausiai desinej apatinej pagrindines dalies daly ( :-D ) tokie simboliai kaip "." "," ":" ir panasiai. Didziosios raides isijungia/issijungia su CapsLock kniopke. Shift nervingai gali irgi nespaudyt. Tinka tik po tasko.

Sakiniu konstrukcijos pamokyt galeciau, bet...
smagu kad ismanai kalba ir zinai kaip atrodo klaviatura , na o ka i tokia replika galima atsakyt , ka tu atsakytum as tai dejau
su derama pagarba Vytautas

Amigos
2005-10-04, 02:13 PM
Tik nesimuskit berniukai :-D

2SB554
2005-10-04, 02:16 PM
Tik nesimuskit berniukai :-D
amigos niekada gyvenime

fingerprint
2005-10-04, 07:50 PM
As irgi deciau :-D

Bet smagu, kad jau nors du kableliai yra ;-)

No offence,
Simas.

Gincė
2005-10-05, 10:00 AM
pasidalinkim mintimis kaip nuotaikos prieš sestadieny, Varžybos arteja ,projektai nebaikti bent pas mane net pora problemu kondikas sprogo ir atsirado vibracija gan didele gale kažkur kažkaip nuotaika pagadino sios bedeles
Pas mane automobilyje viskas pabaigta ... Net neonkes spėjo parsiųst ir sudėt :-D
Pamatysit,kaip lempukės pagerina garso kokybę ...

Amigos
2005-10-05, 12:04 PM
:smt023 isduosi kur tu neonkiu kokybe gerinanciu gaut, a teks nusvilpt is taves jas :-D

2SB554
2005-10-05, 01:53 PM
pasidalinkim mintimis kaip nuotaikos prieš sestadieny, Varžybos arteja ,projektai nebaikti bent pas mane net pora problemu kondikas sprogo ir atsirado vibracija gan didele gale kažkur kažkaip nuotaika pagadino sios bedeles
Pas mane automobilyje viskas pabaigta ... Net neonkes spėjo parsiųst ir sudėt :-D
ipatingai nakty gerai skamba ar ne pas mane bagaznyke ir lempa tokia yra nakty ir geriau skamba :wink: :-D

Anubis
2005-10-05, 01:56 PM
ipatingai nakty gerai skamba ar ne pas mane bagaznyke ir lempa tokia yra nakty ir geriau skamba :wink: :-D

Buk zmogus, dek taskus ir kablelius. Nes net minty kartais sunku pagauti 8) krc nesupaistysi iki kur apie viena kur apie kita!?

2SB554
2005-10-05, 03:10 PM

Buk zmogus, dek taskus ir kablelius. Nes net minty kartais sunku pagauti 8) krc nesupaistysi iki kur apie viena kur apie kita!?
Neuzpyk, uz rastvedyba bloga . :oops:
nelabai atprantu nuo cetines rastvedybos.

Anubis
2005-10-05, 06:05 PM
Ne tame esme :) Nera cia ko pykti, tik nervina kai skaitai skaitai ir paskui supranti kad nieko nesupratai ka perskaitei :wink: Nors taskus dek :!:

Gincė
2005-10-06, 09:16 AM
:smt023 isduosi kur tu neonkiu kokybe gerinanciu gaut, a teks nusvilpt is taves jas :-D
Vava kaip švilpikam būna .... :-D
http://www.i-klubas.lt/gallery/index.php?album=%2Fcierka_2005_06%2F&image=P101001 7%20%28Large%29.JPG

Amigos
2005-10-06, 09:26 AM
:-D rasi kalade varzybu aiksteleje ar tiesiai ant savo grazaus bolido kapoto egzekucija vykdysi? :-D :-D :-D

Gincė
2005-10-06, 09:30 AM
:-D rasi kalade Varžybų aiksteleje ar tiesiai ant savo grazaus bolido kapoto egzekucija vykdysi? :-D :-D :-D
:wink: Tiesa pasakius bagažinės dangtis veikia kaip giljotina... :shock:

Amigos
2005-10-06, 09:45 AM
:-D :-D :-D vsio itikinai vaiksciosiu ratais apie tavo masina, statyk ja kur i kampa aiksteles, dar susizalos kas netycia :-D

Gincė
2005-10-06, 09:49 AM
:-D :-D :-D vsio itikinai vaiksciosiu ratais apie tavo masina, statyk ja kur i kampa aiksteles, dar susizalos kas netyčia :-D
Atsargumo dėlei pakabinsim užraša :"Nestoi ,gde papalo,ato apiati papadiot..."

Amigos
2005-10-06, 10:14 AM
:-D :-D :-D i nepovaracivaisia zadom komu papalo :wink: