PDA

View Full Version : klausimas del mago issijungimo uzvedant masina

M
2005-10-10, 07:04 PM
Dabar su dabartine sistema, padaryta, kad grotuvas neissijungtu isjungus degima, taciau vedantis jis keliom akimirkom issijungia, o paskui turi vel is naujo uzsukti diska. Ar pajungus kondika pries stipriaka si problema dingtu? Jei ne tai kaip galima spresti sia problema? jungti kondika prie grotuvo maitinimo laidu?:)

stalinukas
2005-10-10, 07:25 PM
Jungiant kondiką prieš stiprintuvą ši problema tikrai neišsispręs, o jungti prieš magnetolą, manau būtų nesamonė :D Šiaip automobiliuose jau taip yra, kad vedant atjungiami visi elektros prietaisai tam, kad liktų kuo daugiau energijos variklio užvedimui, kas yra svarbiausia, ypač žiemą :wink:

Amigos
2005-10-10, 07:37 PM
jai nori isspresti sia problema, atsivesk laida mago pliusui tiesiai nuo akumo. Tik nepamirsk saugiklio pastatyt. Ir jai magas nera jautriai reaguojantis i itampos pakitimus jis neissijungines :wink:

Ugnius
2005-10-10, 10:16 PM
dar ir daug kas priklauso nuo masinos, vw golfe buvau pajunges tiesiai nuo akumo tai neatsijunginėjo, o mazdoj tai nepadeda nors ir galva išliko ta pati

Anubis
2005-10-11, 11:01 AM
Jo as ir kazkada cia dariau problema :) . Bet tai kam kreipt demesi? Nematyk! :wink: Turejau clarion tai 95% is visu uzvedimu issijungdavo. Idejau pioneer neissijungdavo. Alpine issijungia. As manau jei reikia atsijungti tegu atsijungia. Nesureiksminu sito dalyko. - ir + visada buvo nuo akumo.

fingerprint
2005-10-11, 12:17 PM
Tai mano aparatai nesveiki kazkokie tada 8)

Nes Clarionas ir dar Mazdoj neissijungineja niekad uzvedant. Aisku, + nuo akumo.

Tesla
2005-10-11, 07:15 PM
nu pas mane 2 stipriakai, bet neissijungineja, nebent akumas paduses visai. tiek su Pioneer, tiek su Alpine, tiek su Kenwood grotuvais. Laidasi iki grotuvo originalus eina.
Manau viskas priklauso nuo akumo. pas mane gana didele akumo startine srove, tai del to starteris nesueda vedimo metu visos energijos ir to pakanka kad neissijungtu..

Aiwaras
2005-10-11, 07:27 PM
Mano draugu praktikoj si problema taip pat issispresdawo tik pakeitus akumuliatoriu y maximalu (kiek leidzia ydetas generatorius)
Bet jei masina turi rele wiska atjungencia uzkurimo metu tai beabejo akumas cia nepades. Turi prawesti tiesiogiai ir paziureti ar wistiek uzgesta

Vytska
2005-10-11, 09:08 PM
Akumas shita reikala kimichina tokiais atvejais. Magas isijungineja del sroves stygiaus, todel isidek normalu nauja akuma ir dings sitie bajeriai. Is patirties kalbu.

INXS
2005-10-11, 09:52 PM
Akumas shita reikala kimichina tokiais atvejais. Magas isijungineja del sroves stygiaus, todel isidek normalu nauja akuma ir dings sitie bajeriai. Is patirties kalbu.
na man taip neatrodo, galbut ir klystu. Buvo idetas rimtas banner akumas ~270lt ir problema nedingo.

M
2005-10-11, 10:02 PM
Pas mane akumas Mutla - turkiskas, net ir grojant tiek kiek rankos leidzia jokia lempute nemirksi, tai nemanau, kad akumas per silpnas ar mirstantis.

na man taip neatrodo, galbūt ir klystu. Buvo idetas rimtas banner akumas ~270lt ir problema nedingo.

Anubis
2005-10-11, 10:58 PM
Man naujas akumas ir nepataise padeties. 8)

Tesla
2005-10-12, 09:34 AM
nu pas mane nenaujas akumas, 680A startine srove, 74Ah ir neissijungia

stalinukas
2005-10-12, 11:42 AM
Perkant akumą atkreipk dėmesį į startinę srovę. Intervalas dažniausiai svyruoja nuo 390A iki 600A. Būtų įdomu sužinoti kiek parašyta ant tavo akumoliatoriaus. Kaip palyginimui, BMW E36 standartiškai dedasi 540A...

INXS
2005-10-12, 01:56 PM
Perkant akumą atkreipk dėmesį į startinę srovę. Intervalas dažniausiai svyruoja nuo 390A iki 600A. Būtų įdomu sužinoti kiek parašyta ant tavo akumoliatoriaus. Kaip palyginimui, BMW E36 standartiškai dedasi 540A...
jokio skirtumo kas ten parasyta(kalbu ne apie uzvedima). Pas mane net akumas vadinosi kazkaip start power(banner), butent startine srove didele, bet niex nuo to nepasikeite. todel nemanau kad cia akume esme.

Nerka
2005-11-08, 10:31 AM
aš manau galima būtų padaryti su nemažos talpos kondiku ir diodu, bet nesu tikras tegu pasako tie kas bandė, aš ruošiausi pabandyt bet pakeitus magą nebereikia :)

M
2005-11-11, 03:35 PM
aš manau galima būtų padaryti su nemažos talpos kondiku ir diodu, bet nesu tikras tegu pasako tie kas bandė, aš ruošiausi pabandyt bet pakeitus magą nebereikia :)
Kokio kondiko reiketu? ir kam diodas?:)

Garis
2005-11-11, 05:43 PM
Diodas tam kad vedant starteris kondiko nesodintu, nes atgal diodas ytampos nepraileidzhia. Bet ant diodo seda apie 0.6 volto, tai magas gaus mazhesne ytampa nei duos generatorius ar akumas, bet veikti veiks, tik jei koloneles pajungtuos nuo mago jos gros tyliau kazhkiek. Tiklsiau ne tyliau, bet maksimalus galingumas mago stiprintuvo bus mazhesnis.

DMA
2005-11-16, 06:57 PM
O nepagalvojot, kad tokie itampos suoliai nelabai sveika magam? Gal geriau pries vedant varikli, maga isjungt?

Garis
2005-11-17, 03:24 PM
Aplomai yjungti maga yra nesveikia, gali sugesti :)

_jusc_
2005-11-21, 08:07 PM
nu pas mane 2 stipriakai, bet neissijungineja, nebent akumas paduses visai. tiek su Pioneer, tiek su Alpine, tiek su Kenwood grotuvais. Laidasi iki grotuvo originalus eina.
Manau viskas priklauso nuo akumo. pas mane gana didele akumo startine srove, tai del to starteris nesueda vedimo metu visos energijos ir to pakanka kad neissijungtu..

as irgi uz akuma... :)
nes pirma karta vedant masina dazniausiai issijungia, o pavazinejus kuri laika ir vel kuriant viskas ok buna... :)
ypatingai uzknisa jei mp3 cd buna, kol nuskaito tai vargas... :/

Bitlas
2005-12-26, 10:32 PM
patarciau nuvaziuot pas elektrika rimta ir visak issiaiskinsit :smt023 o ce speliot tai nzn nerimtai atrodo :smt019

marienas
2011-07-01, 09:36 PM
aš manau patikimiausias dalykas šioje situacijoje statyti rėlę kuri pajungta nuo mažo akumo tokio kurie buna upse kad dingus srovei tam akimirksniui isijungtu mažas akumas ir tiek tu problemų.užtektų ir kronos su kondiku :) lengvas sprendimas ir kiaušių sukt nereikia :D