PDA

View Full Version : Komponentai i mazda mx6

ciubarikasss
2005-10-12, 03:06 PM
Sweiki nusimanatys,
yra mazda mx-6, SONY MEX 5DI galva, MAGNAT RAPBULL 360 stipras, subas kolkas DRAGSTER 125RMS (veliau planuoju pasikeisti i kita, koki dar nz), muzika klausoma ivairi (daugiau kalanti).
Taigi klausimas-reikia i prieki komponentu. kaina apie 500lt. Durelese siaip eina elipses formos originalios koloneles, bet galvoju meginti pasidaryti podiumus. Esu nusiziurejes SPS-171A ir SPS-571A. Kiek suprantu SPS-571A bus irgi elipses forma? ar geriau SPS-171A?
ar daugiau yra kokiu pasiulymu be siu?

Prasau patarkit

(tikiuosi gerai suformulavau klausima)

MidaX
2005-10-13, 10:27 PM
Sveiki nusimanatys,
yra mazda mx-6, SONY MEX 5DI galva, MAGNAT RAPBULL 360 stipras, subas kolkas DRAGSTER 125RMS (veliau planuoju pasikeisti i kita, koki dar nz), muzika klausoma ivairi (daugiau kalanti).
Taigi klausimas-reikia i prieki komponentu. kaina apie 500lt. durelėse šiaip eina elipses formos originalios koloneles, bet galvoju meginti pasidaryti podiumus. Esu nusiziurejes SPS-171A ir SPS-571A. Kiek suprantu SPS-571A bus irgi elipses forma? ar geriau SPS-171A?
ar daugiau yra kokiu pasiulymu be siu?

Prašau patarkit

(tikiuosi gerai suformulavau klausima)
SPS-171A 16 cm apvalus
SPS-571A 12,5x17,5cm elipses

Manau, kad geriau apvalus 16 cm

Artūras-M
2005-10-13, 10:42 PM
, MAGNAT RAPBULL 360 stipras,

Tik nejunk prie šito Magnato SPS susimildamas. Geriau pirk Hertz, arba Ivolga :-D

ciubarikasss
2005-10-14, 12:41 PM
, MAGNAT RAPBULL 360 stipras,

Tik nejunk prie šito Magnato SPS susimildamas. Geriau pirk Hertz, arba Ivolga :-D

Aisq, tada dar vienas klausimukas. Ar palikti ta pati stipra it ieskoti kokiu Herz komponentu ar pirkti kita stipra ir jungti SPS? (stiprui galeciau skirti iki kokiu 500lt, 4kanalu geriau, kad tiltas subui liktu)

Artūras-M
2005-10-14, 12:53 PM
Aisq, tada dar vienas klausimukas. Ar palikti ta pati stipra it ieskoti kokiu Herz komponentu ar pirkti kita stipra ir jungti SPS? (stiprui galeciau skirti iki kokiu 500lt, 4kanalu geriau, kad tiltas subui liktu)

Bet kuriuo atveju geriau pasikeisti stiprą. Žinoma visur mano asmeninis prioritetas yra kokybė. Magnat, Signat, Ivolga, Hammer ir kitas š yra susijęs pasamonėj tik su galia. Dar vienas niuansas - kaip mėgsti klausyti. Pvz nueini į koncertą ar tau patinka sėdėti galinėse eilėse, ar per vidurį, ar priekyje ? O gal Foje ? Atitinkamai ir renkiesi aparatūrą. Yra daug mėgėjų, kuriem patinka toks garsas kuris yra ne salėje, bet foje pvz, arba net kavinėje, po sale. Tai tokiems reikia kažko labai smarkiai muilinančio. Tik tada jie patirią ekstazę. Man pvz patinka sėdėti per vidurį salės arčiau scenos arba balkono pirmoje eilėje ;) Automatiškai ir renkuosi tokią aparatūrą ;)

M
2005-10-14, 01:24 PM
man kazkaip atrodo, kad scenos formavimas nedaug priklauso nuo aparaturos, nebent toks skirtumas ar foje ar saleje. Didziausiai itaka mano manymu turi instaliacija, t.y. kaip garas sklinda is dinamiko, kaip ji formuoja pati galine aplinka (podiumai) taip pat i kuria puse nukreipti ir kas maisosi garso kelyje.

Bet kuriuo atveju geriau pasikeisti stiprą. Žinoma visur mano asmeninis prioritetas yra kokybė. Magnat, Signat, Ivolga, Hammer ir kitas š yra susijęs pasamonėj tik su galia. Dar vienas niuansas - kaip mėgsti klausyti. Pvz nueini į koncertą ar tau patinka sėdėti galinėse eilėse, ar per vidurį, ar priekyje ? O gal Foje ? Atitinkamai ir renkiesi aparatūrą. Yra daug mėgėjų, kuriem patinka toks garsas kuris yra ne salėje, bet foje pvz, arba net kavinėje, po sale. Tai tokiems reikia kažko labai smarkiai muilinančio. Tik tada jie patirią ekstazę. Man pvz patinka sėdėti per vidurį salės arčiau scenos arba balkono pirmoje eilėje ;) Automatiškai ir renkuosi tokią aparatūrą ;)

Artūras-M
2005-10-14, 01:27 PM
man kažkaip atrodo, kad scenos formavimas nedaug priklauso nuo aparatūros

Tau blogai atrodo. 80% priklauso nuo aparatūros, toliau nuo instaliacijos. Mašinoj instaliacija yra labai ribota. Sukinėt aukštus gali į valias, naudos iš to mažai. Geriau pasukinėt pačią įrangą ;)

ciubarikasss
2005-10-14, 06:16 PM
tai vat as tos aparaturos kolkas ir ieskau :-)
patarkit kas galit i mano truputi anksciau uzduota klausima. ir dar koks stipras gerai sutaria su SPS (is pigesniuju)? Kiek cia skaitinejau si foruma apie juos gana gerai atsiliepiama.

ciubarikasss
2005-10-19, 10:49 PM
Tai vat, ziuriu man viskas einasi kaip ir daugumai kas sugalvoja ka nors pasikeisti, galiausiai reikia keisti beveik viska :D
Taigi galva lieka ta pati sony mex 5di, kondikas 1farado American sound, komponentus renkuosi SPS-171A, reikia stipro. (forume jau radau kad jiem uzmaitinti uztenka MRP-F240), man ir kaina dar kaip tik tiktu :-) bet stai truputi velesniuose planuose yra subo keitimas. Subas galvoju butu SWR-1222D/1242D, (man tie omai biskiuka neaisku, bet vienas is ju). Klausimas, ar uztenka galios MRP-F240 visai sistemelej?
Zinau kad visi dabar turit daug darbo, bet gal galit padeti.
Aciu

Artūras-M
2005-10-19, 10:51 PM
i SPS-171A, reikia stipro. (forume jau radau kad jiem uzmaitinti uztenka MRP-F240),

Kuriam čia forume taip radai ? :shock:

ciubarikasss
2005-10-19, 10:53 PM
i SPS-171A, reikia stipro. (forume jau radau kad jiem uzmaitinti uztenka MRP-F240),

Kuriam čia forume taip radai ? :shock:

siame
auto akustika-3psl rodos
ten jau kazkas netaip parasyta? ar kas?

Artūras-M
2005-10-19, 10:55 PM
siame
auto akustika-3psl rodos
ten jau kažkas netaip parašyta? ar kas?

O tau reikia kad gerai valintų ? ;)

ciubarikasss
2005-10-19, 11:01 PM
siame
auto akustika-3psl rodos
ten jau kažkas netaip parašyta? ar kas?

O tau reikia kad gerai valintų ? ;)

buvo rasyta sime forume Stiprintuvai-3psl-klausimas apie SPS
Reikia kad valintu, kaip sakai :-)

Artūras-M
2005-10-19, 11:08 PM

Tada šis stiprintuvas pats tas šiems komponentams :taip:

ciubarikasss
2005-10-19, 11:15 PM

Tada šis stiprintuvas pats tas šiems komponentams :taip:

tai ir rasyta buvo, bet matote mane domina dar tai kad nuo vieno stipro bus jungiamas vienas is jau minetu subu. Atskirai stipro subui pikrt neiseis. Ar uzteks visakam jo?Jeigu ne pasiulykite ka nors tokio uz mazgaug iki 600lt

Artūras-M
2005-10-19, 11:24 PM
tai ir rasyta buvo, bet matote mane domina dar tai kad nuo vieno stipro bus jungiamas vienas is jau minetu subu.

Tą subuką patemps. Iki kokių 300 W RMS subą galima kabinti ant šito stiprintuvo.

ciubarikasss
2005-10-19, 11:31 PM
tai ir rasyta buvo, bet matote mane domina dar tai kad nuo vieno stipro bus jungiamas vienas is jau minetu subu.

Tą subuką patemps. Iki kokių 300 W RMS subą galima kabinti ant šito stiprintuvo.

Aciu uz visa suteikta informacija
Lapkricio pradzioj busiu Lietuvoj, reiktu viska susipirkti
Gal kas pasiulys? Gerai butu viskas pas viena pardaveja

Artūras-M
2005-10-19, 11:47 PM
Mirktelk ;)

ciubarikasss
2005-10-19, 11:51 PM
Mirktelk ;)

Tel uzsirasiau :D
Lapkriti pasuksiu