View Full Version : reikia rasti blaupunkte subo valdymo isejima
2SB554
2005-10-15, 04:14 PM
pasiemiau tokia radia blaupunkt hamburg cd 70 senoka, bet man graziai groja , ir niekaip negaliu rasti fyskeje valdoma sub auta man jo tik vieno vienintelio ir reikia paprasta signala nenoriu jungti gal kas zinot kurios sakutes yra subo valdymui
dekoju
MidaX
2005-10-18, 05:38 PM
pasiemiau tokia radia blaupunkt hamburg cd 70 senoka, bet man graziai groja , ir niekaip negaliu rasti fyskeje valdoma sub auta man jo tik vieno vienintelio ir reikia paprasta signala nenoriu jungti gal kas žinot kurios sakutes yra subo valdymui
dekoju
Ten minusas lineikai aina is paprasto mago minuso, o pliusas lyg is trecio euro fiskes itampu kontakto. Reiks paciam nusipirkt sakute ir uzsispaust laida, nes itampos fiskes su subo valdymu nerasi. Parsisiusk manuala ten viskas nupiesta :wink:
2SB554
2005-10-18, 09:17 PM
pasiemiau tokia radia blaupunkt hamburg cd 70 senoka, bet man graziai groja , ir niekaip negaliu rasti fyskeje valdoma sub auta man jo tik vieno vienintelio ir reikia paprasta signala nenoriu jungti gal kas žinot kurios sakutes yra subo valdymui
dekoju
Ten minusas lineikai aina is paprasto mago minuso, o pliusas lyg is trecio euro fiskes itampu kontakto. Reiks pačiam nusipirkt sakute ir uzsispaust laida, nes itampos fiskes su subo valdymu nerasi. Parsisiusk manuala ten viskas nupiesta :wink:
atciu bandysiu jieskot
atciu bandysiu jieskot
radai?