View Full Version : noriu naujos sistemos
Marciuzz
2005-10-21, 12:00 AM
sveiki
situacija tokia noriu atsinaujinti is pagrindu esama sistemele in auto...
siuo metu ka turiu ir jusu nuomone gal ka butu verta pasilikti.....???
Alpine CDA 7876RB http://www.audioprojektai.lt/alpine2.php?GamID=4&metai=2001 ;
stiprius Rockford Fosgate Punch 400a4 http://auto.hi-fi.ru/catalog/auto_power_amp/21947/spec/ ;
komponentai INFINITY REF6500cs (16.5cm) http://www.aac.ru/product_info.php/cPath/69_7_33_35/products_id/4281 ; subas infinity 120.3 se
mintys apie nauja sistemele.... :
subas alpine SWX 1242D; komponentai alpine SPX 177R....
manau apie toki komplekteli, o gal turetetumete kokiu kitu minciu bei labai idomu butu jei koki mageli (mp3 nebutina) bei koki stipriu i visa tai pasiulytumet....
ir aisku kazkiek pataupant pinigelius gal kaika verciau butu pasilikti is turimu dalyku....???
Artūras-M
2005-10-21, 12:18 AM
o kuo bloga 7876 ?
Marciuzz
2005-10-21, 12:38 AM
o kuo bloga 7876 ?
7876 tai siaip man patinka (tik laabai erzina apsvietimas)...tai va butent ta ir norejau isgirsti ar verta ja pasilikt ar geresnis efektas butu su kokiu CD45 ar 9835 ir t.t. :roll:
Artūras-M
2005-10-21, 12:42 AM
7876 tai šiaip man patinka (tik laabai erzina apsvietimas)...tai va butent ta ir norejau isgirsti ar verta ja pasilikt ar geresnis efektas būtų su kokiu CD45 ar 9835 ir t.t. :roll:
Pakeitus geriau nebus, paprasčiau pakeisti apšvietimą ;)
Marciuzz
2005-10-21, 12:44 AM
7876 tai šiaip man patinka (tik laabai erzina apsvietimas)...tai va butent ta ir norejau isgirsti ar verta ja pasilikt ar geresnis efektas būtų su kokiu CD45 ar 9835 ir t.t. :roll:
Pakeitus geriau nebus, paprasčiau pakeisti apšvietimą ;)
o ka noretum pakeisti is viso kito kas dabar yra??? :roll:
Artūras-M
2005-10-21, 12:52 AM
Aš tai viską, gal tik subas iš bėdos liktų, man jo mažiausiai reikia :-D
O jei rimtai, tai priklauso nuo mašinos ir nuo muzikos stiliaus. O kodėl žiūri į 13 cm SPX jeigu yra 16 cm ?
Marciuzz
2005-10-21, 01:02 AM
Aš tai viską, gal tik subas iš bėdos liktų, man jo mažiausiai reikia :-D
O jei rimtai, tai priklauso nuo mašinos ir nuo muzikos stiliaus. O kodėl žiūri į 13 cm SPX jeigu yra 16 cm ?
subo tai as ir maniau kad ir man visai nereikia kai pries tai kokius 3men pravazinejau be jo, visai gerai budavo, bet dabar norisi dar geriau... :wink: tai panasu jog tampa kazkokia liga... :?
auto tai honda accord coupe (noreciau kad butu hechbekas) :cry: ...
muzikos stilius tai lengvas rokas ir kazkas panasaus, kartais R&B, ar siaip kokie senesni slageriai... :wink:
siaip ziurejau i 16cm tiesiog apie 13 daugaiu skaitinejau tai kazkaip juos ir ivardijau :lol:
o jeigu 3 juostu komponentus, bet laabai jau daug jie kainuoja ir ju ju instaliacija kainuoja??? :(
Truputi isiterpsiu,jei nera labai didelio poreikio ir jei pats galvoji montuotis geriau su 3juoste neprasidek.Cia patarimas :wink:
Marciuzz
2005-10-21, 10:15 AM
Truputi isiterpsiu,jei nera labai didelio poreikio ir jei pats galvoji montuotis geriau su 3juoste neprasidek.Cia patarimas :wink:
nea pats tokiu kvailu minciu neturiu :wink:
Artūras-M
2005-10-21, 11:18 AM
nea pats tokiu kvailu minciu neturiu :wink:
Per brangu mašinoj gera trijuostė.....
Artūras-M
2005-10-21, 11:20 AM
auto tai honda accord coupe (norėčiau kad būtų hechbekas) :cry: ...
muzikos stilius tai lengvas rokas ir kažkas panasaus, kartais R&B, ar šiaip kokie senesni slageriai... :wink:
šiaip ziurejau i 16cm tiesiog apie 13 daugaiu skaitinejau tai kažkaip juos ir ivardijau :lol:
o jeigu 3 juostų komponentus, bet laabai jau daug jie kainuoja ir ju ju instaliacija kainuoja??? :(
Tada 16 cm SPX'ai geras pasirinkimas. Su šituo stiprintuvu turėtų gerai susigroti.....
Marciuzz
2005-10-21, 01:12 PM
tai del komponentu kaip ir aisku tada, o suba siulai pasilikti, bet koki jam stipriu reiktu dar paieskoti gal AUDISON VR 206 http://home.wxs.nl/~bertjes/ampeng.html
ar koks kitas??? :roll:
ir reikaligas kondikas??? nes siaip dabar issiversdavau ir be jo.... bet kai bus du stiprai??? :?