View Full Version : Amerikanskas brand'as
Raveriux
2005-10-21, 01:04 PM
Ar yra toks brand'as "Autobahn"? kur rast apie jį info inete?
Liveris
2005-10-21, 01:53 PM
Tu cia gal biskelis sumaisiai su vokieciu "Autobahn"ais, o pas amerokinus yra toks "audiobahn" :) siaip visos normalios firmos turi puslapius ir yra www.audiobahn.com
Garis
2005-10-21, 01:57 PM
Yra ir Autobahn, bet ne brendas chia, o daiktu tokiu pachiu mchummer, boshman ar evir gamintojas nieko bendro su brandu AudioBahn neturinchiu, ishskyrus panashu pavadinima, kaip pvz panasonix
Raveriux
2005-10-22, 12:47 PM
Yra ir Autobahn, bet ne brendas chia, o daiktu tokiu pachiu mchummer, boshman ar evir gamintojas nieko bendro su brandu AudioBahn neturinchiu, ishskyrus panashu pavadinima, kaip pvz panasonix
O tai kaip ju puslapi inete rast?
tokie plagijatoriai gal neturi savo puslapiu:) :-)
Raveriux
2005-10-25, 02:52 PM
hm... pagal indijos spauda shito plagijatoriaus metine apyvarta 180mln USD
hm... pagal indijos spauda shito plagijatoriaus metine apyvarta 180mln USD
turbut pataiko ant tokiu kaip as ar kaip temos uzklausejas :lol: ,teko ir man juos isbandyt,elipses buvau ikirtes 3 ar 4juostu,atrodo visai graziai, su ispudingais magnetais,taciau l greit auksti uzlinko,viduriu diafragma issilankste,gal stipras pergeras buvo:)nors rms jie te daug zada ,kas keisciausia, dar groja :-D tatai dovanu atidaviau :roll:
beto gal te ne baxu,o kokiu indisku lapu 180mln apyvarta padaro :-D
kartais nesusiveliat kaip pamatot Audiobahn 97db ir 1100rms!!!, nu as tai susiveliu is kur ten tokie jau duomenys? :D
kartais nesusiveliat kaip pamatot Audiobahn 97db ir 1100rms!!!, nu as tai susiveliu is kur ten tokie jau duomenys? :D
dizaine ir blizguciuose :-D
bet man jie patinka ir tie skaiciai ir dizainas,va dar stipro reik sulaukt ir bus matyt ar tikrai jie ten tokie jau ispudingi(skaiciai),bet kaip man -tai bus jauciu ispudingi :smt048
tai pasimk ta emphaseri kur dabar pardavineja, jis berods pas mane stovejo tai tikrai mazai epasirode... jau dabar tokio slegio nesinori
Stereo
2005-11-07, 02:23 PM
kuris cia modelis tiek turi , ziurint pvz i immortal serija pvz kaip awis10p tai jis 93 db ir 1500 w rms. galu gale jei jame ir nera to 1500w rms yra siek tiek maziau bet vistiek nemazai. plius kaina panasi i kaina :wink: