View Full Version : Ar verta pirkti Pioneer DEH-P945R? Kokia alternatyva uz tokius pinigus?
Vilmantas
2005-10-27, 12:57 PM
Verta pirkti DEH 945?Kokia yra alternatyva uz tokius pinigus?
Praso 650lt. Su distanciniu.
Mano caraudio sistema geresne nei vidutiniska.Orientuojuosi i kokybe su paryskintu bosu.
Nepatinka neskaidrus ir saizus auksti.
Be to:siulo McIntosh MX 406.Taip pat uz 650.Kazin,ar jis daugiau vertas,ar kazkas ne taip...? :roll:
tu tik imk ta macintosh'a neklausinejas, parasyk ar jis tuscias ar su converteriu?
Gincė
2005-10-28, 09:23 AM
Verta pirkti DEH 945?Kokia yra alternatyva uz tokius pinigus?
Praso 650lt. Su distanciniu.
Mano caraudio sistema geresne nei vidutiniska.Orientuojuosi i kokybe su paryskintu bosu.
Nepatinka neskaidrus ir saizus auksti.
Be to:siulo McIntosh MX 406.Taip pat uz 650.Kazin,ar jis daugiau vertas,ar kažkas ne taip...? :roll:
mako kaina fantastiška ... Turint galvoj kiek jis kainuoja naujas. Visa kita manau apsižiūrėsi Pats.
Gincė
2005-10-28, 09:37 AM
tu tik imk ta macintosh'a neklausinejas, parasyk ar jis tuscias ar su converteriu?
Turi uomenyje išorinį DAC. ??? Tada tas daiktas turėtų kitokius skaiciukus :" McINTOSH MX 4000"
nezinau kas ten stovi, bet pas mane prie 9255 tai yra, dc converter, tai kiek suprantu prie maco turetu irgi buti, nes kitaip nepajungsi? va cia nuotraukoje jis matosi
rhttp://cgi.ebay.com/McIntosh-MX406-AM-FM-CD-Control-Center-Head-Unit_W0QQitemZ5823589089QQcategoryZ3293QQssPageNam eZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Vilmantas
2005-10-28, 02:06 PM
Niekas neaisku.Jis buvo su apdauzymu skydelio(matyt is kur tai krapstant...)kazkokiu...
Na nesvarbu:skambinau,sako:per 15 min nupirko... :D :D :D
Teks pasikakint DEH 945...Ka darysi...
nu man atrodo, jei ka nors suprstai tai butai neklausinejas cia kitu nuomones, o pats nusipirkes ir tada jau pasigyres. Ir aplamai, kaip dar kyla durnu klausimu, kas geriau ar pioneer ar macas uz 650,- Tai man atrodo, kad ten jo niekas ir neturejo... kad kazkam dar siule, nes paprastai tokie daigtai be siulymo iseina
min_dan
2005-10-28, 05:41 PM
mano nuomone tikrai neapsimoka uz 650Lt imti Pioneer deh945r
realus pinigai uz ji 450Lt
Aivaras
2005-10-29, 06:49 PM
Aparatas senas ,bet tikrai labai geras , bet 550 daugiau nelabai vertas , tuo labiau , kad jis yra ~7metu senumo tai is esmes tiek , o apie ta macintosh'a kur omnio skelbimuose buvo , tai ka as jum pasaksiu visiskas gaydys subraizytas lankelis nulaustas sonai sulankstyti snukis suvarytas doku nera , nieko nera nepirkau :!:
Vilmantas
2005-11-06, 08:33 PM
nu man atrodo, jei ka nors suprstai tai butai neklausinejas cia kitu nuomones, o pats nusipirkes ir tada jau pasigyres. Ir aplamai, kaip dar kyla durnu klausimu, kas geriau ar pioneer ar macas uz 650,- Tai man atrodo, kad ten jo niekas ir neturejo... kad kažkam dar siule, nes paprastai tokie daigtai be siulymo išeina
Tai tau taip tik atrodo... :lol: Jei ka tu suprastai,tai ir taves cia nebutu... :wink:
otukacki
2005-11-15, 07:13 PM
Aparatas senas ,bet tikrai labai geras , bet 550 daugiau nelabai vertas , tuo labiau , kad jis yra ~7metu senumo tai is esmės tiek , o apie ta macintosh'a kur omnio skelbimuose buvo , tai ka as jum pasaksiu visiškas gaydys subraizytas lankelis nulaustas sonai sulankstyti snukis suvarytas doku nera , nieko nera nepirkau :!:
Aivarai, o kur tu radai ta lankeli? Nera juk ten lankelio.. :? Bet siaip geras aparatas, jauciu kad nesigaili tas kas nusipirko 8)
eXtreme
2005-11-24, 10:16 PM
nebuvo ten jokio aparato tas aivaras net neisivaizduoja kaip jis atrodo, o muzika klauso savo telefonone, tai apie ka kalbam?
Ernestas
2005-11-24, 11:59 PM
o kas liecia muzika i telefona....http://mforce.ru/
Vilmantas
2005-11-25, 06:55 AM
nebuvo ten jokio aparato tas aivaras net neisivaizduoja kaip jis atrodo, o muzika klauso savo telefonone, tai apie ka kalbam?
Is kur zinai kad nebuvo?Kalbejai su pardaveju???Sneki apie tai ko nesupranti... :smt021