View Full Version : del naujos signalizacijos gedimo
Gal kas galite padeti nusipirkau nauja toyota corola verso, o siandien is ryto ji neatpazysta mano rakto, ant pultelio paspaudziu atrakinti ir ji is karto pradeda kaukti, isedus neina uzvesti masinos. Kas gali buti?
Artūras-M
2005-10-30, 10:29 AM
Gal kas galite padėti nusipirkau nauja toyota corola verso, o siandien is ryto ji neatpazysta mano rakto, ant pultelio paspaudziu atrakinti ir ji is karto pradeda kaukti, isedus neina uzvesti masinos. Kas gali buti?
Pasikrauk akumuliatorių, turėtų padėti ;)
Gal kas galite padėti nusipirkau nauja toyota corola verso, o siandien is ryto ji neatpazysta mano rakto, ant pultelio paspaudziu atrakinti ir ji is karto pradeda kaukti, isedus neina uzvesti masinos. Kas gali buti?
Pasikrauk akumuliatorių, turėtų padėti ;)
Tai kad viskas veikia, ir lempos ir spyneles atsirakina. Beje po keliu valandu normaliai viskas pradejo veikti :)... kazkokia bezobrazija. Beje masina nauja pravaziuota 800 km:) nemanau kad akumas nusedes :P
quattro
2005-10-30, 08:21 PM
pabandyk atjungti akuma 10ciai minuciu
Dont_touch
2005-10-30, 08:54 PM
pasisakitinek masinos manual, turetu buti parasyta, kai elgtis tokiom situacijom...