View Full Version : bedele!
Megstantismuzika
2005-10-31, 01:30 PM
sveiki tokia beda nzn ar stiprius veikiantis ar nea bet vnz pasijungiau pliusa nuo akumo minusa nuo korpuso ir neveikia kame kampas?kokios gali buti priezastys?gal minusas nekiontaktuoja ar pan?
Artūras-M
2005-10-31, 01:32 PM
Gal įjungt pamiršai ? ;)
Stereo
2005-10-31, 01:37 PM
gal suzadinimo nepajungei?
remonta nepamirsai prijungt?
Megstantismuzika
2005-10-31, 03:23 PM
remota pajungiau jis pas mane prie linijiniu taj prie mago pajungiaU PRIE ANTENOS BUVO TOKS VARZTUKAS TAJ IR PRISUKAU...O GALI BUTI KAD SUTILTAVAU BLOGAJ AR PAN>ARBA MINUSAS GAL REIKIA KITOJ VIEOJ PAJUNGTJ KAIP IS VIS SUZINOTI AR VEIKIA STIPREKAS?
Artūras-M
2005-10-31, 03:30 PM
PRIE ANTENOS BUVO TOKS VARZTUKAS TAJ IR PRISUKAU..
explain please :shock:
Megstantismuzika
2005-10-31, 03:52 PM
nu kaj yra antenos jungimo lizdas is salia toks varztukas yra... nu taj ir prisukau...o kur seip reikia sukti?uir dar ar kaj jungiu minusa nuo korpuso taj nuo kur geriausiai?ir ash reikia nuo akumo iki korpuso jungtj kazhka?man cia kazhkas kazhka pan sake...
Artūras-M
2005-10-31, 03:54 PM
nu kaj yra antenos jungimo lizdas is salia toks varztukas yra... nu taj ir prisukau..
Čia su „remote “ laideliu taip pasielgei ? :shock:
Megstantismuzika
2005-10-31, 04:06 PM
joa su tuo paciu remote o kur jy reikejo jungtj? :oops:
Egiux
2005-10-31, 04:12 PM
remote viena gala jungi prie mages remote laidelio, o kita gala prie stiprintuvo gnybto prie kurio pazymetas remote.
Megstantismuzika
2005-10-31, 04:14 PM
o taj pala kurioi vietoj yra mages remote lajdas? bet ar del to gali buti kad stiprius neveikia nes nedega zalia lempute... o taj pala bet kodel ant remote lajdo y prisukamas galas taj kur jungtj?
Megstantismuzika
2005-10-31, 04:17 PM
beje gal tu kokioi mirkoi sedi nes cia labai ilgaj gaunasj pasneketumem grejciau... koks nikas?
Artūras-M
2005-10-31, 04:23 PM
beje gal tu kokioi mirkoi sedi nes cia labai ilgaj gaunasj pasneketumem grejciau... koks nikas?
Nesėdžiu, nes ir taip visas šis bendravimas labai daug laiko atima.... Užduodamas tokį klausimą, turi parašyti koks aparato gamintojas, modelis. Nors ir dominuoja mėlynas laidas, tačiau yra išimčių ;)
furious
2005-10-31, 04:38 PM
zmogau, susirask ant mago iso jungties (cia tokia kur jungiasi koloneliu laidai, maitinimo laidai) laida, ant kurio parasyta antenna remote arba aplifier remote. ten ir junk remote laideli nuo linijiniu.
2SB554
2005-10-31, 07:49 PM
zmogau, susirask ant mago iso jungties (cia tokia kur jungiasi Kolonėlių laidai, maitinimo laidai) laida, ant kurio parašyta antenna remote arba aplifier remote. ten ir junk remote laideli nuo linijiniu.
galima beda ne tik uzmaitinime, bet ir minuse pabandyk su testeriu patikrint pliusa nuo akumo,o minusa nuo bet kokios masinos gelezies ,nes buvo pas drauga panasi beda tai minusas nekontaktavo nuo korpuso ,atvedem nuo akumo beda dingo
MidaX
2005-10-31, 10:11 PM
Sedziu mirc ir galiu paaiskint, nick MidaX :wink:
Megstantismuzika
2005-11-01, 08:22 AM
db susitvarkiau viskas veikia bet... tokia probleme pas mane stiprius 4x150 bosa 400nom ash pajunges tik bosa prie stipriaus o paprastos kolonkes pas mane orginalios audi bulkos taj kaip man padarytj kad bosas groja garsiau t.y daugiau zemu duotu nors ir tada kaj kolonkes tyliau groja....?
dekui
Megstantismuzika
2005-11-01, 08:25 AM
midax kokiam kanale sedi ir koks nikas? ir ar butu galima tajp padarytj kad bosas grotu tik zemus o kolonkes vidutinius o aukstus pizstuskes yra pas mane irgj oprginalios... bet kajk garso duodj bosas velka o kolonkes taj nu nx... :cry: :wink:
MidaX
2005-11-01, 12:54 PM
midax kokiam kanale sedi ir koks nikas? ir ar būtų galima tajp padarytj kad bosas grotu tik zemus o kolonkes vidutinius o aukstus pizstuskes yra pas mane irgj oprginalios... bet kajk garso duodj bosas velka o kolonkes taj nu nx... :cry: :wink:
Kanalas: #i-klubas
nick'as: MidaX
Megstantismuzika
2005-11-01, 09:08 PM
ar galima stipreka sukti tiesiai prie metalo pvz prie bagazines "lubu" ar reikia kazhka taj padetj kad nebutu kontakto tiesioginio su metalu?
ar galima stipreka sukti tiesiai prie metalo pvz prie bagažinės "lubu" ar reikia kazhka taj padetj kad nebutu kontakto tiesioginio su metalu?
Gali sukt prie kur nori nieko neatsitiks :wink: