PDA

View Full Version : denon

boozer
2005-11-07, 04:51 PM
Denon DCA-660BL, kas per aparatas, kam tinkamas, kiek uz ji galima atiduot?

boozer
2005-11-08, 02:31 PM
Ai tiek to, bendriau nepirksiu :D Po to reiks atitinkamo lygio komponentu ir galvos ieskok, neturiu tiek pinigu :D Bet uzsikabliaves buvau rimtai :D

Artūras-M
2005-11-08, 02:35 PM
Ai tiek to, bendriau nepirksiu :D Po to reiks atitinkamo lygio komponentu ir galvos ieskok, neturiu tiek pinigu :D Bet uzsikabliaves buvau rimtai :D

O tu galvoji jos toks geras ? Nebūčiau užtikrintas, kiek čiupinėjau Denon mašininių, tai įspūdžio nepaliko. Beje numeriukų buvo ir aukštesnių....

boozer
2005-11-08, 03:00 PM
O tu galvoji jos toks geras ? Nebūčiau užtikrintas, kiek čiupinėjau Denon mašininių, tai įspūdžio nepaliko. Beje numeriukų buvo ir aukštesnių....

Tiesa sakant nzn ar toks geras, del to ir klausiu. tik zinau kad uzsieny brungiai kainuoja, japonijoj surinktas ir t.t :D Be to galvojau kad turi kazka bendro su Denon DCT-1 grotuvu :)
Nu vistiek prie jo hertzu ir pioneeriaus mazabiudzetinio nejungsi :D

Artūras-M
2005-11-08, 03:32 PM

O kodėl nejungsi ? Geras stiprintuvas visada gerai. O įtariu ir kainą mokėsi ne tą, kuri kainynuose ;)
Nežinau, man kažko Denon atrodo labai jau marketingo išpūstas burbulas :roll:

boozer
2005-11-08, 05:13 PM

O kodėl nejungsi ? Geras stiprintuvas visada gerai. O įtariu ir kainą mokėsi ne tą, kuri kainynuose ;)
Nežinau, man kažko Denon atrodo labai jau marketingo išpūstas burbulas :roll:

Nu nelygis syrpatrieba jungt prie haiendo :D Tada jau geriau vien syrpatriebas, maziau juoksis visi :D
kaina tai nedidele, bet bijau kad stiprintuvas nebutu "parveztas is vokietijos" arba "isimtas is masinos":D
Bet manau kad ji jau nupirko, nes pardavejas nebeduoda ziniu :(