Prisijungti

View Full Version : Ieskomas stiprintuvas !!! :)

T0shis
2005-11-13, 06:15 PM
Rementis patarimais ( http://www.i-klubas.lt/forums/viewtopic.php?t=2101 ) :-D taigi...

Kokio stiprintuvo ieskot??? Ka jau turiu, ta jau turiu. Liko surast stiprintuva...
---------------------------------------------------------------
RATAI: Audi A4

PIGINU KIEKIS: iki ~500 LTL

GALVA: Blaupunkt Seattle MP74

PRIEKIS:
EVR V-62CK
# 6 1/2'' 2-way component speaker with crossover
# 120watts max power
# 80watts RMS
# frequency response:45-20,000Hz

GALAS:
EVR V-802EA
# 8''2-Way Coaxial Speaker
# 8''Paper coated cone gear rubber edge woofer
# Aluminium Frame
# 110*60*17mm 20 oz Ferrite magnet with magnet cover
# 30mm KSV voice coil
# 25mm PEI dome tweeter
# Max power 240Watts
# RMS 80Watts
# Frequency Response:50-20,000Hz

KLAUSOMA MUZIKA: Rock
-----------------------------------------------------
Subo nera (GAL bus veliau). Bet kiek mano makaule traukia subui reiketu atskiro stiprintuvo

Aciu

desperad
2005-11-14, 05:54 PM
Na, gali labiau pasiskaityti forumą, tai, manau, už tokią kainą apart Arizonos AZ-455 (kiek žinau ji dar parduodama), arba naujo jos varianto AM-470 (bus 50,- Lt brangiau), čia nelabai tau ką pasiūlys :D . Apie jas ir kaip jas galima patobulinti čia nemažai parašyta.

Prasiplėtus biudžetą, energingai muzikai galima galvoti apie hifonics zeus seriją (labiau piniginę palengvins), arba pigesnis jos variantas titan (buvusi nemesis) serija, šių serijų schemotechnika nesiskiria, bet titan naudojamos pigesnės detalės (na ir zeus turi šviečiantį logotipą ir distancinį subo valdymą komplekte :D ).

T0shis
2005-11-14, 08:25 PM
parvaziamo masina, o su ja ir sitie dalykai, pasirodo reikia kartais i bagazine is vidaus paziuret :D
http://1up.shopping.com/xPF-Kenwood_KFC_6986
kas cia do daiktas??? su kuojis valgomas (jo pliusai ir minusai)??? palikt ar ismest???

del EVR produkcijos, pasiskaicius foruma, kilo smarkios abejones :-k

suma sumarum gaunasi taip:
ratai - tie patys
galva - ta pati
priekis - ???
galas - Kenwood KFC 6986 / ???
stiprintuvas - ???
$$$ - nukraujavus po masinos ~1000 LTL
laukiamas rezultatas - gaziai grojantys IRON MAIDEN :rock:

Klausimai: ka? kur? kiek? :smt100

furious
2005-11-14, 08:29 PM
kad iron maiden grotų reikia daug vatų... neužteks 1000 lt... čia tik mano asmeninė nuomonė... galingas priekis, greitas subas... dairyčiausi į kažką panašaus :)

atvortke
2005-11-14, 08:49 PM
kad iron maiden grotų reikia daug vatų... neužteks 1000 lt... čia tik mano asmeninė nuomonė... galingas priekis, greitas subas... dairyčiausi į kažką panašaus :)Priminėt IRON MAIDEN katik pasileidau ;) mmmm reiks į mašiną nusinešt paklausyt, tik kad priekis nelabai galingas, nors turėtų užtekt

T0shis
2005-11-14, 09:04 PM
malonu, kad kazkam daviau gera minti CD Iron'u i masina nusinest (jei turi pageidautina '92 Fear of the Dark :twisted: )

o kaip del komplektacijos ??? kaina kyla :D
per kelias algas gal iseitu iki 1,5k LTL datemt, bet cia jau butu max ka as galiu skirti

DEIVISC
2005-11-14, 09:20 PM
pabandyk JBL akustika, rokui , metalui klausyt tinka

T0shis
2005-11-14, 09:23 PM
konkreciau prasyciau... :?

desperad
2005-11-14, 09:54 PM
Na manau už tokią sumą be mago, galima būtų pasidaryti neblogą priekį :wink:

Mano paties klausoma muzika įvairį, bet didžioji dalis yra įvairus rokas, tai aš jau beveik metus renkuosi ką sau sisidėjus į mašiną :-D Siulyčiau už šitą sumą nusipirkti komponentinę akustiką priekiui ir dvikanalį stiprintuvą jai bei gerai susimontuoti garsiakalbius. Jei montuosės pats, tai visai gerus daiktus gali nusipirkti :)

Jei nori konkrečiau, tai:
Kokį stiprintuvą jau rašiau aukščiau (sau aš užsisasakiau keturkanalį Hifonics zeus ZX6400, tai laukiu kol atvež, tikuosi nenusivilsiu :P ). Jų atstovai Lietuvoje Afaris, jei esi Vilnietis, tai gali pas juos užsukti, tik nevertą labai galingą imti, nes rizikuosi sudeginti akustiką :-D

Dėl Hifonics gal furiuos galėtų plačiau parašyti, jis su jais jau dabar važinėja :wink:

O iš akustikos girdėjau, kad Alpine SPR 17LS geras priešbosis rokui (pats nesiklausiai, tai negaliu teigti).

Bent vibroizoliacijos reikėtų, na ir laidams pinigų reikės skirti, tai 1500 Lt ir susidarys (priklauso kiek skirsi stiprintuvui).

Pas mane Audi 80 B4, tai priešbosiai į duris nesunkiai susimontuoja, kaip bus pas tave, tai nežinau...

furious
2005-11-14, 10:07 PM
jo as vazineju su hifonics, bet tie komponentai kainuoja 900lt ir neisku kada ju bus, nes dabar Afaryje ner ir nzn ar amerikonai dar gamina...

desperad
2005-11-14, 10:12 PM
Iš Hifonics siuliau stiprintuvą, furiuos gali ką apie jį gero, blogo pasakyti?

T0shis
2005-11-14, 10:25 PM
kiek suprantu is kalbos, svarbiausia graziai skambantis priekis. gerai...
planas chuliganas... o jei viska prieki det i standartines vietas??? ka zina,u kazkaip nesinori afisuotis su podiumais.
kiek suprantu prieki po default'u stovi kazkoks "6 velnias + piscalkos. jei vietoje ju kazka imontuot. ar cia jau labai amatiornas variantas???

ir kaip su tais kenwood'ais (kfc 6986) kurie jau yra??? ka su jais daryt???

desperad
2005-11-14, 10:41 PM
Aš ne instaliatorius, kur yra standartinės vietos ir kaip juose groja nežinau, bet bent aukštadažnis paprastai dedamas ne į stadartinę vietą, nes iš stadartinių vietų garsas buna nekoks :cry: Pas draugą audi A6, tai visas garsas sklinda iš apačios, iš kojų, jausmas ne koks :x

Su elipsėm, tai kaip nori. Taip kaip aš, pavažinėjau apie pusmetį ir atidaviau bendradarbiui už viskio butelaitį į jo golfuką :-D , ar iškarto darytis normaliai? Jei į priekį dėsi 16 cm priešbosiui, manau tų elipsių visai nereikia, jei įšena parduok... Na nebent labai nori kad gale sėdintys jų klausytų, bet kokybės manau ir jiems ne fontanai bus, iš gero priekio sklindantis garsas gal būtų malonesnis...

furious
2005-11-14, 10:47 PM
Dėl sito stiprintuvo nieko negaliu tiksliai pasakyt, nes neklausęs nei karto. Su gamyklinėm vietomis nieko zmonisko nesigaus, su gamyklinėm kolonėlėm tuo labiau. Siūlyčiau tamstai, pasiėmus iron maiden CD, nuvažiuot į betkurią firmą, montuojančią garso aparatūrą ir ten paprašyti, kad duotų paklausyti savo kompakto kokioje nors mšinoje su rimta aparatūra. Tada viskas atsistos į savo vietas. Gamyklinės kolonėles bus nebe kolonėlės ir t.t. ir panasiai :) Kolkas mes tuščiai kalbam.

furious
2005-11-14, 10:49 PM
Desperad mane aplenke... :) Anyway, tikiuosi mintį supratai.

T0shis
2005-11-14, 10:56 PM
minti supratau...
tada kalbam konkreciai

priekis: modelis??? ~kaina???, kaip juos ten ikist (kas daro ar DIY, kiek tai kainuoja ir t.t.)
lygiai tas pats su stuprintuvo

desperad
2005-11-14, 11:08 PM
Kaip Furious ir sakė nuvažiuok pas kokius instaliatorius, jie tau ir pasakys kiek ir už ką :-D O jei rimtai, tai pačiam darantis, galima kokybiškesnes sistemos dalis nusipirkti, bet reikės pavargti.. O firmoje reikės mokėti ir už darbą, normaliai darant tai kainuoja, gali tekti pusę sumos ar net daugiau palikti firmoje už darbą, o ne už pačius garsiakalbius ar stiprintuvą ir tai normalu su nedideliu biudžetu... O ką konkrečiai dėtis, jei darysi fimoje, tai, manau, jie ir patars... Tada jie ir atsakys už rezultatą, nes kitaip gali pasakyti, jog šudą atvežei, tai ir nieko doro neišėjo :twisted:

T0shis
2005-11-15, 09:04 AM
tai bent papasakokit ko man ieskot, ko prasyt atejus. nes negi atejus sakysi:"se jums kompaktas, noriu kad jis man masinoj skambetu, turiu tiek ir tiek $$$" :D taip juk nebuna, palaikys idiotu ir pasius kur toliau ar jei apsiims sukis ka nors "tokio" del ko veliau gailesiuosi.
parekomanduokit, patarkit, padekit... :D

T0shis
2005-11-15, 09:12 AM
pageidautina kad veiksmas vyktu kaune, blogiausiu atveju vilnus ar alytus

desperad
2005-11-15, 11:19 AM
Kaip čia klausinėji, to paties paklausi firmose, jie su tam tikromis prekėmis dirba, tai galės patarti, ką tavo poreikiams patenkinti gali pasiūlyti, išsirinksi kas labiau patiks
Na paskaityk dar čia:

http://www.i-klubas.lt/forums/viewtopic.php?t=990&highlight=metalurgams

O firmas gali rasti čia:
http://www.audiofanai.lt/links.php?cat.4

Šiaip tai viso šio portalo kurėjas ir administratorius yra UAB Retrogarsas (Artūras-M), kuris yra Kaune, daryk išvadas :wink:

DEIVISC
2005-11-15, 08:14 PM
Iš Hifonics siuliau stiprintuvą, furiuos gali ką apie jį gero, blogo pasakyti?
geras stipralas, nustebino skambesiu su morėl ir helix akustika

T0shis
2005-11-16, 10:22 AM
Retrogarsas ir Artūras-M kažkaip man į skambučius neatsako. o į nr. kuris prasideda skačiais 8-600 kažkaip skambinti nesinori :) gal kas žino paruotuvės darbo laiką ar kazką panašaus???

T0shis
2005-11-16, 01:35 PM
jau susisiekiau :D