View Full Version : Padėkit pasirinkti stiprintuva - Phase CC 1400 ar Magnat The Rock 1000?
giedriusk
2005-11-16, 11:38 PM
Planuoju pirkti stiprintuva subwooferiui. Stiprintuvo max 800LT.
Renkuosi is situ:
PHASE CC 1400 * (~700LT) 1x325WRMS/4om
The Rock 1000 (~560 Lt) RMS galia 4om - 2x165W/1x540W
na pagal rms tai magnatas pigesnis ir geresnis, bet tai kazkodel kaina man jo itartinai maža kai tiek RMS.
Ka jus rinktumetes?
P.S. PHASE turi ten visus tuos subsonicus ir t.t. bet tai juos turi ir mano grotuvas tai kiek suprantu nereikalingas funkcionalumas uz kuri tenka papildomai moketi.
Na dabar mašinoj stovi magnat hotrod 4000 tai man jo kokybe super, tai nežinau net kuri pasirikti.
DEIVISC
2005-11-17, 09:36 PM
phase minkščiau ir maloniau groja, magnatas kietas kaip kuolas
giedriusk
2005-11-18, 01:39 AM
o tai kaip sitas phase kaip stiprintuvas? geros kokybes ar is prastesniu? koks jo lygis?
uz magnata geresnis speciau :-D
giedriusk
2005-11-18, 01:35 PM
tai phase pirkti ?
tai phase pirkti ?
paziurek kiek ivolga kainuoja BG - 1002 arba BG - 1004.
1002 turetu tilpti i 800, o 1004 kaina bus iki 900 bet cia 4 kanalai po 100w arba 2x350 jei tiltais :)
girdejau kad ivolga siurbliai elktros:) ar melas?
o beto pagal kaina matyt kas geriau phase ar magnat:)
giedriusk
2005-11-19, 12:44 PM
na pagal kaina tai jo. bet tai kazkiek moki ir uz varda juk.
ne tik uz varda bet ir uz kokybe, uz geresnius produktus ir t.t.
sudinas dalykas yra tas siais laikais ,kad varda galima nusipirkt
mariusz
2005-11-20, 12:17 PM
kad nekurt naujos temos paklausiu cia:
kaip magnat hot rod 2500 stiprekas? tipo raso kad 2x 195/1x 595 Watt RMS jo galia....siulo nauja uz ~650lt :roll:
Nerijus R.
2005-12-02, 02:01 PM
Siaip tai su stipriais yra viskas paprasciau nei su kolonkem ar subais, paprasciausiai reikia atvaziuoti, imesti viena, kita ir isgirdus skirtuma nuspresti kuri pasirinkti...
bet dazniausiai tai moki ne uz varda o uz kokybe, stebuklu pasaulyje nebuna. Pagalvok apie stiprintuvo savikaina, ivertines kad reikia uzdirbti tiek gamintojam tiek distributoriam!
Tada manau suprasi kad rimtesnis daiktas ir kainuoja daugiau!
mano nuomone tai isvis reiktu pagalvoti apie koki Phase RS 1 arba koki JL Audio! ;)
mano nuomone tai isvis reiktų pagalvoti apie koki Phase RS 1 arba koki JL Audio! ;)
nepyk bet tavo vardas man jau pradejo asocijuotis su phase irJL... dar kokias nors firmas zinai?:)
Artūras-M
2005-12-02, 02:22 PM
Na anksčiau buvo siejamas su JBL ir Infinity išimtinai :lol:
Na anksčiau buvo siejamas su JBL ir Infinity išimtinai :lol:
kaip cia toks sokinejimas? derinasi prie to is ko gali daugiau pelno gauti? idomu toks zmogaus požiūris kažkąda infinity ir jbl buvo dievu muzika, o dabar phase...., kur dingo jbl? per maža marza?
Artūras-M
2005-12-02, 03:41 PM
Šiaip natūralu kad ir pats produktas kinta, nors šiai marža ir afrikoj marža :supz:
Nerijus R.
2005-12-05, 01:40 PM
Yra ir tie patys JBL ir Infinity, nereikia lia lia!
Tik kad tarkime JL Audio monoblokai tikrai lenkia dauguma kitu.
O kas liečia Infinity tai vien pagal komponentus galiu spresti kad stipriai suprasteje nes jau teko isbandyti.
Taip kad bereikalingas kalbas i sona!
Artūras-M
2005-12-05, 01:56 PM
Tik kad tarkime JL Audio monoblokai tikrai lenkia dauguma kitu.
Savo kainos kategorijoj jie nelabai stebina. Lyginant su dvigubai pigesniais - taip, viskas ok.
O kas liečia Infinity tai vien pagal komponentus galiu spresti kad stipriai suprasteje nes jau teko isbandyti.
Pasidalink, ką sužinojai išbandęs.
Taip kad bereikalingas kalbas i sona!
Va va, štai čia teisingiausia mintis, kurią reiktų pritaikyti tau pačiam. Pasititikrink privatą ;)
Nerijus R.
2005-12-05, 02:13 PM
Stebina ir sakyciau net ne savo kainu kategorijoj! Ir watu neprirasyte nenormaliai jei ka...
Kas liecia infinity tai supopsejo, suastrejo siek tiek, nera tokie subalansuoti kaip senesni. Nors cia skonio reikalas. Bet nei is sio nei is to 120lt atpigti irgi negalejo. nors gamintojas raso kad visos medziagos visi parametra vienodi, bet garsas skiriasi akivaizdziai, ir ne naujuju naudai. bent jau tokias isvadas sau pasidariau.
Sprendziau tiek pagal emma cd tiek pagal originalius muzikinius.