View Full Version : clario dxz958rmc
AutoCd
2005-11-17, 03:24 PM
pasirodo sis grotuvas laimejo siu metu eisa metu grotuvo varda.Ar teko kam nors girdeti kaip jis skamba?ka dar galite pasakyti apie si modeli?
Arunas-
2005-11-17, 03:46 PM
butu idomu isgirsti kaune varzybos emaciau buvo idetas antram golfe berots
Petras Valiusaitis
2005-11-21, 08:08 PM
būtų idomu isgirsti kaune Varžybos emačiau buvo idetas antram golfe berots
Sveiki,
Sio grotuvo nebuvo jokiame Golfe. Golfe buvo 859 grotuvas. Kas link 9-tuko, tai grotuvas tikrai idomus tiek savo funkcijomis, tiek skambesiu ir paciu gortuvo valdymu. Skambesys tikrai vertas tu pinigu kuriuos investuoti zadate i ji. Man asmeniskai tikrai patiko tokios funkcios KAIP ADF (berod taip vadinasi). Yra galingas ir patogus procesorius. Beje sis grotuvas gali valdyti pokanale sistema. Tarkime pas jus priekyje 3-juostu sistema. Tad galima satyti kiekvienai akustikos daliai po stiprintuva t.y. bosas, midamas ir aukstatoniams. Puikus valdymas puikus sakbesys.
Ernestas
2005-11-21, 08:34 PM
o koks klarikas buvo audi tt?
Petras Valiusaitis
2005-11-22, 09:53 AM
o koks klarikas buvo audi tt?
Neatkreipiau demesio
Artūras-M
2005-11-22, 10:38 AM
Puikus valdymas puikus sakbesys.
958 puikus valdymas ? :shock: Aš trakų nesugebėjau perjungti ten prisivaldęs ;)
Petras Valiusaitis
2005-11-22, 05:56 PM
Puikus valdymas puikus sakbesys.
958 puikus valdymas ?* :shock:* Aš trakų nesugebėjau perjungti ten prisivaldęs ;)
Viskas ten puiku :) tikrai puikus valdymas! :) tik reikia pradziai instrukcija pasiskaityti :) man tikrai labai patiko ir viskas puikiai persijungia :) tik reikia pasiskaityti ir nepulti CODE MATIC sistemos uzvaldyti ir po to atvaziavus sakyti uzsikodavo PRIEKINE PANELE! :smt021
Artūras-M
2005-11-24, 11:08 AM
tik reikia pasiskaityti ir nepulti CODE MATIC sistemos uzvaldyti ir po to atvaziavus sakyti uzsikodavo PRIEKINE PANELE! :smt021
Žinai, kalbėk ką nori, bet elementarios pirminės funkcijos turi būti prieinamos be jokių instrukcijų. O staistika ir taip yra tokia, kad 90% funkcijų esančių šio lygio aparatuose, vartotojai paprasčiausiai nenaudoja. Išvada paprasta kaip dvi kapeikos: tos funkcijos nereikalngos :ploju:
Petras Valiusaitis
2005-11-24, 12:07 PM
tik reikia pasiskaityti ir nepulti CODE MATIC sistemos uzvaldyti ir po to atvaziavus sakyti uzsikodavo PRIEKINE PANELE!* :smt021
Žinai, kalbėk ką nori, bet elementarios pirminės funkcijos turi būti prieinamos be jokių instrukcijų.* O staistika ir taip yra tokia, kad 90% funkcijų esančių šio lygio aparatuose, vartotojai paprasčiausiai nenaudoja. Išvada paprasta kaip dvi kapeikos: tos funkcijos nereikalngos* :ploju:
Na kaip nereikalingos :) man reikalinogos. Norečiau susimontuoti 958. Tikrai norėčiau, reikės Kaludijaus Kalėdinės nuolaidos pršyti :) viskas ten lengvai prieinama, spaudi saund mygtuką ir prašau ir BASS ir TREBLE ir fader ir taip toliau, viskas kaip paprastuose grotuvuose :) :smt020
pynkis
2007-11-11, 08:39 PM
shiuo metu turiu 948 - esu juo labai patenkintas...
jei kas pasiulytu pirkciau 958...
p.s
normalus tas ju valdymas- nepraeina nei pora menesiu ir ishmoksti :D
atvortke
2007-11-11, 08:52 PM
shiuo metu turiu 948 - esu juo labai patenkintas...
jei kas pasiulytu pirkciau 958...
p.s
normalus tas ju valdymas- nepraeina nei pora menesiu ir ishmoksti :D
:smt023 surask visas temas apie viršutinius clarion modelius ir pakelk į viršų... :smt023