PDA

View Full Version : Magnat Classic 216 komponentai

REMUS
2005-11-21, 10:08 PM
Idomi jusu nuomone apie si produkta. Gal kas turi susideje, tai idomu butu suzinoti atsiliepimus.

Trumpas aprasymas is interno:

Principle - 2 way component car speaker
Equipment - 165 mm TT, 25 mm HT
Nominal Power handling - 75 Watt
Max. Power handling - 150 Watt
Impedance - 4 Ohm
Ulower cut-off frequency - 36 Hz
Upper cut-off frequency - 25000 Hz
Übergangsfrequenz - 3800
Soundpressure level - 91 dB
Specials low resonance, nickel plated steel basket magnet protection cover high flexible and long life rubber surround structure coated polypropylene membrane nickel plated screw terminal wiring and protection grille included speaker unit types for universal mounting possibilities

Aciu.

atvortke
2005-11-22, 12:01 PM
Idomi Jūsų nuomone apie si produkta. Gal kas turi susideje, tai idomu būtų sužinoti atsiliepimus.

Trumpas aprasymas is interno:
.
.
.
Aciu.
Kiek teko klausyti tai nepatiko.

REMUS
2005-11-22, 05:50 PM
Gal galima konkreciau ko truksta? Gal gerai sumontavus puse bedos butu???

atvortke
2005-11-22, 06:45 PM
Gal galima konkreciau ko trūksta? Gal gerai sumontavus puse bėdos būtų???
Na gerai sumontuotų neteko girdėti. Bet spėju ,kad tu juos jau nusipirkai ;)

REMUS
2005-11-22, 06:59 PM
Na gerai sumontuotų neteko girdėti. Bet spėju ,kad tu juos jau nusipirkai ;)

:ploju: .Nusipirkau, pries 2 metus :wink: . Siaip sove mintis paklaust nuomones kitu. Kaip kitiems, patiko nepatiko, groja negroja. As vertinciau 7 is 10.
Manau sutiksi, kad Magnat nera daznas reiskinys siame forume (bent jau kaip garsiakalbiai).

atvortke
2005-11-22, 07:03 PM
Tai reiškia , kad savo turima daigtą labai gerai vertini :( arba esi mažai girdėjęs.

REMUS
2005-11-22, 09:57 PM
Tai reiškia , kad savo turima daigtą labai gerai vertini :(* arba esi mažai girdėjęs.

Na pats savo daikto irgi nepeiktum O:) . Gal ir per gerai ivertinau, na bet... . Aciu uz komentara :smt023

Amigos
2005-11-22, 10:24 PM
Tai reiškia , kad savo turima daigtą labai gerai vertini :(* arba esi mažai girdėjęs.

Na pats savo daikto irgi nepeiktum* O:) . Gal ir per gerai ivertinau, na bet... . Aciu uz komentara :smt023

Svarbu tau patinka jie O:) Negi tu geriau jausies jai visi juos isgirs ir visiems jie patiks?
Man tai nusisvilpt jai kam nepatinka kaip pas mane groja, nuomone isklausysiu, patarimus isbandysiu, bet apsistosiu ties tuo variantu kuris man bus priimtiniausias :smt020

REMUS
2005-11-24, 06:35 PM
Svarbu tau patinka jie O:)* Negi tu geriau jausies jai visi juos isgirs ir visiems jie patiks?
Man tai nusisvilpt jai kam nepatinka kaip pas mane groja, nuomone isklausysiu, patarimus isbandysiu, bet apsistosiu ties tuo variantu kuris man bus priimtiniausias* :smt020

Man nereikia kad visi juos isgirtu ar visi ispeiktu. :| As tik nuomones paklausiau. Kad parasytu kas tikrai yra girdejas. Bet kolkas tik viena nuomone radau parasyta. :?