View Full Version : Alpinu minusai ir pliusai, reik juk viena diena jas isanalizuot!
Vytis
2005-11-24, 03:29 PM
nieko nesakau, alpine ira alpine, bet pakalbam ir apie blogaja puse :)
pirmas, ir man bent jau didziausias minusas tai kad ant betkokios alpinos kuri elektra vartoma, nuemus "snuki" tas metalinis laikiklis negrysta i pradine padeti! ir reik butinai spaudit knopkes kol grys i pradine padeti o poto snuki nuimt jau cia tai nesamone! jai tokia kaina tegul netaupo! net paprastas JVC kad ir 909 turi si funkcija! tai tik delto as ji kaskada ir pirkau, uzdedi snuki jis isvaziuoja kaip nureguleves esi, o nuemus snuki ji grysta i pradine padieti, o alpines tsovi kaip stovejo, net ir naujausios alpinies tos funkcijos neturi, nebent as nezinau, bet bandziau visus naujus modelius....
antras minusas tai kad didele kaina, bet cia gal ir netinka prie viso sito, bet tik todel didele kaina kad isliaupseta ta alpine ira! cia kaip ant surudijusios masinos uzdejus blizganciu lipduku, visi sako grazu.
trecia, ant nauju aparatu isvis pataupe lesu!
tat "atsimerkite" alpinu turetojai ir pilkite viska kas nepatinka tose alpinose :) bebejo ir pliusus :)
mano pliusas tas kad skamba tai tikrai gerai, ir mano ausys ta skiria :)
Linelis
2005-11-24, 09:14 PM
Man tai kažkaip čia ne minusas. Nu bet jeigu labai reikia nuo spynelės pasijungi ir viskas. Tada suvažiuoja kai išjungi degima. ;)
Artūras-M
2005-11-24, 09:34 PM
Tik toks ir yra teisingas pajungimas, kai kalbam apie motorizuotas paneles. Priešingu atveju, jos dar šalia visko ima didesnę ramybės srovę iš akumo :!:
Vytis
2005-11-24, 11:59 PM
bet juk issitrina visi parametrai...... as asmeniskai turejau 7893r modeli, vinintele alpina turejau bet tikrai supratau ka tai reiskia..... ir tarkim tas metalines paneles issikisimas erzindavo..... o nuo degimo maga pajunginet ir kaskaip ne taip..... juk nejunksi degimo kad muzikos pasilkausyt..... o naujos alpines atminti laiko? ne apie radio stosis snekant (maniskis tik stotis laike) bet eklavaizerius ir pan....
Arunas-
2005-11-25, 12:16 AM
kaip kitos nezinau bet 9855 laiko laiko korekcija ekvalaizerius ir panasei tik reike juos atstatyti nezinau kaip tai pavadinti zodizu pernauja reguluot nereik tik juos ijungt
mariusz
2005-11-25, 10:57 AM
nu pvz mano alpina jeigu klema nuo akumo nuimi ir vel pajungi tai mago visi parametrai issireguliuoja tenka pernauja viska sureguliuot....cia gali sitoj vietoj trukt to 'atminties laido ar cia taip ir turi but... :smt017
Linelis
2005-11-25, 07:48 PM
bet juk issitrina visi parametrai...... as asmeniškai turėjau 7893r modeli, vinintele alpina turėjau bet tikrai supratau ka tai reiskia..... ir tarkim tas metalines paneles issikisimas erzindavo..... o nuo degimo maga pajunginet ir kažkaip ne taip..... juk nejunksi degimo kad muzikos pasilkausyt..... o naujos alpines atminti laiko? ne apie radio stosis snekant (maniskis tik stotis laike) bet eklavaizerius ir pan....
Taigi spynelė turi ne dvi padetis. Pasidarai kad vos pasukus rakteli grotų ir viskas. Kai rakta ištrauki tada ir suvažiuoja ta panelė. O parametrai tai neišsitrina kai taip pajungta. Kiek žinau reikia sistemą dasivest taip kad nereiktų nieko reguliuot. ;)
Vytis
2005-11-25, 08:20 PM
kai turejau alpina, buvo pas mne golfas antras, ten raktelis pasisuka ir iskarto degimas, jokiu atminties laidu nebuvo, viskas tiesiai nuo akumo :) dbr calibra turiu, atminties laidas yra originaliai, bet kaip ten su rakteliu nzn, buvau jvs imete, tai tik kai degimas isijungia, isijungia ir magas, koks pas tave auto?
Linelis
2005-11-25, 10:28 PM
Pas mane tai bmw. Nors teisingai, ne ant visų mašinų gal ir yar tokia galimybė kad neįjungus degimo įsijungtų.* O Dėl atminties laidų tai vienas gi maitinimas i grotuvą priklauso nuo akumo o kitas nuo spynelės ir atmintis nedingsta išjungus degimą, ar ten golfas ar ten kita kokia mašina gi jokio skirtumo ;)
Vytis
2005-11-25, 10:39 PM
tai jo, bet paciam daryt reik :) kai nebuvo poreikio tai ir nelindau :)
Linelis
2005-11-25, 11:19 PM
tai tada ir nesakyk kad cia alipnos minusas :smt018 :grin:
Arunas-
2005-11-25, 11:39 PM
beto ant kaikuriu auto reike paspausti uzvedimo spinele su pirstu ir magas groja bent jau pas pasatus :smt020
Vytis
2005-11-25, 11:45 PM
tai tada ir nesakyk kad cia alipnos minusas* :smt018* :grin:
as ir nesakaiu!, o dbr pasakysiu kad tai ir minusas, o galetu laikyt :) bet cia turbut nuo modelio priklauso
as juk nesakiau kad vietoj snukio visa maga traukiau :)
Artūras-M
2005-11-25, 11:52 PM
as ir nesakaiu!, o dbr pasakysiu kad tai ir minusas, o galetu laikyt :) bet cia turbūt nuo modelio priklauso
O kam reikia to laikymo ? Vardan tos mažumos kuri tamposi stalčius ? Mano manymu, tai čia problema tų, kuriems patinka stalčius tampyti :lol: O šiaip, tokia smulkmena kaip papildoma vidinė batareika pilnai atminčiai keltų tik gamybos kaštus, automatiškai kiltų kaina. O įvertinant tai, kad atmionties reikia gal 0.000001% potencialių pirkėjų (ir tai dažniausiai čia ne tiem kurie perka naujus) tai visiškai logiškas gamintojo sprendimas nedaryti to ko nereikia ;)
Vytis
2005-11-26, 12:03 AM
as ir nesakaiu!, o dbr pasakysiu kad tai ir minusas, o galetu laikyt :) bet cia turbūt nuo modelio priklauso
O kam reikia to laikymo ? Vardan tos mažumos kuri tamposi stalčius ? Mano manymu, tai čia problema tų, kuriems patinka stalčius tampyti :lol:* O šiaip, tokia smulkmena kaip papildoma vidinė batareika pilnai atminčiai keltų tik gamybos kaštus, automatiškai kiltų kaina. O įvertinant tai, kad atmionties reikia gal 0.000001% potencialių pirkėjų (ir tai dažniausiai čia ne tiem kurie perka naujus) tai visiškai logiškas gamintojo sprendimas nedaryti to ko nereikia ;)
pritariu, bet ka pasakytum kad kai snukis nusiima panele nesuvaziuoja, nemanau kad cia jau toks dalykas nereikalingas, net jvc turi ta! o alpina jokia to neturi, juk JVC nebus uzisipatentaves.....
Artūras-M
2005-11-26, 12:07 AM
pritariu, bet ka pasakytųm kad kai snukis nusiima panele nesuvaziuoja
Taigi sakiau, kad visi Alpine motorizuoti modeliai turi būti jungiami per ACC. Tada išjungus ACC automatiškai suvažiuoja viskas į savo vietą ;)
Vytis
2005-11-26, 12:11 AM
pritariu, bet ka pasakytųm kad kai snukis nusiima panele nesuvaziuoja
Taigi sakiau, kad visi Alpine motorizuoti modeliai turi būti jungiami per ACC. Tada išjungus ACC automatiškai suvažiuoja viskas į savo vietą ;)
bet tai yra nesamone! tai ka man tarkim daryt? su degimu klausyt arba papildoma knopke statyt? apsurdas! (nerasykit kad tai mano beda) esme ta kad jai jau tokia klase ir net JVC turi tai jau to mano sirdis alpinai atleist tikrai negali!
Vytis
2005-11-26, 12:17 AM
ir tarkim nelabai suprantu, spinele kai atjungia, tai atjungia + tai gaunasi tas pats kas nera sroves tai kaip sugrys panele i pradine padeti? nebent cia jau itakos tam turi atminties laidas. labai gaila kad to nebandziau su savaja kai turejau..... daug dbr gyncitis negaliu :)
Artūras-M
2005-11-26, 12:19 AM
Tai ne absurdas. Tai yra saugumo technikos reikalavimas. Visi gamykliniai grotuvai yra pajungiami tiktai taip. Tam pačiam JVC instrukcijoj nurodytas būtent toks būdas. Tu įsivaizduok kitą situaciją: tu išlipi iš mašinos, o grotuvo schemoj įvyksta gedimas. Variklis pastoviai gauna savo kelis amperus, tačiau jis sustojęs. Automatiškai variklis perkaista, gali užsidegti plastmasiniai dantratukai ir tt. Ateini ir randi nuodėgulius. Kas kaltas ?
Nuo atminties laido maitinasi visa mechanika.
Vytis
2005-11-26, 12:27 AM
aisku tada kaip ten ji sugrysta :) tu visiskai teisus Artūras-M, taciau atmetus pavoju, tai yra minusas..... cia mano nuomone :)
Artūras-M
2005-11-26, 12:38 AM
Na man taip pat asmeniškai nepatinka, kai aparatas pajungtas per raktelį. Tačiau saugumo technika leidžia tik tokį variantą. Ir pvz jeigu automobilis sudegtų dėl aparato kaltės, o draudimui netyčia pavyktų surasti kaip buvo pajungtas grotuvas, pinigų už sudegusį automobilį savininkas nematytų ;)
O dabar yra kitas variantas: normalioje visuomenėje, jeigu grotuvs padarytų kokią nors žalą, tai automatiškai grotuvo gamintojui būtų iškeltas ieškinys manau su šešiaženkle suma. Taip kad gamintojai stengiasi apsidrausti nuo visokių netikėtumų. O kaip naudotis aparatu, gamintojas pateikia instrukcijoj. Jeigu nepatinka, pirk kito gamintojo gaminį ;)
Arunas-
2005-11-26, 01:18 AM
o tai mage saugiklis kam skirtas tada ? :smt017
Artūras-M
2005-11-26, 01:20 AM
Saugiklis tipiškai 10A. Tokios sovės pakanka, kad esant nepalankioms aplinkybėms turėti nemalonumų ;)
mariusz
2005-11-26, 01:56 AM
pritariu, bet ka pasakytųm kad kai snukis nusiima panele nesuvaziuoja, nemanau kad cia jau toks dalykas nereikalingas, net jvc turi ta! o alpina jokia to neturi, juk JVC nebus uzisipatentaves.....
nu nzn pas mane gal kokiu 2003m modelis alpine ir shita savybe yra...nuemus 'snuky' jei buna pakreiptas jis kokiu nors kampu tikrai suvaziuoja nelieka kaip nors horizontalei....
Arunas-
2005-11-26, 02:26 AM
nu ir mano berots suvazuoja man rodos Vytis tavo mage suluzus buvo :)
Artūras-M
2005-11-26, 08:53 PM
Aš kai susiduriu su kuom nors nesuprantamau, pirmiausiai skaitau instrukciją. Tai siūlau ir tau tai padaryti, Vyti ;)
Vytis
2005-11-26, 09:46 PM
cia kaskas istryne kaska ar kaip? as jau senai to mago neturiu, beto klausiau kurie magai grysta atgal po snukio nuejimo. jus turbut nepagavot kampo..... mes apie minus ir pliusus snekam, dar vienas parase kad grysta atgal kai snuki nuimi, tai idomu koks modelis? man istrukcijos nereikia, visa atsispausdines turiu.... bet nesnekau as paie savaja (dbr kaskieno kito alpina!) dar rasiau apie 55, 53, 51 nereikia cia temu trininet, o pasiskaityt.
Artūras-M
2005-11-26, 10:04 PM
(dbr kaskieno kito alpina!) dar rašiau apie 55, 53, 51 nereikia cia temu trininet, o pasiskaityt.
Žmogau, lietuviškai tau parašiau, skaityk instrukciją, viskas ten parašyta. Visos motorizuotos Alpine elgiasi panašiai. Nes tai yra gamyklos ideologija. Ir nustok spaminti. Na niekas tokių durnų testų nedaro ir nesiruošia daryti. Gamintojas aiškiai nurodo, kaip reikia su aparatu elgtis ir kaip reikia jį jungti.
O man pvz iš viso tie motorizuoti atrodo debiliškai. Ir tas pakreipimas panelės kampu yra debilizmas. Bet tai tik IMHO ;)
Arunas-
2005-11-26, 11:56 PM
Artūras-M del paneles kampo pritariu nereikalingas dalykas :smt023
Vytis
2005-11-27, 11:21 AM
cia jau nuo masinios priklauso! pas kitas pasilenkt reikia kad paziuret.
Artūras-M
2005-11-27, 12:38 PM
cia jau nuo masinios priklauso! pas kitas pasilenkt reikia kad pažiūrėt.
Nori papasakot, kad tokioj mašinoj originalus gamyklinis aparatas numatytas su vartoma nosim ? O:) Tai galiu pasakyti, kad nepatikėjau. O iš kitos pusės, ką ten pamatyt reikia ? Kad įjungtas, matosi iš tolo. Taip ir sakyk, kad nori prieš panas pantavotis :supz:
algiosa
2005-11-28, 09:22 AM
Ar Jums neatrodo, kad tema artėja link š.......dėžės? :shock:, kaip ir visi gerb. temos pradininko pasisakymai...
shvabra
2005-12-29, 03:28 PM
manau tema idomi, ja isvystiti galima butu jai kiekvienas parasytu su kokiu modeliu buvo susidures,ka pajunginejo, kaip skambejo, savo nuomone apie konkretu modeli O:) nes ta Alpine -mistika :smt017 nezinau ar krutesne firma uz Clarion :smt017 analogiskos klases
Melom
2006-03-20, 05:57 PM
Nei cda 9812rb/rr nei cda 9853 neturi ekrano sviesinimo/tamsinimo funkcijos. :) Dar labai pasigedau Mute funkcijos ant ju.
Arunas-
2006-03-20, 10:51 PM
man asmeniskai alpina grazeu groja ir man clarijonas visai nepatiko niekados daugiau nepirksiu jo vien valdimas koks nevykes
Julius2
2006-03-21, 09:40 AM
O kam reikia to laikymo ? Vardan tos mažumos kuri tamposi stalčius ? Mano manymu, tai čia problema tų, kuriems patinka stalčius tampyti :lol: O šiaip, tokia smulkmena kaip papildoma vidinė batareika pilnai atminčiai keltų tik gamybos kaštus, automatiškai kiltų kaina. O įvertinant tai, kad atmionties reikia gal 0.000001% potencialių pirkėjų (ir tai dažniausiai čia ne tiem kurie perka naujus) tai visiškai logiškas gamintojo sprendimas nedaryti to ko nereikia ;)
tik nereikia vaizduoti kad as CD grotuvo nesinesioju jeigu to nedarai tai didele tikimybe kad paslepese esi arba gamyklinis idetas. as asmeniskai irgi sutikciau kad nereikalingas nei tampymas nei slepimas bet kad pas mus tokie laikai net ir centre palikti negalima nes tai neapsaugos nuo vagystes todel gal paliekam ramybeje tuos tampymus ir nebutina taip pabrezti.
pats montuoji ir zinai kad visi viska nori slepti ypac tai ko nesiotis neiseina taip kad nereikia pabrezti ir procentas tikrai didesnis nei tavo parasytas perkelk kableli per 7 vietas i desine :smt018
spydas
2006-03-21, 10:38 AM
pats montuoji ir žinai kad visi viska nori slepti ypac tai ko nesiotis neišeina taip kad nereikia pabrezti ir procentas tikrai didesnis nei tavo parašytas perkelk kableli per 7 vietas i desine :smt018
Jei Alpine gamintų vien tik Lietuvai, tai, įtariu, darytų "Lithuanian Edition" - prie kėbulo privirinamus šarvuotus neišdraskomus korpusus ir kreditkardo matmenų skydelius/distancinius, nes daugumai klientų to reikia, bet, deja, ji, matyt, orientuojasi į baltų žmonių šalis, kur mašinoj pasidėt kažką dar galima :smt021
garfildas
2007-02-14, 01:18 AM
Atsakineju i sena tema bet gal kam bus idomu.
Turiu 9855 jau gan ilgokai ir stai kas man labiausiai nepatinka nepatinka:
1. nesaugo parametru (del to ir nesitampau paskui, bei masinos nepalikineju centre ne aikstelej su sargu)
2. Quick search neina valdyti su remote control, bei ratuku (eina ieskoti tik su juosta kas vairuojant nera labai patogu)
3. nera mute ant mago (tik ant remote)
4. kaip ir buvo kalbeta nesuvaziuja priekis jei pajungta be ACC (nors man Golf mk3 tai neaktualu bet jei naudociau priekio vartyma tikrai butu nepatogu)
5. kol nepripranti gan sudetingas valdymas
6. meniu labiausiai nervina tai kad norint iseit is MENIU reikia paspaudus laikyti knopke o neina ijungti pvz pasukus rankenele (jei reik greit pritildyt)
hm kaip ir nieko daugiau nebesugalvoju jei prisiminsiu brukstelsiu. Taciau neskaitant siu smulkiu minuseliu tikrai labai super magelis.
fruktas
2007-02-26, 12:05 PM
nejau nieks napasakys ,kad visi naujesni alpine apie 1800lt kainuojantys visiskai neskamba toj kainu grupej lyginant su kitu firmu magais . O:)
Lenikas
2007-02-26, 02:37 PM
kam reik gero garso tas perka..
DEIVISC
2007-02-26, 02:53 PM
kam reik gero garso tas perka..
nebent F1
Vytska
2007-02-26, 05:59 PM
As jau nemazai metu pioneer'iu kazkaip propogavau ir va pries menesi sugalvojau,kad reikia kazko rimtesnio ir nusipirkau 9835r alpinke, na suprantama kad jos valdymas gerokai sudetingesnis nei daugelio pioneer'iu (bet tai neivardinciau minusu , nes prie kiekvieno daikto reikia priprasti), o kas liecia gera garsa tai kiekviena firmele turi savo pliusiu/minusu kiek pastebiu.
Bent man alpine tikrai idomiai ir graziai skamba :smt023
zewaldaz
2007-05-16, 09:04 PM
pas mane uzsivercia be jokiu pajungimu be nieko. ///ALPINE 9833r nujami snuki ir po kokios min snukio laikiklis privaziuoja prie mago. uzdejus viskas grista i ankstesnes vezes kaip kd buvo pries nujaman :smt023
Lenikas
2007-05-16, 09:11 PM
as galvojau cia muzikos prasme tema sukurta :)
zujus
2009-03-04, 04:25 PM
Saugiklis tipiškai 10A. Tokios sovės pakanka, kad esant nepalankioms aplinkybėms turėti nemalonumų ;)
saugikliai skirti trumpiem jungimam, bet ne perkrovom. tai reiskia, kad ir saugiklis gali neapsaugoti :( bent tikimybe tikrai yra!!!
Black Scorpio
2009-03-04, 09:38 PM
as alpines kaip niekada neturejes tai teisti ju negaliu, bet kas nepatinka tai ziauriai nuvalkiotas Alpine vardas ("alpine sustriausia", "alpine geriausia is visu" ir t.t., pasaruoju metu daug kas sako kad ir pvz JL vardas nuvalkiotas, bet iki Alpines vardo nuvalkiojimo lygio jam dar toooli :)
peris
2009-03-04, 09:48 PM
bet labai greit pasivys ir aplenks ;) daba gi visi ir visur tik jl ir kisa, paziurim vien subu tema kur tik jei kas klausia koki suba det tai arba alpine swr arba visi is eiles JL nuo w1 iki w7, lyg kitu gamintoju nebutu, o daug kas kitu tyliai ramiai nesiskelbdami naudoja kitokius
makintosas
2009-03-05, 08:46 PM
Idomiai skamba toks dalykas sitoj srity kaip mada. Gi rodos dedies i bagazine ar kitur ne madinga, o grojanti daikta. Ir jei tas daiktas gerai groja + ne kumele kainuoja, tai ji automatiskai naudoja daug zmoniu :)
Black Scorpio
2009-03-05, 09:58 PM
Idomiai skamba toks dalykas sitoj srity kaip mada. Gi rodos dedies i bagazine ar kitur ne madinga, o grojanti daikta. Ir jei tas daiktas gerai groja + ne kumele kainuoja, tai ji automatiskai naudoja daug zmoniu :)
nemanau is tikruju, apklausk visus kurie tvirtina kad alpine yra dieviska firma, nemanau kad labai daug is ju bus palamai normaliai girdeje ka nors kita negu ta pacia Alpine, arba lygins su BM ar panasiai. o ta "dieviskuma" paprasciausiai istrauke is kitu tokiu pat dunduku :)
Ernestas
2009-03-05, 10:23 PM
nemanau is tikruju, apklausk visus kurie tvirtina kad alpine yra dieviska firma, nemanau kad labai daug is ju bus palamai normaliai girdeje ka nors kita negu ta pacia Alpine, arba lygins su BM ar panasiai. o ta "dieviskuma" paprasciausiai istrauke is kitu tokiu pat dunduku :)
nu alpinkė F-1 tikrai geriausias grotuvas kurį teko turėt nors ir labai trumpai(skolintas), lygint ir klausyt..............
Black Scorpio
2009-03-05, 11:01 PM
nu alpinkė F-1 tikrai geriausias grotuvas kurį teko turėt nors ir labai trumpai(skolintas), lygint ir klausyt..............
pamirsau pamineti, kad nekalbu apie forumo dalyvius, o absoliucia dauguma lietuviu, kuriu aisku dauguma "golfiniai barskalai" :D
Vilmantas
2009-03-06, 06:19 AM
Ka as zinau, ekranas per mazas....:D
pamirsau pamineti, kad nekalbu apie forumo dalyvius, o absoliucia dauguma lietuviu, kuriu aisku dauguma "golfiniai barskalai" :D
Pirmas dalykas stumk kiek nori i Alpinos puse...Rialiai tai paemus 9887 ir 88rs...Tai alpina tikrai geriau ir gali sakyt ka nori bet ka,ka bet grotuvai tikrai geri...
mariux
2009-03-06, 08:08 AM
Pirmas dalykas stumk kiek nori i Alpinos puse...Rialiai tai paemus 9887 ir 88rs...Tai alpina tikrai geriau ir gali sakyt ka nori bet ka,ka bet grotuvai tikrai geri...
kuom geriau?:) as galiu atvirksciai teigti...siai dienai neturiu nei 9887 nei 88rs, taigi mano nuomone objektyvi:D siaip juk jie manau tokio pat lygio ir tik skonio reikalas kuris geriau
Nu as abu neperseniausiai turejau...Kaip ir kitu aukstu klasiu grotuvu...Ir po 88 isidejus alpina atsigavo visas virsus detalumas,skaidrumas ir tikslumas
omsonass
2009-03-06, 08:23 AM
Nu as abu neperseniausiai turejau...Kaip ir kitu aukstu klasiu grotuvu...Ir po 88 isidejus alpina atsigavo visas virsus detalumas,skaidrumas ir tikslumas
tikrai pritariu JoJo, nes pats ta kelia praejau, Alpine virsus tikrai detalesnis ir skaidresnis, bent jau lyginant siuos du grotuvus.
Dar pamirsau Snena su procesorium susiveda lengviau...
Black Scorpio
2009-03-09, 11:26 AM
as nesakau, kad alpina bloga, as sakau kad vardas nuvalkiotas ir tiek ;)
Vince
2009-03-13, 11:02 PM
as nesakau, kad alpina bloga, as sakau kad vardas nuvalkiotas ir tiek ;)
tai kiek suprantu tamstai geriau det koki nors daigta kuris yra maziau girdetas nepatikimas ar siaip lievai skambantis nei nuvalkiotu vardu bet tikrai gerai skambancia alpine? :) nes as tai pvz jau geriau isidesiu nuvalkiota alpine ir klausysiu tikrai kokybiskai nei kazkokio brazdejimo :rolleyes:
Vince
2009-03-13, 11:06 PM
ai o jaigu tesiant tema tai as turiu 13 ir tikrai nesiskundziu ir kaip cia kazkas skundesi kad nesugryzta dangtelis tai tikrai nera pastovi truputi su islindusiu ir poto sugryzta o poto idejus snukuti vel pasivercia o kas del minusu tai kolkas kiek as turiu tai nepastebejau :cool:
Black Scorpio
2009-03-13, 11:08 PM
idomiai mastai, jeigu ne alpine reiskia negroja? :D ne visu geru brand'u vardai nuvalkioti, bene labiausiai Alpine ir Pioneer ir JL (eiles tvarka) :rolleyes:
Vince
2009-03-13, 11:12 PM
idomiai mastai, jeigu ne alpine reiskia negroja? :D ne visu geru brand'u vardai nuvalkioti, bene labiausiai Alpine ir Pioneer ir JL (eiles tvarka) :rolleyes:
ne as netai norejau pasakyt tiesiog taip pasirode paskaicius Tamstos pasisakyma :) ir as neteigiu kad negroja kitos firmos yra visokiu klasiu ir visokiu firmu tiesiog as kaip pavyzdy viska pasakiau :)
Black Scorpio
2009-03-13, 11:19 PM
ne as netai norejau pasakyt tiesiog taip pasirode paskaicius Tamstos pasisakyma :) ir as neteigiu kad negroja kitos firmos yra visokiu klasiu ir visokiu firmu tiesiog as kaip pavyzdy viska pasakiau :)
jeigu yra galimybe panasaus lygio daikta uz panasia suma isigyti kitos firmos negu alpine taip ir darysiu, nesakau kad turiu kazka pries alpine grojimo prasme :) nu cia tas pats kaip nusipirkti BMW, kaip masina gera, bet kad trecdalis lietuvos jais vazineja, o didzioji dalis vazinejanciu yra is tos visuomenes dalies su kuriais bendra kazka tureti nesinoretu, vnz toks ivaizdis visuotinis. lygiai tas pats su alpine. kai koks nors pilietis giriasi "o pas mane ALpine stovi" (ta zodi pabrezdamas) tai kazkaip parodymas, kad kitas daiktas o ne alpine gali buti ir geriau (t.y. alpine nera vienareiksmiskai geriausia pasaulio firma) gaunasi kaip slapiu ranksluosciu per veida ;)
Aplamai toks jau zmogus esu, nelabai megstu stereotipus :rolleyes:
Vince
2009-03-13, 11:31 PM
as su tavim visiskai sutinku kad tas pabrezimas kaip tu sakai turiu alpiiine arba vazineju su BMW ir as tipo ahu.... tai yra tikrai juokingas :)
Astral
2009-03-15, 08:10 AM
nu as kaip tik pastebejau, kad pioneeriai labiau nuvalkioti "pyze kaip pionierka kilbasina" :D
mindosy
2009-05-12, 10:18 PM
jei sakykim tavo gyvenime atsiranda moteris, kuri yra nuostabi lovoje, ruosia puikius pietus, tau i zvejyba atnesa alaus, po sunkios darbo dienos padaro masaza, yra grazi, turi tvirta savo nuomone, apie ja visi sneka bet jos vardas yra madingas ir nuvalkiotas pvz Kristina, nejaugi tu ja mesi del to kad ji Kristina, o ne kokia Gabriele ar pan?:confused:
driver323f
2009-06-28, 10:34 PM
Pas mane tox dalykas yra,jei pajungi nuo orginalios fyskes,kur + nuo raktelio pasukimo,ir geltonas laidas taipat,isjungus visai,ir rakteli isemus,dingsta visi nustatymai,kai tiesioginis + viskas gerai buvo,laidai stock magui,bet va tame ir esme kad isinulina viskas mana CDA 9851R
omsonass
2009-06-28, 10:43 PM
Pas mane tox dalykas yra,jei pajungi nuo orginalios fyskes,kur + nuo raktelio pasukimo,ir geltonas laidas taipat,isjungus visai,ir rakteli isemus,dingsta visi nustatymai,kai tiesioginis + viskas gerai buvo,laidai stock magui,bet va tame ir esme kad isinulina viskas mana CDA 9851R
cia del to, kad blogai pajungta mago raudonas ir geltonas laidas, reikia sumainyti vietomis
driver323f
2009-06-29, 09:03 AM
Tai negi jungsi geltona su raudonu o raudona su geltonu? Tikrinau su testeriu,abieju pliusai dingsta rakteli isemus,o ijungus abudu atsiranda,ne vienas kuris
manacas
2009-06-29, 09:05 AM
Tai negi jungsi geltona su raudonu o raudona su geltonu? Tikrinau su testeriu,abieju pliusai dingsta rakteli isemus,o ijungus abudu atsiranda,ne vienas kuris
tu ne i spalvas laidu ziurek, o skaityk ant tu paciu laidu kas ir kur turi buti pajungta, blyn.
desperad
2009-06-29, 10:16 AM
Kažkas negerai, vienam turi likti pliusas ir išėmus raktelį... Jei nelieka, tai gal geriausia atsivesti storesnį laidą nuo akumaliatoriaus ar saugiklinės ;)
mindosy
2009-06-29, 12:17 PM
tai arba geltona ivedi i raudona laida arba raudona i geltona (tiksliai nepamenu), viniu is siu atveju viskas bus gerai, aisku jei nepriburta dar kokiu nesamoniu is seniau
driver323f
2009-06-29, 12:56 PM
Orginalai siu mazdu magai "radijos" atminti laiko,todel taip ir padaryta:)seip prie geltono prijungiau pliusa tiesiogini,ir viskas veikia db,atmintis nedingsta
beje taip padarius ir snukis usivercia bet po ilgo laiko mazdauk 1min,jeigu buna atverstas
geltonas-memory
raudonas-acc
Driver'i, buk mielas, pirma issiaiskink elementarius pradmenis (elektrotechnikos, mago bei kitu komponentu pajungimo automobilyje, akustikos), po to pradek klausineti ir tik gerokai veliau patarineti.
siek tiek uzknisai ;)
Edmas
2009-08-06, 10:00 PM
trūksta alpinoi vieno dalyko...filtrus sudėjo, bet hpf ant žemadažnio galėjo ir padaryt... nu reikia... aišku piščialkai lowpasas ir nereikalingas, bet to tai pagailėjo...
P.S perku varinės vielos ir parduodu zapaskę (vyniosiu nemažą ritę jei taip...)
Gincė
2009-08-07, 09:30 AM
nieko nesupratau ką čia prirašinėjai ...
Ernestas
2009-08-07, 11:11 AM
nieko nesupratau ką čia prirašinėjai ...
paaiškinimas :D :
Edmui jo sistemai reik 4 porų lineikių, stiprintuvas midbosams neturi hpf, todėl pastačius lineikių ygrekus kad gaut lineikes subui midbosai gros iki pat apačios, o SS nudvės nuo tokios dažnių juostos, todėl Edmas vynios pasyvų hpf ant kokių 60-80 hz ;):D:cool:
Artūras-M
2009-08-07, 11:55 AM
Matomai Edmą jo smauglys gerokai prispaudė..... :D Geriausiai būtų jog visai filtrų nebūtų o būtų kokybiškas "loudness" vietoj to :p
muzotonas
2009-08-07, 12:00 PM
kiekvienam savo, kam filtrai, kam korekcijos, kam garsas. Manau, kad is kokiu 2000 nariu tik kokiu 20-30 siekia garso kokybes be elektroniniu filtru.
Artūras-M
2009-08-07, 12:05 PM
Manau, kad is kokiu 2000 nariu tik kokiu 20-30 siekia garso kokybes be elektroniniu filtru.
Mirka, bet tikslas yra kad būtų atvirkščiai, tada ir padiskutuoti bus įdomu.
Edmas
2009-08-07, 12:07 PM
pasyvų galima bet kada idėti, tik tam trūksta lėšų. juos ir keičia elektronika. kaip sakoma "griebiamasi šiaudo". P.S jau nelabai pakeliu savo žvėries... greit jis mane ves pasivaikščioti...
muzotonas
2009-08-07, 12:11 PM
Mirka, bet tikslas yra kad būtų atvirkščiai, tada ir padiskutuoti bus įdomu.
Zinok as pasakysiu, kad manau as busiu jau plikas kaip tilvikas ir tas santikis pasikeis plius minus 15-20 nariu.
Tai manau, cia dabar tiek Piplu, kuriuos valdo elipses ir subai, kad vezimais gali vezti.
mersas32
2009-09-20, 11:05 AM
nenoriu kurti naujos temos....niekur neradau info.
kas galetu atsakyti alpine 7983r turi 20 bit ar ne., nes 7980r senesne turi 20 bitu.
ant foro 7983 neraso 20 bit , o ant 7980 raso 20 bit?????
noreciau isigyti 7983 bet nezinau ar turi 20bit.
dekuij