PDA

View Full Version : Alpine V12 plg su DLS ??

Anodas
2005-11-28, 04:07 PM
Sveiki,

Patarkit, su kuria DLS serija (classic, reference, ultimate) galima būtų lyginti Alpine V12 serijos aparatus, jeigu konkrečiau-* naują MRV-F545, (bet būt įdomu išgirsti ir apie visą seriją apskritai, nes konkreciai šitą turbūt dar nedaug kas pažysta..). Turiu galvoje stiprinimo trakto kokybę, apskritai aparatų lygį. (nekalbant apie visus ten skaitmeninius voltmetrus ir AmpLinkus).

dėkui!

Tesla
2005-12-01, 05:28 PM
Sakyciau su Reference serija.. As mieliau rinkciausi DLS nei Alpine (beja papildomai mokama uz skaitmenini valdyma, kitus navarotus), ypac kei nereikia didelio galingumo, tai ir Classic serijos pilnai pakaktu.. :)

Artūras-M
2005-12-01, 05:39 PM
sakyčiau su Reference serija..

Bandei ?

Tesla
2005-12-01, 05:45 PM
girdejau. ir pagal kainu kategorija..

Artūras-M
2005-12-01, 05:47 PM
girdėjau. ir pagal kainu kategorija..

Tai dabar vardink kokioj sistemoj girdėjai. Aš taip pat jį tik girdėjau, bet išvadų kol kas dar nepasidariau....

Tesla
2005-12-01, 06:08 PM
dls'a girdejau keliose sistemose, tai susidariau ispudi apie jo charakteri.. o Alpaina trumpai girdejes, ir pilnai negaliu sprest.. bet kiek klausiau, labiau patiko dls'as.....

Artūras-M
2005-12-01, 06:14 PM
Blemba, įdomiai mastot chebryte .... trumpai girdėjau ir galiu teigti.... geriau tada patylėti.....

Kostian
2005-12-01, 06:20 PM
girdėjau. ir pagal kainu kategorija..

Tai dabar vardink kokioj sistemoj girdėjai. Aš taip pat jį tik girdėjau, bet išvadų kol kas dar nepasidariau....

nu as ji dar negirdejau, bet tik girdejau 345, tai visai pus* b*bio, nelabai brangiai sistemai.tik girdejau, ilgai neklausiausi, tai nieko neteigsiu ;) asmeniskai man jisai visumoi patiko. del papildomai kainuojanciu feauturesasu-amplifier link, jokiu kitu kaip ir nera, kurie gali daug kainuoti. tas valdymas per displeju ne toks jau ir gudrus, bet visai patogus...nzn ka rinkciausi, bet 345 manau man butu biski mazoka :D. is instaliacines puses-labai geras daiktas-mazas+ protingas ausinimas+nedaug kaista. klausiausi tiktai priekiniu kanalu+ veliau atskirai suba, maitinimo saltinis nedave visko kartu paklausyti ;)

visai noreciau 545 normaliai paklausyti ant kokiu moreliu ;) beje ar jungtis jau atveze?

Artūras-M
2005-12-01, 06:32 PM
Turi jau, tik normaliai neteko išbandyti. MRV-545 negali būti prastas. Todėl labai keista, kai paviršutiniškai žioptelima potenciali nesamonė.... Pas mane patį stovi tik MRV-t757 ir kažkodėl Sedichi nuo jo gavo gėdingai. Tą pripažino ir minimo stiprintuvo savininkas ir jo kolega. Jiems stalčius atkrito, kai pamatė koks pas mane stiprintuvas mašinoj ;)

Tesla
2005-12-01, 07:24 PM
as neteigiu, o tik savo nuomone pasakiau..
beja, tavo Alpaine speju buvo "ikistas" lituoklis ir protingai patiuninguota.. :)

Anodas
2005-12-01, 08:50 PM
Todėl labai keista, kai paviršutiniškai žioptelima potenciali nesamonė....

O kame ta nesąmonė? Kad su reference palyginta?
Tai tada su ultimate reiktų statyti į vieną eilę ? Ar kaip?

Artūras-M
2005-12-01, 09:00 PM
as neteigiu, o tik savo nuomone pasakiau..

Na paviršutinė nuomonė yra pavojinga visuomenei. Turėtų būti daugiau faktų. Tai yra jeigu jau kalbi apie tokio lygio įrenginius, tai vertėtų paminėti ir kitus sistemos komponentus, be abejo automobilį ir instaliacijos tipą. Arba stendinio bandymo rezultatai. Beje, galima apibūdinti ir skambėjimą. Tada bus informatyvu. Kitu atveju mažai naudos, daugiau žalos.

beja, tavo Alpaine spėju buvo "ikistas" lituoklis ir protingai patiuninguota.. :)

Na buvo, bet kitam gali kaišioti ne tik lituoklį - nepadės ;)

Artūras-M
2005-12-01, 09:07 PM
O kame ta nesąmonė? Kad su reference palyginta?
Tai tada su ultimate reiktų statyti į vieną eilę ? Ar kaip?

Nesamonė tai tame, kad be jokios atsvaros vėptelta nuomonė.
Nežinau su kuria lygint galima, reikia palygint tom pačiom sąlygom pirma. Arba bent jau su gerai žinomu bet kokiu kitu stiprintuvu kaip atskaitos tašku. O gal iš tikrųjų šis modelis yra visai niekam tikęs....