PDA

View Full Version : Ka manote apie firmos Axton garsiakalbius

Julius2
2005-12-05, 02:21 PM
Kiek teko klausyti ir kiek klause zmones kurie siek tiek dirba toje srityje sake skamba graziai.kalba eina apie apvalius 3 juostu garsiakalbius.

Artūras-M
2005-12-05, 02:24 PM
Taip, 20 cm skamba tikrai neblogai. Mažesni kietoki.

Julius2
2005-12-05, 02:42 PM
Taip, 20 cm skamba tikrai neblogai. Mažesni kietoki.

kalbu apie 8 coliu.o dabar dar toks klausimelis raso ten 100 W tikru skirtumas bus didelis prijungus nuo stipro 100 W kitas variantas 50 W nuo mago(tikru 23) nes kazkaip su magu skamba graziai bet nugaros nemasazuoja aisku suprantu kad zemo daznio garsiakalbio jie neatsos

ivas
2005-12-05, 08:12 PM
niu bosiukai ju tai kietoki O:)
o kas del pajungimo tai aisq, kad kurt geriau nuo stipro. pats sakai kad mage tik 23W. Ir skirtumas turetu but ryskus

Julius2
2005-12-06, 09:45 AM
niu bosiukai ju tai kietoki O:)
o kas del pajungimo tai aisq, kad kurt geriau nuo stipro. pats sakai kad mage tik 23W. Ir skirtumas turėtų but ryskus

Aciu

mentalqube
2005-12-07, 10:22 AM
buvau susidures su axton stiprintuvais - kokybishka preke

Julius2
2005-12-08, 09:13 AM
buvau susidures su axton stiprintuvais - kokybishka preke

ka reiskia kokybiska preke? graziai skamba?

quattro
2005-12-08, 10:39 PM
gražus, tai turbūt geras :ploju:

Julius2
2005-12-09, 08:11 AM
gražus, tai turbūt geras* :ploju:

kaip tik tau :twisted:

Nerijus R.
2005-12-09, 09:01 AM
Man Axton pvz visiskai nepatiko, ziauriai astrus auksti ir apskritai sistemele komponentu ten kazkas uz 460lt ar panasiai tiksliai modelio nepamenu cax gal, nu visiskai nepatiko kaip groja.

Julius2
2005-12-09, 09:06 AM
Man Axton pvz visiskai nepatiko, ziauriai astrus auksti ir apskritai sistemele komponentu ten kažkas uz 460lt ar panašiai tiksliai modelio nepamenu cax gal, nu visiskai nepatiko kaip groja.

na kai as klausiau su pioneer tuo kur siauru ekranu kaina jo 1.500 Lt tai labai graziai skambejo bet tas pioneer;ius turi labai geras charakteristikas ir kas klause sake graziai skamba

Nerijus R.
2005-12-09, 09:14 AM
DEH-P77MP
sitas aparatas taip geras, bet aukstu visvien daugokai turi, reikia numusti siek tiek... Su subu l gerai susitvarko.
bet kas liecia axton nu nzn nzn, as bent jau sprendziau pagal viena sistema, tai man klaiku klausyt buvo.

Julius2
2005-12-09, 09:25 AM
DEH-P77MP
šitas aparatas taip geras, bet aukstu visvien daugokai turi, reikia numusti siek tiek... Su subu l gerai susitvarko.
bet kas liečia axton nu nzn nzn, as bent jau sprendziau pagal viena sistema, tai man klaiku klausyt buvo.

klause kas montuoja tai sake visai nieko skamba

Nerijus R.
2005-12-09, 10:27 AM
Vadinasi jei jums graziai groja tai pirkit ir dekit, nuomone cia jau nebereikalinga jei patiko!
O man asmeniskai jei imti 20cm kolonkes labai patiko Infinity Ref serijos

Artūras-M
2005-12-09, 11:22 AM
DEH-P77MP
šitas aparatas taip geras, bet aukstu visvien daugokai turi, reikia numusti siek tiek...

O gal nedėt rėkiančios akustikos ? Pioneer tonalinis balansas yra labai geras ir visada toks buvo. Neklaidink žmogaus.....

[/quote]
Su subu l gerai susitvarko.

[/quote]

O vat su subu susitvarko prastokai. Yra kažkokios Pioneer būdingos problemos, kurios eina iš kartos į kartą. Prasidėjo gal kokiais 1998 metais.....

Nerijus R.
2005-12-09, 12:40 PM
Tau Arturai svarbu papist prota as matau...
Palyginus su SH serija Pioneer tikrai astriau groja prie betkokios akustikos!!!

Artūras-M
2005-12-09, 12:49 PM
Ne Pioneer aštriau, o SH murziniau :ploju: Vadinkim daiktus tikrais vardais. JVC automobiliniai visais laikais turėjo iškastruotą dažnuminę charakteristiką. Pas visus juos kilstelti žemi ir aukšti, bei pritupdyti aukštieji vidutiniai. Anksčiau buvo dar baisiau, pas visus tuos pianinus. Nes aukšti buvo iškelti ne mažiau kaip 6 dB. Taip jautėsi subjektyviai.

P.S. Su visokiais žodelyčiais atsargiau, galima tą patį pasakyti, bet civilizuotai ;)

Julius2
2005-12-09, 12:54 PM
Ne Pioneer aštriau, o SH murziniau* *:ploju:* Vadinkim daiktus tikrais vardais. JVC automobiliniai visais laikais turėjo iškastruotą dažnuminę charakteristiką.* Pas visus juos kilstelti žemi ir aukšti, bei pritupdyti aukštieji vidutiniai. Anksčiau buvo dar baisiau, pas visus tuos pianinus. Nes aukšti buvo iškelti ne mažiau kaip 6 dB. Taip jautėsi subjektyviai.

P.S. Su visokiais žodelyčiais atsargiau, galima tą patį pasakyti, bet civilizuotai ;)

na jis tavo paskutinio sakinio nesupras:)
o kodel pas dauguma dalyvavusiu garso slegio varzybose kaune buvo sudeti 9 klases JVC magai?