View Full Version : JBL CS 50.4
Sveiki,
prašau vel Jūsų patarimo, nes dar neradau sau tinkamo stiprintuvo. Gal galėtumėte įvertinti sita stiprintuva - JBL CS 50.4
Siulo nauja, su dokumentais. Cia kai kurie duomenys:
Klasse: AB
• Max. Belastbarkeit 400 Watt
• Ausgangsleistung an 4 Ohm (RMS): 4 x 50 Watt
• Ausgangsleistung an 2 Ohm (RMS): 4 x 75 Watt
• Ausgangsleistung an 4 Ohm im Brückenbetrieb (RMS): 2 x 150 Watt
• Frequenzbereich: 10 Hz – 30 kHz
• Klirrfaktor (THD): 0,10%
• Rauschabstand: >100 dBA
• Bassanhebung: 0/+6 dB bei 45 Hz
• übernahmefrequenz (Crossover): Normal/Tiefpass/Hochpass
• Regelbereich: 30 - 320 Hz
• Flankensteilheit: 12 dB/Oktave
• Eingangsempfindlichkeit: 250 mV – 6 V
• Zwei Vollbereichs-Vorverstärker-Ausgänge
• Separate Lautsprecher- und Line-Level (Cinch)-Eingänge
• Maße (B x H x T): 384x313x60mm
Aciu is anksto uz atsakymus
Aiwaras
2005-12-08, 11:26 AM
Dar parašyk kokia mašina, kokią muziką klausai, iš kur klausai (radijos, mp3 ar orginaliu CD), prie kokios akustikos jungsi, nes kitaip vargu ar kas apsiimsi burti iš delno ;) Kuo daugiau info pateiksi tuo bus geriau.
Nerijus R.
2005-12-08, 11:37 AM
Naujas, naudotas? Kokia kaina siulo? Ka ruosiesi stiprinti?
Dar parašyk kokia mašina, kokią muziką klausai, iš kur klausai (radijos, mp3 ar orginaliu CD), prie kokios akustikos jungsi,* nes kitaip vargu ar kas apsiimsi burti iš delno ;) Kuo daugiau info pateiksi tuo bus geriau.
Masina - Saab 900
Muzika - sakykim daugumoje rock'o pogrupis ir pan. bubcikas skamba tikrai retai
Galva - Blaupunkt Miami CD 72
Saltinis - originalus/irasyti CD, radija retai, mp3 niekada
Sistema - kol kas originalus garso saltiniai, planuojama - prieki komponentai, gale nedidukas subas
Siulomas stiprintuvas yra naujas, kaina apie 500 lt
Nerijus R.
2005-12-08, 11:59 AM
Aiskumele. Na siaip tai cia zemiausios serijos stiprintuvas is JBL bet sako groja. Paciam netego montuot tai sunku kazka pasakyt, nors Klaipedieciai montuotojai stipriai juos montuoja, matyt del kainos patrauklios ir vardo. Bet sako kad groja :) yra dar ir naujesnis JBL aparatas atsirades CS60.4
As asmeniskai daug esu sumontaves aukstesnes GTO serijos stiprintuvu. Bet JBL visada charakterizuodavosi kaip astresnio, kietesnio garso brendas. Siulyciau pirma pabandyti ir isgirsti kaip groja :)
Kitas Harman gaminys Infinity siejamas su svelnumu, naturalumu, bet tokiose kainu kategorijose stiprintuvu negamina.
Klausimas kiek pats noretum skirti stiprintuvui, pagal tai ir rinktis reiketu :)
Na ar veliau renkantis garsiakalbius nebutu galima bent dalinai kompensuoti stiprintuvo astruma? Tiesiog man yra priimtina sio stiprintuvo kaina, o ir kokybes as is jo irgi truputeli tikiuosi. Del paklausimo tai abejoju ar pavyks, nes jis dar uzpakuotas. gal butu galima pas kazka is forumieciu uzsukt ir paklausyti pajungus?
Artūras-M
2005-12-08, 12:34 PM
Nėra aštrūs JBL stiprintuvai. Ir su Infinity jie yra ganėtinai panašūs, jeigu imsim panašias kainas. Pačių pigiausių nesu čiupinėjęs. Šiaip, normalūs stiprintuvai ir tiek. Apie aštrumą įspūdis susidarytas iš akustikos. Taip, anksčiau Infinity akustika buvo švelnesnė. Dabar to jau nebepasakysi.
Tai koks gi butu verdiktas: verta ar ne pradinei sistemai moketi pinigus uz si daikta neklausius?
Artūras-M
2005-12-08, 01:24 PM
Pirkdamas rimtų firmų gaminius visada turi mažiausią riziką. Tačiau automatiškai negali tikėtis ir stebuklo. Gros tiek, kiek kainuoja ;)
Nerijus R.
2005-12-08, 01:35 PM
Stipriai taip pat turi sau budingu bruozu ir JBL tikrai uz infinity astresni, tarkime jei lyginant GTO ir REF serijas. tas pats leicia ir akustika, nors naujausia infinity akustika jau ir suastrejo siek tiek. bet tikrai ne iki tiek kiek JBL ;)
O del kainu tai infiniti dabar dar stipriai isbrangejo o jbl siek tiek atpigo, taigi skirtumas dar didesnis pasidere todel kaip ir analogisku kainu isvis nebeliko kas ziurint iki 1500lt...
Papildymas - vietoj JBL buvo pasiulytas dar ir Magnat Xcite 901 Big Block 3kanalu. Gal turit komentaru?
Artūras-M
2005-12-08, 02:13 PM
Na man Magnat taip žemai kritęs firmos pavadinimas, kad aš po šiai dienai neturiu noro susipažinti su dabartine šios firmos produkcija. Ir net jei šiandien pasirodytų, kad Magnat pradėjo dėti lipdukus ant labai gerų daiktų, tai gal po kokių metų susidėmėčiau, jeigu tendencijos išliktų. Bet čia tik mano nuomonė ;)
Nerijus R.
2005-12-08, 02:17 PM
Na man Magnat taip žemai kritęs firmos pavadinimas, kad aš po šiai dienai neturiu noro susipažinti su dabartine šios firmos produkcija. Ir net jei šiandien pasirodytų, kad Magnat pradėjo dėti lipdukus ant labai gerų daiktų, tai gal po kokių metų susidėmėčiau, jeigu tendencijos išliktų. Bet čia tik mano nuomonė ;)
Apie senus Magnatus as taip pat nieko gero negaleciau pasakyti tuos visus classicus gladiatorius ir t.t. ir pan. Blaupunkt pamenu geriau grodavo GTA serijos :)
Bet nauji tai ka as zinau, tikrai neblogi uz atitinkama kaina!
P.S O po ko tau Arturas Magnat krito? Tiesa tu su buitine uzsiimi, Magnat gi ir gamina kolonkes, Becantas prekiauja, kazin kaip ten jos, neteko klausyti?
Artūras-M
2005-12-08, 04:03 PM
O tu galvoji mažai klientų buvo atsivežę jų ? Patikėk, ir kiekvieną kartą problemos. Paskutinį kartą prieš kelis metus pasakiau tiesiai šviesiai. Nemontuosiu, parduok ir pirk ką nori. Ir tada buvo įdėtas Helix ;)
Nerijus R.
2005-12-08, 04:15 PM
Per kelis metus zinok daug kas pasikeisti gali ;) Siaip dabar problemu su jais nera, o jei ir butu, nauja daikta reikia pirkt, ir butu pakeiciamas jei koks gedimas. Bet per visa laika gal karta taip ir buvo atsitike, ir neaisku del ko is tikro, bet tai i kita pakeitem ir viskas :)
Artūras-M
2005-12-08, 04:22 PM
Aš ne apie gedimus kalbu. Patikimumas jų labai geras. Tik skambėjimo kokybė kaip „sunchuivchaij“ namų kino :lol:
Nerijus R.
2005-12-08, 04:25 PM
Galbut senu, bet velgi viskas nuo pinigu. Tik klausimas ar siuo atveju geriau gros JBL zemiausios serijos ar aukstesnes Magnat? Kaip manai? :)
Artūras-M
2005-12-08, 04:31 PM
Nežinau, nebandžiau, nelyginau...... Jeigu reiktų sau, žinoma pasibandyčiau ;)
Aciu visiem uz atsakymus :ploju: