PDA

View Full Version : Temu redagavimo teises

Tadas B
2005-12-19, 04:16 PM
Ideja tokia:

1. Zmogus sukuria tema
2. Atsiranda koks plepys kuris snekedamas nusuka tema vel apie Alpine
3. Tema lieka neuzbaigta, neatsakyta arba siukslyne

Taigi suteikiam paprastam vartotojui teise moderuoti savaja tema, jis pats bus suinteresuotas priziureti savaja tema, plius bendra tvarka padides, ir moderatoriams maziau darbu.

Ka manote?

Apklausa truks savaite! Argumentuojam!

Artūras-M
2005-12-19, 04:19 PM
Arba Phase :smt019

Ernestas
2005-12-19, 04:38 PM
neturesiu laiko........

TAdzhius
2005-12-19, 07:40 PM
Manau, kad tikrai gera idėja. Jei žmogus sukuria temą, kažko joje klausia, tai natūralu, jog tikisi atsakymo ar kokių idėjų apie TAI KO KLAUSĖ, o ne taip, kad paklause apie "batus" sužinojo apie ratus

aš už :smt023

Aiwaras
2005-12-19, 08:23 PM
Kategoriškai prieš.
Žmonės bus labai šališki siekdami sau maximalios naudos, nekilnos žinučių į šiųkšlįną, o tiesiog trins. Nekiekviens iškarto mekės atlikti perkelimo veiksmus ir pan.
Sunkaiu bus savo skiltyse susitvarkyti moderatoriams, nes per daug savivalės bus bardakas.

TAdzhius
2005-12-19, 11:49 PM
Na aš tai netikiu, kad žmonės trins postus kur rekomenduoja Alpine, Phase, Hertz o paliks kur rekomenduoja Boshman ir co. Trinimas mano supratimu įvedamas tam, kad nuo temos nebūtų per daug nuklystama.

Beje, tada galimas variantas, kad temos administratorius gali tiktai panaikinti postus iš konkrečios temos, tačiau tie panaikinti keliautų tiesiai į šiukšlyną ir ten liktų. Artūras-M lygtai minėjo, kad serveryje vietos daugiau negu daug :lol:

Artūras-M
2005-12-20, 12:07 AM
Galima padaryti, kad trinti neišeitų, išeitų tik perkelti į šiukšliadėžę ir paredaguoti pačią žinutę. Iš tikrųjų, moderatoriam yra veiklos, kad sekti kur kas darosi. Na nežinau, sąmoningumo šioje vietoje reikia. Iš kitos pusės, jeigu kas nors piknaudžiaus tuom, galima konkrečiam nariui apriboti galimybę tvarkytis su sava tema. Tik nuslydimo nuo temos bėda yra labai ženkli., tai būdinga visiems forumams...

Ernestas
2005-12-20, 11:43 AM
o jei tema pradesiu,bus galima neredaguot(nes tipo nemoku :oops: :grin:)

S
2005-12-20, 07:05 PM
Galima padaryti, kad trinti neišeitų, išeitų tik perkelti į šiukšliadėžę ir paredaguoti pačią žinutę.

o tai jei man toliau rūpi tas klausimas, ką daryti? sena tema į šiukšlinę ir kurti naują? :smt017

Artūras-M
2005-12-20, 07:11 PM
O kam ? Susitvarkyt gali tą pačią ;)

S
2005-12-20, 07:26 PM
turėjau galvoje, jei trinti nebūtų galima, o tik permesti į šiukšlinę...

Aš už redagavimą, nes manau padidėtų efektyvumas, kai būtų rašoma temose tai, apie ką yra ta tema. Dabar sukūręs ar susiradęs dominančią tema rasi :smt117 daugiau gali rasti info temoje "xxx" visai ne apie tai.

Tadas B
2005-12-20, 11:30 PM
1. galima istrinti temos viena atskira ,,ne i tema" pasisakyma
2. jei del perkelinejimo, galima perkelti taip pat atskirus postus i siukslyna - kur jiems ir vieta.

rezultatas - zmones matantys daug prirasytu nesamoniu tingi skaityt viska ir ieskot kur cia kas, o jei priziuresi savo tema, daug didesne kad i ja atsakys jei ji bus tvarkinga ir gerai suformuluota

nelabai suprantu delko kai kurie asmenys priestarauja... Bijot kad jusu durnus pasisakymus istrins ir krisit reitingu lenteleje? :smt017

MidaX
2005-12-21, 01:43 AM
As uz, bet autorius jeigu klausia kanors apie boshmann tai dazniausiai isitikines, kad tai gerai! Ir trins visus postus kuriuose bus parasyta, kad boshmann s...

Artūras-M
2005-12-21, 01:51 AM
Bala žino.... manau, kad verta surizikuoti. Gal tokiu būdu forumas prasivalytų nuo šlamšto. Teisės galios ne tik naujiems, rašinaims, bet ir visiems seniems.

MidaX
2005-12-21, 02:01 AM
Teisės galios ne tik naujiems, rašinaims, bet ir visiems seniems.
Senu zinuciu tikrai niekas neredaguos, cia jau moderatoriu darbas...

Adminas
2006-01-01, 02:57 PM
Negausiai čia subalsuota....
Darom eksperimentą. Nuo 2006 sausio 1 d. visi kas pradėjo temą gali šią temą moderuoti, tai yra koreguoti ir trinti atsakyta žinutes ir pačią temą. Taip pat kelti temą į kitą labiau tinkamą forume vietą.
Prašymas nepiknaudžiauti. Visi veiksmai yra automatiškai rašomi į forumo tarnybinį žurnalą (LOG). Visad geriau ištrinti iš atsakymo nekorektiškus pasisakymus, nei iš viso ištrinti visą atsakymą. Savo nepasitenkinimą ar pasitenkinimą rašytoju išreikškit daugiau KARMA formoj.
Tikimės, kad eksperimentas pasiseks.....

Pasibandymams --> http://www.i-klubas.lt/forum/index.php/board,90.0.html

Sėkmingų Naujųjų 2006 metų O:)

Tadas B
2006-01-04, 02:35 PM
tai aš vistiek dabar nesuprantu, galima savo temas moderuoti ar ne? bent jau man tai neleidžia... aš šios temos autorius, bet moderavimo nulis

TAdzhius
2006-01-04, 02:50 PM
leidžia tik sukurtas po naujako :supz: šita truputį senesnė

S
2006-01-11, 07:51 PM
o kaip moderuoti? aš nieko nematau nei kaip pakeisti, nei kaip ištrinti...

algiosa
2006-01-13, 10:45 AM
Galima padaryti, kad trinti neišeitų, išeitų tik perkelti į šiukšliadėžę ir paredaguoti pačią žinutę.

Manau, kad taip būtų geriau. Skaitydamas temą, jau kartais pametu mintį - kitą sykį nebežinau - ar dėl nusišnekėjimo, ar gabalas ištrintas? (kartais ir dėl :partyman:)

Artūras-M
2006-01-13, 04:09 PM
Kol kas lai viskas nusistovi. Po to bus matyti. Kiekvienai grupei, kiekvienam nariui galima kurti savas taisykles. Bet tai nėra mažas darbas. Geriau kad visi samoningai nedarytų nesamonių be jokių sankcijų ;)