PDA

View Full Version : Reikia stiprintuvo

Egutis
2005-12-27, 09:23 PM
Bandžiau truputi skaitinėti forumą, nors jau galvą skaudą, bet nieko artimo sau neradau. Žodžiu pas mane yra taip:
Mašiniukas BMW 5 serijos 90 metų
Magiukas Pioneer* DEH - P3600MPB http://www.divi.ru/resiver/pioneer3600mpb.shtml
Kolonėles priekyje, gamyklinės, kiek supratau 13 - kos, groja gražiai (mano ausiai :D)
Gale Wibe BH50, 80 RMS, 86,5 db sensitivity
Žemi groja gražiai ne tik mano nuomone... Subo dėti neplanuoju. Nieko negąsdinsiu, diskotekų nedarysiu. Viskas ko noriu - iš wibe paimti ką galima. Šiaip jei kas turit pitaka ir prie gamiklinių esat ką nors jungęs - papasakokit kas gavos. Tai gi pats nežinau, 4 - ių kanalų reikia, ar jei iš priekio nieko nebeišgausiu ir 2 užteks tik wibe sustiprinti. Kažko ypatingo nesiklausau, mp3 formato cincipliuškų. Ačiū už pasiūlymus.
Kadangi LIETUVA toks kraštas, kai baisu ką nors įsidėti į automobilį, nes tuoj išdrąskys viską, geriau būtų kad pigiau kainuotų.
p.s. Beje gal yra koks paprastas būdas patikrinti, reikia kolonėlem stiprintuvo ar ne? Nekalbant apie tai, kada žinai techninius duomenis.

mariusz
2005-12-27, 10:18 PM
nu gamyklinem tai manau nereik stipreku...o siaip kainos kokybes santykiu manau dauguma pasiulys arizona eagle :D

Ernestas
2005-12-28, 07:42 PM
imesk stipra ir priekiui vien tik del haipaso...vis maziau draskysi koloneles....

_jusc_
2005-12-28, 09:27 PM
bet kuriuo atveju prijungus stiprintuva garsas pageres, gamyklines tai koloneles ar ne... pasidarys gyvesnis, galingesnis ir pan... na aisku iki tam tikro lygio. ieskokis paprastesnio stiprintuvo 4 kanalu (na aisku ne is Mc**** serijos kur galingumas kW vienam kanalui matuojamas), pasidaryk palange gale jei reikia (nzn kokia ten standartine aisku) .Reiks dar laidam siek tiek lesu skirt, bet manau jei kas is pazistamu darys ar siaip "chaltura" kokia uzsisakysi i 500 sutilpsi... :) is stiprintuvu uz tokia suma turbut daugelis cia esanciu pasiulytu arizona eagle ;)

DarbuVadovas
2006-01-14, 11:24 PM
Buvau as tas gamyklines ant Arizonos AZ455 pakabines, tai didelio skirtumo tikrai nepajutau :smt017. Jos tikrai tiesiai nuo mago neblogai skamba, bet nuo stipro nieko perdaug nepajusi. Tie Vibe kaip suprantu yra koaksialiniai. Jiems tikrai stipro reiktu ir jos turetu neblogai nuo stipro uzgroti :smt020. O kas del komponentu i e34 prieki (gamyklines vietas), tai forumo specai kalba, kad labai jau priesbosis nusikarpo siose vietose. Ta prasme reiktu det i dureles, daryt podiumus ir pan. As pats bandau kazka i tas gamyklines pritaikyt ir pajungt nuo arizonos.

TAdzhius
2006-01-15, 12:16 AM
Buvau as tas gamyklines ant Arizonos AZ455 pakabines, tai didelio skirtumo tikrai nepajutau :smt017. Jos tikrai tiesiai nuo mago neblogai skamba, bet nuo stipro nieko perdaug nepajusi. Tie Vibe kaip suprantu yra koaksialiniai. Jiems tikrai stipro reiktų ir jos turėtų neblogai nuo stipro uzgroti :smt020. O kas del komponentu i e34 prieki (gamyklines vietas), tai forumo specai kalba, kad labai jau priešbosis nusikarpo siose vietose. Ta prasme reiktų det i dureles, daryt podiumus ir pan. As pats bandau kažką i tas gamyklines pritaikyt ir pajungt nuo arizonos.

Jei kažkas gausis, pranešk;) e34 gamyklinėse vietose su priešbosiu tikrai nepyragai... Reik turbūt šiek tiek daugiau žinių, nei tik "išimk senas, įsuk naujas ir gros"

525i
2006-01-16, 08:34 PM
Tik i duris,jei 2 juostu :smt023

Hipy
2006-01-17, 09:57 AM
Tik i duris,jei 2 juostų :smt023
manau gamyklines vietos yra labai neblogai

525i
2006-01-17, 12:18 PM

Manyk is naujo ;)

Gincė
2006-01-17, 12:31 PM
Viskas priklauso nuo sistemai iškelto uždavinio ... Iš kur gali žinot ,gal žmogus įdėjo begales vargo ir pritaikė gamyklines vietas normaliam grojimui... Jei niekam tai nesigavo ,tai dar nereiškia ,kad neįmanoma padaryt...
Gana dažnai totalūs automobilio perdarymai būna daromi tik savo rankomis ,nes instliatoriai neturi laiko ,o užsakovai neturi tiek pinigų.

Hipy
2006-01-17, 06:19 PM

Manyk is naujo ;)
jei tu nesugebi . tai nereiskia kad ten bloga vieta :smt021

Artūras S
2006-01-17, 06:58 PM
Man būtų labai įdomu paklausyti tą automobilį kuriame gausis viskas gerai kai priešbosis bus originalioje vietoje.Esu išbandęs begalę variantų šitame modelyje ir vistiek priešbosiai atsidūrė duryse.Originaliose vietose yra labai mažas tūris.Apie 3litrai.Plius geresnėje komplektacijoje stovi kompas.Mano išvados tokios:dedant garsiuką į originalią šito auto vietą gero prišbosio nebus.

Hipy
2006-01-17, 07:05 PM
Man būtų labai įdomu paklausyti tą automobilį kuriame gausis viskas gerai kai priešbosis bus originalioje vietoje.Esu išbandęs begalę variantų šitame modelyje ir vistiek priešbosiai atsidūrė duryse.Originaliose vietose yra labai mažas tūris.Apie 3litrai.Plius geresnėje komplektacijoje stovi kompas.Mano išvados tokios:dedant garsiuką į originalią šito auto vietą gero prišbosio nebus.
ten yra tikrai daugiau nei 3 litrai vien prie koju ,o kur dar slenkstis iki galo .

Bitlas
2006-01-17, 07:40 PM
nu idomu ce su tuo slenksciu :smt017

Hipy
2006-01-17, 07:50 PM
nu idomu ce su tuo slenksciu :smt017
nu ir kas tau idomu? pailgas turis ir tiek .gal tik su vibro sunkiau , bet jis ir taip tvirtas

Artūras S
2006-01-17, 08:11 PM
Sėkmės ieškojimuose.Aš šituo keliu jau senai praėjau ir žinau kas ten yra.(žiūrėti nuotraukėlę kairėje pusėje)Ką ten bedarysi maždaug ant 160-200 Hz bus baisus pikas o 250 kritimas.Tai girdisi kaip baubimas.Gali kišti sinteponą į padnoškę ir stoikę nieks nepadės.Arba su tuo susitaikai arba dedi garsiuką į duris su pavertimu gan nemenku.Jei dėsi į originalią vietą ir susitaikysi su netolygumu tai nenaudok 16cm o naudok 13 cm.bus tolygiau akustiškai.Ne taip jausis netolygumas.

Hipy
2006-01-17, 08:18 PM
Sėkmės ieškojimuose.Aš šituo keliu jau senai praėjau ir žinau kas ten yra.(žiūrėti nuotraukėlę kairėje pusėje)Ką ten bedarysi maždaug ant 160-200 Hz bus baisus pikas o 250 kritimas.Tai girdisi kaip baubimas.Gali kišti sinteponą į padnoškę ir stoikę nieks nepadės.Arba su tuo susitaikai arba dedi garsiuką į duris su pavertimu gan nemenku.Jei dėsi į originalią vietą ir susitaikysi su netolygumu tai nenaudok 16cm o naudok 13 cm.bus tolygiau akustiškai.Ne taip jausis netolygumas.
ir cia viskas tik del turio ar dar kas ne taip

Artūras S
2006-01-17, 08:25 PM
Dėl mašinos.Toks automobilis su savo specifika.Kėkvienas auto turi savų akustinių problemų ir jos skirtinguose automobiliuose skirtingai sprendžiasi.Sprendimai būna ir brangūs ir pigūs arba su jais susitaikoma.

Hipy
2006-01-17, 08:33 PM
Dėl mašinos.Toks automobilis su savo specifika.Kėkvienas auto turi savų akustinių problemų ir jos skirtinguose automobiliuose skirtingai sprendžiasi.Sprendimai būna ir brangūs ir pigūs arba su jais susitaikoma.
dar sprendimai gali buti ir nestandartiniai

Artūras S
2006-01-17, 08:37 PM
Taip teko ir tokių imtis.Kurie prieštarauja teorijai.Nors gamtos dėsniai yra visur #-o

Hipy
2006-01-17, 08:56 PM
Taip teko ir tokių imtis.Kurie prieštarauja teorijai.Nors gamtos dėsniai yra visur #-o
tai ka tada teks tiketis kad visgi nebuvo isbandytvi visi varijantai

Artūras S
2006-01-17, 09:06 PM
Pranešk apie rezultatus man labai įdomu.

Aš nesu visažinis dievas.

Hipy
2006-01-17, 09:53 PM
Pranešk apie rezultatus man labai įdomu.

Aš nesu visažinis dievas.
as juo labiau ,jei nieko gero neiseis tai ir as tada rasysiu gamykline vieta e-34 yra blogai

Artūras S
2006-01-17, 09:59 PM
Toks jau mūsų žmonių prigimimas.Turime patys viską pačiupinėti,paskanauti,pamatyti. O:)

Hipy
2006-01-17, 10:21 PM
Toks jau mūsų žmonių prigimimas.Turime patys viską pačiupinėti,paskanauti,pamatyti. O:)
sutinku , stai ir atejo gincui galas :ploju:

Artūras S
2006-01-17, 10:28 PM
Laiminga pabaiga ,be muštynių ir užgauliojimų. :smt023

Artūras-M
2006-01-18, 05:16 PM
Arba su tuo susitaikai arba dedi garsiuką į duris su pavertimu gan nemenku.Jei dėsi į originalią vietą ir susitaikysi su netolygumu tai nenaudok 16cm o naudok 13 cm.bus tolygiau akustiškai.Ne taip jausis netolygumas.

Tūrio e34 standartinėse vietose yra daugiau nei pakankamai, tikrai apie 10 litrų. Tačiau problemos ties 160 Hz yra didelės. Vienas iš sprendimų yra dėti 13 cm arba 16 cm su kaip galima žemesniu rezonansiniu dažniu ir pavertimu link klausytojo. Dėti į duris šiam modeliui tai nežinau.... Nepritariu, nebent tai trijuostė sistema ir vidurys stovi originalioje vietoje.....

525i
2006-01-18, 06:55 PM
as juo labiau ,jei nieko gero neiseis tai ir as tada rasysiu gamykline vieta e-34 yra blogai

Pasirodo,kad Tu dar net nepasidarei,o reki visa gerkle,kad gerai sitose vietose.Saunuolis :smt023

Hipy
2006-01-18, 07:37 PM

Pasirodo,kad Tu dar net nepasidarei,o reki visa gerkle,kad gerai sitose vietose.Saunuolis :smt023
iki galo ne bet ,buvo ten 20 tukai daba 16 tukai ateis laikas bus ir tvarka .o tu geriau isiskaityk ka raso AR-M :smt021

525i
2006-01-21, 02:51 PM
Rašo apie 3juoste, kur vidurius galima i kickus det.O as rašiau,kad jei 2juostų tada geriau i duris.

Gincė
2006-01-21, 03:15 PM
Rašo apie 3juoste, kur vidurius galima i kickus det.O as rašiau,kad jei 2juostų tada geriau i duris.

Tau ką vanduo radiatoriui užvirė ???

Hipy
2006-01-21, 03:50 PM
tu dar karta letai perskaityk

525i
2006-01-21, 06:38 PM
Karocia bloga diena buvo sorry visiems. :partyman: Kol vel i siuksline neikiso O:)

Gincė
2006-01-21, 09:04 PM
Jaunas dar - pasitaisysi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :supz:

Hipy
2006-01-22, 08:22 PM
trumpiau kalbant bloga diena buvo sorry visiems. :partyman: Kol vel i siuksline neikiso O:)

peace :partyman:

2SB554
2006-01-29, 04:59 PM
taika visagale :partyman:, :smt020

mariokas
2006-02-06, 09:31 PM
[/quote]

geriau nevark, ir dekis iskarto i duris, as jau perdarineju.