View Full Version : Zadama daryti muzika-Hunday lantra'95-
Linartas
2005-12-28, 07:42 AM
Sveiki,
gal kas ka nors dare Hunday Lantra 95m sedanas muzika? Domintu mintys ir patarimai del duru( ka ten galima ideti ir kaip geriau) , bei siaip visi naudingi patarimai aplamai!
p.s. suprantu, kad galbut dar virskinami kuciukai bet gal vistiek atsiras kas nors jau mastantis
Dekingas,
Linartas
atvortke
2005-12-28, 08:55 AM
Sveiki,
gal kas ka nors dare Hunday Lantra 95m sedanas muzika? Domintu mintys ir patarimai del duru( ka ten galima idėti ir kaip geriau) , bei šiaip visi naudingi patarimai aplamai!
p.s. suprantu, kad galbūt dar virskinami kuciukai bet gal vistiek atsiras kas nors jau mastantis
dėkingas,
Linartas
Paskaityk "Teisinga sistema", ir šiaip pavartyk forumus.
Linartas
2005-12-28, 09:20 AM
Sveikas,
apie teisinga sistema supratima TURIU - komponentai prieki, subas gale, bagazineje,plius stiprintuvas, normalus laidai , vibro garso izoliacija durims ir dar daugiau...
tiesiog mane domina-Gal kas konkreciai dare tokioje masimoje normalu garsa???
Linartas
Ernestas
2005-12-28, 07:13 PM
labai jau egzotiska tavo ta masina..........ir tiek jos negyvena...........
Artūras S
2005-12-28, 08:30 PM
Nesupyk, bet tavo supratimas apie garso sistemos komplektavimą, bei montavimą minimaliai pradinis.Mes tokio automobilio nedarėm.Norint pasakyti kaip galima būtų projektuoti ,auto reiktų pamatyti.
Tikrai galėtum daug pasiskaityti forume ,gal labjau suprastum automobilio specifiką.Nuo to daug kas priklauso.
Linartas
2005-12-29, 10:18 AM
Sveiki,
Kaip supratau, niekas konkreciau su tokia egzotika nesusidure, teks paciam eiti "kanciu" keliais :), jei sitas projektas bus tikrai igyvendintas, tai tikrai mielai pasidalinsiu patirtimi.
Arturai S, nepikstu uz tavo nuomone, tiesiog as gal nepilnai isvardinau ko ir kokie darbai turi buti daromi vardan gero ir kokybisko garso masinije....
pagarbiai,
Linartas
Artūras S
2005-12-29, 05:16 PM
Nenorejau paskyti ,kad pats nieko neišmanai apie garsą.Šito aš nežinau ,bet duodu 99 proc kad automobilio specifikos nežinai.
Linartas
2005-12-30, 12:11 PM
Sveikas Arturai-S ,
Labai idomu pasidare ka Tu turi omeny "automobilio specifika", gal as to tikrai ir nezinau , nes esu tik megejas, laisvalaikiu "pasikrapstantis" prie autogarso, taciau vis tiek idomu, juk dalintis patirtimi siais laikais dar atrodo neudrausta.
Dekingas uz atsakyma,
Linartas
Artūras S
2005-12-30, 03:16 PM
Specifika susideda iš tokių punktų:
* * 1.Aplinkos triukšmas.
* * 2.Maža" patalpa"
* * 3.Krūva fazinių iškraipymų dėl visokių panelių.sėdynių.stiklų irt.t..
* * 4.Nesimetrinė klausytojo pozicija.
* * 5.Mažo salono įtaka žemam dažniui.
* * 6.Žiaurios gamtinės sąlygos prietaisam ir garsiakalbiam.
* * 7.Didžiulė vietos* problema dėl žem.kolonėlių gabaritų.
* * 8.Vagystės.
* * 9.Patikimumas (visos garso sistemos)
Čia tik tai kas pirmiausia šovė :smt068 į galvą.
*
Apie kėkvieną punktą galima išsiplėsti plačiau , o apie kai kuriuos ,kad išaiškinti pakankamai aiškiai reikia rašyti straipsnius.Tam reikia turėti laiko .Ateityje manau galima bus tuo užsiimti.
Bitlas
2005-12-30, 05:20 PM
visu pirma siulau nusipirkt normalia masian o tik tada muzikyte kraut :smt023
Artūras S
2005-12-30, 08:38 PM
Taip išeitų muzikytę dedi automobiliui, o ne sau.
Aš tai muzikytę visų pirma dedu ne automobiliui,ne varžybom ,bet tik sau nes aš daug laiko jame praleidžiu ir be galo mėgstu klausyti savo mėgstamą muziką.Jei sąlygos susidaro automobilį be abejo linkęs pasikeisti į naujesnį.Taip kad atsipalaiduokite ir kartais pagalvokite apie save ir apie tai ką jūs mėgstate. :smt020
Bitlas
2005-12-31, 07:05 PM
na yra logikos..... :ploju:
Linartas
2006-01-03, 09:14 AM
Sveiki,
pirmiausia tai VISUS su Naujais!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sutinku su Arturu S, kad muzika detis reikia pirmiausia sau, su sita mintimi ir as gyvenu , tiesiog gal tas mano uzkalusimas kiek netikslokas, bet juk malonu labai nenukrypti nuo "tu' reikalaujamu instaliavimo kanonu.....
Velniai zino kas saus i galva, gal ir i kokias varzybas kils noras sudalyvauti.............. O:)
Linartas
2006-01-03, 09:20 AM
O del masinos, tai sutinku, kad tai ne Tautos auto, bet yra taip kaip yra, nes ispuole "toks" variantas ...
Juk nevisoms svajonems lempta issipildyti :smt022
Plius kazkas nestandartisko (turiu omeni-masina) manau daugeliui meitraujanciu butu savotiskas issukis,o priemus toki issuki ir padarius gerai -visai butu jega :supz: :smt023(cia mano nuomone) .
Bitlas
2006-01-03, 07:24 PM
nu bandyk ziurek gal parodysi kada :smt023