View Full Version : begant laikui krenta bendras sistemos garsumas
Sveiki, yra tokia problema, bet nzn ar problema.
vasara mano i masina buvo ideta (sumontuota garso sistema), komponentai ir subas.
Begant laikui pradejau pastebeti, kad norint pasiekti normalu garsa(garsiai) reikia vis daugiau ir daugiau atsukti grotuvo reguliatoriu. Kas cia gali buti? (temperatura, nusikrate stiprintuvo reguliatorius, laidu oksidacija, rotuvo gedimas).
Laukiu betkokiu ideju.
P.S. Atsiprasau, kad ne lietuviskai, bet sitas kompas ne mano, o jame nera lietuvybes :)
Artūras-M
2006-01-03, 12:12 PM
o gal ausis priprato ?
Gincė
2006-01-03, 04:03 PM
JO , 3 litru variklis ,bėgant laikui irgi pradeda netraukti...
JO , 3 litru variklis ,bėgant laikui irgi pradeda netraukti...
gal dujos kaltos O:) jei yra, beto masina reik tvarkyt karts nuo karto
o su aparatura tai nezinau kas cia gali but!
pas draugeli panasiai su pyle stipru yra- slabsta kotais(bosas tyla) :!:
Gincė
2006-01-03, 04:29 PM
gal dujos kaltos* O:) jei yra, beto masina reik tvarkyt karts nuo karto
o su aparatura tai nežinau kas cia gali but!
pas draugeli panašiai su pyle stipru yra- slabsta kotais(bosas tyla) :!:
:smt080 Aparatūrą irgi laikas nuo laiko reikia tvarkyt ... Vietoj vieno boso pasijungti du...
Ernestas
2006-01-03, 05:08 PM
džiaukis, kad dar yra kur garsint..........
laikui begant ant ausu krenta :twisted: :smt017
Artūras S
2006-01-04, 03:42 PM
Nakamishi CD 700 instrukcijoje yra parašyta:"neklausykite muzikos garsiai nes tai kenkia jūsų klausai".
tai kam pardavineja tada! :smt017 O:)
o gal ausis priprato ?
Nemanau, nes niekada garsiai neklausau, o ir anksciau bandydavau atsukti "a vsiu katushku" tai iki 40 padalos nedasukdavau, nes jau ausyse spengdavo, o dabar kaikuriais atvejais galiu atsukti iki 45 ir dar imanoma klausyti.
Ernestas
2006-01-06, 12:46 PM
o gal ausis priprato ?
Nemanau, nes niekada garsiai neklausau, o ir anksčiau bandydavau atsukti "a vsiu katushku" tai iki 40 padalos nedasukdavau, nes jau ausyse spengdavo, o dabar kaikuriais atvejais galiu atsukti iki 45 ir dar įmanoma klausyti.
laikas tau i mediku foruma :twisted:
Nakamishi CD 700 instrukcijoje yra parašyta:"neklausykite muzikos garsiai nes tai kenkia jūsų klausai".
Kip dziaugiuosi kad pas mane ne Nakamas :supz: