View Full Version : Reikia patarimo!!!
zigzagas
2006-01-10, 02:35 PM
Sveiki, nesu specas todel noriu paklausti tu kurie ismano. Turiu pioneer maga DEH-P3630MP 4x50W ir elipses pioneer TS-A6901 240W, nominalas 40W. Masina Vectra hecbekas. Isidejau i galine palange tas elipses ir ant didesnio garso (kaip cia vienoj temoj perskaiciau) groja kaip kibire. Zinau kad magas realiai turi tik kokius 27W tai ar cia magas nepaveza ar palange kalta ar dar kas nors?Kai padarau kad grotu tik viena elipse tai liux, o kai abi tai jau nekas... Jei kam teko susidurti su vectra hecbeku tai ten tokia pilka "popierine" palange...Pas mane ji biski sutvirtinta. As galvociau kad magas nepaveza (ant didesnio garso ekraniukas pradeda mirkset) reikia stipriako, bet tiksliai nzn :oops: Ir dar vienas klausimelis, ar imanoma ta palange pervilkti? Noriu prie tamsaus salono spalva priderint ir biski elipses uzslepti. Buvau pas vienus specus tai sake kad sunkiai, ten ji su visokiais islinkimais tai tipo neprilips... Dekui tiems kurie nepatinges perskaityt ir atsakys ka nors :smt023
muzotonas
2006-01-10, 02:38 PM
Na kokia pas tave vectra A, B ,C ?
jei a tai reikia keisti pliusinį magelio laidą, nes ten net 0,5 gal 0,75 mm.kv laidas.
ir dar priklauso nuo masinos kas ten su garsiakalbiais.
Mirka.
zigzagas
2006-01-10, 02:51 PM
O kas tas A B C? Klases? Vectra 1991 metu, senute, bet rieda gerai ir i nieka nekeisciau! O:) Sakai del pliusinio laido gali negroti...Norejau as visa instaliacija perziuret visus laidus pasikeist bet kad labai ten sudetinga prieit, reiks kada prisiverst ir pabandyt.
mariusz
2006-01-10, 02:52 PM
pradziai del pliusinio laido kai pasikeisi dings mago mirksejimas :ploju:
2SB554
2006-01-10, 02:53 PM
Magelis tai atiduoda apie 25 w ,ir kol tyliai klausai groja ,bet didini apsukas reikia elektros daugiau tada pradeda magelis nepajegt, storesnis pliusas siek tiek pataisytu reikalus .
Pabandyk stipra pajungti ,manau pasikeis vaizdas
muzotonas
2006-01-10, 02:53 PM
Tai ten elementaru jei domintu turiu priekine panele perdaryta su vieta 13 ir stojkes, ir bosus po sedynem, ir suba is parna išstiklo audinio, ir dar daug ko.
Mirka.
Ernestas
2006-01-10, 03:31 PM
Mirka,tai gal vektra išbazarini?
muzotonas
2006-01-10, 03:34 PM
Tai paliubomu, negi su visai bajeriais parduosiu.
Mirka.
Linelis
2006-01-10, 03:45 PM
Papraščiausiai patikrink kolonėlių pajungimą, t.y. "+" ir "-", nes kiek patebėjau viena kolonėlė groja gerai. Būsi sumaišes ir kolonėlės groja priešingai ;)
Ernestas
2006-01-10, 04:34 PM
Tai paliubomu, negi su visai bajeriais parduosiu.
Mirka.
tai ant jaguaro vazinesi?
muzotonas
2006-01-10, 04:47 PM
Nemanau, geriau už Aksana nėra :supz:
Mirka.
Julius2
2006-01-11, 01:48 PM
nedings as ir kondika uzmeciau 0,12F o kaip mirksejo taip ir mirksi,nors mano JVC KD-g611 nemirksi kad ir kaip grotum nes ant ekrano kondikas turbut yra :twisted:
Julius2
2006-01-11, 01:52 PM
Sveiki, nesu specas todel noriu paklausti tu kurie ismano. Turiu pioneer maga DEH-P3630MP 4x50W ir elipses pioneer TS-A6901 240W, nominalas 40W. Masina Vectra hecbekas. Isidejau i galine palangė tas elipses ir ant didesnio garso (kaip cia vienoj temoj perskaiciau) groja kaip kibire. Zinau kad magas realiai turi tik kokius 27W tai ar cia magas nepaveza ar palangė kalta ar dar kas nors?Kai padarau kad grotu tik viena elipse tai liux, o kai abi tai jau nekas... Jei kam teko susidurti su vectra hecbeku tai ten tokia pilka "popierine" palangė...Pas mane ji truputį sutvirtinta. As galvociau kad magas nepaveza (ant didesnio garso ekraniukas pradeda mirkset) reikia stipriako, bet tiksliai nzn :oops: Ir dar vienas Klausimėlis, ar įmanoma ta palangė pervilkti? Noriu prie tamsaus salono spalva priderint ir truputį elipses uzslepti. Buvau pas vienus specus tai sake kad sunkiai, ten ji su visokiais islinkimais tai tipo neprilips... dėkui tiems kurie nepatinges perskaityt ir atsakys ka nors :smt023
i Rekorda dejau elipses irgi nominalas apie 40W padariau visa medine palange tai skambejo kaip turi buti tada buvo idetas Pioneer 38.. kazkoks atrodo kasetinis tai tik radija klausydavau jokiu problemu nebuvo.o dabar kaip skaitei ju atsirado bet daug kas pasikeite tad kai bus laisvo laiko eksperimentuosiu.siaip A4 teko klausyti pioneer'ius irgi kazkokius 69.. elipses su 5 klases senu pioneer'ium tai skambejo graziai nors palange originali bet A4 sedanas...
Artūras S
2006-01-11, 09:38 PM
Pasitikrink ar abi elipsės vienodai sujungtos.Jei viena sujungta priešingai tai gaunasi akustinis trumpas sujungimas ir todėl dingsta žemi.Banga užgesina bangą.
rprznt
2006-01-12, 04:33 PM
Pajungęs 2,5mm^2 ... mirksėjimas nedingo :)
rprznt
2006-01-12, 04:38 PM
O kas tas A B C? Klases? Vectra 1991 metu,
A - 89m -94m pirmoji
B - 95m -99m suapvalinta
C - 99 iki dabar tokis jau visai laivas
gal but kaikuriuos metus sumaišiau...
zigzagas
2006-01-12, 11:36 PM
pasirodo as laidus buvau negerai sujunges :oops: nebus is manes elektrikas O:) dekui uz patarimus ;)
Gincė
2006-01-13, 12:43 PM
pasirodo as laidus buvau negerai sujunges :oops: nebus is manęs elektrikas O:) dėkui uz patarimus ;)
Neklista tik tie ,kurie nieko nedaro... O:)