View Full Version : nevienodas omų skaičius tarp garsiukų ir stiprintuvo
kas blogai būna jei nuo 4omų stiprintuvo pajungsiu 8 omų garsiakalbius arba atvirkščiai?
Ernestas
2006-01-12, 08:28 PM
arba silpnai gros,arba degs....................
šiaip jai bosa uzmaitini tai garsas nukencia(sumažėja),bet užtat kokybe gereja ir stipras neteip vargsta
va kas bus jei stipras 8 o koloneles 4 tai jei nepamaluosiu, l vargs stipras ir jei sedi beprotis tai greiciausiai kažkas ir susvils!
šiaip sujungi koloneles lygiagrečiai 8 omu dvi ir turi 4omus , bėdos kaip nebuve! O:)
Artūras S
2006-01-12, 08:42 PM
Sujungus dvi 8 Ohm kolonėles gausi 16 Ohm o lygiagrečiai 4.
gerai, kad man nesudegė O:) namų kiną seniau junginėjau tai skirtumo kažkaip nepastebėjau, gerai, kad baigėsi be nuotykių :-D
nu namu sistemose tai dazniausiqai buna 8omai!
būna tai būna. aš tiesiog norėjau pajusti skirtumus tai tai bandžiau visokius variantus ir aparatūra buvo nepati pigiausia
tai jei nepigiausia tai gal apsaugu prikrauta, jei ne tai butu gaila
2SB554
2006-01-13, 12:17 PM
kas blogai būna jei nuo 4omų stiprintuvo pajungsiu 8 omų garsiakalbius arba atvirkščiai?
Jeigu prie 4 omu stipto pajungsi 8 omu koloneles nieko nebus ,tik prarasi galios ,bet gausi daugiau kokybes,o jeigu atvirkciai prie 8 omu stipro pajungsi 4 omus garsiuka bus blogai stiprui kaist prades galiausiai nueis galai
čia nuoseklus sujungimas?
http://galerija.i-klubas.lt/show.php?size=800x800&album_name=%2FDarbai%2F&obj_ name=untitled.JPG
furious
2006-01-26, 12:54 PM
Garsiakalbiai lygiagrečiai, o kondensatorius nuosekliai.
Arvydas
2006-01-26, 12:54 PM
siaip nelabai vykes piesinys, bet kiek is jo suprantu, tai cia lygiagretus. o kam tas kondikas ? ??
aišku, ačiū už pagalbą. kas ir kam nežinau, čia turėtų geriau žinoti kiniečiai. Brėžinys toks kaip yra sujunkta ištikrųjų.
atvortke
2006-01-26, 04:54 PM
šiaip nelabai vykes piesinys, bet kiek is jo suprantu, tai cia lygiagretus. o kam tas kondikas ? ??
Man rodos tu klysti. Čia tikrai nuoseklus jungimas
o man rodosi kad tau blogai rodosi :smt003
O:) pritariu
Egiux
2006-01-26, 05:12 PM
šiaip nelabai vykes piesinys, bet kiek is jo suprantu, tai cia lygiagretus. o kam tas kondikas ? ??
Tai kondikas aukštadažniui, tik kad tas aukštadažnis nevykusiai nupieštas. Kaip pavyzdys alpine sxs, kai nėra filtro, tik kondensatorius nufiltruoti žemiem dažniam :)