View Full Version : Apie garsiakalbi
jiklo
2006-01-16, 10:12 PM
Turiu garsiakalbi kurio, taip vadinama dustcap, yra deformuota. Ar yra kokie nors budai ar priemones, atstatyt viska i vieta? :smt100 Aciu,
furious
2006-01-16, 10:20 PM
karta buvau atstates su adata. tekstilinis kupoliukas buvo. ibedziau adata ir is kitos puses atstaciau. jei garsiakalbio magnetas prisuktas varztais, tai tada dar paprasciau.
karta buvau atstates su adata. tekstilinis kupoliukas buvo. ibedziau adata ir is kitos pusės atstačiau. jei garsiakalbio magnetas prisuktas varztais, tai tada dar paprasciau.
Pas mane buvo nedaug ilinkes as su siurbliu atstaciau :smt023
furious
2006-01-17, 01:02 AM
oba! lazy man's way! :ploju: kaip as taip nesugalvojau...
mariusz
2006-01-17, 09:44 AM
o ar grojimui yra kokia nors reiksme kad ten bisky 'ylinke' ar dar kam? :smt017
jiklo
2006-01-17, 11:12 AM
Kiek zinau tai jokios reiksmes, garso kokybei neduoda, dustcup apsaugo rite nuo dulkiu,vandens ir t.t Tikslai nezinau, bet veliau buvo nustatyta kad tai kazkiek keicia koloneles daznines charakteristikas. Priklauso is ko ji yra padaryta, plotis, gylis. Ir dar, kuriu koloneliu dustcap yra aliumininis, kuris nevien tik gerai atrodo, bet ir gerai atsaldo rite. Tai irgi gerina koloneles daznines charakteristikas.
..pabadysiu pasijungt dulkiu siurbli. Bet bijau kad gali nepadet. Mat dustcap yra pagamintas is medziagos kuri labai panasi i plastmase, ir gana kietoka.
jiklo
2006-01-17, 05:17 PM
..hmm.. deja taip ir atsitiko dulkiu siurblys, nepadejo..
slabna pakurei! geras siurblys viska istraukia:) bet jei reiksmes neta tai tegu sau gyvena ,ko te vargsi:)
Artūras S
2006-01-17, 06:51 PM
Kiek zinau tai jokios reiksmes, garso kokybei neduoda, dustcup apsaugo rite nuo dulkiu,vandens ir t.t Tikslai nežinau, bet veliau buvo nustatyta kad tai kazkiek keičia koloneles daznines charakteristikas. Priklauso is ko ji yra padaryta, plotis, gylis. Ir dar, kuriu Kolonėlių dustcap yra aliumininis, kuris nevien tik gerai atrodo, bet ir gerai atsaldo rite. Tai irgi gerina koloneles daznines charakteristikas.
..pabadysiu pasijungt dulkiu siurbli. Bet bijau kad gali nepadet. Mat dustcap yra pagamintas is medžiagos kuri labai panasi i plastmase, ir gana kietoka.
Turi įtaką dažnuminei ir fazinei charakteristikoms.
jiklo
2006-01-17, 06:52 PM
matai, ausys tai nebepastebi, bet akys mato ir gilus atodusis per siela praeina..
ps: pirstai irgi niesti O:)
jiklo
2006-01-17, 06:54 PM
Artūrai, nenori placiau apie tai pasipasakot..?
Artūras S
2006-01-17, 07:06 PM
Tas daiktas turi būti toks koks buvo.Pas skirtingus garsiukus jis būna skirtingas.Nuo jo sklinda aukštesni dažniai.Ant kitų garsiakalbių būna "kulka" kuri skirta fazėms išlyginti.Pvz Morel garsiakalbiai skamba plačiai.Atkreipkite dėmesį kaušelis yra didelis ir plačiai skleidžiantis.jis prisideda prie tokio skambesio.
o jei bosas? :smt017 kas tadu?
Artūras S
2006-01-18, 08:11 AM
Tada nieko baisaus.
Ernestas
2006-01-18, 06:12 PM
pabandyk statybine lipučke-kartais panaši buna mašinos dureliu viduj celofanui priklijuot