View Full Version : Ivolga SL- 4FM100
popcys
2006-01-18, 12:13 AM
ka manot?
2SB554
2006-01-18, 07:55 AM
na ivolgos groja ,bet isleistus pinigus neatrgros ,ziurint koki poreikiai,
cia mano tokia skeptiska apie sia produkcija nuomone.
bet grazus O:)
kad cia nemazai taip galvoja,paieskok kazkur jau buvo kalbeta apie ivolga,gal ne paie sita modeli, bet vistiek esme tapti!
popcys
2006-01-18, 12:06 PM
paieska jau naudojaus,bet cia visai kitos serijos gaminys,ir jo kaina didesne,tai idomu ar kas testavo...
2SB554
2006-01-18, 01:51 PM
Rusai testavo afto zvuke yra kazkada maciau o jie ten randa apie ka parasyt
ten daugaiu reklama raso o ne teisybe! :twisted:
2SB554
2006-01-18, 03:55 PM
ten daugaiu reklama rašo o ne teisybe! :twisted:
matai Ivai ten yra ne tik reklamu, reikia atsisijoti, o rusam nera ko labai girtis jug cia statu vardas ir kapitalas
niu matai kai gauni pinigu uz straipsni tai blogo neprirasysi! kokis skirtumas is ko gauni ar usa ar cccp :smt019 cia jau kazkada buvo mineta apie avtozuka!
2SB554
2006-01-18, 04:21 PM
niu matai kai gauni pinigu uz straipsni tai blogo neprirasysi! kokis skirtumas is ko gauni ar usa ar cccp :smt019 cia jau kažkąda buvo mineta apie avtozuka!
Ivai is kur tas pyktis O:) ,juk ir laikai dabar kiti ,jau ne tarybu sajunga ,o Rusija :yawinkle:
jo kiokcio tiek tuo avtozuku neverta tiket!
Sorry, kad prikeliu temą. Bet noriu pabrėžti, kad visai gražiai šis stiprintuvas susidoroja su savo pareigom...Bosą labai tvarkingai stiprina - be baubimo ar plerpimo. (p.s. pas mane 2 subai x 350w RMS). Žinoma, visos jėgos neišnaudoja, bet ką padarysi. O kokybe esu labai patenkintas.
Dar pajungiau iš šio stiprintuvo palangę - koaksalus. Irgi problemų nelabai turiu. Taip kad, kiekvienam spręsti pagal finansus ir poreikius :partyman: