PDA

View Full Version : Eurovizija

DEIVISC
2006-01-24, 03:50 PM
gal yra kas stebi ir domisi Eurovizijos konkursu, šiaip man labiau patinka nei kašę žiūrėt :mrgreen:( nors tai ir neprofesionali muzika) bet įdomu klausyt naujokus dažnai iš kritinės pusės, tačiau yra tarp jų ir tikrai neblogų, po dviejų turų kas labiausiai sužavėjo tai DOVE :ploju:(specifinis balsas kažkuo panašus į Siuzi Quatro )

DEIVISC
2006-01-24, 10:53 PM
jo....apart EMMA disko nieko aplink nematot, jokio patriotiškumo :smt017

Artūras-M
2006-01-24, 10:59 PM

Net nežinau kur jis voliojasi, tas diskas, taip kad nevaryk ;)
Žiūrėjau tuos abu turus. Tik nei vienas atlikėjas nepatiko tiek, kad bent įsidėmėčiau vardą. Na išskyrus Antaną, kurį būtų galima drąsiai rekomenduoti vestuvėms :lol:
Šiaip labai baisus angliškas tarimas visų be išimties....

Arunas-
2006-01-24, 11:12 PM
bet i ka ten ziuret kad dauguma ateina dainuoti ir pirma karta dainuoja lietuva dainoreliu krastas nors labai linksma paziureti i juos mazdaug kaip i koke humoro laida nes garantuoju kad ir patis su didelem sypsenom ziurit i ta atranka O:) :smt034

Arvydas
2006-01-25, 08:43 AM
Man pvz. visai patko Egle is " Dangaus " gal daina ir labai standartine - eurovizine (taip sakant nieko ispudingo ar naujo), bet uztai vokaliniai duomenys palyginti su kitais tikrai labai geri.

M
2006-01-25, 09:34 AM
Na nebutina taip ziauriai egle ir auguste visai normaliai padainavo, gerai isiklausius ir nekreipiant demesio i kai kuriuos nuansus ir Jono daina kartais uz ausies kabinosi.

Net neinau kur jis voliojasi, tas diskas, taip kad nevaryk ;)
Žiūrėjau tuos abu turus. Tik nei vienas atlikėjas nepatiko tiek, kad bent įsidėmėčiau vardą. Na išskyrus Antaną, kurį būtų galima drąsiai rekomenduoti vestuvėms :lol:
Šiaip labai baisus angliškas tarimas visų be išimties....

spydas
2006-01-25, 09:58 AM
Erzina mane ta Eurovizija - įsitraukiu žiūrėt su azartu, tada paprastai nugali kokia labai teisinga ir totaliai nuobodi nulaižyta "euroformatinė" dainuška, kuriai tikrai net arti pirmos vietos neduočiau, tada labai pykstu ir sakau "taip mums ir reikia" :smt019 Taip mums paprastai ir gaunas... :butthead:
Chebrytė kur sąžiningesni nė neslepia - lenda į tą atranką vien tam, kad per teliką pasirodytų, pasireklamuotų - kas grupę kas šiaip "kas per aš". Paskutinieji tai nervą varo, nors kartais ir palinksmina - GRAVEL tokie buvo praeitą sav - idėjinis vadas per interviu paverkė, kad tauta jų nesupranta, nesuprato jų Zujus (sako, kur ką begalima padaryt blogiausiai - viskas čia taip ir padaryta), nesuprato jų komisija, nesupratau paskui jų ir aš bent jau apie ką jie ten savo latvo-anglišku dialektu staugė (sako, daina patriotinė turėjo būt :lol:) - paslyvinėjo idėjinis vadas po sceną susigūžęs rankas į kišenes susikišęs, dedikavo pasirodymą Zujui, pasirodė, paskui išklausė komisijos, tada sako "viską ką pasakėt atsisuks prieš jus pačius" :lol: Žiūrim balsavimus - chebrytė trečioj vietoj, išėjo toliau, Zujus su komisija rūko :finga: taip mums ir reikia, juokiausi atsisėdęs pusę valandos :smt044 Nors daina tai nebloga jų buvo - priedainis "round and round" įlindo į smegenis su visa meliodija - a ko daugiau bereikia :-D

Ernestas
2006-01-25, 10:08 AM
Eurovizija-pilnas šūdas,skirtas kaimiečiams,kai žmona iš kaimo,esu priverstas kartais pasiklausyt :smt022

_jusc_
2006-01-25, 11:26 AM
Eurovizija-pilnas šūdas,skirtas kaimiečiams,kai žmona iš kaimo,esu priverstas kartais pasiklausyt :smt022

nu tu cia pavarei biski ant zmoneles :mrgreen: :mrgreen:

Aiwaras
2006-01-25, 12:04 PM
Ir ant provincijos žmonių.

DEIVISC
2006-01-25, 09:45 PM
pasirodo žiūrit, o aš jau maniau.....Na kad kaimiečiam klausyt yra skirta programa pūkas, o čia žmonės stengiasi, kažką naujo sugalvoja, visi tikisi papult į finalus, aišku yra ir komikų ypač patiko gabalas "Iš lempos" :smt082, Gravel patiko pasitikėjimas savimi - kietai pavarė :smt098

Hipy
2006-01-26, 06:50 PM
pasirodo žiūrit, o aš jau maniau.....Na kad kaimiečiam klausyt yra skirta programa pūkas, o čia žmonės stengiasi, kažką naujo sugalvoja, visi tikisi papult į finalus, aišku yra ir komikų ypač patiko gabalas "Iš lempos" :smt082, Gravel patiko pasitikėjimas savimi - kietai pavarė :smt098
laikykit spygas kad ventukai nesugalvotu dalyvaut , nes finalistas butu aiskus

Artūras-M
2006-01-26, 06:56 PM
o čia žmonės stengiasi, kažką naujo sugalvoja, visi tikisi papult į finalus

Žinai, jeigu tikrai galvotų kažką naujo, tai ir sugalvotų. Tačiau kol kas tik apsimeta bezdžionėmis kurios tik gali kopijuoti ;)

DEIVISC
2006-01-26, 07:26 PM
o čia žmonės stengiasi, kažką naujo sugalvoja, visi tikisi papult į finalus

Žinai, jeigu tikrai galvotų kažką naujo, tai ir sugalvotų. Tačiau kol kas tik apsimeta bezdžionėmis kurios tik gali kopijuoti ;)

ne taip paprasta iš naujo išradinėt dviratį , keletą natų pakeist lengviau

wane
2006-01-27, 01:12 PM
eurovizija yra sou. ir nereikia ten tiketis muzikiniu aukstumu. siaip lietuviai tikrai talentingi dainininkai. siemet vyksta dainu dainele, greit turetu pradet per ltv rodyt. va ten tai galit pamatyt, kad ir musu kraste yra talentingu vokalistu. bet is muzikos ite, kas ten laimi, po to retai duona valgo. na nebent eina operu dainuot, o ju per telika nematom

DEIVISC
2006-01-27, 02:41 PM
man kas nepatinka tai kad leidžia balsuoti žiūrovams, dauguma paaugliai nieko nenutuokiantys apie muzika, matosi iš balsavimo kad komisijos ir tautos klausa skiriasi, todėl ir liekam paskutinėse vietose.išrinks vėl kokį Kupstą tai pravalas ir gėda garantuota :oops:

spydas
2006-01-27, 02:53 PM
man kas nepatinka tai kad leidžia balsuoti žiūrovams, dauguma paaugliai nieko nenutuokiantys apie muzika, matosi iš balsavimo kad komisijos ir tautos klausa skiriasi, todėl ir liekam paskutinėse vietose.išrinks vėl kokį Kupstą tai pravalas ir gėda garantuota :oops:

Neginedzin? Tais laikais, kai į Euroviziją siųsdavo vien autoritetinga komisija, vaizdelis lentelėj dar blogesnis būdavo, dabar nors į antrą dešimtuką retkarčiais jau papuolam :smt044

DEIVISC
2006-01-27, 09:40 PM
šiaip Europoj daugiausia žiūrovų pritraukiantis renginys, jei tau dzin kaip Lietuviai pasirodys tai ką žinau

spydas
2006-01-27, 11:57 PM
šiaip Europoj daugiausia žiūrovų pritraukiantis renginys, jei tau dzin kaip Lietuviai pasirodys tai ką žinau

A man jau lytinė abstrakcija ant mūsų eurovizininkų, kaip jau minėjau aukščiau - sergi, vertini, nervuojies, o kad išsirenkam, tai dažniausiai :smt078 užtat "formatas"... Čia, aišku, mano asmeninė nuomonė, gal mano favoritai dar prasčiau pasirodytų ant Euroscenos, ką aš žinau ir kas aš toks...profai muzikai po kiekvienos Eurovizijos apsiskelbia jau žiną kas tas Eurovizijos formatas ir ko reikia jam laimėti, ir kasmet vėl vis pššš...o ką čia aš...užtat nors abejingas nebūčiau kas ir yra visų blogiausia :grin: Kai esi skeptiškos nuomonės apie savo šalies atstovą, tai ir visas konkursas nebesižiūri - jauties lygu Šustauską į balių būtum išsiuntęs - vis galvoji arba bus blogai arba labai blogai, iš patriotiškumo dar pasergi "Laura, Laura, Aivaraiiiiii..." bet taip valdiškai...nes visiškai nieko gero nesitiki. Ir tas pats sumautas jausmas vos ne kasmet... Reikia, galvoju, lengviau į tą reikalą žėt, bo nervų neužteks :lol: Tai neginedzin...tikriausiai šiemet kokį Kupstą išrinks...labai formatinė daina...ir liaudis balsuoja... :ploju: :lol:

DEIVISC
2006-01-29, 09:26 AM
vakarykštis turas buvo tiesiog tragiškas, nesuprantu vieno kaip jie patys nesupranta kad žiauriai nusidainuoja :smt017 .na viena grupė patiko- Ashtrey toks gotikinis rokas

Beginer
2006-01-29, 10:09 AM
vakarykštis turas buvo tiesiog tragiškas, nesuprantu vieno kaip jie patys nesupranta kad žiauriai nusidainuoja :smt017 .na viena grupė patiko- Ashtrey toks gotikinis rokas

O kaip tau Banglai pavarė? :smt044

Šiaip man tai visai patiko Stringaj, Ashtrey ir ta iš Dangaus.

DEIVISC
2006-02-04, 06:36 PM
šiand bus neblogų atlikėjų, finaliukas juk, statau už DOVE :smt023arba už ....Antanėlį :smt044

Aiwaras
2006-02-04, 06:47 PM
Gerai, kad priminei, jau būčiau pražiopsojes.

DEIVISC
2006-02-04, 11:18 PM
ne nu nelaiko nervai :dauzau: visiškai skyrėsi balsavimai komisijos ir tautos, Kaušpėdas o tuo labiau Jučas(buvęs mano muzikos mokytojas) tikrai kompetetingi asmenys ir išrinko kaip ir tikėjausi-Dove nr1, nu bet tauta tai patylėsiu..... tik tiek gerai kad Gravel iškėlė, nes šustrumas jų kažkaip traukia-ir Zujui nosį nušluostė :ploju:

wane
2006-02-06, 02:35 PM
nesasmone kazkokia. nera uz ka balsuot. va augustes balsas grazus, o daina tai tikrai netinka eurovizijai. nezinau kodel, bet lietuvoj su muzika vis prasciau ir prasciau. dar jei i finalus ten kokios yvos ateis tai :smt078

DEIVISC
2006-02-25, 10:47 PM
jei kas žiūrėjot tai LT UNITED pavarė :supz: nustebs Europa :lol:

furious
2006-02-25, 10:50 PM
o tai dabar kelintą vietą užėmė? daug balsų gavo?

Beginer
2006-02-26, 09:45 AM
skystai kazkaip tie united pavare
4 zodziu kartoja 3 minutes... beveik kaip YVA pernai...

Aiwaras
2006-02-26, 03:19 PM
Taip, ir man ta jų daina pasirodė visiškai netikus. O kad jau išreklamavo...

furious
2006-02-26, 04:57 PM
Man tai panašu, kad šita daina tai toks kaip ir pasityčiojimas iš visos eurovizijos manijos. Nėr ko ieškot muzikos ten, kur jos niekada nebus. Čia gi ne dainų konkursas, o šalių draugystės demonstravimas. Kaimynai balsuoja ir tiek. Kaip pernai buvo "Balakanovizija" taip ir kiekvienais metais...

spydas
2006-03-04, 11:26 PM
Nu ką? We are the Winners of Eurovision? Blogiausiu atveju -vision pakeisim į -league - sueis kašę žiūrint kelis sezonus priekin. Ūkiškai čia chebra pavarė :supz:

Aiwaras
2006-03-04, 11:40 PM
man tai gedulas.

Arunas-
2006-03-05, 01:02 AM
lieva ta daina ir puse ju is ten ismesti

Hipy
2006-03-05, 11:27 AM
lieva ta daina ir puse ju is ten ismesti
lietuva lietuviams bl..... :-#

Arunas-
2006-03-05, 09:31 PM
samas solo galejo aiti tikrai laimetumem eurovizija :smt022

DEIVISC
2006-03-06, 08:46 AM
samo vokalas primena kiaulės kriuksėjimą geriau jau jo nebūtų

Julius2
2006-03-06, 09:42 AM
Tai kad ten ir mikutavicius kazkaip ne i tema dainavo man tai jo balsas nesiderino.o Lt united kazkaip dainos pradzia lyg ir nieko bet paskui tai grynas s... :smt022

Arunas-
2006-03-06, 06:09 PM
gaila kad kucinskas nelaimejo o tai lietuva parodytu savo atlikejus :smt034

Ernestas
2006-03-07, 07:25 PM
kaip gerai kad man po**** ta eurovizija :twisted:

Mariozas
2006-03-09, 06:26 PM
jooo... jau geriau cicinas būtų tą atranką laimėjęs :smt100 na, atsiprašau, man LT united, tai tik scenos vilkų pakvailiojimas :partyman: Gaila, kad LT nestumia į eurovizija "neformato" grupių, pvz: Ukrainos Greenjolly - Razom Nas Bahato, nesvarbu, kad dauguma jaunimo šios dainos žodžių reikšmės nesupranta, bet daug kam patiko, kad tai vis neeurovizinis šmotas :smt022 arba pavyzdžiui Norvegijos Wig Wam - In My Dreams. Man tai mintyse toks vaizdas, kad būtų Rebelheart neprasčiau sudrebinus konkurso sienas :supz:

S
2006-03-09, 06:29 PM
aš tai galvoju reikėjo ant bajario Antaną :supz: būtų ilgai europa prisiiminus :smt098 :smt033

wane
2006-03-10, 01:33 PM
zinot, latviu dainos priedainis prasideda taip: "we are the best". tad europos ir sikart nenustebinsim...

DEIVISC
2006-03-10, 10:03 PM
jooo... jau geriau cicinas būtų tą atranką laimėjęs :smt100 na, atsiprašau, man LT united, tai tik scenos vilkų pakvailiojimas :partyman: Gaila, kad LT nestumia į eurovizija "neformato" grupių, pvz: Ukrainos Greenjolly - Razom Nas Bahato, nesvarbu, kad dauguma jaunimo šios dainos žodžių reikšmės nesupranta, bet daug kam patiko, kad tai vis neeurovizinis šmotas :smt022 arba pavyzdžiui Norvegijos Wig Wam - In My Dreams. Man tai mintyse toks vaizdas, kad būtų Rebelheart neprasčiau sudrebinus konkurso sienas :supz:

buvo gi vieni neformatai GRAVEL gan aukštai iškopė, nors komisija juos jau atrankos pradžioj buvo nurašę ir į šuns dienas padėję , reiškia tauta pradeda mėgti neformatus :smt023

S
2006-05-19, 12:31 PM
kur tai dingo visi rūravizininkai? :smt064

Soulas
2006-05-19, 12:43 PM
kur tai dingo visi rūravizininkai? :smt064

mes čia visi, o gal aš vienas :roll: :-D

juk šaunu, išėjom į finalą o jei dar laimėsim, tai ...!!! :partyman: :supz:
pagal delfi komentarus tai mes surinkom daugiausiai balsų. suomiai netoli mūsų su savo rokų ir kostiumais :)

List of contries and the points they collected:

Russia - 29658
FYR Macedonia - 15422
Bosnia & Herzegovina - 11012
Lithuania - 34266
Finland - 32589
Ukraine - 19587
Ireland - 14114
Sweden - 31255
Turkey - 9565
Armenia - 9225

wane
2006-05-19, 01:03 PM
juk šaunu, išėjom į finalą o jei dar laimėsim, tai ...!!! :partyman: :supz:
pagal delfi komentarus tai mes surinkom daugiausiai balsų. suomiai netoli mūsų su savo rokų ir kostiumais :)

List of contries and the points they collected:

Russia - 29658
FYR Macedonia - 15422
Bosnia & Herzegovina - 11012
Lithuania - 34266
Finland - 32589
Ukraine - 19587
Ireland - 14114
Sweden - 31255
Turkey - 9565
Armenia - 9225
[/quote]

jei tai tiesa, tai mes dar ir finale turim sansu. keista. tradicine eurovizija mirsta. nors finale tai politika. gal seis metais nors nebe balkano vizija bus, tikiuosi. bet sergam uz tautiecius butinai, kad ir kokia ten ne visai daina butu

desperad
2006-05-19, 01:33 PM
Du puslapius delfio komentarų pervertęs radau gal 4 skirtingus balsavimo rezultatus, kadangi šių rezultatų neskelbia oficialus eurovizijos puslapis, manau, neverta jais remtis.

Bet bent trijų šalių pasirodimai nebuvo nuobodus ir liko atminti, tai Suomija, Islandija ir Lietuva. Balsuojam už suomių Lordi :smt023

Soulas
2006-05-19, 02:21 PM
Bet bent trijų šalių pasirodimai nebuvo nuobodus ir liko atminti, tai Suomija, Islandija ir Lietuva. Balsuojam už suomių Lordi :smt023

suomių ir lietuvių tai pasirodimai gerai, bet islandijos pasirodimas įsiminė kaip vaikiškas. primena dainą grupės Aqua-barbi girl :)

man dar patiko airių ir neišrinktųjų belgų.

Egiux
2006-05-19, 02:59 PM
pateko tie kurie kažkuom isiminė (išskyrus Islandija) suomiai man patiko :supz: Buvo idomu paskyti šios temos komentarus apie grupę LT united, iki eurofizijos pusfinalio :)

DEIVISC
2006-05-19, 04:45 PM
LORDI sukėlė pasibjaurėjima tiek apranga tiek daina, rusas turi daug šansų ir turkė patiko su įdomia vokaline intonacija, o lietuviai tai šaunuoliai vėl sugebėjo prajuokint :ploju:

Hipy
2006-05-19, 04:59 PM
jooo.turke tai pavare :smt078

Tadas B
2006-05-19, 05:45 PM
sitie rezultati yra isgalvoti. Kiek knisau google tiek niekur neradau jokiu oficialiu. Ir siaip visi raso skirtingai ir nei vienas nenurodo saltinio netgi prasomi. Oficialus saltiniai teigia kad rezultati bus tik sestadieni berods ;)

trophy1
2006-05-19, 07:51 PM
LORDI sukėlė pasibjaurėjima tiek apranga tiek daina, rusas turi daug šansų ir turkė patiko su įdomia vokaline intonacija, o lietuviai tai šaunuoliai vėl sugebėjo prajuokint :ploju:

kodel gi tau lordi pasibjaurejima sukelia?groja nebloga hardroka,kiek turejau albumu ju visai nieko,jei toks stilius patinka.pries 25 metus Kiss irgi kauketi grojo .irgi daug kam bjaurus buvo...pasiziurek kiek zmoniu koncertuose surenka,o kad rusu tas dima bilan sakai sansu turi?man tai pati jo daina labai jau saldziai pyd.rska,shou neblogas,ypac is fortepijono pana kai islenda.gan idomiai pasirode lenkai.o lietuviai visai saunuoliai,parode visai nebloga shou,zodziai dainos ambicingai ironiski,geras ritmas ir zinoma Lukosiaus shokis :ploju: ir kas daugiausia uzknisa-tai tas 'lietuviskas'charakteris,bet cia ne tik apie lt united,ish pradziu visi sako kad shu... nieko gero,iskris iskart,o tik ka nors laimi ar geriau pasirodo ir visi is kart puola vos ne shaukt Jega!Lietuva!
cia ir krepsi liecia.

Vilmantas
2006-05-19, 08:17 PM
Buvo ir bus:isvaziuoja kur Lietuvaiciai pasirodyt,ogi seka visi ,ziuri,kas kaip.....Jei tik nepatiko kam,gatavi ant sakiu pasmeigt... :twisted:
Kaip ir su Eurolyga buvo,dabar ir anksciau su Eurovizijom....Gi pameginkit patys,kritikai brangieji,eiti,padainuoti,dar kazka...O mes tada paziuresim,issidrebe anapus ekranu,kaip ponai pasirodyma skelia,ir grizus namolio, pamokysim kaip reikejo ka daryt... :smt023

Ell-Bee
2006-05-19, 09:55 PM
iskur jus paemet 34 tukstancius balsu? :)

Citata is www.eurovision.tv oficialaus puslapio

The group got 32699 votes - a clear result!

Tadas B
2006-05-19, 10:01 PM
iskur jus paemet 34 tukstancius balsu? :)

Citata is www.eurovision.tv oficialaus puslapio

The group got 32699 votes - a clear result!

jei skaiciuka pamatai tai salia jo ir raides paziurek ;) cia raso apie tai kiek tasku lt united surinko dalyvaudama lietuvos atrankoje ;)

DEIVISC
2006-05-20, 10:58 PM

,o kad rusu tas dima bilan sakai sansu turi?man tai pati jo daina labai jau saldziai pyd.rska,shou neblogas,ypac is fortepijono pana kai islenda.gan idomiai pasirodė lenkai.
tai kad rusas ir laimės įtariu

Egiux
2006-05-21, 01:05 AM
na va, laimėjo tie kurie labiausiai patiko po Lietuvių :) Šaunuoliai lietuviai, aukšta vieta, galėjom būti ir 4 bet biški pritrūko laimės :)

DEIVISC
2006-05-21, 10:26 AM
jo Europa turbūt perdauk prisiuostė ir prisigėrė prieš balsuodami jei išrinko kaukių mėšlą juk tai absoliutus kičas nei vokalo nei muzikos jokio profesionalumo kai liaudis atsičiukins ir išgirs per radiją dar porą kartų šitą gabalą tai supras kad žiauriai apsiriko :oops: :oops: :oops:

AudrunasV
2006-05-21, 12:38 PM
Tam konkures reikia sou... Lordi padare sou ir viskas.... kelios buvo geros dainos bet... ne ju vieta eurovizijoj todel ir liko gale..
Lietuviai - malaciai! :supz:

Artūras-M
2006-05-21, 12:49 PM
Lietuvos mastu lietuviai laimėjo. Už tai ir išgersim :partyman:
Lordi man asmeniškai iš ten buvusių patiko labiausiai. Px kaukės, tačiau kaip šiem laikam jie sugrojo su gera Hard Roko jėga :finga:

Vilmantas
2006-05-21, 01:49 PM
Nors viena karta eurovizija taip smagiai ziurejosi.... :smt023

Tesla
2006-05-22, 01:02 AM
aha, as irgi ziurejau issisiepes ir sirgau :)
o Lordi visai smagiai pavare rokeli :)
manau bus sioks toks luzis ir ewropieciai stengsis daugiau daryti sou, nei gera gabala :)

Aiwaras
2006-05-22, 09:24 AM
Nesitikėjau, kad lietuviam taip pasiseks. Tikrai malonus siurprizas, man tai tolygu apsoliučiam laimėjimui. Eurovizija parodė, kad reikia šou ir egzotikos.
O koki rusai įsižeide liko už antra vietą, kokį pareiškima skėlė spaudai :mrgreen: :smt044 :smt040

S
2006-05-22, 11:05 AM
nustebino tokia Lietuvių vietą :ploju: O:) ir norėjau, kad suomiai laimėtų :supz: šiais metais jau mažiau buvo jau įgrįsti spėjusio popsiukio, gal išmirs... :smt021

wane
2006-05-22, 02:40 PM
mire eurovizijos tradicijos. isrinko pirma kuris bent kiek originalesnis. be to, dabar hard rokas ant bangos. tai ir prabalsavo. na o siumete eurovizija tai slamstas. nera ne vienos dainos kuria noretusi parsipust ir klausyt. pernai buvo kelios grazios, o siemet nieko. gaila aisku kad tarp geriausiu is geriausiu (gerai butu kad taip, nors oficialiai tai jo) nera ne vienos vertos demesio. lietuviu skanduote, suomiu dar puse velnio, bet ir tai kaip sunkiojo roko pavyzdys nieko ipatingo, o visa kita elementarus popsiukas. tik vokalas suomiu ir graiku geras. seip viskas. na nebent islande patiko. kad ir kokia ten pasikelus, bet nors juokinga buvo

trophy1
2006-05-22, 10:58 PM
o ukrainiete ir norvege nepatiko? :smt007 :rolleyes:o Lordi sis gabalas gan vidutinis buvo,turi zymiai geresniu,kad ir Devil is a loser

DEIVISC
2006-05-23, 08:48 AM
jei pagal grožį tai ukrainietė :smt023

wane
2006-05-24, 01:29 PM
trumpas sionas, dazyta blondine. gal kam tai ir grozis. nors gal ir nieko

2SB554
2006-05-24, 02:18 PM
trumpas sionas, dazyta blondine. gal kam tai ir grozis. nors gal ir nieko

na jau ,nestumk ,imtum tokia :supz:
a litva kale gola kaip reikiant, zinos balkanu gaidziai kaip svilpt reikia, lukosius buvo nerealus sokis tiesiog uzbure :supz:

S
2006-05-24, 02:58 PM
na jau ,nestumk ,imtum tokia :supz:

Stumk stumk žodelį į vieną pusej... pasakyk bičiuli ar su mumi būsi...Stumčiau stumčiau kiek galėčiau, daugiau picha kad turėčiau... :weedman: