View Full Version : US Blaster Tweeteriai
mareushis
2006-01-24, 10:27 PM
Sveiki,
kazkada nusipirkau Us Blaster tweeterius, USB 1107 25 mm, bet jie man negroja taip kaip tikejausi...garsas labai tylus, beto slopino kitus garsiakalbius. pamenu pardavejas kazka minejo, jog siems garsiaklabiams kazkas buvo reikalinga papildomai, bet niekaip nepamenu kas! gal kas ka galit patarti man, kad tie tweeteriai grotu normalei...
furious
2006-01-25, 12:14 AM
papasakok kaip jie pajungti pas tave. nuo ko groja?
mareushis
2006-01-25, 11:29 AM
Juos as jungiau tiesiai nuo mago, is pradziu kartu su priekinemis, poto su galinemis, kadangi vistiek fade'a ant galo daugeu duodu...bet jie vistiek vos girdisi...esu pigesniu geriau grojanciu girdejes...beto automatiskai jauciasi kad watai nukrito...nelabai veza...pardavejas lyg apie kazkoky kondensaqtoriu papildoma snekejo ar pan...zodziu nelabai supratau...ar gali taip buti?
Aiwaras
2006-01-25, 11:36 AM
Mano nuomone tu juos jau sudeginai :smt021
Aukštadažnis turi groti tik aukštus dažnius, tai savaime aišku. Kondensatorius pajungtas nuosekliai yra paprastas, pirmos eilės, filtras kukertantis žemus dažnius ir aukštadažniui paliekantis tik aukštus. Tu nepajunges padavei aukštadažniui pilna juostą ir atsukes didesnį garsą sugadinai.
mareushis
2006-01-25, 12:12 PM
Tai kad jie turi filtrus, tai negalejo praleisi visos juostos...beto namie nuo stipriako buvau paleides, tai grojo ir visai graziai..graziau nei masinoj...
Aiwaras
2006-01-25, 12:21 PM
Jie turėjo filtrus kai pirkai? Kas per filtrai? kas jų viduje? Jei filtrai buvo tada keista, kad pardavejas užsiminė apie kondensatorių. Koki filtrai?
Jei namie groja, o mašinoj ne tai manau kalti ne aukštadažniai.
Julius2
2006-01-25, 01:55 PM
Mano nuomone tu juos jau sudeginai :smt021
Aukštadažnis turi groti tik aukštus dažnius, tai savaime aišku. Kondensatorius pajungtas nuosekliai yra paprastas, pirmos eilės, filtras kukertantis žemus dažnius ir aukštadažniui paliekantis tik aukštus. Tu nepajunges padavei aukštadažniui pilna juostą ir atsukes didesnį garsą sugadinai.
Toks klausimas:o kondensatoriai ne pas visus buna komplekte kai perki?
Dont_touch
2006-01-25, 02:54 PM
Toks klausimas:o kondensatoriai ne pas visus būna komplekte kai perki?
ne...
mareushis
2006-01-27, 09:26 AM
filtrai dabar negaliu pasakyti kokie stovi....na bet betkokiu atveju dekui uz patarimus ir pagalba..Bandysim kazkaip sprest sia problema.