View Full Version : Kas susiduret pasakykit savo nuomone
Amigos
2006-02-01, 01:39 PM
Gal kas esat bande susilituot stiprintuva masinini su mikruskem.
Elektronikos forume pilna diskusiju apie tokisu savadarbius stiprintuvus, giriamos kelios mikruskes, gerai atsiliepiama apie "gainclone" stiprintuvo konstrukcija.
Norejau paklausti ar kas esat bandes ir kokie atsiliepimai butu :smt017
Nes ten dauguma ik vatus skaiciuoja :supz: :twisted:
DEIVISC
2006-02-01, 02:37 PM
Gal kas esat bande susilituot stiprintuva masinini su mikruškę(ė)m.
Elektronikos forume pilna diskusiju apie tokisu savadarbius stiprintuvus, giriamos kelios mikruškę(ė)s, gerai atsiliepiama apie "gainclone" stiprintuvo konstrukcija.
Norejau paklausti ar kas esat bandes ir kokie atsiliepimai būtų :smt017
Nes ten dauguma ik vatus skaiciuoja :supz: :twisted:
naminį gainklone turiu , galiu pasakyt, kad ten labai svarbus bet koks elementas-vidiniai laidai, varžos, kondai, trafas, potencas , lizdai ir sumontavimo logika tai pakankamai nepigiai kainuoja, bet groja .
2SB554
2006-02-01, 02:39 PM
Kazkada gavau shemute ir bandziau toki padaryti ,kazkas gavosi ,bet vatu tikrai nedaugiau nei is mages savikaina gavosi apie 35litus ,dydis nesunkiai i delna telpa
DEIVISC
2006-02-01, 02:56 PM
kažkąda gavau shemute ir bandziau toki padaryti ,kažkas gavosi ,bet vatu tikrai nedaugiau nei is mages savikaina gavosi apie 35litus ,dydis nesunkiai i delna telpa
vatų po 20, namie per akis, o tavo savikaina tai :supz:
DEIVISC
2006-02-01, 03:04 PM
per varžybas mazdoj (kabrio) buvo įidėtas toks, Artūras S galėtų papasakot kaip ten kas
Artūras S
2006-02-01, 04:35 PM
Viskas ten gerai ,net kruopų davėm žymiai brangesnei sistemai.Pavasariui sistemą dar tobulinsime ir į varžybas.Savikaina gaunasi tikrai ne 35 lt bet gal dar 0 reiktų prirašyti ,nes pagrindinė problema yra maitinimas.Vatų gaunasi apie 30 prie 4 Ohm.Mieste važiuojant atviru stogu iš bėdos užtenka.
muzotonas
2006-02-01, 04:49 PM
O kokioje klaseje dalyvavo automobilis?
Mirka.
Amigos
2006-02-01, 08:34 PM
Itarciau kad tokia masina turėjo dalyvauti PRO klasėje arba Pasyvus Divizionas :smt017
Kiek ziurinejau ir bandziau aiskintis tai jai daryt be maitinimo, tiesiogiai is 12V tai tikrai savikaina bus nedidele. Bet vat jai su maitinimu tai jau 0 tikrai prisides.
Artūrai ar galit pakomentuot kaip tokio daikto garso kokybe, kiek keturkanalis ar trikanalis toks daikciukas uzimtu vietos maždaug ir su kokia mikruškę(ė) daret?
Ir ar imanomas toks variantas kaip panaudojimas masininio stiprintuvo maitinima? Ten juk irgi buna panasiai +- 35V to pakanktu manau :smt017
DEIVISC
2006-02-01, 10:38 PM
pasyviam dalyvavo ir bent iki vidutiniško grojimo jam toli buvo
Artūras S
2006-02-01, 11:23 PM
pasyviam dalyvavo ir bent iki vidutiniško grojimo jam toli buvo
Pasyviame divizione dalyvavo trys automobiliai.Mes nepretendavome į antrą vietą bet nustebome kai ją užėmėme.Trečios vietos sistema buvo žymiai brangesnė.Štai tau ir 'mikruškės".
Pas mus padarytas dvikanalis stiprintuvas panaudojant automobilinio stipro maitinimą.Stiprintuvas nelabai didelis , tilpo į keleivio airbag vietą panelėje.Tarpblokinis kabelis 30cm ilgio.
Amigos
2006-02-02, 08:40 AM
O kaip daret su ausinimu? :smt017
Dejot radijatoriu su ventiliatorium ar atvedet vedinima i tavieta?
As irgi noriu priekyje viska sukist ir suba ir nedideli trikanali ar keturkanali stiprintuveli, bet vieta ribota :smt022
Pjausiu keleiviu kojas :axe:
Garis
2006-02-02, 10:58 AM
Turiu pasidaręs stiprintuvą ant LM3886 aukštadažniams garsiakalbiams, tiesa dar nesusidėjau, bet buvau pasijungęs su Hertz HT25 per 24db/okt krosoverį, plius priešbosiui stiprintuvas ant TDA7294 per kurį pajungiau Hertz HV165L.3 laikinai sudėtus į dežę nuo kažkokiu MBQuart buitinių kolonėlių. Na ką galiu pasakyt, stepras ant LM3886 pagal kokybę apgroja mano turimus Harman/Kardon HK3250 ir Marantz PM-66SE, stepras ant TDA7294 nevykęs, kokybė nekokia, bet priešbosiui pakanka, nes pas šia mikruškę didesni harmoniniai ir intermoduliaciniai kraipymai aukštesniuose dažniuose, iki 3-4kHz THD neviršyja 0,02%. TDA7294 pliusas didelis galingumas, mano pagamintas stepras su +-35V maitinimu išvysto 100W RMS, LM3886 galingumas 50W, maitinimas +-28V. Ateitį jei atsiras noro ir laiko žadu gamintis tranzistorinį stiprintuvą kad pakeisti stiprintuvą ant TDA7294.
Ernestas
2006-02-02, 12:22 PM
pasakykit man durnam,kokie privalumai paciam gaminti stiprintuva?gal uztektu patiuninguot gatava fabrikini?
Garis
2006-02-02, 12:45 PM
pasakykit man durnam,kokie privalumai pačiam gaminti stiprintuva?gal uztektu patiuninguot gatava fabrikini?
Iš įdomumo, ir šiaip kad įrodyt pačiam sau kad gali, plius toks hobis. Šiaip gamintis pačiam gal net ir nelabai apsimoka, ypač jei viską reikia pirkti (aš dauk ko iš senų laikų turiu), ir labai dauk užima laiko. Dar yra didelė problema su korpusų gamyba, gerai dabar yra firmos kur vandens srove pjausto metalus, tai dar gali kažką sukonstruot, nes jei reiktų pačiam pjaustyt ir skyles grežiot be normaliu stakliu tai tikras hemarojus būtų...
Amigos
2006-02-02, 01:09 PM
pasakykit man durnam,kokie privalumai pačiam gaminti stiprintuva?gal uztektu patiuninguot gatava fabrikini?
O ne brangiau tiuninguot gaunasi? :smt017
Manau gal lengviau daryt nuo nulio nei taisyt kazka :smt021
Aiwaras
2006-02-02, 01:43 PM
Viskas ten gerai ,net kruopų davėm žymiai brangesnei sistemai.Pavasariui sistemą dar tobulinsime ir į varžybas.
Sistema grojo aštrokai, nžn ar dėl stiprintuvo ar dėl mago.
Artūras S
2006-02-02, 06:44 PM
Manau gal lengviau daryt nuo nulio nei taisyt kažką :smt021
Be schemų sunku tiuninguoti.Tai gali padaryti paviršutiniškai.Arba turi būti labai paprasta shema kaip pvz Arizona.Super stipras :smt023
Amigos
2006-02-02, 07:55 PM
Manau gal lengviau daryt nuo nulio nei taisyt kažką :smt021
Be schemų sunku tiuninguoti.Tai gali padaryti paviršutiniškai.Arba turi būti labai paprasta shema kaip pvz Arizona.Super stipras :smt023
Ka arizonoje reikia keisti ir ar itelpa poto viskas i jos originalu korpusa? :smt017
Artūras S
2006-02-02, 09:30 PM
Galima patobulint pradinuką ,galima pervesti į AB režimą.Žiūrint ko reikia ir kam.(mintyje turiu asmenį)
Amigos
2006-02-03, 08:40 AM
Mano atveju reiketu kad graziau grotu, galingumo nereikia.
Kiek gali atsieiti pervedimas i AB?