Prisijungti

View Full Version : PHASSE CFS 165.25

laurynas
2006-02-07, 07:41 PM
KAIP SITIE????

Gincė
2006-02-07, 07:53 PM
Kas montuos???

laurynas
2006-02-07, 07:55 PM
NU JEIGU IR PATS. RANKOS NEKREIVOS IR AUGA IS TEN KUR REIKIA O:)

Gincė
2006-02-07, 08:00 PM
draugas pirkosi tik 130.25 . Jo sistemoj aukšti (jam ) buvo per aštrūs .Klausant man pats tas ,nes patinka aštresni .

laurynas
2006-02-07, 08:15 PM
MATAI DEL KO KLAUSIU APIE SIUOS- VIENAS ZMOGELIUKAS SIULO SIUOS PIRKT IR SAKO KAD SIOJ KAINU KATEGORIJOJ TAI PATS GERIAUSIAS PASIRINKIMAS... TAI IR KLAUSIU PROTINGUJU KURMIU AR TAI TIESA?

Gincė
2006-02-07, 08:18 PM
O:) Kai nusiperki ir nebepatinka - atsiranda daug būdų keisti grojimo specifiką ... Pats žinai ,kad sistemoj groja ne tik garsiakalbiai O:)

laurynas
2006-02-07, 08:31 PM
AS PAKLAUSIAU, NORS JAU IR ITARIAU, KAD VIENINGOS NUOMONES NEBUS- VISU AUSIS SKIRTINGOS... :smt020

Nerijus R.
2006-02-08, 11:15 AM
vieningos nuomones ne vien del ausu nebus, nebus ir del to kad kas specializuojasi siaurais pardadavimais, t.y. poros brendu, ar tiesiog importuoja tik kelis brendus tas ta ir giria :)
Bet galima spresti ir pagal uzsienio forumus ir pagaliau pagal pagaminimo kokybe,medziagas, taip pat isoriskai.
Taip pat galima ir nuvaziuoti paciam paklausyti ir ivertinti.

O kas del aukstu tai Gince jie palyginus yra svelnus, jei lyginsi tarkime su zemesne tu paciu phase serija ;)

Gincė
2006-02-08, 12:41 PM
man garsas ir turi būt aštrus... Kaip buvo rašyta forume ,jei pučia trimitą turi girdėt kaip skamba metalas... Va toks ir aštrumas .... Man tweeterių garsas turi but greitas su gera dinamika ... Tai va phasiu tweeteriu garsas man patiko, nepatiko sistemos šeimininkui... Užmuilinom ir patapo gerai ir jam :)

Gincė
2006-02-08, 12:57 PM
Kas dėl šių phase komponentų pagaminimo kokybės ,tai man patiko . Viskas tvarkinga . Tą pamatys net nieko nenusimanantis,vos paėmus į rankas :)

DEIVISC
2006-02-08, 03:28 PM
montavau aš phases su magnat stiprintuvais ištisai, nes pažystamas prekiavo tai ką galiu pasakyt -labai aštrios piščialkos ir filtruose kažkokia nesamonė padaryta kad ant didesnio garso išsijunginėdavo ir traškėdavo aukšti , na priešbosis gal visai ir neblogas kai leidau per gerą stiprintuvą.

ivas
2006-02-08, 03:45 PM
turejau zemesnes serijos tai visai patiko! auksti gal ir astroki,bet skokio reikalas!o kas del issijunginejimo ir traskejimu tai kazkaip zemesnej serijoj nepastebejau!

Nerijus R.
2006-02-10, 11:44 AM
Vat butent pagaminimas ju man tiap pat paliko ispudi. Ju priesbosis galingas, potencijos tikrai daug, tik ir galingesnio gero stipriaus reiketu, nes jautrumas mazesnis nei pigesniu komponentu phase.

Kas del aukstu, tai kiek teko girdet sumontuotu ir atsiliepimu is klientu tai jokiu problemu kaip tik su siuo komplektu nebuvo! Nei viena sistema negrizo sudegus ar kaip kitaip sugadinta, jokiu problemu, ko negaleciau pasakyti apie daugeli kitu komponentu.

O saizumas asrtumas svelnumas tai cia jau labai salyginiai dalykai, kaip ir sakiau, CFS serijos aksti yra palyginus muilas su PC serijos aukstais :)

Artūras-M
2006-02-23, 10:13 PM
KAIP SITIE????

http://www.i-klubas.lt/forum/index.php/topic,2940.0.html

8 punktas.