PDA

View Full Version : Muzikos įrašų apsikeitimas ASAP

Artūras-M
2006-02-07, 10:50 PM
Sveiki,

taip jau gavosi, kad šį mėnesį turiu didelį rezervą tiek disko vietos internete, tiek ir trafiko. Jeigu yra pageidavimas, galiu atidaryti ftp į kurį galit krauti viską ką turit ir kas nori iš ten imti. Šiuo metu yra apie 50 GB laisvos vietos ir kokie 300-400 GB trafiko. Greitis apie 1.3 MB/s tai yra 10 mbps.
Ką manot apie www.serv.lt tokią akciją ? O:)

gipas
2006-02-08, 10:13 AM

manom kad pas poną diferencijuotas požiūris i vogtu magų ir vogtų kūrinių vartotojus :smt023
p.s. aš pats požiūrio nediferencijuoju, daigtas nep.zdintas kol tai neyrodyta :oops:

atvortke
2006-02-08, 10:30 AM

manom kad pas poną diferencijuotas požiūris i vogtu magų ir vogtų kūrinių vartotojus :smt023
p.s. aš pats požiūrio nediferencijuoju, daigtas nep.zdintas kol tai neyrodyta :oops:
Ir kuo tai susije su Ats: Muzikos įrašų apsikeitimas ASAP

gipas
2006-02-08, 10:41 AM
Ir kuo tai susiję su Ats: Muzikos įrašų apsikeitimas ASAP
[/quote]
Tuo pačiu kaip varymas ant žmonių parduodančių/perkančių aparatūrą be dokumentų. Manau temos "Muzikos įrašų apsikeitimas ASAP" autorius būtų greitai užbanintas jei moderatorius prekiautų ir muzikos įrašais :smt034
Nėra prasmės plėtoti šią temą, čia tik mažas pastebėjimas turint truputį laisvo laiko.

Artūras-M
2006-02-09, 12:01 PM
Manau temos "Muzikos įrašų apsikeitimas ASAP" autorius būtų greitai užbanintas jei moderatorius prekiautų ir muzikos įrašais :smt034
Nėra prasmės plėtoti šią temą, čia tik mažas pastebėjimas turint truputį laisvo laiko.

Iš principo, pastaba yra teisinga, tačiau kiek aš domėjausi, tai nėra draustas muzikos įrašo bylų apsikeitimas. Jeigu iš to daroma komercija, turi mokėti procentėlius. Šiuo atveju apie komerciją nekalbam. Galimybė keisti muzikos įrašo failais yra pabrėžiama prie bet kurios programinės įrangos, kurią gamina rimti gamintojai. Tai ką, jie visi skatina vogti ? Reiktų kad kas nors rimčiau pasidomėtų kas ir kaip ;)
Jeigu ką, tai ši sritis, tai yra prekyba CD yra numatyta dienotvarkėj. Ir kažkada tai įvyks. Tačiau mano supratimu, tai kad žmogus pirma pasiklauso kopiją, mp3 ar vaw ar dar kurį kitą formatą, o po to arba perka arba ne, yra daug geresnis variantas nei nusiperki iš esmės nežinodamas ką. Tas kas nori pirks, tas kas neori nepirks bet kuriuo atveju...