PDA

View Full Version : subas ir bandpass

Goodas
2006-02-25, 03:14 PM
Sveiki visi, norejau isgirsti ekspertu nuomones del mano iskylusios problemos :smt100. Esme yra tokia, kad turiu JBL suba modelis GT120(30cm), galingumas 250w, jis sedi bandpass dezeje, kuri yra pagaminta pagal gamintojo duotus ismatavimus. Stiprintuvas kuris maitina suba yra JBL GTO75.4, subas pajungtas ant dvieju kanalu tilto, kuris duoda 280w galinguma.
Problema yra tokia, kad iki tol, kol nepasijungiau draugo subo, kuris yra Pheonix Gold ir sedi paprastoje fazikineje dezeje, galvojau, kad mano subas ir turi taip groti. Dalykas yra toks, kad kai pasijungiau Pheonix Gold suba jis zhymiai zhymiai smarkiau uzhgrojo nei mano esamas, kalbant apie kokybe gal ji ir nebuvo geresne, taciau plaucius krate tikrai stipriau. Del ko susirupinau :smt017, tai tiesiog pasijunges savo subiuka atgal pasijaute toks jausmas, kad jis yra ypatingai silpnas ir vos vos groja, nors pagal watus noretusi, kad jis tikrai stipriau grotu.
Todel noreciau paklausti ekspertu nuomones kas tesiog cia galetu buti kaltas ar pats garsiakalbis ar tuom bandpass deze pasizymi ir pan. Masina kurioje grojo subai yra sedanas Peugeot 406.
Busiu labai dekingas uz jusu komentarus. :prayer:

Artūras S
2006-02-25, 03:31 PM
Gali būti kad Phoenix Gold bendras jautrumas didesnis negu tavo band paso.Lyginti reiktų tik pakeitus subą ir neliečiant lygio rankenėlių.Gali būti klaida konstruojant band pass.

Goodas
2006-02-25, 03:42 PM
Gali būti kad Phoenix Gold bendras jautrumas didesnis negu tavo band paso.Lyginti reiktų tik pakeitus subą ir neliečiant lygio rankenėlių.Gali būti klaida konstruojant band pass.

Taip ir buvo lyginama, nesukinejau jokiu rankeneliu. Kalbant apie jautruma, tai ir atsukus visas rankeneles mano subas vistiek silpnai grojo, toks jausmas, kad jis daugiau ir patempt negali, taciau ziurint i vatus tikrai atrodo turetu geriau grot.
O siaip is savo patirties gal kiek zinai ar tie gamintojo duoti ismatavimai yra palyginus geri ar visiskai nieko neverti?
Aplamai isvis sitas JBL GT120 subas vertas ko nors, gal jis yra viso to problema ar ne ?

Nerijus R.
2006-03-08, 12:14 PM
Taip ir buvo lyginama, nesukinejau jokiu rankeneliu. Kalbant apie jautruma, tai ir atsukus visas rankeneles mano subas vistiek silpnai grojo, toks jausmas, kad jis daugiau ir patempt negali, tačiau ziurint i vatus tikrai atrodo turėtų geriau grot.
O šiaip is savo patirties gal kiek žinai ar tie gamintojo duoti ismatavimai yra palyginus geri ar visiskai nieko neverti?
Aplamai isvis šitas JBL GT120 subas vertas ko nors, gal jis yra viso to problema ar ne ?

Siaip viskas pagal pinigus... jis is pigesniu kategorijos.. manau reiktu rinktis is kainu kategorijos bent jau virs 400lt...