PDA

View Full Version : Noriu patarimo

flyeris
2006-03-05, 12:03 AM
Sveiki,

Pradzioj, kad po to nebutu nesusipratimu, noriu iskart pasakyt, kad esu tik pradedantysis siame "versle", tad ziurekit i mane ir mano rasliavas per atitinkama prizme ;)

Klausimas. Ką manot bendruoju atveju apie Power Acoustik ir Soundstream produkciją? Na ir konrkečiai apie toki produktų derinį: Power Acoustik PS4-800 stiprintuvas (http://www.sportech.lt/product_info.php?products_id=942) ir Soundstream XS-12 dinamikas. Puikiai suprantu, kad tai vienas pigiausių variantų, tad jei esate susidure, tai ir ivertinkit ja atitinkamu produktu kategorijoje? Noriu 4/3 kanalų stiprintuvo, nes dar ir komponentus papildomai noriu prijungti.

Be to, labai menkai zinau apie kondensatoriu naudojima. Ar jis privalomas butu mano atveju ir ar isvis solidesne audio aparatura gali groti be jo? Idomi bet kokia kritika ar patarimai...

Taigi, galbūt už tokius pinigus reikėtų apsvarstyti kokį kitą pasirinkimą? Atviras pasiulymams...

Dekui is anksto...

2SB554
2006-03-05, 09:06 PM
Padekite prasau susigaudyti jusu klausime,jus prasote patarimo ka jums deti i automobili ar ka geriau pardavineti :smt017

flyeris
2006-03-06, 02:03 PM
Emm... :D I automobili ka geriau det :) Lankiaus vienoj istaigoj, tai turbut jie butent tas kompanijas atstovauja.. Gal kam teko susidrut su minetu imoniu produkcija? :S

2SB554
2006-03-06, 03:21 PM
tai pagal tas kainas yra daugybe isbandytu produktu ,pasidairyk forume,bendra nuomone susidarysi kas kaip :smt023

flyeris
2006-03-06, 06:20 PM
O kaip konkreciu firmu? Labai intriguojanti pasiulyma turiu, todel noreciau suzinot kaip butent tie daiktai skamba kitu fone :)

Mindaugas
2006-03-26, 01:16 AM
O kaip konkreciu firmu? Labai intriguojanti pasiulyma turiu, todel norėčiau sužinot kaip butent tie daiktai skamba kitu fone :)

He he he
Tai ir susidek tuos daigtus. o fone susidek kitus jau nagrinetus forume ir viskas bus aishku :smt020

Artūras S
2006-03-26, 10:35 AM
O kaip konkreciu firmu? Labai intriguojanti pasiulyma turiu, todel norėčiau sužinot kaip butent tie daiktai skamba kitu fone :)

Garsių brendų yra labai daug.Paprastai yra gaminamos pigios ,vidutinės ir brangios serijos.Kėkvienoje kainų kategorijoje yra ir vykusių ir nelabai modelių.Taip kad turėtum savo nuridytus modelius lyginti su kitų firmų tos pačios kainų kategorijos modeliais ,ir turi rinktis kas tau geriau patinka ir muzikine ir dizaino prasme.Tačiau kad išsirinkti teisingai tu turi turėti patirties ir tvirtai žinoti ko tau reikia.(ir muzikine ir dizaino prasme)