View Full Version : Skubus ? del subo dezes ?
drago
2006-03-06, 08:32 PM
Noreciau protingo patarimo :smt100 Turiu Infinity Kappa Perfect 12''d suba, ir skubiai reikia apsispresti kokio tipo deze jam daryti, uzdara ar su faziku? Dokumentuose siulo uzdarai dezei ~29ltr o su faziku ~49ltr.,o gal reikia keisti tuos litrazus? kad gautum norima garsa, Garso reikia kuo gilesnio boso, minksto ir muzikalaus. Didelis slegis nereikalingas! Tiesa, mano masinoj nera slidziu angos,bet dviem dalim atsivercia sedyne, tai manau viena puse atverta palikti.
Is anksto Thanks
o ant ko jungsi, kokia masina O:) O:)
drago
2006-03-06, 10:38 PM
o ant ko jungsi, kokia masina O:) O:)
Ant tavo genesis, A6 O:)
muzotonas
2006-03-07, 11:39 AM
Uždarai dežei ~29ltr o su faziku ~49ltr.,o gal reikia keisti tuos litrazus? kad gautum norima garsa, Garso reikia kuo gilesnio boso, minksto ir muzikalaus. Didelis slėgis nereikalingas!
Negaliu aš tau pasakyti, kad tau pasiseks ka tu nori, bet jei padarysi kokiu apie 35-40 litru uždara tai gal ir gausi norima rezultatą. Sekmės.
Mirka.
drago
2006-03-07, 08:15 PM
Uždarai dežei ~29ltr o su faziku ~49ltr.,o gal reikia keisti tuos litrazus? kad gautum norima garsa, Garso reikia kuo gilesnio boso, minksto ir muzikalaus. Didelis slėgis nereikalingas!
Negaliu aš tau pasakyti, kad tau pasiseks ka tu nori, bet jei padarysi kokiu apie 35-40 litru uždara tai gal ir gausi norima rezultatą. Sekmės.
Mirka.
Tokia minti buvo daves vienas deziu darytojas,kad didinti uzdaros dezes turi,tai manau taip ir reiks padaryti. O kodel taip manai,kad man nelabai gali pasisekti isgauti toki garsa? Itariu,kad galvoji apie netinkama garsiakalbi tam reikalui... O tai tada koks galetu pakeisti jo vieta? :smt017
muzotonas
2006-03-08, 09:30 AM
geriau du kappa 10 nei vienas tas 12.
Mirka.