View Full Version : Dabartines Radiotehnika koloneles?
Linartas
2006-03-08, 08:38 AM
Sveiki ,
Vakar varciau lankstinuka, ir pasidare idomu :smt017 kaip tos siandienines radiotehnikos kolones, suprantu ir tikrai nepuolu gincytis kad tai HI-FI ar dar auksciau, bet sakau gal kas jas klause ir turi kokia rimtesne nuomone ?
Butu idomu O:)
Ell-Bee
2006-03-08, 10:33 AM
na turiu namie radiotehnika s-250msv (nezinau ar tu jas skaitai naujomis), na bet skamba man jos prasciau nei senesnes readiotehnikos s90 nors ir atrodo graziai :)
Zippas
2006-03-08, 09:34 PM
As turiu naujas radiotehnika koloneles Rigoda5.1 180w, 35-25khz,,
mano ausiai man skamba labaij geraij,, galiu pasakyt kad tos koloneles tikraij wertos demesio
,,,http://www.rrr.lv/p6.html?l=3 <---------- tas linkas tikraij ne reklama,,,
Julius2
2006-03-09, 02:00 PM
Sveiki ,
Vakar varciau lankstinuka, ir pasidare idomu :smt017 kaip tos siandienines radiotehnikos kolones, suprantu ir tikrai nepuolu gincytis kad tai HI-FI ar dar aukščiau, bet sakau gal kas jas klause ir turi kokia rimtesne nuomone ?
būtų idomu O:)
draugas turi kazkurias is tu kolonkiu kaip vadinasi nezinau bet jos s90 naujas modelis siauros ir aukstos tai keite aukstus ir vidutinius vieni klipsch kiti visaton plius visus laidus keite ir izoliacija. dabar sake gerai skamba kiek klausiau tai graziai skambejo bet klausiau sistema 5+1 su yamaha 757 resyveriu tai garsas svelnus ir sodrus ausies nerezia labai israiskingai skamba
Zippas
2006-03-09, 02:48 PM
Sveiki ,
Vakar varciau lankstinuka, ir pasidare idomu :smt017 kaip tos siandienines radiotehnikos kolones, suprantu ir tikrai nepuolu gincytis kad tai HI-FI ar dar aukščiau, bet sakau gal kas jas klause ir turi kokia rimtesne nuomone ?
draugas turi kažkurias is tu kolonkiu kaip vadinasi nežinau bet jos s90 naujas modelis siauros ir aukstos tai keite aukstus ir vidutinius vieni klipsch kiti visaton plius visus laidus keite ir izoliacija. dabar sake gerai skamba kiek klausiau tai graziai skambejo bet klausiau sistema 5+1 su yamaha 757 resyveriu tai garsas švelnus ir sodrus ausies nerezia labai israiskingai skamba
patarciau paklausyti radiotechnika kino sistem,, turetu nupust ta tawo 5+1 yamaha
Artūras-M
2006-03-10, 12:21 AM
patarciau paklausyti radiotechnika kino sistem,, turėtų nupust ta tawo 5+1 yamaha
Ar klausei 757 pasakoriau ? ;)
Julius2
2006-03-10, 08:15 AM
Sveiki ,
draugas turi kažkurias is tu kolonkiu kaip vadinasi nežinau bet jos s90 naujas modelis siauros ir aukstos tai keite aukstus ir vidutinius vieni klipsch kiti visaton plius visus laidus keite ir izoliacija. dabar sake gerai skamba kiek klausiau tai graziai skambejo bet klausiau sistema 5+1 su yamaha 757 resyveriu tai garsas švelnus ir sodrus ausies nerezia labai israiskingai skamba
patarciau paklausyti radiotechnika kino sistem,, turėtų nupust ta tawo 5+1 yamaha
na pas ji dvi tos rigonada visa kita yamaha isskyrus suba na nezinau del radiotechnikos siaip neupgreidinti daiktai ne visis gerai groja:)
Julius2
2006-03-10, 08:18 AM
Ar klausei 757 pasakoriau ? ;)
jauciu kad neklause:) o vertetu jam paklausyti:D
Linartas
2006-03-10, 08:26 AM
Noreciau ir as pasiklausyti to komplektuko ( jei butu galima ir jei veiksmas vyktu Kaune, nes man arciausiai), nes teko RRR kolonesles klausytis per kazkoki slim tipo resyveriuka, tai visai ispudzio nepadare. Savaime aisku kad minimum is manes priklausytu alaus :partyman: :partyman: :partyman:
rprznt
2006-03-10, 10:53 AM
Pusbrolis turi naujo tipo RRR kolonėles (0modelio tikslaus neprisimenu) nu bet per 0,5 metu tie apsauginiai gobtuvai, ar kaip čia juos pavadinus, visai atsiklijavo... škias surinkimo kokybė nekokia...
Julius2
2006-03-10, 01:22 PM
norėčiau ir as pasiklausyti to komplektuko ( jei būtų galima ir jei veiksmas vyktu Kaune, nes man arciausiai), nes teko RRR kolonesles klausytis per kazkoki slim tipo resyveriuka, tai visai ispudzio nepadare. Savaime aišku kad minimum is manęs priklausytu alaus :partyman: :partyman: :partyman:
na kad nelabai galima jeigu apie si kalbejai nes ne mano jis o kaip minejau draugo :sad: gal dar kas turi ir galetu surengti perklausa
Julius2
2006-03-10, 01:22 PM
Pusbrolis turi naujo tipo RRR kolonėles (0modelio tikslaus neprisimenu) nu bet per 0,5 metu tie apsauginiai gobtuvai, ar kaip čia juos pavadinus, visai atsiklijavo... škias surinkimo kokybė nekokia...
na pas mano drauga niekas nenulakste o turi jis jas daugiau kaip metus
Zippas
2006-03-11, 10:09 PM
na pas mano drauga niekas nenulakstė o turi jis jas daugiau kaip metus
nturiu daugaiu kaip metus naujo modelio RRR
ir pas mane wiskas ok,, wiskas wietoij :supz:
na vertos demesio tik pagal kaina, jei reikia dau garso neziurint i kokybe, tarkim prie PC pats tas turetu but, uz cretinus tikrai geriau :smt019 , bet manau nuo s90 ar s100 nieko zmonisko rrr nebepagamino, stengias tik kuo pigiau :smt022 nupurskai viska sidabru ir... :smt022
Zippas
2006-03-12, 04:52 PM
Jei tu waraij ant RRR , taij nereiskia kad jos sudas, pasiskaijtyk ten wirsuij linkas yra,, ir nueik,, ir pasiskaijtyk new's ir pamtysi,,,,
atvortke
2006-03-12, 09:07 PM
Jei tu waraij ant RRR , taij nereiskia kad jos šūdas, pasiskaijtyk ten wirsuij linkas yra,, ir nueik,, ir pasiskaijtyk new's ir pamtysi,,,,
neshweplaj rašyt moki :smt021 :smt021 :smt021
Linartas
2006-03-14, 11:44 AM
na kad nelabai galima jeigu apie si kalbejai nes ne mano jis o kaip minejau draugo :sad: gal dar kas turi ir galetu surengti perklausa
[/quote]
del to laiko , tai galima pasiderinti, nes man mokslai sestadieniais kaune vyksta, tai vakarine dienos dalis lieka laisvesne, tai galima koki sestadieni ir susiderinti O:)
NetRat
2006-03-14, 02:10 PM
O ką manot apie http://www.vigrola.lt/sec1/mod/loud_det/id/30/GiantFS-100.html ?
ant popieriaus atrodo įdomiai, o ir kataloge priskiriamos jau prie Hi-End :supz:
Gal kas net ir klausę buvot?
O ką manot apie http://www.vigrola.lt/sec1/mod/loud_det/id/30/GiantFS-100.html ?
ant popieriaus atrodo įdomiai, o ir kataloge priskiriamos jau prie Hi-End :supz:
Gal kas net ir klausę buvot?
Hi-end :lol:
NetRat
2006-03-20, 09:05 AM
Yra vilniuje viena pora - Žirmūnų Topocentre. Buvau, klausiau. Aišku, normaliai kolonėlės nebuvo sustatytos, pajungtos per bilekokius HarmanKardon grotuvą ir namų kino stiprintuvą, todėl normalia perklausa sunku pavadinti, tačiau buvo galima išgirsti neblogą detalumą, išgroja žemus ir nebaubia. Bet neveltui pavadintos Giant - didžiulės bandūros O:) Ir atrodo really ugly...
Artūras-M
2006-03-20, 12:15 PM
Hi-End neturi būti gražu ;)
Julius2
2006-03-21, 09:17 AM
Hi-End neturi būti gražu ;)
taip ju pagrindine paskirtis groti bet kadangi ju neslepi tai jos ir turetu graziai atrodyti kad nedarkytu kambario interjero juk ne kiekvienas tam turi atskira kambari
Artūras-M
2006-03-21, 12:52 PM
Jeigu tau svarbiau interjeras, tai tau nereikia Hi-End kategorijos. Šios kategorijos įrenginiai negali madingai atrodyti, nes tai nesuderinama su geru skambėjimu....
Julius2
2006-03-22, 08:42 AM
Jeigu tau svarbiau interjeras, tai tau nereikia Hi-End kategorijos. Šios kategorijos įrenginiai negali madingai atrodyti, nes tai nesuderinama su geru skambėjimu....
na as ir nesakau kad pirma dizainas o paskui skambejimas kaip tik atvirksciai bet noretusi kad nors nedarkytu kambario nes kai kurios tokios buna nebutinai Hi-End'ines :smile:
Vilmantas
2006-05-27, 11:41 AM
Pavelavau,bet yra pavyzdys:Bang Olufsen.Ka,negrazu? :smt018
Artūras-M
2006-05-27, 12:34 PM
Pavelavau,bet yra pavyzdys:Bang Olufsen.Ka,negražu? :smt018
O jie gerai skamba ? ;)
DEIVISC
2006-05-27, 03:55 PM
Pavelavau,bet yra pavyzdys:Bang Olufsen.Ka,negražu? :smt018
O jie gerai skamba ? ;)
telikai tai gerai rodo...
Vilmantas
2006-05-27, 06:54 PM
Va dabar geriau patylesiu,negirdejau.... :smt017
Na tai ko tada klerkia puse pasaulio,kad geri dalykai gaminami tos firmos...?
Ernestas
2006-05-27, 07:37 PM
99 procentai lietuvos vazineja su elipsem ir klausos ruskoje radijo ir irgi rekia kad pas juos gerai groja..........daryk ishvadas :smt019
Vilmantas
2006-05-28, 10:15 AM
Pats daryk. O:)
Suplakei s su uogiene.... O:)
Ir ne 99 procentai,nes gaunasi pagal posaki:visi aplink s ....o as zemuogele... O:) Na kokie 70 gal....
Julius2
2006-06-01, 10:33 AM
99 procentai lietuvos vazineja su elipsem ir klausos ruskoje radijo ir irgi rekia kad pas juos gerai groja..........daryk ishvadas :smt019
gerai pasakyta :ploju:
Vilmantas
2006-07-21, 12:20 AM
Oi oi kad gerai tai gerai.... O:) Labai toli siekiancios isvados pacio pono padarytos... :ploju:
fruktas
2006-08-25, 12:11 AM
tos hiendines radiotechnikos klausyt jau galima, bet kad skambesiu lenktu kitų firmų kolonas už ta pačią kainą tai tikrai nepasakyčiau, pardavėjas net aiškino kad ten vakarietiški garsiakalbiai sudeti vifa ar peerless ar dar koki tiksliai nepamenu. o visos kitos radiotechnikos tai tikrai neimanoma klausyt.
virgilijus
2006-11-11, 07:05 PM
vienintelis šiuo metu RRR akustikos privalumas - kad tai pagaminta ne Kinijoje O:)
sarkys
2006-12-05, 05:32 PM
tai kokia butu sitos temos reziume ? ar RRR atgroja savo kaina, nors ta kaina sakyciau juokinga. kai pavyzdys: 259 lt uz vieneta (cia ant zemes statoma)
Lukis
2009-12-19, 08:44 PM
Aš namuose turiu prisijungęs RRR SM-1000 prie Yamaha RX-V357 resyverio. Vien dėl resyverio neišeina normaliai klausytis muzikos, nes ne su resyveriu tai daryt...
O ir šiaip jų žemadažnis man nepatinka, reikėtų stipresnio, bet tuo pačiu nepamiršt kokybės (ir ne resyveris man jo neišjudina, buvo prijungtos prie vidutiniško stiprintuvo).
Antrų tokių kolonėlių tikrai nepirkčiau. Įdomiai atrodo RRR S-400M, bet neaišku, ar vertos tos kolonėlės tų pinigų.
kostix
2010-01-16, 06:40 PM
reikejo man i namus dideliu galingu kolonkiu prie kompo,tai ziurejau RRR S-400,nuvaziavau su savo stepru i parduotuve ispradziu pajunge per savo yamaha stepra poto denon ir pasijungiau as per savo senuka pioneeriu,galiausiai koloneles nusipirkau,o isvada tokia su denon ir yamaha jos neatgrojo savo pinigu visiskai,su pioneeriu jos uzgiedojo 2 skirtingi dalykai,groja tikrai neblogai uz savo kaina,pardavejas pats issiziojes ziurejo,bet iki geru kolonkiu konkreciai S-400 dar toli...