View Full Version : Alpine komponentai
Viktoras
2004-06-13, 03:36 PM
sveiki, zadu det i prieki Alpine sxs-1757, (automibilis VW passat(sedanas)). Gal esat kas su jais susidure? Man kazkaip nerimtai piscialkos atrodo. Gal galit pasidalint patirtim?!
AudrunasV
2004-06-13, 11:41 PM
pirmas dalykas - ka nori turet? ..Jei tie komponentai gros nuo galvos.... stebulu nebuna!...
Toliau - nieks nezino Tavo keliamu reikalavimu!
Labai daug nezinomu.. kokia galva... subas bus ar ne...
Viktoras
2004-06-14, 12:05 AM
komponentai gros nuo stiprintuvo, galva tai nieko gero(pioneer septintas), o subas tai s90 bandpass tipo dezej, bet laikinai vazinesiu be subo(tech nesklandumai). Ir del keliamu reikalavimu tai jie ne tokie auksti kaip jusu :) Man idomu ar komponentai uz tokia kaina jusu manymu gali grot gerai(su gera instaliacija ir t.t)
tave suvalgys uz ta S90 suba, cia nemegsta rusu produkcijos. Nors man patinka kaip jie groja. Turejau neviena padares.
Viktoras
2004-06-14, 02:10 PM
Pastebejau kad nemegsta, bet ne visi. O man tai patinka, groja tikrai neblogai, atsizvelgiant i ju kaina! O gal kas turit pasiulyt ka nors geriau uz tokia kaina???
muzotonas
2004-06-14, 08:06 PM
Nereikia ieškot šyknoj smegenų, už tuos pinigus geresnio subo nerasi. Komponentai tai kiek galės tiek gros, ir klausant paprastesnių žandrų tikrai gros gerai, o jeigu kabinėtis tai galima prie visko prikibti.
Mirka.
Viktoras
2004-06-14, 11:42 PM
Dėkui už išsakyta nuomone. Komponentus jau nusipirkau, manau kad pirkiniu liksiu patenkintas! O kas del subo tai artimiausiu metu tikrai nekeisiu, man jo per akis( ir galios ir kokybes)!
Artūras-M
2004-12-09, 05:08 PM
Dėkui už išsakyta nuomone. Komponentus jau nusipirkau, manau kad pirkiniu liksiu patenkintas!
Man būtų labai įdomu perskaityti atsiliepimus jau sumontavus šituos komponentus ;)
Viktoras
2004-12-09, 10:45 PM
Man būtų labai įdomu perskaityti atsiliepimus jau sumontavus šituos komponentus Wink
Sveiki, na sumontavau aš tuos SXS (daug vargau kol duris padariau), iš pradžių tai visai nieko buvo, o dabar tai norėtusi ko nors rimtesnio. Kas dėl kokybės, tai su orginaliais kompaktais man visai nieko skamba, tik mid range kažkoks prislopes.
Artūras-M
2004-12-09, 10:50 PM
Sveiki, na sumontavau aš tuos SXS (daug vargau kol duris padariau), iš pradžių tai visai nieko buvo, o dabar tai norėtusi ko nors rimtesnio. Kas dėl kokybės, tai su orginaliais kompaktais man visai nieko skamba, tik mid range kažkoks prislopes.
Vidurio jie neturi, nors groja labai subalansuotai. Šiek tiek dar prasidirbs, nepergyvenk ;) Be to, kokybę gali pakelti panaudojęs išorinius krosoverius ir žinoma išmetęs tokiu atveju elektrolitinį kondensatororių nuo aukštadažnio. Pačiu blogiausiua atveju jį reikia pakeisti to pačio nominalo, bet normaliu.
P.S. Beje kokia galva ir koks stipras ?
Viktoras
2004-12-09, 11:01 PM
Galva -pioneer 7kl kasetnikas su changer'iu, o stipras RTO 4002.
Šiek tiek dar prasidirbs, nepergyvenk
ble pats laikas jau būtų prasidirbt, jie pas mane jau kokie 5mėn groja.
O dėl mid range tai turėjau omeny, kad vyriškas balsas(nu ir moteriškas) truputi prislope
Artūras-M
2004-12-09, 11:05 PM
o stipras RTO 4002.
Na su tokiu stipru tai kaip tik vokalo ir ieškoti :-D
P.S. Žinomas SXS to ir neturi, jie skirti Cicinui ir Žinių radijui klausyt, tik diktorė neaiškiai burbuliuoja :smt043
Viktoras
2004-12-09, 11:20 PM
Aš stipra jau seniai norėjau pasikeist, bet va niekaip negaliu tam reikalui $ išskirt. Dar be to jei stiprintuva keist tai butu ne pro šalį ir maga pasikeist. Dar be to stabo ir tai, kad vis žadu auto pasikeist
Artūras-M
2004-12-09, 11:22 PM
Aš stipra jau seniai norėjau pasikeist, bet va niekaip negaliu tam reikalui $ išskirt. Dar be to jei stiprintuva keist tai būtų ne pro šalį ir maga pasikeist. Dar be to stabo ir tai, kad vis žadu auto pasikeist
Pananierius nėra blogas daiktas. Tik su žemais ten jie grybus pjauna. O mašiną pasikeitus jau galima ir stiprių keisti, kartu su garsiakalbiais :smt040
Viktoras
2004-12-09, 11:42 PM
O mašiną pasikeitus jau galima ir stiprių keisti, kartu su garsiakalbiais
Įkalbėjai :D!
Ai dar klausimėlis- aš kai duris dariau tai su bitumu(bitumas su folga) dengiau vidinės sienelės isorinę pusę(ta pusę kur apšifke dedas) ir turuputi išorinės duru sieneles vidinę pusę(ten dar gamyklinis bitumas buvo). Tai va klausimas būtų ar duoda realios naudos ta folga ant bitumo???
Anubis
2004-12-09, 11:47 PM
Dadeda tvirtumo... :wink:
Viktoras
2004-12-09, 11:57 PM
Nu ble ta aš ir pats suprantu. Galvojau gal dar kokiom stebūklingom savybėm pasižymi.... :D
Artūras-M
2004-12-10, 12:03 AM
Nu ble ta aš ir pats suprantu. Galvojau gal dar kokiom stebūklingom savybėm pasižymi.... :D
Atspindžių papildomų duoda :-D Šiaip nepraktikuoju durelėse naudoti bitumą su folga. Jis kartais gerai, tačiau man kažko ne itin patinka ;)
Atspindžių papildomų duoda :-D Šiaip nepraktikuoju durelėse naudoti bitumą su folga. Jis kartais gerai, tačiau man kažko ne itin patinka ;)
o ka praktikuoji naudot?
Artūras-M
2004-12-10, 07:50 PM
o ka praktikuoji naudot?
Man labai patinka paprastas bet geras bitumas ;)
Robertas-G
2004-12-10, 08:40 PM
arba dedi su folga, o ant jo dar ko nors, kas padeda garsa izoliuot ir nieko neatspindi. realiai ta atlieka tik poretos gumos porolonas.
zippo
2004-12-16, 07:27 PM
Vidurio jie neturi, nors groja labai subalansuotai. Šiek tiek dar prasidirbs, nepergyvenk ;) Be to, kokybę gali pakelti panaudojęs išorinius krosoverius ir žinoma išmetęs tokiu atveju elektrolitinį kondensatororių nuo aukštadažnio. Pačiu blogiausiua atveju jį reikia pakeisti to pačio nominalo, bet normaliu.
pas mane kaip tu vadinid sxs gaidis stovi, man patinka ju grojimas, bet idomu pasidare, kiek kainuotu isoriniai krosai, o realiai mane domintu pakeitimas el. kondensatoriu i "normalius" ( del litu stokos)
galva pioneer p2600r, stipras alpine mrp-f240
Artūras-M
2004-12-16, 07:53 PM
pas mane kaip tu vadinid sxs gaidis stovi, man patinka ju grojimas, bet idomu pasidare, kiek kainuotu isoriniai krosai, o realiai mane domintu pakeitimas el. kondensatoriu i "normalius" ( del litu stokos)
Yra du variantai suktis pigiai:
1. Rusiškas kondensatrius МБГО 4 мкф
2. Skalbiankinis to paties nominalo.
Įvertinant tavo grotuvą ir stiprintuvą brangiau nemanau kad verta kišti.
zippo
2004-12-18, 01:47 PM
trumpai ir aiskiai . aciu
AudrunasV
2004-12-18, 09:06 PM
Turiu tikrai geros garso izoliacijos.... Uzeik kada Arturai.. prodysiu :-D
Tesla
2004-12-27, 10:08 PM
manau neverta SXS'ams statyti krosu, pakanka vieno kondensatoriaus. Jei neturi senu geru rusisku, nuvaziuok i kokia spikare, ten maciau yra pasirinkimo, bet nepigus tokie (po keliolika litu)...