PDA

View Full Version : Dėl autoplius

Egiux
2006-03-25, 02:27 PM
Šiandien keldamas vieną atsakymą iš temos stiprintuvai į perku, parduodu (http://www.i-klubas.lt/forum/index.php/topic,3566.0.html), autoplius puslapyje pastebėjau šitokį užrašą: Autoplius tinklalapyje paskelbtą informaciją griežtai draudžiama naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse bei kitaip platinti mūsų informaciją bet kokiu pavidalu negavus raštiško sutikimo. Gavus sutikimą, privaloma nurodyti Autoplius tinklalapį kaip šaltinį.

Tai ar visgi galime ar negalime naudotis informacija is šio puslapio, o gal yra gautas koks nors sutikimas?

Artūras-M
2006-03-25, 03:45 PM
Mes negalim naudotis tokia informacija, nes galim sulaukti nemalonumų. Ypač kalbant apie tokias svetaines kaip minima. Tas kas nori kažką parduoti, gali pasivarginti ir surašyti ranka visą informaciją. Visas nuorodas į komercinius skelbimų puslapius trinkit be pasigailėjimo ir be perspėjimo. Kai kažką pastebiu, aš taip pat trinu ir nesiruošiu vargintis su papildomais aiškinimais ;)
Tas neliečia įmonių svetainių, kurios tik padėkos už tai, kad jų tinklapiai populiarinami.

atvortke
2006-03-25, 08:19 PM
Mes negalim naudotis tokia informacija, nes galim sulaukti nemalonumų. Ypač kalbant apie tokias svetaines kaip minima. Tas kas nori kažką parduoti, gali pasivarginti ir surašyti ranka visą informaciją. Visas nuorodas į komercinius skelbimų puslapius trinkit be pasigailėjimo ir be perspėjimo. Kai kažką pastebiu, aš taip pat trinu ir nesiruošiu vargintis su papildomais aiškinimais ;)
Tas neliečia įmonių svetainių, kurios tik padėkos už tai, kad jų tinklapiai populiarinami.
Tai visgi asmenini puslapį susijusį su aparatūros pardavimu ar montavimu galima populiarinti dedant linkus čionai? :smt100

Artūras-M
2006-03-25, 08:26 PM
Tai visgi asmenini puslapį susijusį su aparatūros pardavimu ar montavimu galima populiarinti dedant linkus čionai? :smt100
[/quote]

Pagal jų taisykles gali savo skelbimą reklaminti. Tačiau negali pagal mūsų. Esmė tame, kad Autopliuse tavo skelbimas laikysis ribotą laiką ir neaišku kada dings. Tuo tarpu forume liks neveikianti nuoroda į svetainę, kuri mums nei daugiška nei gimininga nei įdomi....

atvortke
2006-03-25, 09:50 PM
Ne, aš kalbu apie asmenini puslapį o ne skelbimą autopliuse. :smt018

Artūras-M
2006-03-25, 10:37 PM
Asmeninį gali naudoti be problemų O:)

atvortke
2006-03-26, 09:39 AM
:smt017 tada reiškia reikia truputėli legalizuotis, baigti puslapį kūrti i rpasirodyti žmonėms , kad esu. Ok viskas jau aišku.

Artūras-M
2006-03-26, 12:49 PM
Seniai laikas tai buvo padaryti :)

Nanukas
2006-05-30, 08:12 PM
:smt017 tada reiškia reikia truputėli legalizuotis, baigti puslapį kūrti i rpasirodyti žmonėms , kad esu. Ok viskas jau aišku.

Lauksiu su nekantrumu =)