PDA

View Full Version : Šios kategorijos taisyklės (Būtina perskaityti prieš talpinant skelbimą)

Adminas
2006-03-25, 01:20 PM

Pardavėjų dėmesiui! Šioje dalyje gali skelbtis dalyviai, kurie yra vyresni už Fuksus

1. Draudžiama skelbti vogtos įrangos pardavimą arba skatinti forumo dalyvius ją įsigyti.
2. Draudžiama lyginti forumo narių parduodamos legaliai įsigytos įrangos kainas, su juodoje rinkoje esančiomis atitinkamos vogtos įrangos kainomis.
3. Draudžiama „spausti“ pardavėją parduoti pusvelčiui be objektyvių argumentų. Argumentuojant logiška pateikti nuorodas į internetinių parduotuvių vitrinas, su skelbime parduodama preke. Kitais atvejais derybos turi vykti personalinėmis žinutėmis ir laikantis bendravimo etiketo.
4. Draudžiama skelbti „urminius“ pardavimus. Tai yra, nelogiška kad vienas žmogus parduoda 2 ar daugiau panašios paskirties aparatų. Išimtis įmonėms ar instaliatoriams, kurie legaliai užsiima šia veikla.
5. Draudžiama primygtinai siūlyti prekę. Jeigu ieškantis asmuo gavo kontaktinį telefona, pašto adresą ir vis dar nesusisiekia su pardavėju, reiškia pirkėjui prekė neįdomi. Pardavėjo papildomi priminimai ar teiravimaisi kodėl nesusisiekia dėl prekės ar paslaugos yra traktuojami kaip SPAM. Viešos žinutės trinamos be perspėjimo, gavus nusiskundimų dėl įkyraus prekės siūlymo asmeninėmis žinutėmis, siūlančiąjam bus atjungtos asmeninės žinutės.
6. Draudžiama talpinti nuorodą su parduodamo daikto aprašymu kitame tinklapyje.
7. Draudžiama skelbimus kelt į viršų rašant „up“, "į viršų" komentarus ar panašius beverčius postus, tam, kad skelbimą iškelti į viršų. Vartotojo , kuris nepaistys šios taisyklės, skelbimas bus be atskiro perspėjimo ištrintas
8. „Ei Moderatoriau - ištrink tą ar kitą temą“ - tokie šūksniai/parašymai kategoriškai draudžiami. Asmenys bus blokuojami be papildomo perspėjimo. Moderatorius dirba savo darbą visuomeniniais pagrindais, ir turi būti gerbiamas. Blokavimas neatšaukiamas.
9. Telefonai ir kiti kontaktai. Prieš rašydami atvirai savo telefono numerius ar bet kuriuos kitus kontaktus, gerai pagalvokite - visa ši informacija bus matoma paieškoje ir kontaktai nebus šalinami Jūsų atskiru pageidavimu. Ką parašėte, tas ir bus matoma.

Skelbimai, kuriuose pažeidžiamos nuostatos bus šalinami, o asmenys piktybiškai pažeidinėjantys nuostatas bus blokuojami be perspėjimo.

Rekomendacijos:

Siekiant palengvinti Moderatoriaus darbą, bei visiems vartotojams pagerinti naudojimąsi forumo turgumi, įjungta galimybė redaguoti, užrakinti, ištrinti savo skelbimą.

1. Nenorite, kad būtų rašomi komentarai - užrakinkite temą.
2. Reikia atlikti pakeitimus, redaguokite.
3. Žinote, kad temos nereiks - ištrinkite.

Skelbimo skaitytojams, pastebėjus apgaulę iš karto prašau pranešti Moderatoriui.

Taip pat rekomenduojama palikti savo atsiliepimą čia (http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?f=116) apie bet kokią apgavystųs apraišką. Žinoma galite pasidalinti ir teigiamais įspūdžiais.

Artūras S
2007-02-01, 02:41 PM
Labai geros taisyklės.

Artūras-M
2007-05-16, 01:27 AM
Taigi operatyviai skelbiama paieška turgaus moderatoriaus.
Reikalavimai kadidatui:

1. Ne mažiau kaip 100 žinučių forume, kurių dauguma nepanašios į spam.
2. Karmoj nei vieno minuso (aš netinku).
3. Geležiniai nervai.
4. Neprekiauja bošman.
5. Mėgsta alų.
6. Na ir šiaip doras žmogus :)

Laukiam pasiūlymų tiesiog čia :!:

Edmas
2007-05-24, 11:20 PM
Taigi operatyviai skelbiama paieška turgaus moderatoriaus.
Reikalavimai kadidatui:

1. Ne mažiau kaip 100 žinučių forume, kurių dauguma nepanašios į spam.
2. Karmoj nei vieno minuso (aš netinku).
3. Geležiniai nervai.
4. Neprekiauja bošman.
5. Mėgsta alų.
6. Na ir šiaip doras žmogus :)

Laukiam pasiūlymų tiesiog čia :!:

1. parašyta žinučiu artėja ir sparčiai prie 1000
2. karmoj virš 10 pliusų ir dar be minuso
3. nervų struktūra man nežinoma bet manau tiktų
4. jei ir prekiauja tai tyliai
5. Įsitikinom visi kurie dalyvauja susibėgimuose (etatinis pijokas)
6. tinka manau ir ši savybė
labiau tiktų "darom čierką" moderatorium, bet geras kandidatas ir čia. Štai - http://forumas.i-klubas.lt/index.php?action=profile;u=84

Lenikas
2007-05-24, 11:34 PM
karma... butu gerai,kad karma,skilus ir artefaktus veliau butu galima issikeist turgui i shotgun'us ir atsisaudyt nuo tu pas kuriuos neigiama karma.
isvis toki dalyka kaip karma, Arturai M, jei jau ivedete tai ir pakontroliuot deretu nes tarkim manieji minusai(nesiskundziu,man ir taip grazu) nei vienaip nei kitaip nesusija su caraudio. cia tipo kas turi daugiau draugu ir kas giliau sulyst moka,kur,tikiuosi supranti. kokia ta karmos nauda? tikslas? isvis kas ta karma jei gali ja must ir kelt uz beleka?

Artūras-M
2007-05-24, 11:42 PM
Kai bus pakeistas forumo variklis į komercinį, atsiras tokia savoka kaip reputacija. Šiuo metu nematau prasmės daug žaisti ir tobulinti karma. http://www.vbulletin.com/ iš esmės jau viską yra numatęs, neapsimoka dviratį išradinėt...
Kalbėkit ką norit, man karma pasako daug.

Arunas-
2007-05-24, 11:51 PM
pritariu arturui karma pasako daug apie žmogu
lenikai tavo karma numušta neišlempos

Lenikas
2007-05-25, 12:13 AM
:) pasako daug? ka butent?
kad si forumo url surinkau klaviatura,prisijungiau neturedamas cia draugu ir viskas? tau ta ir pasako karma? ar tarkim pazejes i karma jus matote kuris palapine susavim veziojasi(nieko asmenisko,pvz) ir alu vakarais geria, cia caraudio? tos didziosios karmos sukilo tarp max 50 savu zmoniu ratelio,netgi drisciau sakyt 30.
as kaip ir minejau,kas liecia mane-man viskas ok. man netrukdo jokie minusai nes as cia ne karmu musinet prisijungiu. tiesiog uzkliuvo vienas is jusu reikalavimu zinant jog tos karmos situacija tragiska.
pasiulymas:kiekvienas vertinimas su priezastim keliauja pas moderatoriu,o tada pagal jo valia i karma stats. bus aisku kokiam topike ir uz ka...
tarkim pavyzdys atvortke,nepazystu jo asmeniskai,bet susidariau ispudi,kad zmogus turintis savo nuomone,tvirta nuomone,ir ja reiskia nei kiek nededamas i kelnias ir nekreipdamas demesio i jokias karmas, sudrausmina, duoda nuoroda,mokina taisykliu-jis akivaizdi nauda forumui,tik karma byloja ka kita...
ir taip sakoma opinion it's like asshole-everyone has it, bet ne-pasirodo ne kiekvienas nes dauguma cia tampa marionetemis. neduok dieve isivelsiu i diskusija,uzpyks ir numus man karma,ech kaip tas '-' man netiks,gal geriau patylesiu.. ta karma varzo vartotojus-ar jums taip neatrodo?
beje Arunai- pagrysk savo posta'a,nepyk,bet puliuoji. ka ta karma pasako? va ta as ir noriu suzinot. gero garso megeju forume vartotojas turintis neigiama karma yra...? pabaik :)
o kas liecia mano minusus tai jei netigi trauk visus topikus ir priezastis kur karma buvo numusta ir zesim ar ten lempa ar ne,nes as nematau prasmes,man tie minusais klaviaturos neuzrakina, ir toliau ja spaudau nesukdamas galvos. ateidamas i si foruma paskaiciau taisykles,ju laikausi, vadinasi nesu cia blogis, bet kartais atrodo kad viena diena ant lauzo gyva sudegins :-D
Tai tiek, gero vakaro,kolegos.

Gincė
2007-05-25, 09:40 AM
Bandau "išvirt" ką tu čia prirašiai ir pasakysiu tik viena : i-klubas ir jo forumas,jau seniai ne tik internetinis ... Tai ne car audio forumas ,tai car audio judėjimo (sporto jei taip galima pavadint) bendraminčių klubas . Visa kita skaityk tarp eilučių :supz:

Artūras-M
2007-05-25, 01:49 PM
mėgėjų forume vartotojas turintis neigiama karma yra...? pabaik :)

Tai reiškia, žmogus yra šio forumo dalyvis kurį benruomenė vertina +4/-6. Gali minusus vadinti įvarčiais į savo vartus ;)
Tavo atveju karma nėra vien tik neigiama. Tie skaičiukai rodo, kad esi vertinamas labai prieštaringai. Čia esi įvertintas ne kaip žmogus, tačiau kaip forumo/bendruomenės dalyvis, kuriam vertėtų susirūpinti tuo, ar jis visada pagalvoja ką rašo. Bendruomenė, tai nėra vienas asmuo, jo vieno nuomonė ar interesai. Aš gerbiu šią bendruomenę, gerbiu net ir tuos kurie minusuoti. Todėl būtų malonu, jeigu pastarieji vietoj ožiavimosi, susimastytų, kodėl šios bendruomenės nariai „kala“ jiems minusus. Sutinku, karma labai netobula ir ji išnyks, atsiradus savokai „Reputacija“. Tik aš esu 100% užtikrintas, kad tie kas nepadarys išvados iš įrašų karmoje, reputaciją turės labai panašią.

P.S. Lietuvių kalbos šiame forume niekas neatšaukė.

Lenikas
2007-05-25, 05:11 PM
as ta ir turiu omeny. jeigu as turiu savo nuomone,tai nesuprantu kodel rasydamas savo mintis tureciau perdelioti kitaip,kad itikciau kitiems, kodel tureciau varzytis. reziu tiesiai sviesiai ir tiek.
p.s. neturiu koduotes ir nera galimybiu ja suinstaliuoti-mobilus internetas, sorry.

to Gince :
bendraujant su draugais man jie tikrai netaiko kazkokiu bendravimo taisykliu,o tuo labiau nedalina zuvu:-D(galim tai vadinti karma). tad siam forume joks draugu susirinkimas,o tiesiog tauskalai apie caraudio ispausti i grieztus remus.

to Arturas M dar karteli:
kas liecia jusu karma-puiku. perskaites didziaja dali sio forumo, protingas,patyres esat. bet drysciau pastebeti,kad jusu patarimai naudingi mazdaug 5% forumieciu. jusu maximalistinis poziuris ir uzkelta kartele daugialiui nepasiekiama vien finansine prasme. jums groja tik itin gera technika,o kita galite lengvai maisyti su kakalais pagrysdamas kas kaip ir kodel. bet juk tai subjektyvu-negroja jums gros kitiems.
o ir pats turbut vazinejate automobiliu kurio langa puosia vienas is senesniu Pioneer reklaminiu lipduku "rich people havo more sound" :-D deja tai tiesa...

Lenikas
2007-05-25, 05:13 PM
pasitaisau "rich people have more sound"

Hipy
2007-05-25, 07:29 PM
) nei vienaip nei kitaip nesusija su caraudiO
o tai tu tipo susijias :ploju:

Hipy
2007-05-25, 07:39 PM
to Arturas M dar karteli:
kas liečia Jūsų karma-puiku. perskaites didziaja dali sio forumo, protingas,patyres esat. bet drysciau pastebeti,kad Jūsų patarimai naudingi maždaug 5% forumieciu.
:ploju: tai ka tu čia veiki jei tu iš 95% :smt021

Arunas-
2007-05-25, 08:03 PM
karma gerai kad naujokas atejes pagal ja gali susidaryti bent kažkoke nuomone apie žmogaus postus nes kaikas rašo tam kad rašyt gaila kad arturas-m apleido ši foruma truksta jo grieštos rankos

Lenikas
2007-05-25, 08:17 PM
to hipy: arturo m postai ne mano kompetencijai, as dar low level.

Artūras-M
2007-05-26, 05:18 AM
bet drysciau pastebeti,kad Jūsų patarimai naudingi maždaug 5% forumieciu.
:ploju: tai ka tu čia veiki jei tu iš 95% :smt021

Artūras-M nesiekia patapti vidutinybe. Pykit nepykit, bet mane domina tik aukščiausios kokybės produktas. Taip pat i-Klubas.lt yra geriausias „Gero garso mėgėjų klubas“ Lietuvoje. Kai situacija pasikeis, šis tinklapis bus išjungtas visiems laikams.

P.S. Klausimų dar bus ? :smt019

Artūras-M
2007-05-26, 05:24 AM
Visa kita skaityk tarp eilučių :supz:

Tiesiai šviesiai - moderuosi ar nemoderuosi spekuliantų sritį?

Gincė
2007-05-28, 09:50 AM
Visa kita skaityk tarp eilučių :supz:

Tiesiai šviesiai - moderuosi ar nemoderuosi spekuliantų sritį?

Prilėksiu vakare ,aptarsim ... Manau jamsiu šį darbą O:)

Artūras-M
2007-05-28, 11:18 PM
Forumo nariui su niku Gincė suteiktas globalaus moderatoriaus statusas.

Prašom mylėt ir gerbt :)

Arunas-
2007-05-28, 11:22 PM
sveikinam nauje moderatoriu :ploju:

Lenikas
2007-05-28, 11:27 PM
sveikinam sveikinam :)
cicinas bus?

Edmas
2007-05-29, 09:26 PM
sveikinam... netgi be konkurentų... puiku :partyman:

Tadas B
2007-05-30, 12:18 AM
tik spalva gražesnė galėtų būti :D

Gincė
2007-05-30, 12:17 PM
Ačiū ,ačiū kolektyvas. Pasistengsiu nenuvilti O:)

Aiwaras
2007-05-30, 02:05 PM
tik spalva gražesnė galėtų būti :D

:smt044 spalvą tikrai parinko tokia hmm...

BigBug
2007-05-30, 02:16 PM
Svarbu, kad žvaigždutės ne vaivorykštės spalvų :smt023

marijus
2007-10-07, 12:34 PM
vos nepadariau klaidos :oops:

xzmogas
2008-01-23, 10:08 PM
Šioje dalyje gali skelbtis dalyviai, kurie yra vyresni už Fuksus

1. Draudžiama skelbti vogtos įrangos pardavimą arba skatinti forumo dalyvius ją įsigyti.
2. Draudžiama lyginti forumo narių parduodamos legaliai įsigytos įrangos kainas, su juodoje rinkoje esančiomis atitinkamos vogtos įrangos kainomis.
3. Draudžiama „spausti“ pardavėją parduoti pusvelčiui. Visos derybos turi vykti personalinėmis žinutėmis ir laikantis bendravimo etiketo.
4. Draudžiama skelbti „urminius“ pardavimus. Tai yra, nelogiška kad vienas žmogus parduoda 2 ar daugiau panašios paskirties aparatų. Išimtis įmonėms ar instaliatoriams, kurie legaliai užsiima šia veikla.
5. Draudžiama primygtinai siūlyti prekę. Jeigu ieškantis asmuo gavo kontaktinį telefona, pašto adresą ir vis dar nesusisiekia su pardavėju, reiškia pirkėjui prekė neįdomi. Pardavėjo papildomi priminimai ar teiravimaisi kodėl nesusisiekia dėl prekės ar paslaugos yra traktuojami kaip SPAM. Viešos žinutės trinamos be perspėjimo, gavus nusiskundimų dėl įkyraus prekės siūlymo asmeninėmis žinutėmis, siūlančiąjam bus atjungtos asmeninės žinutės.

Skelbimai, kuriuose pažeidžiamos nuostatos bus šalinami, o asmenys piktybiškai pažeidinėjantys nuostatas bus blokuojami be perspėjimo.

Specialūs įrašai:

Šios taisyklės įsigalioja nuo paskelbimo momento. Iki tol buvę nusižengimai yra ignoruojami.

Tu man esi isprotejes iki dugno zmogus, kas tu toks, kad uz forumo dalyvius sprestum ka jiem isigyti ka ne, toks jausmas kad is taves mokykloje buderbrodus atiminejo klasiokai, turbut per ta laika kai atiminejo praleidai svarbia pamoka, per kuria buvo kalbama apie zmogaus laisve ir laisva pasirinkima, o demokratija tau turbut isvis kosmosas, jauciasi kad sis tinklapis gyvuoja tik del komerciniu interesu, o jei jau dediesi vyru tai buk malonus sito komentaro neistrink....

atvortke
2008-01-23, 10:24 PM
nepatinka spustelk kryžiuką dešinėje viršuje.

Edmas
2008-01-24, 12:42 AM
jaučiasi kad šis tinklapis gyvuoja tik del komerciniu interesu,
žiauriai suklydai.... gaila man tavęs jei neįkerti kas kur

Gincė
2008-01-24, 03:36 PM
labai keista ,kad užsipuolamas žmogus paskelbęs taisykles ... mąstyk plačiau . O jei prisiregistravai šitam forume tik tam ,kad periodiškai prisiloginęs galėtum įmest skelbimą tai matyt dėl to ir netinka tau taisyklės ,nes jos nėra pritaikytos skelbimam kur galima pardavinėt į kairę ir į dešinę...
xzmogu kviečiame į žiemos balių ir pamatysi kodėl gyvuoja šis tinklapis ... O jei dediesi vyru ,tai būk malonus sudalyvaut ... kviečiame :smt023
P.s aš tai manau ,kad skelbimų skiltis iš viso nebereikalinga šiame forume !!!! Šalin komerciją !!!!! :smt020

S
2008-01-25, 03:28 PM
P.s aš tai manau ,kad skelbimų skiltis iš viso nebereikalinga šiame forume !!!! Šalin komerciją !!!!! :smt020

tegyvuoja pogrindis :smt066 8-) :smt066

Artūras-M
2008-02-24, 01:10 PM
o jei jau dediesi vyru tai buk malonus sito komentaro neistrink....

Jokių problemų - šis tavo postas liks istorijai. Taip pat prierašas, kad pradžiai esi pablokuotas 30 d., patupdytas į NoPM grupę (iš kurios išlipsi nebūtinai greitai ir tikrai ne po 30d. ). Gaila, kad perskaitysi tik tada, kai praeis tos 30 d. arba teks kulniuoti pas draugelį kad prisijungti prie šio forumo.
Kodėl taip atsitiko? Todėl, kad yra taisyklės, kurios galioja visiems. Užplaukiančių komersantų, prisipirkusių su svetimomis kortelėmis ebay, kituose aukcionuose, įvairiose el. parduotuvėse pakanka.
Legaliai prekiaujantiems yra legalūs reklamos būdai. Tikiuosi išvadas padarysi arba pamirši apie šį forumą.....

P.S. Šiandien. balandžio 13 atidaryta šiam personažui PM.

Vilmantas
2008-02-24, 04:08 PM
Pagarba.

pontifikas
2008-04-16, 12:24 PM

toks klausimas, jeigu noriu kažką parduot, tai to daikto aprašymo nuorodos čia negaliu įdėt.
maždaug: tau reikia - tu ir susirask? ar negalima dėt tik platintojų nuorodų, bet tarkim parduodu kažką iš alpine tai įdedu iš oficialaus puslapio, kur yra tik aprašymas ir nėra nei reklamos kur dar galima įsigyt ir už kiek?
kažką čia primaliau, bet manau suprasit.

Artūras-M
2008-04-16, 12:29 PM
Viena iš priežasčių, dėl kurių nepageidaujamos nuorodos ta, kad ta nuoroda ima ir nustoja veikti. Ypač tai galioja skelbimų puslapiams. Geriausias variantas yra įkelti paveiksliukus ir nukopijuoti aprašymus tiesiai įskelbimą.

pontifikas
2008-04-16, 12:30 PM
aišku, ačiū.

decibel
2008-04-21, 09:13 PM
kaip ideti skelbima?

Artūras S
2008-04-21, 09:15 PM
Spausk ant Nauja Tema.

Artūras-M
2008-04-22, 11:43 AM
kaip įdėti skelbima?

Kaip ir visur, pirmiausia skaitom taisykles čia (http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=3573.0).

wheelman
2008-09-28, 05:25 PM
Gal aš visai durnas, bet jei ir taip tai paaiškinkit vieną dalyką: tik ką prisiregistravau ir niekaip nesuprantu kaip sukurt naują temą... gal kas paaiškins?

atvortke
2008-09-28, 07:26 PM
"nauja tema" jei taip nepavyksta skaityk taisykles.

serzas
2008-10-27, 09:40 AM
kodel man neleidzia skelbima patalpinti?

atvortke
2008-10-27, 09:49 AM
kodel man neleidzia skelbima patalpinti?
fuksam neleidžia rašyt skelbimų.

Gincė
2009-09-05, 01:02 PM
ar nuolatiniai skelbimo atnaujinimai ,up-inimai,kėlimai į viršų neturėtų būti traktuojami kaip spamas ???

Ernestas
2009-09-05, 01:05 PM
ar nuolatiniai skelbimo atnaujinimai ,up-inimai,kėlimai į viršų neturėtų būti traktuojami kaip spamas ???
kažkuriam forume, bijau sumeluot kuriam, skelbimo kėlimas į viršų leidžiamas tik po 2 savaičių jei skelbime nedarašoma papildoma informacija.........

Edmas
2009-09-05, 07:42 PM
pritariu ernestui, savo jobanus filtrus esu be papildomos info pakėlęs per metus gal 3 kartus. 1 kartas per 2 sav neperdažnai? na taip prekiaujantys sakys mžai, bet tik dėl dažnų pakėlimų turgų dažniausiai ignoruoju ir žymiu skaitytą tik užėjęs į forumą. (kaip ir trinu spamo dėžę outlooke net nežiūrėdamas yra ten aukso ar ne)

Artūras S
2009-09-05, 08:30 PM
Aš manau, kad šiuo klausimu nereiktų keisti nieko.Pagal tą pakartotiną atsinaujinimą gali spręsti, kad žmogui tikrai rūpi daiktą parduoti, ar nupirkti.Kas reikalinga man tai naršau ir senuose puslapiuose.Taip, kad nematau tame jokios problemos.

darko
2009-09-05, 08:42 PM
Aš taip pat už, kad nebūtų keičiama arba bent jau netaip žiauriai. Dvi savaitės nemažas laiko tarpas, kuklesni pirkėjai, gali pagalvoti, kad jau parduota, ir nenorės trukdyti pardavėjų :)

kestukas
2009-09-05, 10:03 PM
Aš taip pat už, kad nebūtų keičiama arba bent jau netaip žiauriai. Dvi savaitės nemažas laiko tarpas, kuklesni pirkėjai, gali pagalvoti, kad jau parduota, ir nenorės trukdyti pardavėjų :)
tam yra PM ir nemanau, kad būtų kažkoks tai trukdymas:p

JDM
2009-09-06, 12:57 PM
Atvirai pasakius, aš kažkiek tuo piknaudžiauju šiame forume, kadangi taip yra leistina šiuo atveju, tačiau tai darau matydamas daugelio tokį patį elgiasį. Iš esmės labai daug visko esu nupirkęs iš jau beveik paskendusių temų. Sutikčiau su kažkokiu ribojimu, tuomet aiškiau matytųsi, kas naujo, o kas jau kurį laiką vietoje stovi.

Mano siūlymas - ne daugiau kaip kartą per savaitę (nu gal per dvi)...

darializ
2010-03-25, 03:03 PM
tik man vienam pasirodė, kad skelbimų lenta patapo ne pirkimo pardavimo vieta, o tuščių diskusijų apie orą ir panašiai pokalbių puslapiu.. gal reikėtu truputi grieščiau prižiūrėti?? nes atsidarius temą reikia pusvalandzio kol per tuščius paistalus surandi ar daigtas parduotas ar ne....

Edmas
2010-03-25, 09:05 PM
pritariu, yra http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?f=3 ten ir aptarinėti (arba turguje vykstančias diskusijas nelabai susijusias su skelbimu exsportuoti http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?f=3

darializ
2010-03-25, 09:16 PM
pritariu, yra http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?f=3 ten ir aptarinėti (arba turguje vykstančias diskusijas nelabai susijusias su skelbimu exsportuoti http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?f=3
mano manymu paprasciausiai reikia tokius postus trinti o rasytoja perspeti karta.. o antra karta deti block..

darializ
2010-03-25, 09:50 PM
Nepridėliosi visi ten būna,kad įsivelia į diskusijas.
teisybė.. net ir pačiam kartais nervai nelaiko :) na bet būtu griesčiau prižiurima butu patogiau visiem.

Gincė
2010-03-26, 09:17 AM
Velykų proga vėl galiu užbanint kalbiausius ir bus tvarkelė :D
buvo Kalėdinė akcija ,manau pasiteisintų ir Velykinė ...
:ku)
kas yra juokingiausia ,kad daugiausisi "šiukšlina" seniai ... matyt patinka gyvent tokiam stiliui ... jaučiasi kaip rubliovkoj

darko
2010-03-26, 10:04 AM
na visada yra maloniau diskutuoti apie konkretų daiktai nie apie orą :ku)
Kaip galimas sprendimas manau būtų banai, arba galima ir geresniu keliu nueit, tik reikalauja jis pastangų, pvz patobulinti skriptą, kad sukūrus pagrindinę temą perku parduodu skiltyje automatiškai sukuriama kita tema tam skirtoje skiltyje tarkim "apie parduodamas prekes", ir pateikiama pagrindinėje temoje nuorodą į ją. Pagr, temoje leidžiam rašyti tik autoriui ir moderatoriui (jei nesilaikoma skelbimo patalipinimo tvarkos), taip viskas bus kaip ant delno ir norinčiam pirkti ir norinčiam išgirst atsiliepimus apie daiktą :)

Gincė
2010-03-26, 10:09 AM
parodyk tu man paskutinę temą kur vyko normali civilizuota diskusija ... be varymo vieni ant kitų supratimo ir viso kito šlamšto ...

Artūras S
2010-03-26, 10:50 AM
Seime lygiai tas pat. Visi mes tokie.:sorry:

KaTiS
2010-03-26, 01:26 PM
na visada yra maloniau diskutuoti apie konkretų daiktai nie apie orą :ku)
Kaip galimas sprendimas manau būtų banai, arba galima ir geresniu keliu nueit, tik reikalauja jis pastangų, pvz patobulinti skriptą, kad sukūrus pagrindinę temą perku parduodu skiltyje automatiškai sukuriama kita tema tam skirtoje skiltyje tarkim "apie parduodamas prekes", ir pateikiama pagrindinėje temoje nuorodą į ją. Pagr, temoje leidžiam rašyti tik autoriui ir moderatoriui (jei nesilaikoma skelbimo patalipinimo tvarkos), taip viskas bus kaip ant delno ir norinčiam pirkti ir norinčiam išgirst atsiliepimus apie daiktą :)
galima ir kitaip, jeigu kas nori diskutuot, apie kažkokį parduodamą dalyką, gali nueit čia: http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?f=44 (arba kaip minėjo darko, administratorius gali sukurti skiltį "Apie parduodamas prekes") tada sukurt temą, parašyt ką reikia o linką papostint ten apie ką kalbama, ten kur parduodamas tas daiktas apie kurį vyksta diskusija, nereikės skriptų, kurie automatiškai sukurs temą apie parduodamą dalyką, nes jeigu niekas nediskutuos, tai bus tik vietą užimanti tuščia tema...

darializ
2010-03-27, 06:56 PM
galima ir kitaip, jeigu kas nori diskutuot, apie kažkokį parduodamą dalyką, gali nueit čia: http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?f=44 (arba kaip minėjo darko, administratorius gali sukurti skiltį "Apie parduodamas prekes") tada sukurt temą, parašyt ką reikia o linką papostint ten apie ką kalbama, ten kur parduodamas tas daiktas apie kurį vyksta diskusija, nereikės skriptų, kurie automatiškai sukurs temą apie parduodamą dalyką, nes jeigu niekas nediskutuos, tai bus tik vietą užimanti tuščia tema...
mano manymu nereikia jokiu atskirų skilčių. užtenka jeigu perku parduodu skiltyje bus postai tik apie parduodamą daigtą.

Ernestas
2012-02-07, 10:17 AM
" Draudžiama skelbimus kelt į viršų rašant „up“, "į viršų" komentarus ar panašius beverčius postus, tam, kad skelbimą iškelti į viršų. Vartotojo skelbimas, kuris nepaistys šios taisyklės bus be atskiro perspėjimo ištrinantas "

Black Scorpio
2012-02-07, 10:26 AM
" Draudžiama skelbimus kelt į viršų rašant „up“, "į viršų" komentarus ar panašius beverčius postus, tam, kad skelbimą iškelti į viršų. Vartotojo skelbimas, kuris nepaistys šios taisyklės bus be atskiro perspėjimo ištrinantas "
taip išeina, kad kas pora savaičių reikai kruti naują skelbimą :rolleyes:

Avgustas
2012-02-07, 10:28 AM
arba mazinti kaina :D

skiesflyer
2012-02-07, 12:43 PM
Po centą mažinant galima pakelti 99 kartus.
Aha, yra įstatymas, yra ir apstatymas. :D

Ernestas
2012-02-07, 02:16 PM
kainos mąžinimas - didinimas mažiau negu litas bus traktuojamas kaip bevertis postas, o tuom piknaudžiaujantiems bus galima duot pailsėt nuo betkokio rašymo :baseballbat: :old:

Black Scorpio
2012-02-07, 02:20 PM
kai kaina ne vienas šimtas litų tai ne zapadlo ir po litą mažinti :cool:

Ernestas
2012-02-07, 03:43 PM
nebus bereikšmių postų ir kėlimų į viršų - nepabėgs skelbimas taip toli kad jį kelt reiktų, o jei jame nieks nesikeičia - tada pardavėjui ar pirkėjui tai vadinasi nelabai ir rūpi parduot ar pirkt........

skiesflyer
2012-02-07, 03:53 PM
kainos mąžinimas - didinimas mažiau negu litas bus traktuojamas kaip bevertis postas, o tuom piknaudžiaujantiems bus galima duot pailsėt nuo betkokio rašymo :baseballbat: :old:
Bet Ernestai, juk galima vieną kartą pamažinti litu, o kitą dieną padidinti ir vėl "apėjimas". O techniškai niekaip kitaip neįmanoma išspręst šito? Kaip pvz. "Atnaujinti temą" mygtukas, kuris tampa aktyvus jei tema senesnė nei xx dienų.

peris
2012-02-07, 04:03 PM
ši mintis visai gražiai skamba, kaži kaip su jos įgyvendinimu

darializ
2012-02-07, 04:04 PM
labai gera taisykle... aplamai, reikia uzdrausti rasinejima pardavimuose. parasiai viena posta ka ir uz kuiek parduodi numeri ir viskas... visi kiti klausimai ir atsakymai pm arba telefonu...

peris
2012-02-07, 04:05 PM
tokiu atveju tai pataptų tiesiog skelbimų puslapiu..

Ernestas
2012-02-07, 04:12 PM
temos pakėlimas gi nebutinai turi būt kainos koregavimas - parašykit postą kurį butų įdomu ir pačiam kito temoje paskaityt :beer: pvz. techniniai niuansai - išpildymai, aprašymo koregavimas , papildomos nuotraukos..................

spydas
2012-02-07, 04:16 PM
ir taip bene įdomiausios diskusijos paskutiniu laiku vyksta perku-parduodu skyriuje, o čia dar plius paskatinimas :D

helix
2012-02-08, 10:08 AM
temos pakėlimas gi nebutinai turi būt kainos koregavimas - parašykit postą kurį butų įdomu ir pačiam kito temoje paskaityt :beer: pvz. techniniai niuansai - išpildymai, aprašymo koregavimas , papildomos nuotraukos..................

na, jei ydedi skelbimą ir iškarto sudedi foto, techninę info ir pan. - tai ką po to rašyt dar ?
Žmogus deda skelbimą su tikslu , kad parduot daiktą , o ne bele pasiskelbt , kad - nu parduodu jei ką ir nugrimzta skelbimas po kitais.kada mažai skelbimų - tai ok - 1 , 2 puslapis ir peržiūrės kam reikia , o jei daugiau ? randi skelbimą 8 ar 6 puslapyje - jokiu atnaujinimų, jokių komentarų - nesuprasi - ar tiesiog senas skelbimas ar kaip. kada norisi parduoti daiktą ir dar jei skubiai - tai ar tai atnaujinimais ar pan. skatini " veiksmą" - čia nieko tokio - juk parduotuvėje nedraudžia niekas siūlyt daiktų, valyt nuo jų dulkes, perdėt y kitas lentynas ir pan.gal ribot atnaujinimų kiekį - jei jau kas dieną vis po " up" - tai belekas , o jei bent kartą per savaitę - tai manau - normalu būtų- leist koreguoti pirmąjy skelbimą - na jei pamiršai kažką parašyt ,o toliau - jau per savaitę kartą - ar be " up" , ar su atnaujinimo " mygtuku" ar kt. forma .o ir dėl senų skelbimų - neatnaujini skelbimo bent menesy ar pan. - trinti jį, nes labai daug skelbimų " gale" velkasi - kam jie - neaišku ar parduota ar ne ir pan. - be reikalingas skaitinėjimas...

antonnas
2012-02-08, 01:33 PM
Faktas, reikalingas ir "DELETE" mygtukas kuriuo galėtum panaikint skelbimą, jei jau daigtą pardavei, tai kam skelbimas reikalingas, kad nereiktų rašyt parduota.

Nebūtinai DELETE mygtukas, pardavus daiktą kad eitų pamovinti temą i kitą skiltį, tarkim šlamštas, tuomet išliktų visi komentarai ir diskusijos (labai praverčia pardavimo kaina), o šita yra įgyvendinama :) plius galimybė spaminti tenais kaip pvz sitas:

Nupirkta. Galima trinti :)

kiek mokejai jei nepaslaptis?

Black Scorpio
2012-02-08, 01:47 PM
Nebūtinai DELETE mygtukas, pardavus daiktą kad eitų pamovinti temą i kitą skiltį, tarkim šlamštas, tuomet išliktų visi komentarai ir diskusijos (labai praverčia pardavimo kaina), o šita yra įgyvendinama :) plius galimybė spaminti tenais kaip pvz sitas:
o gal geriau kaip opelistų klube? padaryti,kad kaina privalomai būtų nurodoma. esant nenurodytai kainai (tipo tarsimes per PM) butu skelbimas trinamas

Gincė
2012-02-08, 04:22 PM
geriausia tai,kad skelbimų iš viso nebūtų ,nes 80-90 % daiktų ar ati ar kitaip parsidavinėja ne tik čia ... O jei čia nebus - tai vadinasi bus kitur ... niekur jie nedings :popcorn:

peris
2012-02-08, 04:41 PM
bet tada gali kristi žmonių srautas, kuris aplanko šį puslapį..

Gincė
2012-02-08, 04:46 PM
ir tada jau ateitų Happy End ,vietoje Hi-End :D

antonnas
2012-02-09, 10:41 AM
Forumas gyvuoja, tik skelbimu skiltyje.

Būtent, kai pamatai, kad forume tuščia, jokių naujų žinučių tai ir keliauji į skelbimų skiltį paskaitinėt. Jei ne jie, tikrai nieks nebesilankytų

Beje, skelbimų skilties pavadinimas jau tą sako, kad galima blevyzgot: "Perku arba parduodu, arba gal pirksiu gal nepirksiu ;)"

Gincė
2012-02-09, 11:08 AM
nepagalvojai ,kad skelbimų skilties pavadimas kilo iš "neapibrėžtų" skelbimų turinio ir neapsisprendusių pardavėjų ... gal parduočiau ,jei kas gerai sumokėtų ... ir pan ...

antonnas
2012-02-09, 11:18 AM
nepagalvojai ,kad skelbimų skilties pavadimas kilo iš "neapibrėžtų" skelbimų turinio ir neapsisprendusių pardavėjų ... gal parduočiau ,jei kas gerai sumokėtų ... ir pan ...

Viską aš pagalvojau, tik tiek, kad uždraust komentavimą skelbimuose būtų nelogiška, beto karts nuo karto jame vyksta ir aukcionai, kaip tada ? Beje, daug kartų yra tekę matyti skelbimų apie blogus daiktus, ta prasme, kad kažkas iš forumiečių žino, kad jis buvo degęs, taisytas ar panašiai ir praneša visiems apie tai

Tada reik drausti rašinėjima skelbimuose, tik skelbimas ir kontaktinė info. Kas nores pasidomes per PM arba telefonu, čia pritariu kolegai.

Ernestas
2012-02-09, 12:02 PM
nieks komentavimo ir nedraudžia, kalba vyko apie skelbimų kėlimus į viršų beverčių postų pagalba :beer:

antonnas
2012-02-09, 12:39 PM
nieks komentavimo ir nedraudžia, kalba vyko apie skelbimų kėlimus į viršų beverčių postų pagalba :beer:

Neišeis taip padaryt, legaliai ar nelegaliai vistiek pakels į viršų.
Jei duosit įspėjimus ar banus, tuomet kokia problema susikurti nauja account'ą ir vėl parašyt "UP" ? :)
Kova bus kaip su vėjo malūnais

P.S. man labai patiko pačio idėja iškelti parduotų daiktų skelbimus i kitą skiltį, tuomet iškarto matytūsi kurie daiktai dar pardavime ir nereikėtų laiko gaišt :)

peris
2012-02-09, 01:53 PM
susikursi naują account'ą ir nebeturėsi net to pirmojo..

Artūras-M
2012-02-22, 12:41 PM
Apskritai sutinku su tuo, kad ši forumo dalis yra problema ir reikia ieškoti sprendimo. Naikinti ne sprendimas, mano supratimu sendaikčių turgus dažnai vertesnis už firmines parduotuves. Taigi racionalūs pasiūlymai laukiami. Buvo mintis vien tik skelbimų portalas atskirai, tačiau nesu užtikrintas kad tai geriau už tai kas yra dabar. Temų redagavimas įmanomas, tačiau tai matau tik mokamu pagrindu - drausmina nuo bereikalingo redagavimo.

Forumas gyvuoja, tik skelbimu skiltyje.

Labai klaidinga nuomonė, temos kuriamos visur, tik skelbimų sritis yra sukaupta vienoje vietoje. Lankomiausia tema (http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=5646).

Taigi visi nori tik parduoti, o rašymas tai jau darbas ;)

nes labai daug skelbimų " gale" velkasi - kam jie - neaišku ar parduota ar ne ir pan. - be reikalingas skaitinėjimas...

O tai tas kas trina neturi ką veikti ir tik svajoja kaip jam kur temą ištrinti? Net ir parduotų skelbimų temos turi vertę - lieka informacija apie konkretaus daikto konkrečią rinkos kainą kažkuriuo tai laikotarpiu.

Būtent, kai pamatai, kad forume tuščia, jokių naujų žinučių tai ir keliauji į skelbimų skiltį paskaitinėt.

Labai senai forume esi ir pastoviai randi tuščia ;) Tai parašyk ką nors protingo kitoje forumo dalyje, ne tik perku-parduodu ir bus ne taip tuščia ir ne taip nuobodu ;).

Neišeis taip padaryt, legaliai ar nelegaliai vistiek pakels į viršų.

Labai paprasta - uždedi varnelę kad temos su nauju postu nekiltų ir problema baigta.

susikursi naują account'ą ir nebeturėsi net to pirmojo..

Dar nesusidūrė žmogus :)

KaTiS
2012-02-24, 02:40 AM
Siūlau paslėpt tuos pranešimus, kad nerodytų Perku-Parduodu forumo Naujos Žinutės skiltyje. Spėju todėl tai nebepagrindinis forumo puslapis :) Kas ieško ir yra suinteresuotas kąnors pirkti pats pasitikrins tą forumą ir viskas, nes paspaudus Naujos Žinutės tie perku parduodu pranešimai tiesiog gazdina nes apsupo ir prarijo kitus toppic'us.

helix
2012-02-24, 05:11 AM
Quote:
Originally Posted by helix http://forumas.i-klubas.lt/images/buttons/viewpost.gif (http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?p=139778#post139778)
nes labai daug skelbimų " gale" velkasi - kam jie - neaišku ar parduota ar ne ir pan. - be reikalingas skaitinėjimas...

O tai tas kas trina neturi ką veikti ir tik svajoja kaip jam kur temą ištrinti? Net ir parduotų skelbimų temos turi vertę - lieka informacija apie konkretaus daikto konkrečią rinkos kainą kažkuriuo tai laikotarpiu.

jei sąžiningai - manęs neerzina esama situacija šioje skiltyje , gal jei "up'ai" kokie 30 kartų - tai tiesiog nežiūriu kas toliau ir tiek ,o šeip - viskas gerai, turbūt :)

Artūras-M
2012-03-01, 10:28 PM
Siūlau paslėpt tuos pranešimus, kad nerodytų Perku-Parduodu forumo Naujos Žinutės skiltyje.
Labai teisingas pastebėjimas, taip ir padariau (bent jau man taip atrodo)

KaTiS
2012-04-07, 04:51 AM
Labai teisingas pastebėjimas, taip ir padariau (bent jau man taip atrodo)

sakyčiau atsigavo forumas :beer: :boo:

Artūras-M
2013-05-03, 04:33 AM
Siekiant palengvinti Moderatoriaus darbą, bei visiems vartotojams pagerinti naudojimąsi forumo turgumi, įjungta galimybė redaguoti, užrakinti, ištrinti savo skelbimą.

1. Nenorite, kad būtų rašomi komentarai - užrakinkite temą.
2. Reikia atlikti pakeitimus, redaguokite.
3. Žinote, kad temos nereiks - ištrinkite.

Skelbimo skaitytojams, pastebėjus apgaulę iš karto prašau pranešti Moderatoriui.

magaizeris
2013-05-03, 10:57 AM
Puikus atnaujinimas, senai to reikėjo. Bet, kad trinti neina, eina tik užrakinti. Arba kažką ne taip darau

Artūras-M
2013-05-03, 11:57 AM
Puikus atnaujinimas, senai to reikėjo. Bet, kad trinti neina, eina tik užrakinti. Arba kažką ne taip darau
Temos įrankiai neduoda pasirinkimo trinti?

peris
2013-05-03, 12:04 PM
po atnaujinimo neliko mano vieno skelbimuko. Jei dėl kažkokių priežasčių buvo jis tiesiog tyčia ištrintas, tada viskas ok, susikursiu tvarkingą naują.

Artūras-M
2013-05-03, 12:13 PM
po atnaujinimo neliko mano vieno skelbimuko. Jei dėl kažkokių priežasčių buvo jis tiesiog tyčia ištrintas, tada viskas ok, susikursiu tvarkingą naują.
Hmm, tokio neturėjo būti. Buvo ištrinti visi skelbimai, kurie yra vyresni nei 180 dienų. Mano supratimu, tokie seni jau nebeaktualūs. Jeigu papulė jaunesni, smarkiai nemuškite, susikelkite naujai, plyyyzzz :)

P.S. Buvo ištrinta virš 10000 žinučių iš turgaus....

darializ
2013-05-03, 12:57 PM
Hmm, tokio neturėjo būti. Buvo ištrinti visi skelbimai, kurie yra vyresni nei 180 dienų. Mano supratimu, tokie seni jau nebeaktualūs. Jeigu papulė jaunesni, smarkiai nemuškite, susikelkite naujai, plyyyzzz :)

nerandu kaip ištrinti. norėčiau ištrinti ir tvarkingai iš naujo įdėti. Jeigu gali Artūrai ištrink mano "parduodu auto audio sistema"

Artūras-M
2013-05-03, 01:22 PM
Ištryniau. Pagal požymius buvai užrakinęs temą, dėl to negalėjai ištrinti. Tau gi meniu „Temos įrankiai“ turi rodyti galimybę ištrinti, arba užrakinti.

magaizeris
2013-05-03, 01:35 PM
Artūrai neduoda, yra tik close temą :)
Jei dadirbsi iki galo bus labai gerai, nes senai reikėjo to, juk tik į naudą bus, mažiau bus šiukšlių. Peržiūrėk forumo teises, kažką busi praleidęs

peris
2013-05-03, 01:35 PM

tada viskas aišku, mano skelbimas buvo stipriai senai įdėtas, tiesiog nugulės giliai skelbimų skiltyje. Tai aš nekurdamas naujo tiesiog papildžiau seną ;) viskas ok.

darializ
2013-05-03, 01:38 PM
Ištryniau. Pagal požymius buvai užrakinęs temą, dėl to negalėjai ištrinti. Tau gi meniu „Temos įrankiai“ turi rodyti galimybę ištrinti, arba užrakinti.

nea, leido tik užrakinti.. trinti pasirinkimo nebuvo. dėkui.

Artūras-M
2013-05-03, 06:27 PM
Sukurtas atskiras katalogas skundams/padėkoms (http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?f=116). Naudokitės negailėdami klaviatūros, kuo daugiau informacijos bus šiame kataloge, tuo mažiau bus apgavysčių.

Avgustas
2013-05-03, 11:20 PM
nu vat, pratrynėt, sumažėjo mano postai ir vėl aš naujokas :D

Ernestas
2013-05-04, 04:39 PM
nu vat, pratrynėt, sumažėjo mano postai ir vėl aš naujokas :D
pratrinsiu dar tavo flūdą tai galėsi iš naujo registruotis nes tiek pat postų turėsi :ku):ku):ku)

Avgustas
2013-05-04, 07:11 PM
pratrinsiu dar tavo flūdą tai galėsi iš naujo registruotis nes tiek pat postų turėsi :ku):ku):ku)
blyn :sad1:

magaizeris
2013-05-07, 09:12 PM
Ei Moderatoriai tai kodėl iki galo ne duodate teisių? kalba eina dėl temos ne tik rakinimo o ir ištrynimo. Lauksiu atsakymo

Ernestas
2013-05-07, 10:46 PM
Ei Moderatoriai tai kodėl iki galo ne duodate teisių? kalba eina dėl temos ne tik rakinimo o ir ištrynimo. Lauksiu atsakymo
a nėr čia ko labai atsipalaiduot...............:ku)

Artūras-M
2013-05-08, 12:11 AM

magaizeri, (http://forumas.i-klubas.lt/member.php?4861-magaizeris) Ernestas geresnio charakterio, aš bjauresnio. Visų pirma, paprašyčiau elgtis korektiškai ir suvokti, kad ne vien vaikai čia susirinkę. Leidimas atsakinėti tiesiai taisyklių temoje yra demokratijos apraiška, tačiau tai nesako, kad galima pereiti į anarchiją.

Antra, išduosiu paslaptį, paties persona forume kabo ant plauko, ryšium su tuo, kad su pačiu susiję asmenys veisia forume klonus (o gal pats esi tas klonuotojas?) Pagauti klonai jau blokuoti, atsiras tampresnis ryšys su magaizeriu, bus blokuotas ir pats magaizeris. Beje, doras prisipažinimas man į PM būtų kaip ir nuodėmių atleidimas. Kai mane kas nors užerzina, aš būnu smarkiai piktas, ne tik blokuoju klonus, bet apskritai blokuoju ir IP adresus, o tai reiškia, kad prie šio forumo teks jungtis per proxy, o nemokamus aš labai greitai sugaunu, mokami užtrunka ilgiau.

Apskritai, visi, kurių pagrindinis indėlis šiame forume yra tik dalyvavimas Perku arba parduodu, arba gal pirksiu gal nepirksiu dalyje (http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?28-Perku-arba-parduodu-arba-gal-pirksiu-gal-nepirksiu-%29)+ flood'as likusioje forumo dalyje, būkite ypač korektiški. Visus šio tipo dalyvius blokuoju labai lengva ranka.

Beje, teisė trinti įjungta, „Administravimas“ berods turi būti pasirinkimas. Jeigu nerodo, man teks perimti vartotojo prisijungimą, kad išsiaiškinti kodėl vienas gali trinti, kitas ne....
Čia mano atsakymas, lauksiu supratimo požymių :D

Artūras-M
2013-05-08, 02:44 PM
Šios dalies taisyklės papildytos 8 punktu. Būkite atsargūs ;)
Planuojama galimybė šį blokavimą anuliuoti piniginės pagalba, derinsime su Moderatoriumi.

magaizeris
2013-05-08, 09:09 PM
kažkokia velniava ir nieko nesupratau kuo užkliuvau aš ir kokie dar klonai, čia jau kažką maišai nes aš nieko nepadariau ir net nedarau :) tarp kitko nieko įžeisti nenorėjau, tiesiog buvo tavo kalbėta apie šia privilegiją o jos nėra tai ir paklausiau, bet vat paišot man kažką apie ką net nenutuokiu