PDA

View Full Version : ivolga, rainbow ir arizona....

fear69
2006-03-27, 04:26 PM
tai va:
planuoju susidet siokia tokia aparatura, ir pradejus skaitinet forumus, ir ziuret ivairius aprashymus ishkilo dafiga :) klausimu. :smt100

komplektacija:
Magas: Vdo-dayton cr3300 (yra ishejimas subui, ir 4-i linijiniai ishejimai) su 4cd changer'iu (kolkas keist neplanuoju), kokia nuomone apie ji? kaip geriausia jungti ji prie stipreko? per sub out'a ar per paprasta linijni (jungiant filtrus ant stipreko)?
komponentai: Rainbow SLX 265 deluxe
Subas: Ivolga Drive 12C
Stiprekas: Arizona Eagle AM-470

kokios nuomones apie tokia komplektacija?

ar uzteks sito stipreko (am-470) ir komponentams (po~100w rms) ir subui (~300w rms)? gal galite pasiulyti ka nors geresnio iki ~600lt? aprashyme rasho, kad sutiltavus prie 4om jis atiduoda 2x200w rms, ar tai realu?

gal geresnis pasirinkimas butu det koki nors pigesni stipreka subui, ir pirkti atskira 2-ju kanalu stipreka komponentams?

nu va, klausimu daug, ir buciau labai dekingas, jei bent i dali ish ju atsakytumete.

Liveris
2006-03-27, 07:17 PM
Arizonos uzteks normaliam klausymui, bet jei nori kad plaucius mustu tai bus maza. Jei yra "licnu" lt tai gali subuj pasiimti atskira stipra, bus geriau.

Ell-Bee
2006-03-27, 08:16 PM
Na pas mane buvo pajungta ivolga drive 10c su arizona az-455 na tai grojo graziai (pagal mano ausi) ir galios pakako...

Artūras S
2006-03-27, 08:22 PM
Visi daiktai pigesnių serijų ,bet jei tau patinka kaip groja tai viskas tvarkoje.Apie visus šituos daiktus buvo kalbėta forume pasiskaitinėk.

fear69
2006-03-27, 09:46 PM
na, i brangias serijas net neziuriu. nes tai pirma normalesne komplektacija i mano automobili. gal po kiek laiko pigios serijos manes netenkins, ir bus "laisvu" pinigu. tuomet desiu brangesnius. bet jei turit geresniu pasiulymu uzh: ~450lt komponentams, ~iki 300lt subui ir iki 600lt stiprekui, tai butu malonu ishklausyt jusu pasiulymus.

P.S. visa informacija forume, apie siuos komponentus perskaiciau. bet pradejau skaityt Avtozvuk ir viskas susimaishe.. :)

beje, kokia nuomone apie Rockford fosgate P212S4 12" suba? ar verta moket ~350lt? didelis skirtumas nuo iVolgos?

Jei ne paslaptis, kiek kainuotu padaryt tokiu podiumus: http://www.eltona.lt/auto_sistemos/garso_sistemos/05.jpg :smt023

Artūras S
2006-03-28, 09:47 PM
Toki podiumai visose montavimo firmose prsideda nuo 300lt už vienetą.