View Full Version : Alpine cda-9853R perjungimas
Melom
2006-03-30, 12:59 PM
Sveiki,
Toks klausimas atsirado apvertus mineta parata jo apacioje yra perjungimas " F/R/Sub-W ir 3 way". Manuale raso kad pirmu atveju sitema veikia taip : priekis tweeteriai - galas tweeteriai + sub-w antru atveju priekis tweetriai-galas mid range+subw. Kuri perjungima naudoti jei pas mane tik priekyje komponentai ir gale subas? Pagal manuala iseina, kad vienu ir kitu atveju i prieki siunciamas tik ausktu dazniu signalas?
Dekui
Gincė
2006-03-30, 01:05 PM
Sveiki,
Toks klausimas atsirado apvertus mineta parata jo apacioje yra perjungimas " F/R/Sub-W ir 3 way". Manuale raso kad pirmu atveju sitema veikia taip : priekis tweeteriai - galas tweeteriai + sub-w antru atveju priekis tweetriai-galas mid range+subw. Kuri perjungima naudoti jei pas mane tik priekyje komponentai ir gale subas? Pagal manuala išeina, kad vienu ir kitu atveju i prieki siunciamas tik ausktu dažnių signalas?
dėkui
"F/R/SUB-W" pasijung ir girdėsi ...
spydas
2006-03-30, 01:41 PM
Sveiki,
Toks klausimas atsirado apvertus mineta parata jo apacioje yra perjungimas " F/R/Sub-W ir 3 way". Manuale raso kad pirmu atveju sitema veikia taip : priekis tweeteriai - galas tweeteriai + sub-w antru atveju priekis tweetriai-galas mid range+subw. Kuri perjungima naudoti jei pas mane tik priekyje komponentai ir gale subas? Pagal manuala išeina, kad vienu ir kitu atveju i prieki siunciamas tik ausktu dažnių signalas?
dėkui
Kažką ne taip supratai. Tikrai kad "priekis tweeteriai - galas tweeteriai + sub-w" instrukcijoj nerašo. Pasižiūrėk kad būtų nustatyta "F/R/Sub-W ", junk priekį prie priekio išėjimų, galą prie galo, subą prie subo ir visks bus norm. Ten tik yra NUMATYTA GALIMYBĖ vidiniu krossu "susipjaustyt" dažnius, tada tik išėjimai dalinasi rolėm. Kol vidinio krosso nenaudoji, tol dzin, visur ten normalūs ir pilnaverčiai išėjimai.